IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Така ли? Ти прочете ли всички перуански и австралийски медии, вестници, списания, включително и такива на местно ниво? Ти слуша ли денонощно по телевизора всички канали за евентуална новина.

Въобразяваш си, измисляш си и дори сам си вярваш ....
    Това означава, че отново лъжеш - човека, който никога не лъже ...

Когато преди много години разпенихме реката, за нас излезе една единствена дребна статийка като съобщение от няколко изречения, че сме отровили 200 кг. риба, а на снимката показваха две шепи с няколко дребни рибки в тях, които не се знае дали не бяха купени от магазина. И това в местен вестник, който никой не го чете. Толкова по въпроса ...
    Когато има такива случаи, които придобият публична известност те се следят много внимателно. И се публикува всякаква информация за тях в социалните мрежи. Вие явно не ги следите, но каквото и да се каже или напише публично и веднага се публикува в социалните мрежи, когато става въпрос за нашумели случаи. Социалните мрежи дават толкова информация, колкото никога не е имало в човешката история.
    Та и м тези случаи ако имаше изявления на властите веднага щеше да бъдат публикувани. Щом мълчат много вероятно е да става въпрос за неизвестно на науката вещество.Иначе поне щяха да кажат какво е.И да успокоят хората,че не е опасно.Или ако е опасно да предупредят хората да не ползват вода от тия реки.
    Last edited by mirodes; 11.02.2025, 10:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Какво значи лъже?Ако някой ме попита как съм и му кажа,че съм добре, а не съм ,лъжа ли е?Той реално не се интересува как съм, а го казва от вежливост.Аз пък не искамда го занимавам с моите проблеми.Но когато човек прави обмислено изявление по даден въпрос ако не казва истината значи лъже.Е аз никога не лъжа в такива случаи.
      А това ,че някои нямат интелект да обмислят написаното от мен,не е мой проблем.
      Лъжа е.

Трудно е човек да не лъже, защото това означава, че ще обиди много на брой хора и приятели, така че всички лъжат, а слушащите знаят, че ги лъжат. Такъв е живота.
      Last edited by mibova; 11.02.2025, 10:14.

Коментар

При подобни оцветявания на реките при промишлена авария властите много бързо стигат до извършителите,щото като се направи анализ и веднага се разбира за какво вещество става въпрос и се знае коя фабрика използва такива вещества.Нищо подобно няма в случая. Властите и в Австралия, и в Перу и в Аржентина мълчат.
        Така ли? Ти прочете ли всички перуански и австралийски медии, вестници, списания, включително и такива на местно ниво? Ти слуша ли денонощно по телевизора всички канали за евентуална новина.

Въобразяваш си, измисляш си и дори сам си вярваш ....
        Това означава, че отново лъжеш - човека, който никога не лъже ...

Когато преди много години разпенихме реката, за нас излезе една единствена дребна статийка като съобщение от няколко изречения, че сме отровили 200 кг. риба, а на снимката показваха две шепи с няколко дребни рибки в тях, които не се знае дали не бяха купени от магазина. И това в местен вестник, който никой не го чете. Толкова по въпроса ...

Last edited by Mateev; 11.02.2025, 10:00.

Коментар

Всеки човек лъже поне по няколко пъти на ден. В повечето случаи го прави неволно, но често го прави и умишлено. Самото ти твърдение "аз никога не лъжа" е една ДЪРТА ЛЪЖА. А ако и сам си вярваш на собствените си лъжи, значи Pyramid е прав, че трябва да отидеш на лекар.
          Какво значи лъже?Ако някой ме попита как съм и му кажа,че съм добре, а не съм ,лъжа ли е?Той реално не се интересува как съм, а го казва от вежливост.Аз пък не искамда го занимавам с моите проблеми.Но когато човек прави обмислено изявление по даден въпрос ако не казва истината значи лъже.Е аз никога не лъжа в такива случаи.
          А това ,че някои нямат интелект да обмислят написаното от мен,не е мой проблем.

Коментар

Вижда се 1 километър от реката и някакви планиски склонове в далечината. Това не означава, че реката извира от тях (може да ги заобикаля). Това също не означава, че цялата река е червена от край до край. Това също не означава, че по цялото продължение на реката няма никакви заводи. Точно обратното - завода може да там на 1 километър отпред на клипа и той да оцветява реката.

Въобразяваш си, измисляш си, а това те кара и да лъжеш.
            При подобни оцветявания на реките при промишлена авария властите много бързо стигат до извършителите,щото като се направи анализ и веднага се разбира за какво вещество става въпрос и се знае коя фабрика използва такива вещества.Нищо подобно няма в случая. Властите и в Австралия, и в Перу и в Аржентина мълчат.

