IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    www.kolibka.com = webx1038.aruba.it [89.46.104.48]
    Е и какво от това?
    Явно не си наясно с IT технологиите и въобще как работи Интернет, щом това те впечатлява ...
    Това са просто различни Alias-и, каквито могат да се присвоят много на брой на един и същи IP адрес. Ако си толкова любопитен, питай твоя ИИ как работи DNS преобразуването от имена към IP адреси и какви DNS записи съществуват. Само не ми публикувай чаршафи тука в темата ...

Last edited by X_Y; 23.12.2024, 12:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      барби освен да оцветява в синьо и червено
      няма какво да го научи тоя ии
      Има още нещо, на което мога да науча ИИ :

Как се намират по-възрастни съпруги,
      по-умни от (в азбучен ред) barbaron , Frosty , pinoccio , ratten
      и дори от Mateev

Коментар

• Обстоятелства

... Около полунощ, според докладите, съществата наистина се появили, и полицаите започнали да стрелят по тях от разстояние около 13 метра. Изглеждаше като касапница, но за шок на всички присъстващи, всичко, което беше останало на място, бяха изпочупени надупчени дървета и следи, които завършвали след няколко метра. Нито капка кръв, или наранен извънземен.

Малко след това събитие няколко местни жители видели предмет във формата на яйце в небето, който блестял ярко и полетял от запад на изток над морето.
        Това очевидно представлявало отстъплението на чужденците в синьо, тъй като жителите на островите бяха оставени на мира от тогава нататък.

Алнанад разказа историята на следователя RJ Salatun само няколко години по -късно, който я записа в тази форма. Въпреки това, тъй като той беше началник на полицията, Ананад се смяташе за доста надежден източник. Салатун, от друга страна, сервира във ВВС и взе делото много сериозно. След това събитията бяха публикувани в книгата му, озаглавена „UFO,Salah Satu Masalah Dunia Masa Kini“....
        Last edited by Frosty; 23.12.2024, 11:36.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Външен вид
          ...Те били високи приблизително 1,8 метра, имали червеникав тен на кожата и носели плътно сини гащеризони.
          Казано е, че косата им била сребриста, и са имали някакви метални планки на коланите си. За селяните беше ясно, че въпреки привидно земния им вид, си имат работа с нещо необичайно.
          Един път те успели да притиснат един хуманоид, като го нападнали с копия и стрели. Това обаче нямаше ефект върху съществото, и то избяга от тълпата с огромен скок директно над главите им.
          По-късно друг свидетел описва среща, при която той е бил заобиколен от същите същества в пуста местност извън селищата. Те говореха на неизвестен език, който мъжът не разпознава. След това натрапниците го парализирали с помощта на устройство, което са имали на колана си...

Last edited by Frosty; 23.12.2024, 11:34.

Коментар

• ...Тогава момчето разказало как „мъжете в синьо“ са го завели в гората, където го подложили на различни медицински прегледи.
            В един момент му е била предложена „всякаква храна, която е искал“.
            Тези истории в крайна сметка стигнаха до директора на полицията на име Алви Арнанад, който не се поколеба да действа. Въоръжени с пушки и с автоматични карабини, Алнанад и хората му поставили капан за натрапниците, където са били видени по -рано...

Коментар

• След като толкова хора по цялата Земя докладват за необичайни, необясними случаи за НЛО и странни същества,
              значи ги има. Ето един странен случай, в който е замесена и полицията:

Случаят с хуманоидите на остров Алор е необичаен случай, което се случил някъде през юли 1959 г.

Жителите на остров Алор, Индонезия започнали да виждат фигури, които обикновено се появявали в пусти части на островите.
              6-годишно момче изчезнало един ден близо до столицата.
              Семейството му, заедно с други местни жители, отишли да го търсят след дълги часове в паника, докато най -накрая го намерили в изоставено поле в объркано състояние...
              Last edited by Frosty; 23.12.2024, 11:14.

