Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Защото Путин ги чакаше зад вратата и лично ги лекуваше.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Путин е същия като останалите.
Абсолютно всички войни в човешката история са предизвикани от политици.
Но самите политици абсолютно никога не отиват да се бият един срещу друг като мъже. Защо ?
Чрез лъжи, подлости, мерзости и заплахи те пращат други балъци да се бият помежду си и да се избиват...
И това тези злобни плъхове го вършат съвсем умишлено и целенасочено...
Само най-слепите и най-тъпите не виждат, че политиците са слуги на дявола.
Атеизма е същото като сатанизма....
Защо по времето на пландемията от ковид единствените умрели бяха онези, които ги вкараха в болниците?
Ако не беше Путин, а беше старият пияндурник Елцин - нямаше да има ни един умрял, а всички щяха да напускат болниците живи и фиркани.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПопитах моя приятел ИИ1:
Колко % е по-голям обема на паралелепипед
сравнен с цилиндъра с които имат еднаква дължина,
а диаметъра на цилиндъра е равен на късата страна на квадрата на паралелепеда.
След 100 милисекунди ИИ1 ми каза:
---------------------------------------------------------------------------------
Барбароне, не ми давай тривиални задачки за деца
Но все пак ето ти го отговора
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Объркан съм. Путин не е ли политик? Политиците атеисти и те ли са сатанисти? Всички ли носят бели гащи? 100% съм сигурен че Макрон е по-креативен в избора на бельо, а и не само той.
Абсолютно всички войни в човешката история са предизвикани от политици.
Но самите политици абсолютно никога не отиват да се бият един срещу друг като мъже. Защо ?
Чрез лъжи, подлости, мерзости и заплахи те пращат други балъци да се бият помежду си и да се избиват...
И това тези злобни плъхове го вършат съвсем умишлено и целенасочено...
Само най-слепите и най-тъпите не виждат, че политиците са слуги на дявола.
Атеизма е същото като сатанизма....
Защо по времето на пландемията от ковид единствените умрели бяха онези, които ги вкараха в болниците?Last edited by Frosty; 27.12.2024, 16:33.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗащото за точно зададен въпрос, няма да е нужен интелект. Съответно можеш да сравниш безплатните версии колко са бъгнати нарочно
Аз ползвам само безплатни ИИ, и виж по-долу как отговарят
Мислех да ви кажа кои са тези ИИ, на които може да се доверите,
но не заслужавате
Фирмите имат огромни разходи да амортизират,
нормално е да има платени версии ИИ за педанти и професионалисти ,
за да могат да продължат да повишават IQ-то на техните ИИLast edited by barbaron; 27.12.2024, 15:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеанди, ти умишлено ли им пречиш да се сдобрят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеАз не разбрах защо е толкова важно как бил отговорил ИИ на неточно зададен въпрос?
Коментар
-
ratten, Барбарона има толкова инат, че на цяло село инатестите магарета да събереш, ще ги превъзхожда по инат. Явно има това нещо в чипа, така се е родил човека. Той не е виновен.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениематейко, барби направи някакъв опит за помирение с теб
знаеш ли на кой ми приличате
на двамата професори от "изгубеният свят"
Любопитен съм на кого от двамата приличам
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеАз не разбрах защо е толкова важно как бил отговорил ИИ на неточно зададен въпрос?
D.Y.F-091066
Коментар
-
а моето Заключение за последните разговори е:
- ИИ имат различно IQ. Хората също
- За да ползваш ИИ като асистент, трябва да имаш достатъчно ЕИ, т.е. IQ
- Приятна изненада за мен е, че по Математика с ИИ1 може да се води полезен разговор на български
- ... но не и по Политика (локална, глобална)
Last edited by barbaron; 27.12.2024, 13:39.
Коментар
- ИИ имат различно IQ. Хората също
Коментар