IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

https://vm.tiktok.com/ZNeoTgfQ4/
    Аз ВИНАГИ пиша истината и не си измислям.
    Колкото до НЛО едното го проследих как се движи и слезе ниско. Но се насочи към мен и аз се махнах.
    Видях червен извор и червена почва, която вероятно го оцветява. Клипа прилича на истински, но какво общо има това с голямата река не разбрах. Не разбрах и как провери по цялата дължина на реката, че няма заводи. Измисляш си мой човек, и ако мозъка ти наистина не го осъзнава това - лошо.

Забележи и друго - клипа показва последователност от разкъсани една с друга сцени. Каква е гаранцията, че тези сцени са от една и съща местност?

Бъди обективен и много помисли преди следващия път да изкажеш някаква измислица като чиста проба факт.
    Last edited by Mateev; 11.02.2025, 09:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Да. Дошли са извънземните и са я оцветили. Да се знае, че ще хвърчат зелки.

...а аз допускам,.изведнъж, да се е стигнало до малки включвания ми ееал, които може да оцвети водата. Когато го отмие, водата отново ще стане безцветна. От само себе си.
      Естествено, че ще стане безцветна като се отмие веществото,което са хвърлили във водата. Да съм твърдял нещо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Почакай малко. Пак взе да си измисляш. Видял си една снимка надоло по течението и мозъка ти моментално оцвети цялата река, заедно с изворите в планината. Веднага разбра, че няма заводи. Моля ти се бъди обективен. Фактът е само един - видял си един кратък червен участък от реката. Другото са измислици.

Същото е и с НЛО-тата. Видял си само няколко неподвижни светещи обекти, на които не знаеш нито позицията, нито височината. Това е. Другото с извънземни и всичко останало са измислици.
        https://vm.tiktok.com/ZNeoTgfQ4/
        Аз ВИНАГИ пиша истината и не си измислям.
        Колкото до НЛО едното го проследих как се движи и слезе ниско. Но се насочи към мен и аз се махнах.

Коментар

Почакай малко. Пак взе да си измисляш. Видял си една снимка надоло по течението и мозъка ти моментално оцвети цялата река, заедно с изворите в планината. Веднага разбра, че няма заводи. Моля ти се бъди обективен. Фактът е само един - видял си един кратък червен участък от реката. Другото са измислици.
          Той така си генерализира, детска му работа.

Коментар

Тук става въпрос за река, която извира от планината, тече по стръмни склонове и ЦЯЛАТА е оцветена в червено при положение, че няма заводи или мини по протежението й.Не е нормално това.
            Почакай малко. Пак взе да си измисляш. Видял си една снимка надоло по течението и мозъка ти моментално оцвети цялата река, видял си планина, видял си стръмни склонове, видял си високопланински извори, също оцветени. Веднага разбра, че няма заводи. Моля ти се бъди обективен. Фактът е само един - видял си един кратък червен участък от реката. Другото са измислици.

Същото е и с НЛО-тата. Видял си само няколко неподвижни светещи обекти, на които не знаеш нито позицията, нито височината. Това е. Другото с извънземни и всичко останало са измислици.

Ти би трябвало да си човек на фактите. Нали професията ти е била такава. Защо тогава сега в пенсия се отдаваш на измислици и въображения?
            Last edited by Mateev; 11.02.2025, 09:08.

Коментар

Тук става въпрос за река, която извира от планината, тече по стръмни склонове и ЦЯЛАТА е оцветена в червено при положение, че няма заводи или мини по протежението й.Не е нормално това.
              Да. Дошли са извънземните и са я оцветили. Да се знае, че ще хвърчат зелки.

...а аз допускам,.изведнъж, да се е стигнало до малки включвания ми ееал, които може да оцвети водата. Когато го отмие, водата отново ще стане безцветна. От само себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                mirodes, има вещества които много силно оцветяват и с много малко количество може да се оцвети и река сигурно. Като предположение го казвам. Преди много години, когато се появи Веро - препарат като течен сапун за миене, но беше кафяво на цвят имаше една партида сигурно по малко от капка прави пяна и напълва цялата мивка и излиза чак от нея. Съвсем сериозно и пробвано, бяхме улучили точно от него. В центъра на Русе имаше един работещ голям фонтан и някой зевзек беше сипал очевидно от него веро, сутринта целия площад беше в пяна. Това е било само една бутилка за стотинки - гаранция. Между другото миеше много, като измиеш нещо и повърхноста му скърца от чистота после.

