mirodes, във вестниците пишеше че хартиеното левче - банкнота от времето на соца вървяло 5 бона. Веднага намерихме едно, но като потърсих в нета имаше чисто нови банкноти някой ги продава по 20 лв. сегашни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Казвал си подобни неща, което (казване), не гимправи факт. Някакво мнение и - дотам. А, че се създава информационен шум, всеки осъзнат ще ти го каже.
Теб не те броим, ти още лапаш мухите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Абе ти съвсем изкука.И тоя форум е социална мрежа. И всеки си казва личното мнение (с изключение на Трейдъра,който е руски трол).Все едно аз да кажа,че ти плащат от Русия, за да ги хвалиш.
Теб не те броим, ти още лапаш мухите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Социалните мрежи, СЪЗДАВАТ ИНФОРМАЦИОНЕН ШУМ, за да може през това време, "който трябва", са си върти далаверите необезпокоявано. Докатомплебсът преминава глупости и жълтини. "Интелигентно " ли действаш, на този фон?
Или че ти плащат затоплистите, за да си въртят далаверите.В Тик ток е същото, само че там хората качват и видеа на заснетото от тях.
Точно пък за НЛО ще тръгне да прави пропаганда. И какво ще спечели от това?Изключвам естествено случаите на куковци или мошеници, които твърдят, че контактуват с извънземни.Но те НИКОГА не са публикували видео от "срещите "си с извънземни.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 09:28.
Коментар
-
Когато има такива случаи, които придобият публична известност те се следят много внимателно. И се публикува всякаква информация за тях в социалните мрежи. Вие явно не ги следите, но каквото и да се каже или напише публично и веднага се публикува в социалните мрежи, когато става въпрос за нашумели случаи. Социалните мрежи дават толкова информация, колкото никога не е имало в човешката история.
Та и м тези случаи ако имаше изявления на властите веднага щеше да бъдат публикувани. Щом мълчат много вероятно е да става въпрос за неизвестно на науката вещество.Иначе поне щяха да кажат какво е.И да успокоят хората,че не е опасно.Или ако е опасно да предупредят хората да не ползват вода от тия реки.
Коментар
-
И какво печеля ако лъжа?Да не получавам пари за тая работа?Или слава при положение, че тоя форум се чете от 20 човека и съм анонимен.
И напротив не съм наивен. За 20 години каквито и истории да съм чувал никога не съм им вярвал на 100 процента. Всичко проверявам и анализирам.
В случаят поне на 10 места в света реки стават червени,а в Сидни дори водите в залива.Като две от тях в един и същ ден на 3000 км една от друга. Няма как да е съвпадение.Естествено няма как да докажа,че са извънземните,но това е една доста вероятна хипотеза.
Last edited by X_Y; 11.02.2025, 09:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така ли? Ти прочете ли всички перуански и австралийски медии, вестници, списания, включително и такива на местно ниво? Ти слуша ли денонощно по телевизора всички канали за евентуална новина.
Въобразяваш си, измисляш си и дори сам си вярваш ....
Това означава, че отново лъжеш - човека, който никога не лъже ...
Когато преди много години разпенихме реката, за нас излезе една единствена дребна статийка като съобщение от няколко изречения, че сме отровили 200 кг. риба, а на снимката показваха две шепи с няколко дребни рибки в тях, които не се знае дали не бяха купени от магазина. И това в местен вестник, който никой не го чете. Толкова по въпроса ...
Та и м тези случаи ако имаше изявления на властите веднага щеше да бъдат публикувани. Щом мълчат много вероятно е да става въпрос за неизвестно на науката вещество.Иначе поне щяха да кажат какво е.И да успокоят хората,че не е опасно.Или ако е опасно да предупредят хората да не ползват вода от тия реки.Last edited by mirodes; 11.02.2025, 09:07.
Коментар
-
Какво значи лъже?Ако някой ме попита как съм и му кажа,че съм добре, а не съм ,лъжа ли е?Той реално не се интересува как съм, а го казва от вежливост.Аз пък не искамда го занимавам с моите проблеми.Но когато човек прави обмислено изявление по даден въпрос ако не казва истината значи лъже.Е аз никога не лъжа в такива случаи.
А това ,че някои нямат интелект да обмислят написаното от мен,не е мой проблем.
Трудно е човек да не лъже, защото това означава, че ще обиди много на брой хора и приятели, така че всички лъжат, а слушащите знаят, че ги лъжат. Такъв е живота.Last edited by mibova; 11.02.2025, 09:14.
Коментар
-
При подобни оцветявания на реките при промишлена авария властите много бързо стигат до извършителите,щото като се направи анализ и веднага се разбира за какво вещество става въпрос и се знае коя фабрика използва такива вещества.Нищо подобно няма в случая. Властите и в Австралия, и в Перу и в Аржентина мълчат.
Въобразяваш си, измисляш си и дори сам си вярваш ....
Това означава, че отново лъжеш - човека, който никога не лъже ...
Когато преди много години разпенихме реката, за нас излезе една единствена дребна статийка като съобщение от няколко изречения, че сме отровили 200 кг. риба, а на снимката показваха две шепи с няколко дребни рибки в тях, които не се знае дали не бяха купени от магазина. И това в местен вестник, който никой не го чете. Толкова по въпроса ...
Last edited by Mateev; 11.02.2025, 09:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Всеки човек лъже поне по няколко пъти на ден. В повечето случаи го прави неволно, но често го прави и умишлено. Самото ти твърдение "аз никога не лъжа" е една ДЪРТА ЛЪЖА. А ако и сам си вярваш на собствените си лъжи, значи Pyramid е прав, че трябва да отидеш на лекар.
А това ,че някои нямат интелект да обмислят написаното от мен,не е мой проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеВижда се 1 километър от реката и някакви планиски склонове в далечината. Това не означава, че реката извира от тях (може да ги заобикаля). Това също не означава, че цялата река е червена от край до край. Това също не означава, че по цялото продължение на реката няма никакви заводи. Точно обратното - завода може да там на 1 километър отпред на клипа и той да оцветява реката.
Въобразяваш си, измисляш си, а това те кара и да лъжеш.
Коментар
-
И какво печеля ако лъжа?Да не получавам пари за тая работа?Или слава при положение, че тоя форум се чете от 20 човека и съм анонимен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeoTX75R/
Ето реката в Перу,когато минава през един град. Вижда се,че става въпрос за река в планината.
Въобразяваш си, измисляш си, а това те кара и да лъжеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНЕ СПОРЯ, че река се е оцветила. НЕ ВЯРВАМ В ДОБРОСЪВЕСНОСТТА ТИ, КОГАТО ТВЪРДИШ РАЗНИ НЕЩА: Или
И напротив не съм наивен. За 20 години каквито и истории да съм чувал никога не съм им вярвал на 100 процента. Всичко проверявам и анализирам.
В случаят поне на 10 места в света реки стават червени,а в Сидни дори водите в залива.Като две от тях в един и същ ден на 3000 км една от друга. Няма как да е съвпадение.Естествено няма как да докажа,че са извънземните,но това е една доста вероятна хипотеза.Last edited by X_Y; 11.02.2025, 09:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеhttps://vm.tiktok.com/ZNeoTX75R/
Ето реката в Перу,когато минава през един град. Вижда се,че става въпрос за река в планината.Last edited by X_Y; 11.02.2025, 09:42.
- 1 like
Коментар
Коментар