Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Да де, и "ваксиниран" беше преди това, нали
Направих си ваксина 6 месеца след това и "бустер" три пъти. После спрях защото ковид стана като обикновен грип.
Докато бях в отделението не почина нито един човек. Когато съпругата ми отиде да вземе болничния изнесли един починал.
Това което правеше впечатление от 8 стаи шест бяха мъже и само две жени.
Имах двама колеги които починаха от ковид. Може да са имали съпътстващи заболявания / и аз имах/. Не знам дали са били ваксинирани. При съпругата ми нейн колега се разболя на рожденният си ден и отказа да влезе в болница. Предполагам не е бил ваксиниран. В последният ден на карантината дъщеря му когато му занесла храна го намерила починал.
Случаи всякакви. Не може да се правят изводи без сериозно статистическо изследване.Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
- 5 Харесвания
Коментар
-
Тия извънземни си шарят небето над Русия,както си искат - нато ряпа да яде.
https://vk.com/chemtrails
https://vk.com/chemtrails?z=photo-26...57376215%2Frev
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...отвлякохме се. Говорехме за НЛО.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
...СВИРЕП БЕЗЖАЛОСТЕН КОВИ, две мнения няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеДа де, и "ваксиниран" беше преди това, нали
Мисълта ми е че, нещо мина през почти всички и просто физически, едва ли е измислица или чиста психосоматика.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеУмря в дома си. На сутринта СЛЕД ваксината.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИ аз я карах, най-най-най-най леката и кратка настинка в целият ми живот. А от познати, роднини, приятели, съседи, колеги - само който се излъга да отиде в болница, при белите убийци, влезе на крака и излезе с краката напред
- Иди ги разбери, кой от какво. Обикновено, вдички умират от смърт. Само тук няма едно мнение, кой защо се е възнесъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Аз влязох в болницата и ме оправих. Яка, двустранна пневмония. .
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеИ аз я карах, най-най-най-най леката и кратка настинка в целият ми живот. А от познати, роднини, приятели, съседи, колеги - само който се излъга да отиде в болница, при белите убийци, влезе на крака и излезе с краката напред
- 1 like
Коментар
-
Мои познати починаха от тая гафост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...
Ако ковид съществува, вирусни частици следва да могат да се изолират и от тях да се извади генетичен материал, съвпадащ с този, използван при разработването на теста. Без тази стъпка, твърдението, че той служи като доказателство за наличието на вирус, е в най-добрия случай догадка, а в най-лошия – престъпна измама. Оставяйки настрана вируса, ако този тест има проблем с фалшиви положителни резултати, какъвто всички биологични тестове имат, то тестването на неинфектирано население и „отворената“ дефиниция на Ковид-19 ще позволи епидемията да продължи вечно. Самата PCR технология не е предназначена да открива вируси. Това твърди дори нейният „баща“ - Кари Мълис.
Почти 200 институции и лаборатории от цял свят признават, че не разполагат с публикация, показваща изолацията и пречистването на коронавируса.
Съжалявам за приятелите ти , но това не доказва нищо. Предполагам са починали в болница.
Дали са били ваксинирани също има значение . Освен това над нас постоянно исипват нано прахоляк ,който е много по-опасен .
Коментар
-
Мои познати починаха от тая гафост, дето я било нямало. И аз я карах на два пъти, дето я било нямало...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеЕй затва ви трябват искуствените папагали, да повтарят лъжите ви по сто пъти с надежда да станат истини !
НЯМА ковид и не е имало !Last edited by Pyramid; 28.12.2024, 00:29.
- 1 like
Коментар
Коментар