IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

99 процента от клиповете с НЛО се качват от хора,които не се занимават с такива неща.Всеки си има профил и им гледам профилите.Просто хората заснемат НЛО и го публикуват както аз пиша в тоя форум
    Така е, но от случайно заснет клип на нещо светещо до извънземни има светлинни години разлика в прекия и в преносния смисъл.

Коментар

Хахаха-значи аз съм луд и ми се привиждат НЛО.Интересно е,че и на телефона ми се привиждат, щото ги има заснети.
      Да. Ето я и добрата новина: Епизодично, имаш проблясъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами може да ти звучи учудващо но, и там, повечето хора, са нормални.
        Хахаха-значи аз съм луд и ми се привиждат НЛО.Интересно е,че и на телефона ми се привиждат, щото ги има заснети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

В ТикТок, пък и във всички останали социални мрежи, можеш да спечелиш пари, ако публикуваш клипове с милиони гледания и лайкове. Тоест това е бизнес и милиони потребители се опитват да заработват и да си изкарват хляба от него. Някои успяват, други - не, но важното е това, че всеки води битка за колкото се може повече гледания и лайкове, като в тази битка са разрешени и нечестните методи. Тоест - правенето на фалшиви клипове.
          99 процента от клиповете с НЛО се качват от хора,които не се занимават с такива неща.Всеки си има профил и им гледам профилите.Просто хората заснемат НЛО и го публикуват както аз пиша в тоя форум

Коментар

Ами хубаво-качи някоя статия. Повечето медии имат онлайн издания.Аз не съм чул или прочел нищо в пазарджишките медии за НЛО.
            Ами може да ти звучи учудващо но, и там, повечето хора, са нормални.

Коментар

Абе ти съвсем изкука.И тоя форум е социална мрежа. И всеки си казва личното мнение (с изключение на Трейдъра,който е руски трол).Все едно аз да кажа,че ти плащат от Русия, за да ги хвалиш.
              Или че ти плащат затоплистите, за да си въртят далаверите.В Тик ток е същото, само че там хората качват и видеа на заснетото от тях.
              Точно пък за НЛО ще тръгне да прави пропаганда. И какво ще спечели от това?Изключвам естествено случаите на куковци или мошеници, които твърдят, че контактуват с извънземни.Но те НИКОГА не са публикували видео от "срещите "си с извънземни.
              В ТикТок, пък и във всички останали социални мрежи, можеш да спечелиш пари, ако публикуваш клипове с милиони гледания и лайкове. Тоест това е бизнес и милиони потребители се опитват да заработват и да си изкарват хляба от него. Някои успяват, други - не, но важното е това, че всеки води битка за колкото се може повече гледания и лайкове, като в тази битка са разрешени и нечестните методи. Тоест - правенето на фалшиви клипове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пак излъга. Нямаш си никаква представа какво пишат медиите, особенно местните вестничета по региони.
                Ами хубаво-качи някоя статия. Повечето медии имат онлайн издания.Аз не съм чул или прочел нищо в пазарджишките медии за НЛО.

Коментар

Къде го видя тоя шум?В медиите в България не се говори или пише НИЩО за НЛО. Ама нищо.А те всяка нощ си стоят в небето и ни наблюдават.
                  Пак излъга. Нямаш си никаква представа какво пишат медиите, особенно местните вестничета по региони.

Коментар

• Ами ви е ясно, що нито един не дойде нощно време до Пазарджик и не ме изобличи като лъжец или луд.За съжаление не мога да кача клипове на зоснетите НЛО,но всеки е свободен да дойде и да докаже,че съм лъжец или луд. Ама никой не го прави.
                    Last edited by X_Y; 11.02.2025, 10:46.

Коментар

• mirodes, във вестниците пишеше че хартиеното левче - банкнота от времето на соца вървяло 5 бона. Веднага намерихме едно, но като потърсих в нета имаше чисто нови банкноти някой ги продава по 20 лв. сегашни.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Казвал си подобни неща, което (казване), не гимправи факт. Някакво мнение и - дотам. А, че се създава информационен шум, всеки осъзнат ще ти го каже.
                        Теб не те броим, ти още лапаш мухите.
                        Къде го видя тоя шум?В медиите в България не се говори или пише НИЩО за НЛО. Ама нищо.А те всяка нощ си стоят в небето и ни наблюдават.

