IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Много си отворен,ама не ми прие предизвикателството да дойдеш до Пазарджик и лично да ме разобличиш като лъжец или глупак ,който счита за НЛО човешки летателен апарат.
    Започвам да си мисля, че имаш дарба, ама я пропиляваш в този форум. Върви в БгМама и обяви, че си контактьор и гледай какъв бизнес ще развъртиш. Също така обяви, че можеш да лееш олово и да гледаш на карти, на кафе и на вмирисани мъжки слипове, от които със 100% надеждност да прогнозираш мъжа изневерява ли или не. Повярвай ми, ще ще има опашки от жени пред гаража ти в Пазарджик.

Коментар

Много си отворен,ама не ми прие предизвикателството да дойдеш до Пазарджик и лично да ме разобличиш като лъжец или глупак ,който счита за НЛО човешки летателен апарат.
      А всичко в червено е ИСТИНА. Какво плещят разни куковци не ме бърка. Повечето фанатици са куковци,било те религиозни или,които"контактуват"с извънземни.
      Аз се подчинявам само на логиката и фактите.
      предизвикай го пак
      ако се съмнява, да дойде на терен
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Грешиш. Получен е в Пазарджик. На 106.7 MHz.
        Гледай старшинка. Дори като теб би трябвало да го разбере.
        https://vm.tiktok.com/ZNeoHaGYL/
        Last edited by X_Y; 06.02.2025, 20:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Всичко боядисано в червено са измислици, които дори и в НЛО групите по света отдавна са престанали да ги плещят.

Знаеш ли - смени си вярата. Например започни да вярваш в магии и така по-малко ще ти се смеят хората. Освен това вече няма да изпитваш първичен страх от светещи лампички в небето и спокойно ще си караш колата нощно време.
          А всичко в червено е ИСТИНА. Какво плещят разни куковци не ме бърка. Повечето фанатици са куковци,било те религиозни или,които"контактуват"с извънземни.
          Аз се подчинявам само на логиката и фактите.
          Допреди месец и половина изобщо не ме вълнуваше тая тема. След като гледах стотици клипове с НЛО започнах да се интересувам и разбрах за всички гия факти.
          Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И не просто към Земята, а към интелектуалния и научен център на Земята - Тикток. Засега сигналът не е получен другаде.
            после да не се чудиш;
            - ама, защо точно мен отвлЕкоха за експерименти, тия рептили
            препоръка е

Коментар

• ...Както се казва,
              Звездитеми Го говорят.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

И не просто към Земята, а към интелектуалния и научен център на Земята - Тикток. Засега сигналът не е получен другаде.
                Грешиш. Получен е в Пазарджик. На 106.7 MHz.

Коментар

1.Получен е сигнал от Проксима Б към Земята.

Коментар

Само дето:
                    2.Забелязани са светлини от изкуствен произход на тая планета.
                    3.Засечен е огромен обект, който се движи от тая звездна система към Земята.
                    4.
                    Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
                    Така че всички тия факти сочат, че Проксима Б е обитаема планета
                    .
                    Всичко боядисано в червено са измислици, които дори и в НЛО групите по света отдавна са престанали да ги плещят.

Знаеш ли - смени си вярата. Например започни да вярваш в магии и така по-малко ще ти се смеят хората. Освен това вече няма да изпитваш първичен страх от светещи лампички в небето и спокойно ще си караш колата нощно време.
                    Last edited by Mateev; 06.02.2025, 19:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                      Както има разлика между охраняем и охраняван паркинг - нарочно пишат че е охраняем, и после при открадната кола не плащат, имаше такъв случай.
                      Именно. Момчето твърди някакви неща, които, не знам откъде ги събира и после, се пъне, че били "факти". Как да го вземеш насериозно с толкова слаби аргументи? Тропането с краче и псувните изобщо не се броят.

Коментар

• Както има разлика между охраняем и охраняван паркинг - нарочно пишат че е охраняем, и после при открадната кола не плащат, имаше такъв случай.

Коментар

Аз соча факти от теб празни приказки. Инженер еди кой си
                          Само дето, бъркаш "ФАКТИ " с "моите ТВЪРДЕНИЯ"
                          4.Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
                          Така че всички тия факти сочат, че Проксима Б е обитаема планета.
                          Отделно, "обитаеМА" и "обитаваНА"(В МОМЕНТА), са съвършено различни неща.

Коментар

Айде, плочата пак надраскване, а грамофонът счупен.
                            Аз соча факти от теб празни приказки. Инженер еди кой си

Коментар

Само дето:
                              4.Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
                              Айде, плочата пак надраскване, а грамофонът счупен.

Коментар

Тези звезди, червените джуджета, МНОГО ЧЕСТО имат подобни изригвания, според учените. Причината, вероятно, е в ниската маса и оттам, малката маса на ядрото и слабото магнитно поле, което не успява да удържи всеки порив на звездата. Ще рече, твърде често им се случва на планетите, 20 пъти по-близко до звездата от нас до Слънцето, да попадат в непосредствения и огън. За да се развие от бактерии цивилизация, си трябват милиарди години, обаче. Значи, кратно по-вероятно е, Великият Филтър, на планети като Проксима Б, да работи твърде често и твърде жестоко, за да успеят ИЗОБЩО да им проходът динозаврите. По ТАЗИ причина (освен по онези, дето съм те будалкал), напразно се тревожиш. Къде по-тревожно ми е от астероида Апофисза който (по някои данни), съществувала дали бяха 36 или 72[%] вероятност, да ни удари през 2029-та оли само след 4 години. Ето затова, носи си новите дрехи, гледай си кефа и не му мисли много. За толкива кратко време, не вярвам да успеем да развием чак толкова значими защитни способности.
                                Само дето:

Коментар

Working...
                                X