Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Ето къде са пристигнали на 28 февруари 1968 г. извънземните
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...B2%D0%B8%D0%BB
Last edited by barbaron; 19.12.2024, 22:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа. Аз съм инж. к.м.н. ст.н.с.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПовечето от тия отвличания са измислици или бълнувания на психично болни хора.Но тия два случая имат голяма степен на достоверност ,щото при случая с отвлечения дървар е имало още 5 човека с него. И полицията е подозирала, че са го убили, когато изчезва в резултат на което ги разпитват много сериозно включително с детектор на лъжата. И те издържат всички разпити,още повече се оказва, че тоя е бил жив и ако са се шегували е нямало да им се случи кой знае какво от страна на правосъдието. Но всички потвърждават версията за отвличането. А пък в случая с летящата чиния пред училището извънземните са видяни от десетки деца и няколко учители. Няма как тия деца да се наговорят всички да лъжат,а и да лъжат лесно ще ги уличат в лъжа.
А това е едно от НЛО-а,които висят няколко нощи поред на няколко километра от дома ми.Снимах го преди няколко минути.
П.П. Сетих се! Снимал си стадион на някоя далечна синя планета,
и се виждат различни парцели около стадиона
Last edited by barbaron; 19.12.2024, 19:39.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron, ти разбираш ли ги тези формули, кое какво е. Питам, не се заяждам..уточнявам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Повечето от тия отвличания са измислици или бълнувания на психично болни хора.Но тия два случая имат голяма степен на достоверност ,щото при случая с отвлечения дървар е имало още 5 човека с него. И полицията е подозирала, че са го убили, когато изчезва в резултат на което ги разпитват много сериозно включително с детектор на лъжата. И те издържат всички разпити,още повече се оказва, че тоя е бил жив и ако са се шегували е нямало да им се случи кой знае какво от страна на правосъдието. Но всички потвърждават версията за отвличането. А пък в случая с летящата чиния пред училището извънземните са видяни от десетки деца и няколко учители. Няма как тия деца да се наговорят всички да лъжат,а и да лъжат лесно ще ги уличат в лъжа.
А това е едно от НЛО-а,които висят няколко нощи поред на няколко километра от дома ми.Снимах го преди няколко минути.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Присвяткай им с нещо да те видят и като слезнат ги посрещни по бг обичай с хляб и сол.Може да са добронамерени
Каза, че има пищоФ. М'ое и да гръмне да го чуят...
Ама ако излезе с точилката... не знам...Last edited by X_Y; 19.12.2024, 19:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
mirodes, астрономите се оплакват че не могат да гледат в Космоса от такива неща. Тенденцията е да стават повече и това е съвсем още в началото. Прогнозата е всеки жител след години да си има по едно собствено. Сега са още трудни, но са измислили да тръгват от платформи които да се издигат на височина 30 -50 км., точно над Екватора и от там с много по нисък енергоразход ще достигат скоростта която им трябва за да са в орбита. Една платформа ще качи хиляди, колкото са сега на само няколко пъти.Last edited by supertrader; 19.12.2024, 19:15.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/519-ekolog...renie-na-kitay, не се притеснявайте, дори да слязат да видят после много бързо ще избягат. Тази цивилизация едно говори, друго става - точно обратното.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеА това е едно от НЛО-а,които висят няколко нощи поред на няколко километра от дома ми.Снимах го преди няколко минути.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако бяха разбрали какво предсставлява катрана, нямаше да хвърлят пластмаси и гуми от коли да ги трупат. А най голямата глупост е че го правят дори в една държава, която има малко територия и е много богата там на глава от населението много по богата от най богатите..от Монако разбира се не, но него са го окупирали украинците..то е друго.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Е не забеляза ли, че напоследък са малко историите за отвличания за разлика от преди 20 години, например?
А това е едно от НЛО-а,които висят няколко нощи поред на няколко километра от дома ми.Снимах го преди няколко минути.Last edited by mirodes; 19.12.2024, 18:56.
- 1 like
Коментар
-
barbaron, ти разбираш ли ги тези формули, кое какво е. Питам, не се заяждам..уточнявам.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениекакво точно е магнитното силово поле
е все още неизвестно и нямаме обяснение защо то действа дори през преграда с почти идеален вакуум (с наличните ни прибори е неизвестно да има друго нещо вътре..)
Навремето така се е ползвал и катрана, знаеш да го добиваш и как работи, ама минават хиляда години докато разберем КАК и ЗАЩО.
при магнитите вече са +2000 години
Но и това, което знаем днес, е достатъчно, за да използваме магнитното силово поле
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар