IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.
    Възможно е.Защо обаче да рискувам?Каква полза ще ми донесе това?Аз знам какво виждам.
    Като се задълбочих в темата в повечето случаи на отвличания самите отвлечени случайно или нарочно се доближават до НЛО.Т.е ако стоиш надалеч няма да тръгне да те преследва, но ако се приближиш прекалено много ,може и да изтеглиш късата клечка.
    Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Много обичам една кратка думичка:
      "Докажи." ДО-КА-ЖИ.
      Аз съм го доказал, не е мой проблем, че някой няма достатъчно интелект да го разбере.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Естествено, че не.Да не съм луд да отида близо до НЛО.Един път го следвах с автомобила и то спря и тръгна към мен.Хайде няма нужда да съм безумец.
        И аз зор нямам. Който иска да ми вярва,който не си е негов проблем. Да не би да изкарам пари от тая работа,та чак да ми е зор да доказвам?
        ТОЧНО НАД МЕН, летя едно. Беше 1991-ва. Още не са ме отвличали, обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Е той дрона може да се отдалечава от тебе на 8-10 километра. Това за страшно ли го приемаш?
          Най-лесно им е да проследят сигнала откъде идва.

Коментар

Много си отворен,ама не ми прие предизвикателството да дойдеш до Пазарджик и лично да ме разобличиш като лъжец или глупак ,който счита за НЛО човешки летателен апарат.
            А всичко в червено е ИСТИНА. Какво плещят разни куковци не ме бърка. Повечето фанатици са куковци,било те религиозни или,които"контактуват"с извънземни.
            Аз се подчинявам само на логиката и фактите.
            Допреди месец и половина изобщо не ме вълнуваше тая тема. След като гледах стотици клипове с НЛО започнах да се интересувам и разбрах за всички гия факти.
            Много обичам една кратка думичка:
            "Докажи." ДО-КА-ЖИ.

Коментар

Естествено, че не.Да не съм луд да отида близо до НЛО.Един път го следвах с автомобила и то спря и тръгна към мен.Хайде няма нужда да съм безумец.
              И аз зор нямам. Който иска да ми вярва,който не си е негов проблем. Да не би да изкарам пари от тая работа,та чак да ми е зор да доказвам?
              Е той дрона може да се отдалечава от тебе на 8-10 километра. Това за страшно ли го приемаш?

Коментар

И какъв зор имам да доказвам какво се крие зад всяка една светеща лампичка? Зора си е лично твой ...

Знаеш ли - мога да ти съдействам. За 5000 лв. мога да ти изпратя още утре с наложен платеж един инфрачервен дрон. Имаме ли сделка?

Коментар

Ами ето-вместо като мъж да дойдеш и да ме изобличиш, ти плещиш небивалици.Ела снимай отблизо НЛО,докажи, че е човешки апарат, кула или каквото и да е там .
                  И какъв зор имам да доказвам какво се крие зад всяка една светеща лампичка? Зора си е лично твой ...

Знаеш ли - мога да ти съдействам. За 5000 лв. мога да ти изпратя още утре с наложен платеж един инфрачервен дрон. Имаме ли сделка?

Коментар

Защо да идвам, като светещи и мигащи лампички си има и в небето над Габрово ...
                    Дори някои от тях са от моите дронове ....
                    Имам със жълта мигаща светлина, имам със зелена или със сменяща се зелена и червена. ...
                    Имам дори дрон с високоговорител и не знаеш колко готин космически сигнал мога да пусна да звучи над града ...
                    А имам и дрон с IR камера и мощен прожектор, предназначен да издирва загубили се хора. С него мога да издигна във въздуха картонена пума и да я осветявам с мощен светлинен поток, който за по-сигурно мога да го направя и да мига.
                    Ами ето-вместо като мъж да дойдеш и да ме изобличиш, ти плещиш небивалици.Ела снимай отблизо НЛО,докажи, че е човешки апарат, кула или каквото и да е там .
                    Пусни снимки и видео във форума и покажи какъв глупак съм,щом смятам за дело на извънземни, нещо създадено от човека.
                    Между другото много интересно е,че при облачно време не се появяват. Или не ги виждам заради облаците.
                    Last edited by mirodes; 06.02.2025, 20:29.

Коментар

Много ясно, че няма да дойде. Той е форумен герой. Ако беше мъж на място,щеше да дойде и да ме изобличи като лъжец или глупак,щом мисли,че съм такъв.
                      Защо да идвам, като светещи и мигащи лампички си има и в небето над Габрово ...
                      Дори някои от тях са от моите дронове ....
                      Имам със жълта мигаща светлина, имам със зелена или със сменяща се зелена и червена. ...
                      Имам дори дрон с високоговорител и не знаеш колко готин космически сигнал мога да пусна да звучи над града ...
                      А имам и дрон с IR камера и мощен прожектор, предназначен да издирва загубили се хора. С него мога да издигна във въздуха картонена пума и да я осветявам с мощен светлинен поток, който за по-сигурно мога да го направя и да мига.

Коментар

Ами те и всички във форума си мислят точно същото ...
                        ВСИЧКИ мои твърдения са основани на факти и логика.Празни приказки не говоря,нито съм някакъв фанатик, който вярва в паранормални явления.Аз съм последният човек на света, който ще повярва в нещо без доказателства.
                        Last edited by X_Y; 06.02.2025, 20:33.

Коментар

Спокойно. Спирам да пиша по тая тема. Казах каквото имах да казвам.Който има интелект ще разбере. Който е глупак, не мога да му помогна.
                          Ами те и всички във форума си мислят точно същото ...

Коментар

Ха, ха, ха - явно не си чувал как звучи сигнала от модем, който предава или приема данни. Е те това е истински сигнал с данни, а не синтезатора на някой майтапчия, учил се от Жан Мишел Жар.
                            Ти разбира се досега си чувал стотици сигнали от Космоса и си специалист

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

предизвикай го пак
                              ако се съмнява, да дойде на терен
                              Много ясно, че няма да дойде. Той е форумен герой. Ако беше мъж на място,щеше да дойде и да ме изобличи като лъжец или глупак,щом мисли,че съм такъв.

Коментар

Започвам да си мисля, че имаш дарба, ама я пропиляваш в този форум. Върви в БгМама и обяви, че си контактьор и гледай какъв бизнес ще развъртиш. Също така обяви, че можеш да лееш олово и да гледаш на карти, на кафе и на вмирисани мъжки слипове, от които със 100% надеждност да прогнозираш мъжа изневерява ли или не. Повярвай ми, ще ще има опашки от жени пред гаража ти в Пазарджик.
                                Спокойно. Спирам да пиша по тая тема. Казах каквото имах да казвам.Който има интелект ще разбере. Който е глупак, не мога да му помогна.

Коментар

Working...
                                X