Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
Конкретно моят е много прост. Тъй като заразяването е двустранен процес, "вина" за това имат и двете страни нали така. Е аз просто не участвам в дуета. Сега разбра ли?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеБертрам, всички ще минат през ковида по един или друг начин. Значи ли, че оттук нататък всички "отключени" болести ще ги преписваме на ковида? Виждам, че си уплашен, ама все пак всички имаме избор (каквато е и темата) да се или да не се ваксинираме.
Година и половина борим вируса с пунта-мара мерки и тормозим ваксърите.Гледай, сърбите са построили болница с 900 легла за тежки случаи с ковид за 4 месеца с от-до оборудване(даваха някакъв репортаж от там). Ние защо не го направихме. Сега с една такава болница всичко щеше тук да е ОК и нямаше да има истерии, дори без да се налага да се правим на шушумиги. Ние или нямаме поглед върху ситуацията, или го правим нарочно. И имайки предвид какви хиени са тия, захапали високите позиции в държавните институции, лесно може да се досетиш кой е виновника за терора над ваксърите. Ама вие си го изкарвате не където трябва.
Освен това, ако не си разбрал, лекарство за ковид още няма. Дават ти кислород, крепят те някак, но дали ще преминеш, божа работа. Ако стигнеш до интубиране, 10% ти е шанса да излезеш жив.
Пък ти си реви по форумите, ако щеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А твоят "полезен ход" какъв е? Дай някакво решение на проблема, нали сте много хитри и "свободни"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Ам нъл вървят клипове по медиите, че всички мерки падат при 70% факси? На кой да вярваме, нъл факсинатори ги пускат?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
точно заради осирането, лъготенето, страхът от игли ще се наложи да се ваксинират децата, което ще е в резултат на нашето безхаберие и малодушие като членове на обществото.
не съм фен на ваксинирането на деца и считам, че ако възрастните се бяхме нащракали като един - децата щяха да минат метър, но ганьо винаги мисли преди всичко за своите антитела и своята кожица.
и аз не мисля да си губя времето - цифрите показват колко сме хитри и тарикати... уви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеБертрам, всички ще минат през ковида по един или друг начин. Значи ли, че оттук нататък всички "отключени" болести ще ги преписваме на ковида? Виждам, че си уплашен, ама все пак всички имаме избор (каквато е и темата) да се или да не се ваксинираме.
Година и половина борим вируса с пунта-мара мерки и тормозим ваксърите.Гледай, сърбите са построили болница с 900 легла за тежки случаи с ковид за 4 месеца с от-до оборудване(даваха някакъв репортаж от там). Ние защо не го направихме. Сега с една такава болница всичко щеше тук да е ОК и нямаше да има истерии, дори без да се налага да се правим на шушумиги. Ние или нямаме поглед върху ситуацията, или го правим нарочно. И имайки предвид какви хиени са тия, захапали високите позиции в държавните институции, лесно може да се досетиш кой е виновника за терора над ваксърите. Ама вие си го изкарвате не където трябва.
Пик с ваксини за 1 месец..Без ваксини за 30 дни.....
пп Румънците са повикали на помощ датски лекари. ( има такава услуга в европейското сътрудничество )
Явно нашата бяла мафия не може да се справи със ситуацията. Да повикаме шведски безплатно или платени китайски ( ще ни излезне по-евтино ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А твоят "полезен ход" какъв е? Дай някакво решение на проблема, нали сте много хитри и "свободни"?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
точно заради осирането, лъготенето, страхът от игли ще се наложи да се ваксинират децата, което ще е в резултат на нашето безхаберие и малодушие като членове на обществото.
не съм фен на ваксинирането на деца и считам, че ако възрастните се бяхме нащракали като един - децата щяха да минат метър, но ганьо винаги мисли преди всичко за своите антитела и своята кожица.
и аз не мисля да си губя времето - цифрите показват колко сме хитри и тарикати... уви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеИ най щастливата и набодена нация в света също се чуди какво да прави.
https://www.worldometers.info/corona...untry/finland/
Локдауна вече е невъзможен, защото хората ще си кажат защо тогава се ваксинирахме и тъй като вече няма полезен ход ще продължават да се "ваксинират" и ще чакат вълните да идват и да си отиват... Това е положението.
- 1 like
Коментар
-
Бертрам, всички ще минат през ковида по един или друг начин. Значи ли, че оттук нататък всички "отключени" болести ще ги преписваме на ковида? Виждам, че си уплашен, ама все пак всички имаме избор (каквато е и темата) да се или да не се ваксинираме.
Коментар
-
И най щастливата и набодена нация в света също се чуди какво да прави.
https://www.worldometers.info/corona...untry/finland/
Локдауна вече е невъзможен, защото хората ще си кажат защо тогава се ваксинирахме и тъй като вече няма полезен ход ще продължават да се "ваксинират" и ще чакат вълните да идват и да си отиват... Това е положението.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Значи право на живот имат само хората с перфектно здраве, така ли? Ако имаш диабет, да мреш. Ако си с астма или алергия също. Ако си с високо кръвно, анемия или нефрит смърт за теб.
После антиваксърите ще ми говорите за фашизъм.
"Значи"... Твоята "логика" и опити за тълкуване не да задължителни за всички нас, а "изводите" ти по твои предположения от типа "Значи..." - със сигурност са и вредни за 8
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
С вируса се осрахме спор няма.Осрахме се и със здравеопазването преди вируса....Кой е невеж има време ще разбереш...Тоя стрес на който са подложени хората дава резултат...Да ти кажа глупости повече не ми се четат.Когато ваксинираш децата с 5-6 доза заповядай да си говорим...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар