IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Естествено, че съм ги снимал,но не мога да кача снимки и клипове във форума.
    За да можеш да качваш снимки, направи си акаунт в imgur.com
    За да можеш да качваш клипове, направи си акаунт в YouTube

И на двете места е безплатно. Направи акаунтите и после ще ти дам още инструкции, ако е необходимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

И досега не си ги снимал ? Странно.
      Естествено, че съм ги снимал,но не мога да кача снимки и клипове във форума.

Коментар

Ами не ги виждам само аз,а поне още 10 човека, на които съм ги показал.
        Даже хора, които живеят в други градове са ги виждали и там.Аз затова казах ,че най-вероятно ги има във всички български градове, но просто хората не се вглеждат в небето или ги мислят за звезди.
        И досега не си ги снимал ? Странно.

Коментар

А на очен доктор ходи ли? Някои имат слухови халюцинации, други...
          Ами не ги виждам само аз,а поне още 10 човека, на които съм ги показал.
          Даже хора, които живеят в други градове са ги виждали и там.Аз затова казах ,че най-вероятно ги има във всички български градове, но просто хората не се вглеждат в небето или ги мислят за звезди.

Коментар

ВСЯКА НОЩ има с изключение на облачните. И не ги виждам ясно, а само светлини,които си личи,че са от някакъв летящ обект.
            А на очен доктор ходи ли? Някои имат слухови халюцинации, други...

Коментар

Сега,напоследък, имаше ли снощи НЛО или не видя нищо, понеже гледаше с бинокъл?
              ВСЯКА НОЩ има с изключение на облачните. И не ги виждам ясно, а само светлини,които си личи,че са от някакъв летящ обект.

Коментар

Като си толкова отворен давам ти координатите и отиваш отблизо да снимаш обекта, който излъчва тия светлини.По-скоро на един от обектите, който по мои изчисления е най-ниско разположен .
                Естествено по-вероятно е нищо лошо да не се случи.Но то можеш и в клетката на лъва да влезеш и нищо да не се случи .Което не означава, че няма опасност .
                Сега,напоследък, имаше ли снощи НЛО или не видя нищо, понеже гледаше с бинокъл?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Че кой се смее? Страхът от вкаменяване си е съвсем истински - изпитвам го всяка сутрин преди да се разбудя съвсем и да си спомня че вкаменяването е временно, локално и нормално.

Не се препоръчва и вглеждането в НЛО, дори с бинокъл - описано е в до-библейския разказ за Медуза Горгона.
                  Като си толкова отворен давам ти координатите и отиваш отблизо да снимаш обекта, който излъчва тия светлини.По-скоро на един от обектите, който по мои изчисления е най-ниско разположен .
                  Естествено по-вероятно е нищо лошо да не се случи.Но то можеш и в клетката на лъва да влезеш и нищо да не се случи .Което не означава, че няма опасност .
                  Last edited by mirodes; 01.05.2025, 19:30.

Коментар

И после някои се смеят, че не искам да се приближавам до НЛО.
                    Че кой се смее? Страхът от вкаменяване си е съвсем истински - изпитвам го всяка сутрин преди да се разбудя съвсем и да си спомня че вкаменяването е временно, локално и нормално.

Не се препоръчва и вглеждането в НЛО, дори с бинокъл - описано е в до-библейския разказ за Медуза Горгона.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNdjU2L9f/
                      През 1991г в Сибир група руски войници сваля НЛО като от него излизат извънземни и превръщат в камък почти всички руски войници.
                      Това излиза от разсекретените файлове на ЦРУ..
                      Тая информация са я събрали американски шпиони и няма никаква причина да е недостоверна.По-скоро е от архивите на КГБ,до които са се добрали американците. Предполагам,че е от архивите на Митрохин-дългогодишен служител на КГБ,който е преснимал огромен брой секретни документи и после е избягал заедно с тях от Русия.
                      Случаят много напомня на библейският разказ за Содом и Гомор, където жената на Лот е превърната в камък,докато гледа как унищожават двата града.
                      И после някои се смеят, че не искам да се приближавам до НЛО.
                      Last edited by mirodes; 01.05.2025, 17:56.

Коментар

8нам,че не лъже.Избъзиках се заради вашия случай.
                        Т.нар. "наш случай" е ясен.

Коментар

Дори с просто око се вижда,че тези обекти не са естествени. Аз съм сигурен ,че са НЛО, щото са над полето и то някои на голяма височина и там няма нищо освен небе.
                          Аха. И "неестествени"="извънземни".Ако няма Логика тук, Ей ме къде съм.

Коментар

Т.е. ТИ, С ТВОЯ СИ ТЕЛЕСКОП "нищо не виждаш". Приеми дара на Матеев. НЕ те лъже.
                            8нам,че не лъже.Избъзиках се заради вашия случай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не съм такъв човек. Иначе и на мене ми е интересно какво все пак ще се види с по-добро оборудване.
                              Дори с просто око се вижда,че тези обекти не са естествени. Аз съм сигурен ,че са НЛО, щото са над полето и то някои на голяма височина и там няма нищо освен небе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Писах на един профил във Facebook, ама не ми отговаря. Да не би да не съм уцелил профила ти?
                                Приех ти поканата за приятелство. Няма друг с такива имена във Фейсбук.

Коментар

Working...
                                X