Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеPyramid, поработва за търговци при това безплатно, намекнах му. Но като си е навил на пръста дето се вика.
Коментар
-
mirodes, това че някой е измислил нещо, което не може да рабереш не означава че трябва да го обиждаш..помисли.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗа сметка на това ти живееш в собствен измислен свят,в който си голям изобретател.
Коментар
-
Pyramid, поработва за търговци при това безплатно, намекнах му. Но като си е навил на пръста дето се вика.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Зарежи. Живее в Матрицата (измислен от други) свят. Поне има материал за смях макар...Макар да е тъжно.
Коментар
-
Зарежи. Живее в Матрицата (измислен от други) свят. Поне има материал за смях макар...Макар да е тъжно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, информация се прехвърля чрез изграждане на квантовия и модел и се пренася върху физически - материални структури, например такава структура може да е водата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПоредната ти простотия.НЯМА оправдание с извънземни за определени действия. Напротив-има отричане от властите и неотразяване на случаите на забелязани НЛО от медиите.
- 1 like
Коментар
-
mirodes, информация се прехвърля чрез изграждане на квантовия и модел и се пренася върху физически - материални структури, например такава структура може да е водата.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорене, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А ИМ ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕ, как "какво"? - ГОВОРЯТ. И, с това си говорен, създават информационен шум, сред който, се извършват наистина нередните, неморално и непочтени действия ОТ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ СРЕЩУ ЗЕМНИ ЖИТЕЛИ. ПАРАВАН Е ЦЯЛАТА ТАЗИ ШУМОТЕВИЦА, А И ПРИГЛАСЯТ "ПОЛЕЗНИ" ИДИОТИ.
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеИ какво от това като го засекат хората?Ами то НЛО ги засичат радарите и се виждат с просто око,пък това не ги притеснява и си летят.Last edited by Pyramid; 30.01.2025, 10:50.
Коментар
-
Ами и от Земята излъчен, сигналът пак. Е върши работа за свръзка с "тях". Нямат нужното място за антени, малкия. И зле напуска Земята сигналът. А, е в радиоразпръсквателния диапазон, за да може "случайно да го засекат" повече хора, т.к.имат радиа на тези честоти.
И ТИ ОБЯСНЯВАХМЕ ПОНЕ ДВАМА ТУК: МАТЕЕВ И АЗ. ...ама кой да внимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нищо не са ми обяснили при положение, че НИКОГА не съм твърдял, че тия сигнали са от Космоса. Това ви е редовен номер в тоя форум-приписвате ми неща,които не съм писал и после си опровергавате лъжите.
Да тия сигнали наподобяват сигнала, който е получен от Космоса, но се изпращат от Земята.
И ТИ ОБЯСНЯВАХМЕ ПОНЕ ДВАМА ТУК: МАТЕЕВ И АЗ. ...ама кой да внимава.
Коментар
Коментар