Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-значи аз съм луд и ми се привиждат НЛО.Интересно е,че и на телефона ми се привиждат, щото ги има заснети.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ами може да ти звучи учудващо но, и там, повечето хора, са нормални.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
В ТикТок, пък и във всички останали социални мрежи, можеш да спечелиш пари, ако публикуваш клипове с милиони гледания и лайкове. Тоест това е бизнес и милиони потребители се опитват да заработват и да си изкарват хляба от него. Някои успяват, други - не, но важното е това, че всеки води битка за колкото се може повече гледания и лайкове, като в тази битка са разрешени и нечестните методи. Тоест - правенето на фалшиви клипове.
Коментар
-
Ами хубаво-качи някоя статия. Повечето медии имат онлайн издания.Аз не съм чул или прочел нищо в пазарджишките медии за НЛО.
Коментар
-
Абе ти съвсем изкука.И тоя форум е социална мрежа. И всеки си казва личното мнение (с изключение на Трейдъра,който е руски трол).Все едно аз да кажа,че ти плащат от Русия, за да ги хвалиш.
Или че ти плащат затоплистите, за да си въртят далаверите.В Тик ток е същото, само че там хората качват и видеа на заснетото от тях.
Точно пък за НЛО ще тръгне да прави пропаганда. И какво ще спечели от това?Изключвам естествено случаите на куковци или мошеници, които твърдят, че контактуват с извънземни.Но те НИКОГА не са публикували видео от "срещите "си с извънземни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Пак излъга. Нямаш си никаква представа какво пишат медиите, особенно местните вестничета по региони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеКъде го видя тоя шум?В медиите в България не се говори или пише НИЩО за НЛО. Ама нищо.А те всяка нощ си стоят в небето и ни наблюдават.
Коментар
-
Ами ви е ясно, що нито един не дойде нощно време до Пазарджик и не ме изобличи като лъжец или луд.За съжаление не мога да кача клипове на зоснетите НЛО,но всеки е свободен да дойде и да докаже,че съм лъжец или луд. Ама никой не го прави.Last edited by X_Y; 11.02.2025, 10:46.
Коментар
-
mirodes, във вестниците пишеше че хартиеното левче - банкнота от времето на соца вървяло 5 бона. Веднага намерихме едно, но като потърсих в нета имаше чисто нови банкноти някой ги продава по 20 лв. сегашни.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Казвал си подобни неща, което (казване), не гимправи факт. Някакво мнение и - дотам. А, че се създава информационен шум, всеки осъзнат ще ти го каже.
Теб не те броим, ти още лапаш мухите.
Коментар
-
Абе ти съвсем изкука.И тоя форум е социална мрежа. И всеки си казва личното мнение (с изключение на Трейдъра,който е руски трол).Все едно аз да кажа,че ти плащат от Русия, за да ги хвалиш.
Теб не те броим, ти още лапаш мухите.
Коментар
-
Социалните мрежи, СЪЗДАВАТ ИНФОРМАЦИОНЕН ШУМ, за да може през това време, "който трябва", са си върти далаверите необезпокоявано. Докатомплебсът преминава глупости и жълтини. "Интелигентно " ли действаш, на този фон?
Или че ти плащат затоплистите, за да си въртят далаверите.В Тик ток е същото, само че там хората качват и видеа на заснетото от тях.
Точно пък за НЛО ще тръгне да прави пропаганда. И какво ще спечели от това?Изключвам естествено случаите на куковци или мошеници, които твърдят, че контактуват с извънземни.Но те НИКОГА не са публикували видео от "срещите "си с извънземни.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 10:28.
Коментар
-
Когато има такива случаи, които придобият публична известност те се следят много внимателно. И се публикува всякаква информация за тях в социалните мрежи. Вие явно не ги следите, но каквото и да се каже или напише публично и веднага се публикува в социалните мрежи, когато става въпрос за нашумели случаи. Социалните мрежи дават толкова информация, колкото никога не е имало в човешката история.
Та и м тези случаи ако имаше изявления на властите веднага щеше да бъдат публикувани. Щом мълчат много вероятно е да става въпрос за неизвестно на науката вещество.Иначе поне щяха да кажат какво е.И да успокоят хората,че не е опасно.Или ако е опасно да предупредят хората да не ползват вода от тия реки.
Коментар
-
И какво печеля ако лъжа?Да не получавам пари за тая работа?Или слава при положение, че тоя форум се чете от 20 човека и съм анонимен.
И напротив не съм наивен. За 20 години каквито и истории да съм чувал никога не съм им вярвал на 100 процента. Всичко проверявам и анализирам.
В случаят поне на 10 места в света реки стават червени,а в Сидни дори водите в залива.Като две от тях в един и същ ден на 3000 км една от друга. Няма как да е съвпадение.Естествено няма как да докажа,че са извънземните,но това е една доста вероятна хипотеза.
Last edited by X_Y; 11.02.2025, 10:45.
Коментар
Коментар