Коментар

• www.kolibka.com = webx1038.aruba.it [89.46.104.48]

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  За тези от вас, които вярват че има истински НЛО, мога да предложа да изгледат сериалите със заглавие Hangar 1 The UFO FIles. Това са 2 сезона с около 20 серии, правени през 2014-та и 2015-та година. Всичките серии без изключение се базират на истински събития.
                  Не е въпросът дали НЛО съществува, а какво всъщност е НЛО...
                  Защото пилоти от други планети, долетели до Земята с космически кораби очевидно не са...
                  Last edited by Frosty; 23.12.2024, 10:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
                    В Габрово VPN-тата изкарват сериозна кинта от технически неграмотни пчелари. И май работят в комбина с Мъск.
                    Всъщност аз съм със StarLink и не знам къде сигнала ми слиза на земята и като каква държава ме детектират. Мога да пробвам през наземна линия, но тогава ще загубя високата скорот нa Download.

ПП: Отклоних сайта през наземен интернет през Naturela и сайта kolibka.com тръгна. Благодаря на всички за съдействието.
                    Last edited by Mateev; 23.12.2024, 05:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от аl4en Разгледай мнение

Проблема е при теб,,нищо не е забранено поне не и в София.. виж в Габрово може и да е )
                      В Габрово VPN-тата изкарват сериозна кинта от технически неграмотни пчелари. И май работят в комбина с Мъск.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

+1000
                        Хранех подобни съмнения, и ти сега ги потвърди. Явно сайта е забранен да се вижда от България, което е много странно предвид това, че е български сайт и има български субтитри, които ги правят десетки български преводачи. И изглежда някой го финансира това, защото не мога да повярвам, че десетки ентусиасти без да им плащат нищо ще направят и поддържат дълги години най-разкошния сайт с хиляди безценни според мене филми.

Започва да ми намирисва на някаква световна конспирация .....

Иначе безкрайно благодаря на barbaron за информацията и сега ще си купя VPN и ще Download-на целия сайт с хилядите му филми. Още едно време мислех да го направя това, но тогава интернета ми беше бавен. А сега със StarLink на Мъск направо се родих. През него може да се Download-ва със скорости 200-300, а през нощите и повече мегабита в секунда. От Замунда филми Download-вам за по 3-4 минути единия.

Ако има и други запалени като мене - Download-нете си всички сезони на Hangar 1 и Ancient Aliens.
                        Проблема е при теб,,нищо не е забранено поне не и в София.. виж в Габрово може и да е )

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Във Франция имам достъп
                          +1000
                          Хранех подобни съмнения, и ти сега ги потвърди. Явно сайта е забранен да се вижда от България, което е много странно предвид това, че е български сайт и има български субтитри, които ги правят десетки български преводачи. И изглежда някой го финансира това, защото не мога да повярвам, че десетки ентусиасти без да им плащат нищо ще направят и поддържат дълги години най-разкошния сайт с хиляди безценни според мене филми.

Започва да ми намирисва на някаква световна конспирация .....

Иначе безкрайно благодаря на barbaron за информацията и сега ще си купя VPN и ще Download-на целия сайт с хилядите му филми. Още едно време мислех да го направя това, но тогава интернета ми беше бавен. А сега със StarLink на Мъск направо се родих. През него може да се Download-ва със скорости 200-300, а през нощите и повече мегабита в секунда. От Замунда филми Download-вам за по 3-4 минути единия.

Ако има и други запалени като мене - Download-нете си всички сезони на Hangar 1 и Ancient Aliens.
                          Last edited by Mateev; 23.12.2024, 01:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            barbaron, на мен ми е ясно че си обучаваш - изграждаш някакъв ИИ, но това нещо е дразнещо нали разбираш.
                            Направи го толерантен, да може да води диалог с всеки независимо как се е зомбирал човека. Такъв ИИ липсва сега.
                            изобщо не знам, как това мнение преодоля игнора и достигна до мен
                            но барби освен да оцветява в синьо и червено
                            няма какво да го научи тоя ии
                            Last edited by ratten; 23.12.2024, 10:48.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Във Франция имам достъп

Коментар

• http://www.kolibka.com/2.html
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X