IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Зарежи. Живее в Матрицата (измислен от други) свят. Поне има материал за смях макар...Макар да е тъжно.
    Тъжно и смешно е,когото някой се мисли за изобретател (знаел начин за добив на шистов газ и още един куп глупости),а реално е пълна нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mirodes, информация се прехвърля чрез изграждане на квантовия и модел и се пренася върху физически - материални структури, например такава структура може да е водата.
      Зарежи. Живее в Матрицата (измислен от други) свят. Поне има материал за смях макар...Макар да е тъжно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
        Поредната ти простотия.НЯМА оправдание с извънземни за определени действия. Напротив-има отричане от властите и неотразяване на случаите на забелязани НЛО от медиите.
        Бил си, си и явно, ще останеш П.И.

Коментар

• mirodes, информация се прехвърля чрез изграждане на квантовия и модел и се пренася върху физически - материални структури, например такава структура може да е водата.
          D.Y.F-091066

Коментар

Е, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорене, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А ИМ ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
            НЯМА оправдание с извънземни за определени действия. Напротив-има отричане от властите и неотразяване на случаите на забелязани НЛО от медиите.
            Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 12:42. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Е, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорен, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А И ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
              Точно !
              D.Y.F-091066

Коментар

И какво от това като го засекат хората?Ами то НЛО ги засичат радарите и се виждат с просто око,пък това не ги притеснява и си летят.
                Е, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорене, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А ИМ ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
                Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 11:50.

Коментар

Ами и от Земята излъчен, сигналът пак. Е върши работа за свръзка с "тях". Нямат нужното място за антени, малкия. И зле напуска Земята сигналът. А, е в радиоразпръсквателния диапазон, за да може "случайно да го засекат" повече хора, т.к.имат радиа на тези честоти.

И ТИ ОБЯСНЯВАХМЕ ПОНЕ ДВАМА ТУК: МАТЕЕВ И АЗ. ...ама кой да внимава.
                  И какво от това като го засекат хората?Ами то НЛО ги засичат радарите и се виждат с просто око,пък това не ги притеснява и си летят.

Коментар

Нищо не са ми обяснили при положение, че НИКОГА не съм твърдял, че тия сигнали са от Космоса. Това ви е редовен номер в тоя форум-приписвате ми неща,които не съм писал и после си опровергавате лъжите.
                    Да тия сигнали наподобяват сигнала, който е получен от Космоса, но се изпращат от Земята.
                    Ами и от Земята излъчен, сигналът пак. Е върши работа за свръзка с "тях". Нямат нужното място за антени, малкия. И зле напуска Земята сигналът. А, е в радиоразпръсквателния диапазон, за да може "случайно да го засекат" повече хора, т.к.имат радиа на тези честоти.

И ТИ ОБЯСНЯВАХМЕ ПОНЕ ДВАМА ТУК: МАТЕЕВ И АЗ. ...ама кой да внимава.

Коментар

Ами обясниха ти че, на ТАКИВА честоти, свръзка с космоса не е енергийнонефективно да се направи, че приемникът е бил НА ЗЕМЯТА И С НИСКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНА, за да осигури приемливо съотношение сигнал/шум, и пак някой друг, (а не ти) бил "нямал капацитет да осмисли факта". Абе момче, защо вечно себе си проектираш върху околните особено, ако са кратно по-квалифицирани от теб по темата?
                      Нищо не са ми обяснили при положение, че НИКОГА не съм твърдял, че тия сигнали са от Космоса. Това ви е редовен номер в тоя форум-приписвате ми неща,които не съм писал и после си опровергавате лъжите.
                      Да тия сигнали наподобяват сигнала, който е получен от Космоса, но се изпращат от Земята.

Коментар

• mirodes, тези неща може да ги пускат търговци, те всичко са готови да направят само да продават някакви неща. Търси мотива !! Сега тази светеща птица - някой си е купил подмилиметров радар защото може да има склад за горивосмазочни материали примемерно и като слуша за тези дронове и си е казал - дай да се обурудвам аз противодронове. Засича този радар в нощното небе птица, мисля че някоя гарга беше и с някакво лазерно фенерче я осветява и вижда че маха с крила, ясно гарга. Ако не е гарга сигурно си е взел мощен насочен заглушител да потисне управлението на дрона по радио вълни. Тези неща ги има да се продават и струват луди пари, производителя и търговеца им са намазали яко една прилично голяма сума, колко най висок клас супер лукс автомобил струват. Ето ти мотив и логически всичко се навръзва, народа плаща за тази безполезна в нормална обстановка техника. Когото лудите се налудуват и забранят държавите тази техника напълно и за притежание на дрон се лежи в затвор - 20 години, всичката тази техника ще я продават на безценица, ще може да си купим и разглобим да видим какво има вътре. По принцип това което е вътре не струва и колкото кола на старо - частите. Виждаш ли каква голяма печалба ? Ето ти мотив. Но това да се произвеждат и продават свободно части за дронове е просто БЕЗУМИЕ !
                        Last edited by supertrader; 30.01.2025, 11:18.
                        D.Y.F-091066

Коментар

Сигнала го има записан на тая честота от радиото.И много наподобява сигналът,който е получен от Космоса. Това че ти нямаш капацитет да осмислиш тоя факт си е твой проблем.
                          Ами обясниха ти че, на ТАКИВА честоти, свръзка с космоса не е енергийнонефективно да се направи, че приемникът е бил НА ЗЕМЯТА И С НИСКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНА, за да осигури приемливо съотношение сигнал/шум, и пак някой друг, (а не ти) бил "нямал капацитет да осмисли факта". Абе момче, защо вечно себе си проектираш върху околните особено, ако са кратно по-квалифицирани от теб по темата?
                          Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 11:19.

Коментар

...Ах, да! Записали са и разговора с жената, "езикът" и приличал на Онзи сигнал, на 106,7 MHz.
                            Сигнала го има записан на тая честота от радиото.И много наподобява сигналът,който е получен от Космоса. Това че ти нямаш капацитет да осмислиш тоя факт си е твой проблем.

Коментар

Що бе, документирано е било, казват. Генетични проби и т.н., половината им ДНК - извънземна...
                              Като нямаш аргументи и пишеш дивотии.
                              Last edited by RUBLA; 30.01.2025, 11:42. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Що бе, документирано е било, казват. Генетични проби и т.н., половината им ДНК - извънземна...
                                ...Ах, да! Записали са и разговора с жената, "езикът" и приличал на Онзи сигнал, на 106,7 MHz.

Коментар

Working...
                                X