IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ами не, не е така. Просто, натоварените с двуноги, не се подлагат на подобни претоварвания т.к.човек не би ги издържал. Има обаче, и човешки изделия, които летят с преговарва ия до близо 10000 (десет ХИЛЯДИ!) G и...И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ НОРМАЛНО И СЛЕД ТОВА. Просто, ти НЕ знаеш за тях.
    А нещо доказателства да дадеш. Кои са тия летящи апарати?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Самият факт, че светът е непознаваем, е достатъчен, за да приемем, че неизбежните взаимовръзки вътре в него засягат и нас. И фактът, че не можем да ги обясним, е неукорима причина да приемем, че има сили, които са по-висши и неосезаеми за нас.
      Е кой ти каза,че светът е непознаваем?За всяко събитие си има отговор от науката (друг въпрос е,че понякога науката се използва за политически цели като твърденията за глобално затопляне от човешка дейност).

Коментар

Самият факт, че светът е непознаваем, е достатъчен, за да приемем, че неизбежните взаимовръзки вътре в него засягат и нас. И фактът, че не можем да ги обясним, е неукорима причина да приемем, че има сили, които са по-висши и неосезаеми за нас.
        Светът е познаваем, просто, сложно и с някои ограничения. Съответно, въпросът в рамките на нашия живот и от нас самите, няма как да бъде разрешен. Ама да опитваме настойчиво и да постигаме някакъв напредък - да, получава се. Някакси. А има и познати нам, по-низши сили. За тях, и ние сме донякога в свръхстатус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

За пореден път се показваш като невежа.Или нямаш интелект, за са разбереш ясно написан текст. Ясно написах, че НЛО-т.е летателните апарати могат да издържат до натоварване от 3000 Же,не извънземните.А човешките летателни апарати до 17 Же максимално. Над него се чупят.
          Ами не, не е така. Просто, натоварените с двуноги, не се подлагат на подобни претоварвания т.к.човек не би ги издържал. Има обаче, и човешки изделия, които летят с преговарва ия до близо 10000 (десет ХИЛЯДИ!) G и...И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ НОРМАЛНО И СЛЕД ТОВА. Просто, ти НЕ знаеш за тях.

Коментар

Хахаха-е кой е казал,че хората са произлезли от шимпанзетата.Имаме общи предци преди 7 милиона години и през тези 7 милиона всеки вид се е развил по собствен път.
            А факта, че човекът няма достатъчно познания по дадена тема не означава, че има намеса на висша сила.
            А и земетресенията,и цунамитата,и заразните болести са обяснени от науката. За човешките нашествия и избиването на други хора няма нужда изобщо й да се обясняват. Още по-малко висша сила влияе на живота на хората.

Коментар

НИКОЙ не може да ми даде насоки с празни приказки без доказателства. Еволюцията е ДОКАЗАНА. Имаме 99 процента общи гени със шимпанзета. Какъв бог?Същевременно събитията в живота се случват без по никакъв начин някой да им влияе.Земетресението в Индийският океан отне живота на 250 хиляди души. Бог ли ги изтрепа или цунамито ?Бог ли изпрати чумата, Испанският грип,Ковид?Инфлацията от 1996?При монголските нашествия са загинали стотици милиони. Бог ли ги е избил или монголите?
              ...Т.е., ти си само 1% човек и 99% шимпанзе. А не са ли шимпанзетата 99% Вергилчовци? Събитията се били случвали. Отлично. Квантова история, ез нужда от прочинно-следствени връзки? Ядрата на атомите в звездните недеа се сливат по волята на вероятности...а там ги е наврял...кой? Квантовите механични процеси, текат на много малки разстояния, в зоната на действие на ядреното елвктростатично отблъскване. Добре. А...какво ги е събрало точно в това място, а не другаде? В звезда, а не в онлак разреден и студен газ, с температура близо до абс.нула? Монголците беснели из Европа. Сигурно аз съм ги изпратил? Сигурно, аз съм им отнел градивния подход, и съм фи на дарил с общности характеристики на разрушители. Нали?
              - Не бе, Бог няма. Вергилчо не го е видял. Вярно той и други неща не е видял, ама вярва.

Last edited by RUBLA; 19.01.2025, 11:27. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Може да имаш 99% общи гени с шимпанзетата, но това не означава, че си произлязъл от тях. По-скоро шимпанзетата са произлезли от нас. Ние сме бозайници и е нормално да имаме висок процент общи гени. Гените отговарят за обновяването на клетките, даже би трябвало да сме на 100% еднакви гени, защото механизмът е един и същи. Но изглежда науката се е вгледала в някои незначителни различия. Колкото до събитията, които посочваш, те се случват по непонятен за нас начин. И това предпоставя идеята, че след като не е предизвикано от нас, то има нещо непознато извън нас, което ги предизвиква. Ти можеш да го наречеш и ДЕМ /дамуебешмайката/, но то така или иначе си остава извън нашето обяснение, познание и контрол.
                Хахаха-е кой е казал,че хората са произлезли от шимпанзетата.Имаме общи предци преди 7 милиона години и през тези 7 милиона всеки вид се е развил по собствен път.
                А факта, че човекът няма достатъчно познания по дадена тема не означава, че има намеса на висша сила.
                А и земетресенията,и цунамитата,и заразните болести са обяснени от науката. За човешките нашествия и избиването на други хора няма нужда изобщо й да се обясняват. Още по-малко висша сила влияе на живота на хората.
                Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 10:51.

