Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, информация се прехвърля чрез изграждане на квантовия и модел и се пренася върху физически - материални структури, например такава структура може да е водата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПоредната ти простотия.НЯМА оправдание с извънземни за определени действия. Напротив-има отричане от властите и неотразяване на случаите на забелязани НЛО от медиите.
- 1 like
Коментар
-
mirodes, информация се прехвърля чрез изграждане на квантовия и модел и се пренася върху физически - материални структури, например такава структура може да е водата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорене, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А ИМ ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорен, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А И ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ какво от това като го засекат хората?Ами то НЛО ги засичат радарите и се виждат с просто око,пък това не ги притеснява и си летят.Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами и от Земята излъчен, сигналът пак. Е върши работа за свръзка с "тях". Нямат нужното място за антени, малкия. И зле напуска Земята сигналът. А, е в радиоразпръсквателния диапазон, за да може "случайно да го засекат" повече хора, т.к.имат радиа на тези честоти.
И ТИ ОБЯСНЯВАХМЕ ПОНЕ ДВАМА ТУК: МАТЕЕВ И АЗ. ...ама кой да внимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нищо не са ми обяснили при положение, че НИКОГА не съм твърдял, че тия сигнали са от Космоса. Това ви е редовен номер в тоя форум-приписвате ми неща,които не съм писал и после си опровергавате лъжите.
Да тия сигнали наподобяват сигнала, който е получен от Космоса, но се изпращат от Земята.
И ТИ ОБЯСНЯВАХМЕ ПОНЕ ДВАМА ТУК: МАТЕЕВ И АЗ. ...ама кой да внимава.
Коментар
-
Ами обясниха ти че, на ТАКИВА честоти, свръзка с космоса не е енергийнонефективно да се направи, че приемникът е бил НА ЗЕМЯТА И С НИСКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ, КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНА, за да осигури приемливо съотношение сигнал/шум, и пак някой друг, (а не ти) бил "нямал капацитет да осмисли факта". Абе момче, защо вечно себе си проектираш върху околните особено, ако са кратно по-квалифицирани от теб по темата?
Да тия сигнали наподобяват сигнала, който е получен от Космоса, но се изпращат от Земята.
Коментар
-
mirodes, тези неща може да ги пускат търговци, те всичко са готови да направят само да продават някакви неща. Търси мотива !! Сега тази светеща птица - някой си е купил подмилиметров радар защото може да има склад за горивосмазочни материали примемерно и като слуша за тези дронове и си е казал - дай да се обурудвам аз противодронове. Засича този радар в нощното небе птица, мисля че някоя гарга беше и с някакво лазерно фенерче я осветява и вижда че маха с крила, ясно гарга. Ако не е гарга сигурно си е взел мощен насочен заглушител да потисне управлението на дрона по радио вълни. Тези неща ги има да се продават и струват луди пари, производителя и търговеца им са намазали яко една прилично голяма сума, колко най висок клас супер лукс автомобил струват. Ето ти мотив и логически всичко се навръзва, народа плаща за тази безполезна в нормална обстановка техника. Когото лудите се налудуват и забранят държавите тази техника напълно и за притежание на дрон се лежи в затвор - 20 години, всичката тази техника ще я продават на безценица, ще може да си купим и разглобим да видим какво има вътре. По принцип това което е вътре не струва и колкото кола на старо - частите. Виждаш ли каква голяма печалба ? Ето ти мотив. Но това да се произвеждат и продават свободно части за дронове е просто БЕЗУМИЕ !Last edited by supertrader; 30.01.2025, 11:18.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сигнала го има записан на тая честота от радиото.И много наподобява сигналът,който е получен от Космоса. Това че ти нямаш капацитет да осмислиш тоя факт си е твой проблем.Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 11:19.
Коментар
-
...Ах, да! Записали са и разговора с жената, "езикът" и приличал на Онзи сигнал, на 106,7 MHz.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩо бе, документирано е било, казват. Генетични проби и т.н., половината им ДНК - извънземна...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩо бе, документирано е било, казват. Генетични проби и т.н., половината им ДНК - извънземна...
Коментар
Коментар