mirodes, дай ги тези клипове на изглеждащите по един и същ начин извънземни и ние да ги видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Хубаво ,появили са се...,появилиса се тия НЛО...Какво предлагаш да ги правим,да ги пуцаме ли?!Да не стане като в оня вец :
Отскоро в района се появиха нови грабливи птици – викат им парапланери. Шест пъти гърмееме с Вуте, докато пуснат човеко!
Друг въпрос е дали изобщо могат да ги свалят.Но поне да опитат и ония може да се уплашат и да се махнат.
Нещата са много сериозни и опитите на някои за подигравка няма да ги направят по-малко сериозни. Напоследък виждам и много клипове от охранителни камери на извънземни в близост до къщите на хората. Изглеждат по един и същ начин в различни държави, така че няма как да е някаква постановка.Last edited by mirodes; 14.02.2025, 16:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Едно е да се появят еднократно НЛО,друго всяка вечер да дежурят в небето. И и нещата, които разбрах за изригването на звездата до планетата на едните извънземни и пътуването към Земята на флота от кораби не ми дават повод за оптимизъм.
На мен ми прилича на разузнаване преди инвазия. Дано да греша.Да не стане като в оня вец :
Отскоро в района се появиха нови грабливи птици – викат им парапланери. Шест пъти гърмееме с Вуте, докато пуснат човеко!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Има редица начини да се запише такова видео. Има и разделно записване на аудио от видео. Слагат два (или колкото трябва) авиомоделни реактивни двигателя, снимат, записват, готово. Та, може и да не е балон и пак да е летящо и земно. Много си се напрегнал.
Разбирам тоя клип да е на някой популярен блогър,който да изкарва пари от гледания,ама случаят не е такъв.
Коментар
-
Какви ли те глупости прочетох-за балон,за кула, за секретен американски самолет(който пращат в Китай и Русия да лети ниско над градовете, та да го свалят руснаците и китайците и да му разберат технологията).Вие двамата и в огледалото да се видите ще кажете, че изображението е фейк.
- 1 like
Коментар
-
Аха. Щото си го докосвал .
Абе я да се вземаш в ръце!
Коментар
-
Наистина е като на Боба Фет,но със сигурност не е балон.
Абе я да се вземаш в ръце!
- 1 like
Коментар
-
Отлично качество. Хелиев балон с формата на кораба на Боба Фет от "Междузвездни войни"
Коментар
-
Специално заради теб си нарушавам обещанието да не качвам вече клипове, щото току що гледах един от най-качествените записи досега.
https://vm.tiktok.com/ZNd16pAd3/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз, като те наблюдавам отстрани, синправя други изводи: Държиш да ни убедиш но, си оставаш - правилно - с дръжките.
Няма лошо,
https://vm.tiktok.com/ZNd16pAd3/
Коментар
-
Аз и не държа никого да убеждавам.Качвам клипове, които според мен са достоверни като този с пумата, пък всеки в зависимост от интелекта да преценя за себе си.
Няма лошо,
ДРЪЖ !
Коментар
-
Важното е в какво аз вярвам. Ти дали ще повярваш или не, няма никакво значение.
Не само на НЛО,но има и клипове на заснети извънземни в различни краища на света и изглеждат по един и същ начин. Интересно съвпадение.- ЗА МЕН (МирославДесов/Вергилчо) важното е...(и т.н.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Същото мога да го кажа и аз ...
Коментар
-
Важното е в какво аз вярвам. Ти дали ще повярваш или не, няма никакво значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Ами хубаво - значи се изяснихме - никога няма да ти повярваме и точка по въпроса.
Не само на НЛО,но има и клипове на заснети извънземни в различни краища на света и изглеждат по един и същ начин. Интересно съвпадение.
Коментар
Коментар