Коментар

• mirodes, има вещества които много силно оцветяват и с много малко количество може да се оцвети и река сигурно. Като предположение го казвам. Преди много години, когато се появи Веро - препарат като течен сапун за миене, но беше кафяво на цвят имаше една партида сигурно по малко от капка прави пяна и напълва цялата мивка и излиза чак от нея. Съвсем сериозно и пробвано, бяхме улучили точно от него. В центъра на Русе имаше един работещ голям фонтан и някой зевзек беше сипал очевидно от него веро, сутринта целия площад беше в пяна. Това е било само една бутилка за стотинки - гаранция. Между другото миеше много, като измиеш нещо и повърхноста му скърца от чистота после.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid
                    Повелителят на НЛО-тата, отново гледа в небето и Ги търси. За да...се страхува от "тях", разбира се. Понеже, това ("страхуване"), ТОЙ намира за "умно".
                    ...Умно, умно -колко да е "умно"?
                    - Колкото IQ135 (+/-).
                    Мен не ме е страх от смъртта. Готов съм още днес да си отида от тоя свят без никакви притеснения. И това не са празни приказки.Но при положение, че имам деца, племенници,други роднини,приятели и така нататък, а и съдбата на човечеството като цяло нормално е да имам притеснения ,когато всяка нощ виждам НЛО на извънземни да стоят на пост над мястото, в което живея.
                    И няма нужда да ги търся, не съм сляп и ги виждам всяка нощ,стоят приблизително на едни и същи места. И който не вярва може да дойде и сам да се убеди.
                    Естествено не очаквам човек с Ай Кю колкото на амеба като теб да разбере какво се случва.
                    Last edited by mirodes; 11.02.2025, 07:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Вече си мисля, че някой е пиратирал сметката на mirodes
                      В темата за Украина прави съвсем адекватни, разумни реплики.

А в тази тема - олеле малеле
                      Нали щеше да идваш и да ги изследваш тия НЛО.Ела,снимай ги, докажи че са човешки апарати,балони или каквото и да е там и после ме опровергай с доказателства. Ама тъй като си форумна мишка никога няма да го направиш.Знаеш само да обиждаш и се подиграваш.Или всеки друг, който се подиграва-има възможност да докаже, че греша,въобразявам си или лъжа.
                      Между другото не съм ходил скоро в други градове, ама съм сигурен че и там вечер има такива, но хората явно ги мислят за звезди,щото не се движат. Един приятел ,на който показах това НЛО през уикенда е бил във Велинград и там също е забелязал подобно НЛО в близост до хотела му.
                      Стоят над градовете и наблюдават.
                      Last edited by mirodes; 11.02.2025, 07:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Имат бе. Що инак ще разкарват НЛО-тата?
                        Причината за цвета на това езеро в Елшица е близката мина. Има и едно друго в близкото село Цар Асен с тъмносин цвят също заради мината.И всеки го знае това. Става въпрос за едно малки езерца с размер няколко десетки метра.Нищо общо с реките, които са обагрени в червено, където обемът на водата е огромен сравнен с тоя малък водоем.
                        И подобни обагрени в червено реки има по цял свят-Япония, Китай, Русия, Перу,Аржентина, дори Нил е бил обагрен в червено. Няма как да е съвпадение това.Показах и залива на Сидни също е бил обагрен в червено.
                        Last edited by mibova; 11.02.2025, 10:18.

Коментар

Това не ме бърка,щото са далеч от България. Ама като всяка вечер ги виждам тия НЛО и не е най-приятното усещане .Обградили са от всички страни града и го наблюдават. Всяка вечер гледам в небето с надеждата да ги няма,ама все са там.Предполагам,че ги има и над други български градове ама хората просто не им прави впечатление и ги мислят за звезди,щото не се движат.
                          Вече си мисля, че някой е пиратирал сметката на mirodes
                          В темата за Украина прави съвсем адекватни, разумни реплики.

А в тази тема - олеле малеле

Коментар

Не мисля, че извънземните имат пръст. По-скоро е природен феномен. Не знам дали знаеш, но по земята има стотици реки и езера, водата на които е боядисана поради една или друга причина. Бъди спокоен - химиците бързо ще разберат за какво става въпрос.

Това е червеното езеро край село Елшица и рудник Цар Асен.

Ето и зелено ...

Ето и петнисти езера в Канада ...
                            Имат бе. Що инак ще разкарват НЛО-тата?

Коментар

• СПОКО бе, Andi11 . Ние НАИСТИНА трябва да ся пазиме от Сатаната. Чуй ме какво ти казвам.

Коментар

Като каза сяра-повечето хора,които твърдят ,че са имали близки срещи с извънземни твърдят, че силно миришели на сяра.
                                Водата мирише на сяра когато преминава през слой въглища ...

Коментар

Working...
                                X