Коментар

НИКОЙ не може да ми даде насоки с празни приказки без доказателства. Еволюцията е ДОКАЗАНА. Имаме 99 процента общи гени със шимпанзета. Какъв бог?Същевременно събитията в живота се случват без по никакъв начин някой да им влияе.Земетресението в Индийският океан отне живота на 250 хиляди души. Бог ли ги изтрепа или цунамито ?Бог ли изпрати чумата, Испанският грип,Ковид?Инфлацията от 1996?
                  Може да имаш 99% общи гени с шимпанзетата, но това не означава, че си произлязъл от тях. По-скоро шимпанзетата са произлезли от нас. Ние сме бозайници и е нормално да имаме висок процент общи гени. Гените отговарят за обновяването на клетките, даже би трябвало да сме на 100% еднакви гени, защото механизмът е един и същи. Но изглежда науката се е вгледала в някои незначителни различия. Колкото до събитията, които посочваш, те се случват по непонятен за нас начин. И това предпоставя идеята, че след като не е предизвикано от нас, то има нещо непознато извън нас, което ги предизвиква. Ти можеш да го наречеш и ДЕМ /дамуебешмайката/, но то така или иначе си остава извън нашето обяснение, познание и контрол.

Коментар

Ако "експертите" са като теб, може. Ами ако не са? Ако са наясно с всички подробности в съпромата? Ами ако т.нар.НЛО просто е безпилотно? Какво правим тогава? Държиш, явно, всички да са с твоята компетентност.
                    За пореден път се показваш като невежа.Или нямаш интелект, за са разбереш ясно написан текст. Ясно написах, че НЛО-т.е летателните апарати могат да издържат до натоварване от 3000 Же,не извънземните.А човешките летателни апарати до 17 Же максимално. Над него се чупят.

Коментар

Според експерти НЛО могат да се движат при натоварване от 3000 Же.Най-добрите човешки самолети при 17 Же.Ясно е,че щом не са човешки са от извънземни. Трети вариант няма.
                      Ако "експертите" са като теб, може. Ами ако не са? Ако са наясно с всички подробности в съпромата? Ами ако т.нар.НЛО просто е безпилотно? Какво правим тогава? Държиш, явно, всички да са с твоята компетентност.

Коментар

А аз, съм виждал И НЛО, И имам свои си доказателства за съществуването на Бог. Обаче, не съм видял нито едно доказателство, че тези НЛО са непременно на извънземни: Хвърчат си едни неща, и - толкова.
                        Според експерти НЛО могат да се движат при натоварване от 3000 Же.Най-добрите човешки самолети при 17 Же.Ясно е,че щом не са човешки са от извънземни. Трети вариант няма.

Коментар

Прочети "Облог" на Паскал. Паскал е математик, не е аятолах. Той ще ти даде насоки.
                          НИКОЙ не може да ми даде насоки с празни приказки без доказателства. Еволюцията е ДОКАЗАНА. Имаме 99 процента общи гени със шимпанзета. Какъв бог?Същевременно събитията в живота се случват без по никакъв начин някой да им влияе.Земетресението в Индийският океан отне живота на 250 хиляди души. Бог ли ги изтрепа или цунамито ?Бог ли изпрати чумата, Испанският грип,Ковид?Инфлацията от 1996?При монголските нашествия са загинали стотици милиони. Бог ли ги е избил или монголите?
                          Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 10:38.

Коментар

Досега не съм видял доказателства за съществуването на бог. За разлика от тези за извънземните.
                            Прочети "Облог" на Паскал. Паскал е математик, не е аятолах. Той ще ти даде насоки.

Коментар

Досега не съм видял доказателства за съществуването на бог. За разлика от тези за извънземните.
                              А аз, съм виждал И НЛО, И имам свои си доказателства за съществуването на Бог. Обаче, не съм видял нито едно доказателство, че тези НЛО са непременно на извънземни: Хвърчат си едни неща, и - толкова.

Коментар

• Vergil1975, зарежи тези доказателства за извънземни, че и нахални и ги представят като някакви грозни същества. Обратното е - колкото по напреднала е дадена цивилизация, толкова по красиви стават хората и. Никакви извънзевни няма, има ментърджии. Духовната същност на всеки един човек е безсмъртна, също е съвкупност от същностите на живялите преди него, негови роднини. Всяко едно ромбче от шишарката е връзката с духовната същност на един живял човек, така се гради интелект по божие подобие. Не може да има извънземни, ако се вземе решение че тази цивилизация няма да израстне просто ще бъдем изключени на ментално ниво - без разсъдък и когато се почисти планетата ще се посее друга цивилизация. Ние сме от тези които изкарват около 4 -5 хиляди години.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X