Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Вече имам някакво логично обяснение на феномена и затова отворих друга тема за радиациите и атомните бомби. Там в тази тема ще опиша откъде според мене идват тези огроми изблици на облъчване, които да, гайгер-мюлеровите броячи доказаха, че ги има, но вече стана късно и си лягам. Та нека да го оставим за утре.
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Mateev, нали имаш акумулатори с по голям капацитет, захрани го външно с някой такъв. За да разбереш дали не е от смущения от захранването.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНедей да си лягаш
Точно когато спиш най-много те облъчват,
и за да не го разбереш, блокират цялата ти апаратураЩяха ли да са толкова щастливи, ако знаеха какво ги чака?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Активността е завишена, ама не където трябва.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, има такава активност, не са извънземни точно а са от друго време. Възможно е да ни нападнат, мисля че пожарите в Калифорния са тяхна работа. Ние сме пред голяма катастрофа, а се занимаваме с глупости. Няма време да се обединим и да я предотвратим.
Коментар
-
barbaron, защото постоянно внушаваш някакви неистини за да се направиш на голям, а просто си одъртял.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarbaron, ако бяха червени щяхме да сме Китай на Балканите, проблема е че при нас това червено леко като го одраскаш и изкача отдолу тъмносиньо.
- 1 like
Коментар
-
barbaron, ако бяха червени щяхме да сме Китай на Балканите, проблема е че при нас това червено леко като го одраскаш и изкача отдолу тъмносиньо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВече имам някакво логично обяснение на феномена и затова отворих друга тема за радиациите и атомните бомби. Там в тази тема ще опиша откъде според мене идват тези огроми изблици на облъчване, които да, гайгер-мюлеровите броячи доказаха, че ги има, но вече стана късно и си лягам. Та нека да го оставим за утре.
Точно когато спиш най-много те облъчват,
и за да не го разбереш, блокират цялата ти апаратура
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.Извънземните с положителна цел висят над България
Като ви гледам парламента с 85% червени жабчета,
само извънземните могат да ви помогнат да се измъкнете от блатото
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.
- 1 like
Коментар
-
В миналото е имало случай да се види НЛО за секунди, минути или дори час, но еднократно, сега наблюдавам няколко НЛО да висят в покрайнините на Пазарджик вече над 1 месец всяка нощ.Медийно отразяване НУЛА.Все едно е най-нормалното нещо на света.В Тик ток видях видеа и от други градове в България. Като един извънземен Биг Брадър те ни наблюдават по цяла нощ.
От тези ми наблюдения и от хилядите видеа с НЛО,които изгледах прави впечатление, че повечето време се появяват през нощта и ако се появят през нощта в почти всички случаи са със светлини,а на дневна светлина нямат такива светлини.Според мен тия светлини са някаква форма на идентификация между самите НЛО. Не знам каква им е целта, но със сигурност не е нещо положително за хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
- 1 like
Коментар
Коментар