Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Самият факт, че светът е непознаваем, е достатъчен, за да приемем, че неизбежните взаимовръзки вътре в него засягат и нас. И фактът, че не можем да ги обясним, е неукорима причина да приемем, че има сили, които са по-висши и неосезаеми за нас.
- 1 like
Коментар
-
Самият факт, че светът е непознаваем, е достатъчен, за да приемем, че неизбежните взаимовръзки вътре в него засягат и нас. И фактът, че не можем да ги обясним, е неукорима причина да приемем, че има сили, които са по-висши и неосезаеми за нас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
За пореден път се показваш като невежа.Или нямаш интелект, за са разбереш ясно написан текст. Ясно написах, че НЛО-т.е летателните апарати могат да издържат до натоварване от 3000 Же,не извънземните.А човешките летателни апарати до 17 Же максимално. Над него се чупят.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-е кой е казал,че хората са произлезли от шимпанзетата.Имаме общи предци преди 7 милиона години и през тези 7 милиона всеки вид се е развил по собствен път.
А факта, че човекът няма достатъчно познания по дадена тема не означава, че има намеса на висша сила.
А и земетресенията,и цунамитата,и заразните болести са обяснени от науката. За човешките нашествия и избиването на други хора няма нужда изобщо й да се обясняват. Още по-малко висша сила влияе на живота на хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНИКОЙ не може да ми даде насоки с празни приказки без доказателства. Еволюцията е ДОКАЗАНА. Имаме 99 процента общи гени със шимпанзета. Какъв бог?Същевременно събитията в живота се случват без по никакъв начин някой да им влияе.Земетресението в Индийският океан отне живота на 250 хиляди души. Бог ли ги изтрепа или цунамито ?Бог ли изпрати чумата, Испанският грип,Ковид?Инфлацията от 1996?При монголските нашествия са загинали стотици милиони. Бог ли ги е избил или монголите?
- Не бе, Бог няма. Вергилчо не го е видял. Вярно той и други неща не е видял, ама вярва.
Коментар
-
Може да имаш 99% общи гени с шимпанзетата, но това не означава, че си произлязъл от тях. По-скоро шимпанзетата са произлезли от нас. Ние сме бозайници и е нормално да имаме висок процент общи гени. Гените отговарят за обновяването на клетките, даже би трябвало да сме на 100% еднакви гени, защото механизмът е един и същи. Но изглежда науката се е вгледала в някои незначителни различия. Колкото до събитията, които посочваш, те се случват по непонятен за нас начин. И това предпоставя идеята, че след като не е предизвикано от нас, то има нещо непознато извън нас, което ги предизвиква. Ти можеш да го наречеш и ДЕМ /дамуебешмайката/, но то така или иначе си остава извън нашето обяснение, познание и контрол.
А факта, че човекът няма достатъчно познания по дадена тема не означава, че има намеса на висша сила.
А и земетресенията,и цунамитата,и заразните болести са обяснени от науката. За човешките нашествия и избиването на други хора няма нужда изобщо й да се обясняват. Още по-малко висша сила влияе на живота на хората.Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 10:51.
- 1 like
Коментар
-
НИКОЙ не може да ми даде насоки с празни приказки без доказателства. Еволюцията е ДОКАЗАНА. Имаме 99 процента общи гени със шимпанзета. Какъв бог?Същевременно събитията в живота се случват без по никакъв начин някой да им влияе.Земетресението в Индийският океан отне живота на 250 хиляди души. Бог ли ги изтрепа или цунамито ?Бог ли изпрати чумата, Испанският грип,Ковид?Инфлацията от 1996?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ако "експертите" са като теб, може. Ами ако не са? Ако са наясно с всички подробности в съпромата? Ами ако т.нар.НЛО просто е безпилотно? Какво правим тогава? Държиш, явно, всички да са с твоята компетентност.
- 1 like
Коментар
-
Според експерти НЛО могат да се движат при натоварване от 3000 Же.Най-добрите човешки самолети при 17 Же.Ясно е,че щом не са човешки са от извънземни. Трети вариант няма.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
А аз, съм виждал И НЛО, И имам свои си доказателства за съществуването на Бог. Обаче, не съм видял нито едно доказателство, че тези НЛО са непременно на извънземни: Хвърчат си едни неща, и - толкова.
- 1 like
Коментар
-
Прочети "Облог" на Паскал. Паскал е математик, не е аятолах. Той ще ти даде насоки.Last edited by Vergil1975; 19.01.2025, 10:38.
Коментар
-
Досега не съм видял доказателства за съществуването на бог. За разлика от тези за извънземните.
Коментар
-
Досега не съм видял доказателства за съществуването на бог. За разлика от тези за извънземните.
Коментар
-
Vergil1975, зарежи тези доказателства за извънземни, че и нахални и ги представят като някакви грозни същества. Обратното е - колкото по напреднала е дадена цивилизация, толкова по красиви стават хората и. Никакви извънзевни няма, има ментърджии. Духовната същност на всеки един човек е безсмъртна, също е съвкупност от същностите на живялите преди него, негови роднини. Всяко едно ромбче от шишарката е връзката с духовната същност на един живял човек, така се гради интелект по божие подобие. Не може да има извънземни, ако се вземе решение че тази цивилизация няма да израстне просто ще бъдем изключени на ментално ниво - без разсъдък и когато се почисти планетата ще се посее друга цивилизация. Ние сме от тези които изкарват около 4 -5 хиляди години.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар