Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Много си отворен,ама не ми прие предизвикателството да дойдеш до Пазарджик и лично да ме разобличиш като лъжец или глупак ,който счита за НЛО човешки летателен апарат.
А всичко в червено е ИСТИНА. Какво плещят разни куковци не ме бърка. Повечето фанатици са куковци,било те религиозни или,които"контактуват"с извънземни.
Аз се подчинявам само на логиката и фактите.
ако се съмнява, да дойде на теренпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Грешиш. Получен е в Пазарджик. На 106.7 MHz.
https://vm.tiktok.com/ZNeoHaGYL/Last edited by X_Y; 06.02.2025, 20:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Всичко боядисано в червено са измислици, които дори и в НЛО групите по света отдавна са престанали да ги плещят.
Знаеш ли - смени си вярата. Например започни да вярваш в магии и така по-малко ще ти се смеят хората. Освен това вече няма да изпитваш първичен страх от светещи лампички в небето и спокойно ще си караш колата нощно време.
А всичко в червено е ИСТИНА. Какво плещят разни куковци не ме бърка. Повечето фанатици са куковци,било те религиозни или,които"контактуват"с извънземни.
Аз се подчинявам само на логиката и фактите.
Допреди месец и половина изобщо не ме вълнуваше тая тема. След като гледах стотици клипове с НЛО започнах да се интересувам и разбрах за всички гия факти.Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
И не просто към Земята, а към интелектуалния и научен център на Земята - Тикток. Засега сигналът не е получен другаде.
- ама, защо точно мен отвлЕкоха за експерименти, тия рептилипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
И не просто към Земята, а към интелектуалния и научен център на Земята - Тикток. Засега сигналът не е получен другаде.
- 1 like
Коментар
-
1.Получен е сигнал от Проксима Б към Земята.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Само дето:
2.Забелязани са светлини от изкуствен произход на тая планета.
3.Засечен е огромен обект, който се движи от тая звездна система към Земята.
4.Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
Така че всички тия факти сочат, че Проксима Б е обитаема планета.
Знаеш ли - смени си вярата. Например започни да вярваш в магии и така по-малко ще ти се смеят хората. Освен това вече няма да изпитваш първичен страх от светещи лампички в небето и спокойно ще си караш колата нощно време.Last edited by Mateev; 06.02.2025, 19:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеКакто има разлика между охраняем и охраняван паркинг - нарочно пишат че е охраняем, и после при открадната кола не плащат, имаше такъв случай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАз соча факти от теб празни приказки. Инженер еди кой си
4.Има много НЛО на Земята и най-логичното е да са пристигнали от звездна система на 4 светлинни години, отколкото някоя,която е отдалечена на хиляди години или дори повече.
- 1 like
Коментар
-
Айде, плочата пак надраскване, а грамофонът счупен.
- 1 like
Коментар
-
Само дето:
- 1 like
Коментар
-
Тези звезди, червените джуджета, МНОГО ЧЕСТО имат подобни изригвания, според учените. Причината, вероятно, е в ниската маса и оттам, малката маса на ядрото и слабото магнитно поле, което не успява да удържи всеки порив на звездата. Ще рече, твърде често им се случва на планетите, 20 пъти по-близко до звездата от нас до Слънцето, да попадат в непосредствения и огън. За да се развие от бактерии цивилизация, си трябват милиарди години, обаче. Значи, кратно по-вероятно е, Великият Филтър, на планети като Проксима Б, да работи твърде често и твърде жестоко, за да успеят ИЗОБЩО да им проходът динозаврите. По ТАЗИ причина (освен по онези, дето съм те будалкал), напразно се тревожиш. Къде по-тревожно ми е от астероида Апофисза който (по някои данни), съществувала дали бяха 36 или 72[%] вероятност, да ни удари през 2029-та оли само след 4 години. Ето затова, носи си новите дрехи, гледай си кефа и не му мисли много. За толкива кратко време, не вярвам да успеем да развием чак толкова значими защитни способности.
Коментар
Коментар