Коментар

И какво печеля ако лъжа?Да не получавам пари за тая работа?Или слава при положение, че тоя форум се чете от 20 човека и съм анонимен.
              Всеки човек лъже поне по няколко пъти на ден. В повечето случаи го прави неволно, но често го прави и умишлено. Самото ти твърдение "аз никога не лъжа" е една ДЪРТА ЛЪЖА. А ако и сам си вярваш на собствените си лъжи, значи Pyramid е прав, че трябва да отидеш на лекар.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoTX75R/
                Ето реката в Перу,когато минава през един град. Вижда се,че става въпрос за река в планината.
                Вижда се 1 километър от реката и някакви планиски склонове в далечината. Това не означава, че реката извира от тях (може да ги заобикаля). Това също не означава, че цялата река е червена от край до край. Това също не означава, че по цялото продължение на реката няма никакви заводи. Точно обратното - завода може да там на 1 километър отпред на клипа и той да оцветява реката.

Въобразяваш си, измисляш си, а това те кара и да лъжеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  НЕ СПОРЯ, че река се е оцветила. НЕ ВЯРВАМ В ДОБРОСЪВЕСНОСТТА ТИ, КОГАТО ТВЪРДИШ РАЗНИ НЕЩА: Или
                  И какво печеля ако лъжа?Да не получавам пари за тая работа?Или слава при положение, че тоя форум се чете от 20 човека и съм анонимен.
                  И напротив не съм наивен. За 20 години каквито и истории да съм чувал никога не съм им вярвал на 100 процента. Всичко проверявам и анализирам.
                  В случаят поне на 10 места в света реки стават червени,а в Сидни дори водите в залива.Като две от тях в един и същ ден на 3000 км една от друга. Няма как да е съвпадение.Естествено няма как да докажа,че са извънземните,но това е една доста вероятна хипотеза.
                  Last edited by X_Y; 11.02.2025, 10:43.

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoTX75R/
                    Ето реката в Перу,когато минава през един град. Вижда се,че става въпрос за река в планината.
                    НЕ СПОРЯ, че река се е оцветила. НЕ ВЯРВАМ В ДОБРОСЪВЕСНОСТТА ТИ, КОГАТО ТВЪРДИШ РАЗНИ НЕЩА: Или ТИ лъжеш, или си допуснал теб да те излъжат.
                    Last edited by X_Y; 11.02.2025, 10:42.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNeoTX75R/

Коментар

Човека отново си измисля "факти" и "доказателства".
                        Струва ми се, той става жертва на Манипулации от страна на ловци на сензация, които, просто така са написали (за цвят и мирис) и нашият юнак, като сериозен Папагал, просто, повтаря. Така де, реномето трябва да се пази.
                        ...Ама иначе, IQ=135.
                        Аха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Това, че било нямало "никакво изявление от властите в Аржентина и Перу", ТИ ЛИЧНО ли го провери? Четеш ли пресата им? Следиш ли другите им медии? Знаеш ли испански?
                          Човека отново си измисля "факти" и "доказателства".

Коментар

То ако се замърсяваше от тая червена почва щеше да е обичайно явление и на никой да не му прави впечатление. Естествено аз няма как да знам дали става въпрос за една и съща река, ама няма никаква логика да се публикуват клипове по едно и също време и да става въпрос за различни реки.
                            И ако беше промишлена авария или изпускане на вещества досега щеше да има официално изявление на властите. Никакви изявления по случая няма нито от Австралия,нито от Аржентина, нито от Перу.
                            Това, че било нямало "никакво изявление от властите в Аржентина и Перу", ТИ ЛИЧНО ли го провери? Четеш ли пресата им? Следиш ли другите им медии? Знаеш ли испански?

Коментар

https://vm.tiktok.com/ZNeoTgfQ4/
                              Аз ВИНАГИ пиша истината и не си измислям.
                              Колкото до НЛО едното го проследих как се движи и слезе ниско. Но се насочи към мен и аз се махнах.
                              И измамниците твърдят, че винаги били казвали Истината. Думата ми е че, ТИ ВЯРВАШ, че нещо е така но, се случва и да е заблуда (да, причинена от друг но, нали е имало наивник, който да и се върже) и сам, се явявал пасивен участник в разнасянето на глупости.
                              ...или далеч не си чак толкова пасивен, щом настойчиво ги повтаряш. Хората по света са милиарди но, явно, ти синот малцината, дето НЛО така агресивно, ги преследват. Сигурен ли си, че някой не ги сипва психотропно активни препарати в храна, вода и т.н.? Нямаш ли нужда от лекарска помощ?

Коментар

Видях червен извор и червена почва, която вероятно го оцветява. Клипа прилича на истински, но какво общо има това с голямата река не разбрах. Не разбрах и как провери по цялата дължина на реката, че няма заводи. Измисляш си мой човек, и ако мозъка ти наистина не го осъзнава това - лошо.

Забележи и друго - клипа показва последователност от разкъсани една с друга сцени. Каква е гаранцията, че тези сцени са от една и съща местност?

Бъди обективен и много помисли преди следващия път да изкажеш някаква измислица като чиста проба факт.
                                То ако се замърсяваше от тая червена почва щеше да е обичайно явление и на никой да не му прави впечатление. Естествено аз няма как да знам дали става въпрос за една и съща река, ама няма никаква логика да се публикуват клипове по едно и също време и да става въпрос за различни реки.
                                И ако беше промишлена авария или изпускане на вещества досега щеше да има официално изявление на властите. Никакви изявления по случая няма нито от Австралия,нито от Аржентина, нито от Перу.

Коментар

Working...
                                X