Първоначално изпратено от SlonN
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
mirodes, понеже всички лъжат и спекулират не може да се придобие истинска - вярна информация. Напредналите цивилизации не воюват със сигурност, там никой не убива други..никой никого не убива. На тази цивилизация и трябват 1000 години и ще стане такава, а след още време няма да има биологични хора почти, ще има бионици и те ще могат да се движат в Галактиката, Вселената. Човешки души свързани с машина която управляват. Бог дали има ??? Но Ад има със сигурност, а за Рай не е сигурно.D.Y.F-091066
Коментар
-
И от научните доказателства да преминем към конспирациите.Ето един клип,който показва,че католическата църква използва символи от древността, които са свързани с извънземни. Особено боровата шишарка.
https://vm.tiktok.com/ZNeKkUUxW/
Ето и друг, който свързва символ на расото на папата с изображение на извънземен в пустинята Атакама.
https://vm.tiktok.com/ZNeKkmvTK/
И тук стигам до конспирацията.През 1184г един католически свещеник прави предсказание за краят на света.И тълкуването на предсказанието му е,че тоя край ще настъпи през 2027г.И че последният папа ще се казва Петър.Сегашният папа е Франциск, но баща му се казва Петър.Т.е едно от имената му е Петър. Това естествено най-вероятно е съвпадение, но е интересен факт. Обаче през 2027г се очаква да пристигнат на Земята космическите кораби, които пътуват в Космоса към Земята и са забелязани от телескопа "Джеймс Уеб".Та ако това не е предсказание, а някой му е съобщил на тоя свещеник за нещо,което ще се случи след 840 години и той го е представил като предсказание. 840 години са огромен период от време, но за нас хората. Може извънземните да живеят хиляди години, а може през 2027г да се случи някакво събитие,за което си нямаме понятие,но е от огромна важност за тях.Най-вероятно някакво астрономическо събитие,щото няма как да се предвиди друго нещо за 800 години напред.
На Коледа, когато папата отвори така нареченият портал на свети Петър, врата ,която се отваря веднъж на всеки 25 години се чу вик на дете от помещението,чиято врата бе отворена,а там хора няма,още по-малко деца и папата бе много притеснен. Звучи като роман на Дан Браун, но се случва на практика.
https://vm.tiktok.com/ZNeKkSo9y/Last edited by mirodes; 09.01.2025, 11:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Това го е казал Ян Хус,който е бил осъден от Инквизицията да бъде изгорен на клада,когато видял една бабичка да хвърля съчки в кладата,за да поддържа огъня.Смисълът е,че има прости хора,които не осъзнават реалността и вярват единствено на властимащите,медии, учени и така нататък. В тоя форум са няколко такива. Ти не си от тях,щото твоите писания са единствено, защото имаш негативно отношение към мен.Затова ми и опонираш по всички теми.
...Пък де да знам.Все се ядосвам на старите,.че стават прекалено свадливи а, като се замисля... Ох. Недей, лоша рана зачекна в мен. Ся почвам да си мисля че, и мен дъртозата ме гони. Кю!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За Простотата говорехме.
- 1 like
Коментар
-
Между другото не вярвам в бог,задгробен живот, прераждане, предсказания,зодии и тем подобни глупости. Вярвам ЕДИНСТВЕНО на доказателства. А има достатъчно доказателства за съществуването на извънземни на Земята.
Само едно предсказание е доста странно и естествено не вярвам, че е предсказание, което ще се сбъдне, но е възможно да е било съобщено на този,който го е направил и той да го представя като предсказание, а да не разкрива, че е съобщение. Но няма смисъл да го споделям с хора,които са тук да се подиграват,не да научат нови неща
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
СветИ Вергилчо.
Само едно предсказание е доста странно и естествено не вярвам, че е предсказание, което ще се сбъдне, но е възможно да е било съобщено на този,който го е направил и той да го представя като предсказание, а да не разкрива, че е съобщение. Но няма смисъл да го споделям с хора,които са тук да се подиграват,не да научат нови нещаLast edited by mirodes; 08.01.2025, 15:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Мъдро решение. Ако познатите изпаднат в паника като нищо могат да извикат санитарите.
Коментар
-
Ако потърсите в интернет има от най различни обсерватории съобщават че към Земята се движат два големи метеорита, вероятноста да ни ударят е много голяма. Тогава съвсем няма да има кой да купува жилища и коли след удара. В момента Русия има способностите с ракети да ги пресрещне на достатъчно голямо растояние, тези камъни са разрушават лесно, те нямат голяма собствена гравитация която да ги държи цели и може да се разрушат така и ще станат на прах буквално. Праха може да причини големи валежи, но те може да са над Океаните. Оцеляването ни зависи от самите нас. Лошо стечение на обстоятелствата е че Сащ са във война с Русия, но те нямат техниката с която да могат да спасят цивилизацията. Мисля че за 28-ма година се очаква сблъсъка, трактеторията според астрономите последно е ясна - удрят ни.
И не се присмивайте на mirodes, наистина има космическа флотилия която е тръгнала насам, няма да ни нападнат, искат да ни спасят.
Последна грижа са жилищата и колите в случая, да се крие е престъпление.Last edited by supertrader; 08.01.2025, 08:13.D.Y.F-091066
Коментар
-
mirodes, няма да ни нападнат значи, те идват да ни спасят. Но основно ще спасят украинците, понеже са славни и по по най. Предстои да ни удари метеорит според учени които не са така добре финансирани и с наземни телескопи видяли два големи камъка които идат. Те обаче ще ги изпреварят и ще спасят украинците, нас не.D.Y.F-091066
Коментар
-
Не съм я споделял в социалните мрежи, щото няма смисъл да предизвиквам паника сред познатите ми,а и сред хората, които следят профила ми.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар