IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някъде в България .... китно селце .... идилия ....седят двама край селският казан и варят ракия. Отпред каца извънземен кораб, от който излиза хомункулус и отива при тях. А те спокойно продължават да си варят ракията.
    Стоял хомункулусът, гледал ги и накрая казал:
    - Здравейте, аз съм хомункулус!
    Двамата го погледнали и единият, свивайки рамене, казва на другия:
    - Ванка,сипи му на Хомункулус!
    Сипали му, той го изпил, а двамата си седят и продължават да зяпат казана.
    Хомункулусът пак:
    - Здравейте, аз съм хомункулус!
    Двамата пак го погледнали:
    - Ванка,сипи му на Хомункулус!
    Изпил го, а двамата все си седят. Тук извънземният не издържал и казал:
    - Господа, аз съм извънземен!
    - Такааа, Ванка,стига му толкова на Хомункулус...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Е то украинци и руснаци се избиват, които имат толкова общо какво остава за извънземни ако решат да ни изтребят. Изобщо няма да им пука,че може да имаме някаква обща връзка. Още повече според шумерските летописи вече се е случвало и всемирния потоп, който е описан и в Библията, е предизвикан от извънземните, за да избият хората.
      Представи си че, те са основно загрижени да спасят кожата (живота, в собственото си разбиране) и, в същото време осъзнават, че живи, до края, нямат дори теоретич инизглефи да стигнат. Възможно ли е? Предполагам, да. Връзва ли се логиката ? -Във висока степен. Значи?

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        barbaron, това е правено от онези дето правят копачките и ви обират парите. До сега нещо евтино да продават и да има филтри за паразитни токове не съм виждал, то затова и работи с батерии.
        Има и друга причина: МОБИЛНОСТ. Без батерии, не можеш да го разнасяш, където искаш. Пък и вдига продажбите. На батериите. И там искат да ядат.
        Last edited by Pyramid; 26.01.2025, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

След като има повече от една планета с живот, естествено е видовете извънземни да са повечко. Ама има и теория за панспермията, съгласно която И ние самите, да сме следствие пренос на живот между планетите и ДНК/РНК да са част от по-малък сортимент тухлички (чужд дизай, работен по лиценз). Да не се окаже че, Вергилчо се пали прекалено, настоявайки да се подготвяме са нападение от роднини.
          Е то украинци и руснаци се избиват, които имат толкова общо какво остава за извънземни ако решат да ни изтребят. Изобщо няма да им пука,че може да имаме някаква обща връзка. Още повече според шумерските летописи вече се е случвало и всемирния потоп, който е описан и в Библията, е предизвикан от извънземните, за да избият хората.

Коментар

• satz, няма защото не съществува такова нещо.
            D.Y.F-091066

Коментар

• barbaron, това е правено от онези дето правят копачките и ви обират парите. До сега нещо евтино да продават и да има филтри за паразитни токове не съм виждал, то затова и работи с батерии.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Такова лъчение би йонизирало и газът в луминисцентна лампа - съответно ще и падне съпротивлението. Мисля ще е добро и евтино допълнение.

Дистанционното геосондиране може да е, ама инфо как работят няма много
                По принцип, тези дистанционни сондирания, те с какви потоци частци или лъчи работят? С гама или с неутрони? Понеже, неутрони досега не съм чувал да се фокусират, както и гама лъчите, също. Проблемът там е в сложности с материала за огледалата, а и май само 2 рентгенови телескопа има ...
                Last edited by Pyramid; 25.01.2025, 15:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                  По-скоро нямам идея какво детектира.
                  В инструкцията пише Beta, Gama и X-Ray. Но незащитена електроника би реагирала не само на импулсите от тръбичката, но и на мощно електромагнитно поле. Това го забелязах когато поставих уредчето на поставката за безконтактно зареждане на GSM-и. А снощи ми реагира и на 10 сантиметра от GSM-а, а после и на 50 сантиметра, което вече е много съмнително.

Та такива неидентифицирани странни събития предизвикват безпокойство точно толкова, колкото и едно НЛО. Затова и писах в тази тема. Иначе дори и с най-стария ми уред (един доста голям бумбалник) още преди 7-8 години пак забелязах нещо подобно. Тогава с него обикалях из имота няколко часа и изведнъж се случи нещо подобно - естествения радиоактивен фон нарастна 3-4 пъти и стоя така 15-20 секунди, след което се върна и стана нормален. Тогава пак се случи 2 пъти през няколко часа и пак писах във форума, с което естествено си изпросих подигравки. Тогава обаче бях далеко от всякакви източници на мощно електромагнитно поле.

