IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Да Слънцето в Алпите препича яко а не си слагам крем
    Ти Алпите си ги виждал само по телевизора

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аз ако мразех такива като теб нямаше да пиша тук - по-скоро ви съжалявам и се опитвам да ви отворя очите, че тази простотия ни вкарва в национална здравна катастрофа.

не съм фен на нищо задължително, а темата спокойно може да я прекръстим ТЕМАТА НА АНОНИМНИТЕ СТРАХЛИВЦИ

то не бяха клетви, фашизъм , закани... ехооооо... ако мислехте и 10% от това което пишете и имахте топки поне колкото грахово зърно - отивате пред МС и президентство и сваляте фашисткия диктат. Неваксинираните сте мнозинство при това сериозно.

супер лесно е да се пишат глупости в анонимен форум, а по улиците по-кротки от овцете на село

аре у лево
      Няма да ни бъркаш с тебе.Казвал съм ти много пъти да спреш с просташкото си писане и поведение.Крайно време е да разбереш че нивото ти е доста ниско интелекта посредствен.Спри да се присламчваш към групата на по умните знаещите и можещите и от там да ни поучаваш...Никъде няма да ходя да протестирам щото е безсмислено.Просто си ходя навсякъде където съм решил досега никой не ме е спрял.И ще продължавам да го правя докогато си искам.Никой не може да ми налага фашистки мерки...Надявам се да напънеш и втората мозъчна гънка и да разбереш какво съм ти написал...
      Last edited by X_Y; 06.11.2021, 20:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ФАКТ. Над 150 000 са починали само в САЩ след факсинация за 5-6 месеца. Нормално е да починат само 10-15 хиляди.
        Както е ФАКТ че отслабнах 43кг или 40% от теглото за 8 месеца
        В САЩ при нормална година измират към 3 милиона души.
        https://www.prb.org/usdata/indicator/deaths/chart/

Колко трябва да измрат при 80% ваксинирани за 5-6 месеца? Това лъжите на антиваксърите са толкова долнопробни и тъпоумни, не могат дори да ги нагласят поне малко от малко да приличат на истински. Измрели били 150 000 от факсинация и никоя медия, никой лекар не е чул и предал за това. Всички дето го знаели били платени от Биг Фарм. Само в "От Извора" го знаят. И в Радомир безработните. Добре, че са те, да съхранят истината на този свят.

Коментар

• Държава Умряли за 7 дни Умряли / 7 дни /1 М Население
          2 Bulgaria 1,068 155 6,878,058
          12 Russia 8,227 56 146,018,622
          14 Hungary 455 47 9,627,353
          22 UK 1,196 17 68,365,420
          28 Germany 765 9 84,144,168
          30 Netherlands 133 8 17,185,855
          36 France 226 3 65,467,739
          41 Sweden 14 1 10,183,916
          Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
          Бота, около мен са само ваксинирани хора с ваксинирани приятели и семейства ако е истина щях да съм чула поне за един такъв случай, а то няма.
          Това са някакви бесни измишльотини да ти кажа
          И тук около мен в една Държава има 99 700 000 поставени инжекции с ваксина за КОВИД, но никой не е чул за някакви усложнения
          В двора ми има 5 ваксинирани и никой не се оплака от нищо
          Даже и по телевизията само повтарят, че измирали преди всичко неваксинирани
          А как е на балканския полуостров ? ?
          Last edited by barbaron; 06.11.2021, 20:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не естествено. За китайската не знам, но руската поне отговаря на определението за ваксина. Вариант е, ако някой откачалник си бие всяка година противогрипни. Файзер обаче НЕ Е ваксина.
            Руската и AZ, са идентични ,за китайската не съм се интересувала от кой вид е. Пфайзер и Модерна са идентични също и мнението ми е ,че са много добри ваксини.

ПП : разбира се ,че неслучайно не ги допускат на пазара. Без да съм се интересувала си мисля, че е за да може да не се подбие пазара на Астрата. Обаче в Швейцария, ваксинацията е само с Пфайзер и Модерна, няма никаква друга, та ако са много хубави швейцарците щяха да купят и от руската или китайската ама не купуват.
            Last edited by Dury; 06.11.2021, 19:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
              Я, да ви попитам ако има на разположение руски и китайски ваксини ще се ваксинирате ли ?
              Не естествено. За китайската не знам, но руската поне отговаря на определението за ваксина. Вариант е, ако някой откачалник си бие всяка година противогрипни. Файзер обаче НЕ Е ваксина.

Фактът, че не ги допускат на пазара обаче е поредното ярко доказателство, че целта не е предпазване от Ковид.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Дърка не няма да се ваксинираме.Политиката няма място тука.
                Политиката за жалост има място в целият ни живот. Да си призная затова зададох и този въпрос защото си помислих ,че може да се политизира въпроса.

Коментар

Я, да ви попитам ако има на разположение руски и китайски ваксини ще се ваксинирате ли ?
                  Дърка не няма да се ваксинираме.Политиката няма място тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Около 10% от колегите ми са ваксинирани- това в германия- около 10 човека имат проблеми с ръцете където са ги боли. Единият беше 5 дни болнични заради втората инжекция
                    Ти ме уби. Защо са тези разлики ? Всички ваксинирани имаме болки на мястото на убождането ,но ни минава за 2-3 дни и не пречи на ежедневните дейности. Някой хора вдигаха лека температура ама само за няколко часа. Не съм чула и почувствала нищо друго.

Коментар

не

Коментар

Бота, около мен са само ваксинирани хора с ваксинирани приятели и семейства ако е истина щях да съм чула поне за един такъв случай, а то няма.
                        Около 10% от колегите ми са ваксинирани- това в германия- около 10 човека имат проблеми с ръцете където са ги боли. Единият беше 5 дни болнични заради втората инжекция

Коментар

• Я, да ви попитам ако има на разположение руски и китайски ваксини ще се ваксинирате ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ФАКТ. Над 150 000 са починали само в САЩ след факсинация за 5-6 месеца. Нормално е да починат само 10-15 хиляди.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Щом си се захванал с търсене на графенов оксид във ваксините,
                              обърни внимание и на тази статия, която испанеца цитира

Gusev A, Zakharova O, Muratov DS, Vorobeva NS, Sarker M, Rybkin I, Bratashov D, Kolesnikov E,
                              Lapanje A, Kuznetsov DV, Sinitskii A. Medium-Dependent Antibacterial Properties and Bacterial
                              Filtration Ability of Reduced Graphene Oxide. Nanomaterials (Basel). 2019 Oct 13;9(10):1454.
                              doi: 10.3390/nano9101454. PMID: 31614934; PMCID: PMC6835404.
                              Аз не съм се захванал с търсене на нищо- просто пускам по някоя и друга статия. Преди около месец пак бях пуснал изследване на ваксините тъй като производителите не дават информация какво съдържат- и какво се оказа- че ваксината на пфайзер -бионтех има освен разни метали и паразити. Другите поне метали само съдържаха

Така че графенов оксид аз няма да търся

Коментар

Сериозно ли вярваш на тези глупости ? Ти си възрастен човек с претенции за интелигентност ! Нима е възможно това ?!!!
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

X