Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз ако мразех такива като теб нямаше да пиша тук - по-скоро ви съжалявам и се опитвам да ви отворя очите, че тази простотия ни вкарва в национална здравна катастрофа.
не съм фен на нищо задължително, а темата спокойно може да я прекръстим ТЕМАТА НА АНОНИМНИТЕ СТРАХЛИВЦИ
то не бяха клетви, фашизъм , закани... ехооооо... ако мислехте и 10% от това което пишете и имахте топки поне колкото грахово зърно - отивате пред МС и президентство и сваляте фашисткия диктат. Неваксинираните сте мнозинство при това сериозно.
супер лесно е да се пишат глупости в анонимен форум, а по улиците по-кротки от овцете на село
аре у левоLast edited by X_Y; 06.11.2021, 20:22.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ФАКТ. Над 150 000 са починали само в САЩ след факсинация за 5-6 месеца. Нормално е да починат само 10-15 хиляди.
Както е ФАКТ че отслабнах 43кг или 40% от теглото за 8 месеца
https://www.prb.org/usdata/indicator/deaths/chart/
Колко трябва да измрат при 80% ваксинирани за 5-6 месеца? Това лъжите на антиваксърите са толкова долнопробни и тъпоумни, не могат дори да ги нагласят поне малко от малко да приличат на истински. Измрели били 150 000 от факсинация и никоя медия, никой лекар не е чул и предал за това. Всички дето го знаели били платени от Биг Фарм. Само в "От Извора" го знаят. И в Радомир безработните. Добре, че са те, да съхранят истината на този свят.
- 1 like
Коментар
� -
№ Държава Умряли за 7 дни Умряли / 7 дни /1 М Население 2 Bulgaria 1,068 155 6,878,058 12 Russia 8,227 56 146,018,622 14 Hungary 455 47 9,627,353 22 UK 1,196 17 68,365,420 28 Germany 765 9 84,144,168 30 Netherlands 133 8 17,185,855 36 France 226 3 65,467,739 41 Sweden 14 1 10,183,916 Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеБота, около мен са само ваксинирани хора с ваксинирани приятели и семейства ако е истина щях да съм чула поне за един такъв случай, а то няма.
Това са някакви бесни измишльотини да ти кажа
В двора ми има 5 ваксинирани и никой не се оплака от нищо
Даже и по телевизията само повтарят, че измирали преди всичко неваксинирани
А как е на балканския полуостров ??
Last edited by barbaron; 06.11.2021, 20:00.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не естествено. За китайската не знам, но руската поне отговаря на определението за ваксина. Вариант е, ако някой откачалник си бие всяка година противогрипни. Файзер обаче НЕ Е ваксина.
ПП : разбира се ,че неслучайно не ги допускат на пазара. Без да съм се интересувала си мисля, че е за да може да не се подбие пазара на Астрата. Обаче в Швейцария, ваксинацията е само с Пфайзер и Модерна, няма никаква друга, та ако са много хубави швейцарците щяха да купят и от руската или китайската ама не купуват.Last edited by Dury; 06.11.2021, 19:54.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЯ, да ви попитам ако има на разположение руски и китайски ваксини ще се ваксинирате ли ?
Фактът, че не ги допускат на пазара обаче е поредното ярко доказателство, че целта не е предпазване от Ковид.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Дърка не няма да се ваксинираме.Политиката няма място тука.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЯ, да ви попитам ако има на разположение руски и китайски ваксини ще се ваксинирате ли ?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Около 10% от колегите ми са ваксинирани- това в германия- около 10 човека имат проблеми с ръцете където са ги боли. Единият беше 5 дни болнични заради втората инжекция
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Бота, около мен са само ваксинирани хора с ваксинирани приятели и семейства ако е истина щях да съм чула поне за един такъв случай, а то няма.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ФАКТ. Над 150 000 са починали само в САЩ след факсинация за 5-6 месеца. Нормално е да починат само 10-15 хиляди.
Както е ФАКТ че отслабнах 43кг или 40% от теглото за 8 месеца
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЩом си се захванал с търсене на графенов оксид във ваксините,
обърни внимание и на тази статия, която испанеца цитира
Gusev A, Zakharova O, Muratov DS, Vorobeva NS, Sarker M, Rybkin I, Bratashov D, Kolesnikov E,
Lapanje A, Kuznetsov DV, Sinitskii A. Medium-Dependent Antibacterial Properties and Bacterial
Filtration Ability of Reduced Graphene Oxide. Nanomaterials (Basel). 2019 Oct 13;9(10):1454.
doi: 10.3390/nano9101454. PMID: 31614934; PMCID: PMC6835404.
Така че графенов оксид аз няма да търся
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Сериозно ли вярваш на тези глупости ? Ти си възрастен човек с претенции за интелигентност ! Нима е възможно това ?!!!
Както е ФАКТ че отслабнах 43кг или 40% от теглото за 8 месецаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
�
Коментар