Тогава забравих за случая, щото дори и да имаше нещо подобно, показанията пак си оставаха в безопасната зона. Снощните два случая обаче бяха вече в зоната за аларма, така че вече си е притеснително. Тоест на мене вече ми се случват 4 такива неидентифицирани събития и си струва да положа малко повече усилия да се опитам да си изясня за какво става въпрос.

Знам ли - може би някакво сканиране от страна на сателит или на НЛО ....
                  И използват гама или рентгенови лъчи, за да погледнат малко по-дълбоко в земята или зад стените на сградите ...
                  Такова лъчение би йонизирало и газът в луминисцентна лампа - съответно ще и падне съпротивлението. Мисля ще е добро и евтино допълнение.

Дистанционното геосондиране може да е, ама инфо как работят няма много

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Човечеството се развива бързо, особено във военните дела, така че действително това може да ги притеснява.И може да са решили да ни унищожат, за да не сме заплаха за тях.Естествено само мога да предполагам какви са им намеренията, щото няма достатъчно информация. Даже има и няколко вида извънземни и на кои точно са тия НЛО в последно време не се знае.В каква връзка са помежду си различните видове също не е ясно.Като няма достатъчно информация само гадаем.
                    След като има повече от една планета с живот, естествено е видовете извънземни да са повечко. Ама има и теория за панспермията, съгласно която И ние самите, да сме следствие пренос на живот между планетите и ДНК/РНК да са част от по-малък сортимент тухлички (чужд дизай, работен по лиценз). Да не се окаже че, Вергилчо се пали прекалено, настоявайки да се подготвяме са нападение от роднини.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Импулсните заряди са слаби. Сигурно има извънземни в мазето
                      и когато установяват връзка с кораба майка - има смущения.
                      Затова уредите трябва да имат и aliens-detection !
                      И полските зарядни са най-мощните известни но, че трябва alien detection е факт. Така де, да спи спокойно Вергилчо.

Коментар

Нестабилен честотен генератор, понеже трябва да е много чувствителен е надут колкото е възможно, а е и евтин. Също щом е с батерия значи няма филтри за смущения може би..за честотите които вкарват импулсните зарядни.
                        Импулсните заряди са слаби. Сигурно има извънземни в мазето
                        и когато установяват връзка с кораба майка - има смущения.
                        Затова уредите трябва да имат и aliens-detection !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ми тя тая радиация и лъчения да не идват просто така в дома на матейко
                          Нестабилен честотен генератор, понеже трябва да е много чувствителен е надут колкото е възможно, а е и евтин. Също щом е с батерия значи няма филтри за смущения може би..за честотите които вкарват импулсните зарядни.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Pyramid, не може да се пътува физически, Сигурен съм, тези скорости за придвижване във времето са посилни само за най малките частици. С тях се прехвърля информация, дори не са частици сигурно. Ако човечеството успява да оцелява някога ще разбере как е направено всичко.
                            D.Y.F-091066

Коментар

mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време . Да си повдигнем самочувствието.
                              Човечеството се развива бързо, особено във военните дела, така че действително това може да ги притеснява.И може да са решили да ни унищожат, за да не сме заплаха за тях.Естествено само мога да предполагам какви са им намеренията, щото няма достатъчно информация. Даже има и няколко вида извънземни и на кои точно са тия НЛО в последно време не се знае.В каква връзка са помежду си различните видове също не е ясно.Като няма достатъчно информация само гадаем.

Коментар

mirodes, а не може ли да сме по нов модел и с много по големи възможности за развитие, което да ги притеснява, те да са се развили повече за много по дълго време . Да си повдигнем самочувствието.
                                Вергилчо пропуска, че може НИЕ да сме преките наследници на извънземните, предвидливо хибридизирани с местната фауна, с цел оцеляване при тукашните условия. Така, на тези, от планетата им, дори не им св налага да пътуват между звездите. Донесли са и са посели за размножение както добрите си конкурентни свойства, така и Галактическото Зло, предавайки щафетата. Ето кое ме кара да съм спокоен: ЗА НАС СИ, ние сме местни, за тях - също сме свои, семката е дала плод, и той расте и се множи, докато те си спестяват труда да пренасят целия звезден катун. Те са по-големи габровци и от нас, тия. Дори от Матеев.
                                ...А пропищяването на уредчето, е междузвездното намигване:
                                СПОКО, наблюдаваме ви, всичко върви по план. Няма проблеми.

...и там, успокойте и приласкайте Вергилча, да не се тревожи. Няма да ви нападаме. Даже ще ви помогнем по пътя към звездите.
                                ААСЛИЛУЙЯЯЯ!!!

Коментар

Working...
                                X