Коментар

Абе ти съвсем изкука.И тоя форум е социална мрежа. И всеки си казва личното мнение (с изключение на Трейдъра,който е руски трол).Все едно аз да кажа,че ти плащат от Русия, за да ги хвалиш.
                          Казвал си подобни неща, което (казване), не гимправи факт. Някакво мнение и - дотам. А, че се създава информационен шум, всеки осъзнат ще ти го каже.
                          Теб не те броим, ти още лапаш мухите.

Коментар

Социалните мрежи, СЪЗДАВАТ ИНФОРМАЦИОНЕН ШУМ, за да може през това време, "който трябва", са си върти далаверите необезпокоявано. Докатомплебсът преминава глупости и жълтини. "Интелигентно " ли действаш, на този фон?
                            Или че ти плащат затоплистите, за да си въртят далаверите.В Тик ток е същото, само че там хората качват и видеа на заснетото от тях.
                            Точно пък за НЛО ще тръгне да прави пропаганда. И какво ще спечели от това?Изключвам естествено случаите на куковци или мошеници, които твърдят, че контактуват с извънземни.Но те НИКОГА не са публикували видео от "срещите "си с извънземни.
                            Last edited by mirodes; 11.02.2025, 10:28.

Коментар

Когато има такива случаи, които придобият публична известност те се следят много внимателно. И се публикува всякаква информация за тях в социалните мрежи. Вие явно не ги следите, но каквото и да се каже или напише публично и веднага се публикува в социалните мрежи, когато става въпрос за нашумели случаи. Социалните мрежи дават толкова информация, колкото никога не е имало в човешката история.
                              Та и м тези случаи ако имаше изявления на властите веднага щеше да бъдат публикувани. Щом мълчат много вероятно е да става въпрос за неизвестно на науката вещество.Иначе поне щяха да кажат какво е.И да успокоят хората,че не е опасно.Или ако е опасно да предупредят хората да не ползват вода от тия реки.
                              Социалните мрежи, СЪЗДАВАТ ИНФОРМАЦИОНЕН ШУМ, за да може през това време, "който трябва", са си върти далаверите необезпокоявано. Докатомплебсът преминава глупости и жълтини. "Интелигентно " ли действаш, на този фон?

Коментар

И какво печеля ако лъжа?Да не получавам пари за тая работа?Или слава при положение, че тоя форум се чете от 20 човека и съм анонимен.
                                И напротив не съм наивен. За 20 години каквито и истории да съм чувал никога не съм им вярвал на 100 процента. Всичко проверявам и анализирам.
                                В случаят поне на 10 места в света реки стават червени,а в Сидни дори водите в залива.Като две от тях в един и същ ден на 3000 км една от друга. Няма как да е съвпадение.Естествено няма как да докажа,че са извънземните,но това е една доста вероятна хипотеза.
                                Хипотезите, се базират на все някаква основа, като познания, съвпадения, СХОДНИ ПРОТИВОРЕЧИЯ С ДРУГИ тези и т.н. А ти, някъде нещо си видял между другото, И СИ НАЗНАЧАВАШ ОБСТОЯТЕЛСТВА КОИТО, ДА ПОДДЪРЖАТ досега изговореното от теб...нищо, че е възможно и са не са факти. Някой някъде казал, че "не били изкарали данни", и -готово, ХИПОТЕЗА. Добре де, а, да ти е хрумнало, че фактите /пробите още се проверяват? А, да ти е хрумнало, че на лизинг, може да има минни компании, които ДА СА ПЛАТИЛИ, ЗА ДА НЕ ИЗЛЯЗАТ ИЗОБЛИЧАВАЩИ ИНФОРМАЦИИ? Или нещо от вида? "Никога не си лъжел"...а можеш, без задълбочено да провериш, дамповтаряш дрънканици от Интернет? Ами, ако някъде, нещо с дребен шрифт са споменати под друго заглавие, като (например) "екологията в Латинска Америка лека-полека, се стабилизира." Или например, "мутират ли водораслите?" Виж, обаче, колко ГРЪМОВНО звучи "Двама извънземни, с е изпикали в две реки и двете почервенели".

Last edited by X_Y; 11.02.2025, 10:45.

Коментар

Working...
                                X