IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение

Много добре си направила ,ами ти си щаслив човек ,все пак има на момента май 12 ваксини ,а и още ще измислят ,ваксинирай се смело ,аз се радвам че определен вид хора се ваксинират.
    Има още тетанус ,кърлежи ,абе болести бол ,ама и децата си ваксинирай ,защо да ги подлагаш на опасности.
    Мерси. Децата ми както и аз с мъжа ми са ваксинирани с всички нужни и задължителни ваксини. Когато ми се е налагало да пътувам до други континенти са ме ваксинирали и с други ваксини нужни да ме предпазят там В Швейцария, всички деца от частните лицей над 12 год. също са ваксинирани вече, а и много от държавните също., това е за Ковид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Отношението ми към ваксините е много положително Швейцарците, не питат с коя от двете искаме да се ваксинираме, какъвто флакон е отворен такава ти слагат ама и никой не се е сърдил или да е искал друга. Лично аз съм ваксинирана с Пфайзер, а мъжа ми примерно е с Модерна
      Много добре си направила ,ами ти си щаслив човек ,все пак има на момента май 12 ваксини ,а и още ще измислят ,ваксинирай се смело ,аз се радвам че определен вид хора се ваксинират.
      Има още тетанус ,кърлежи ,абе болести бол ,ама и децата си ваксинирай ,защо да ги подлагаш на опасности.
      Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

Отношението ми към ваксините е много положително Швейцарците, не питат с коя от двете искаме да се ваксинираме, какъвто флакон е отворен такава ти слагат ама и никой не се е сърдил или да е искал друга. Лично аз съм ваксинирана с Пфайзер, а мъжа ми примерно е с Модерна
        Файзер според мен е по-добра, Благодаря за отговора. За мен е изключително показателно, че Швейцария, която отстоява пълна независимосто от ЕС и която е мека на Фармацията се е спряла на тези две ваксини, Просто е оценила достатъчно компетентно науката за да ваксинира собстения си народ,
        Благодаря че го сподели с нас, Няма да се гхареса на антиваксърите тука, Свиквай,
        Тук е друга вселена, Машина на времето, Връщаш се при кроманьонците, с всички минуси и плюсове.
        Не се учудвай ако в някакъв момент те анатемосат. Селтащината е агресивна а интелигентният човек обикновено отстъпва, Колкото и да е изглежда трагично такава е ситуацията, Просто да си знаеш

Коментар

Оооо, това са пълни измишльотини
          Сама се убеждаваш какво е нивото - под нулата. сме Дурче

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Няма да ни бъркаш с тебе.Казвал съм ти много пъти да спреш с просташкото си писане и поведение.Крайно време е да разбереш че нивото ти е доста ниско интелекта посредствен.Спри да се присламчваш към групата на по умните знаещите и можещите и от там да ни поучаваш...Никъде няма да ходя да протестирам щото е безсмислено.Просто си ходя навсякъде където съм решил досега никой не ме е спрял.И ще продължавам да го правя докогато си искам.Никой не може да ми налага фашистки мерки...Надявам се да напънеш и втората мозъчна гънка и да разбереш какво съм ти написал...
            Бай Пешо почечето хора са овце и ходят там дето ги насочва овчаря с помоща на кучетата си.

И как да му обясниш че ти не си против ваксините , а против задължителността им.
            Той ще повтаря като папагал едно и също .

Не той си знае , ако не си с нас значи си против нас .

Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Дурка, какво ви е отношението към ваксините. Тук преобладават антиваксърите
              Какво ти е впечатлението от Фаизер. Според мен това е най-дбрата фармация и ваксина. Модерна товари 3 пъти повече организма с РНК, Да дава малко по-голяма сигурност, но за сметка на тройна по-голяма стрелба срещу вируса. Файзер според мен е много по-деликатна ваксина
              И не е никак случайно че Швейцария е избрала тези две.

Коментар

Сериозно ли вярваш на тези глупости ? Ти си възрастен човек с претенции за интелигентност ! Нима е възможно това ?!!!
                Възможно е, възможно е и още как!?
                Ето за това Дурче, е полезно да се включат хора и от други държави, в които демокрацията е вече установена и правят по няколко референдума годишно. !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Да, АЗ си е ваксина. Точно затова първо срещу нея заритаха. А пък за швайцерите... кой им дава пък на тях думата. Насред Женева шета американската Държавна сигурност.
                  Оооо, това са пълни измишльотини

Коментар

Ти ме уби. Защо са тези разлики ? Всички ваксинирани имаме болки на мястото на убождането ,но ни минава за 2-3 дни и не пречи на ежедневните дейности. Някой хора вдигаха лека температура ама само за няколко часа. Не съм чула и почувствала нищо друго.
                    Не знам, може би да зависи от човека, но това са фактите

Коментар

Руската и AZ, са идентични ,за китайската не съм се интересувала от кой вид е. Пфайзер и Модерна са идентични също и мнението ми е ,че са много добри ваксини.

ПП : разбира се ,че неслучайно не ги допускат на пазара. Без да съм се интересувала си мисля, че е за да може да не се подбие пазара на Астрата. Обаче в Швейцария, ваксинацията е само с Пфайзер и Модерна, няма никаква друга, та ако са много хубави швейцарците щяха да купят и от руската или китайската ама не купуват.
                      Дурка, какво ви е отношението към ваксините. Тук преобладават антиваксърите
                      Какво ти е впечатлението от Фаизер. Според мен това е най-дбрата фармация и ваксина. Модерна товари 3 пъти повече организма с РНК, Да дава малко по-голяма сигурност, но за сметка на тройна по-голяма стрелба срещу вируса. Файзер според мен е много по-деликатна ваксина
                      И не е никак случайно че Швейцария е избрала тези две.

Коментар

Руската и AZ, са идентични ,за китайската не съм се интересувала от кой вид е. Пфайзер и Модерна са идентични също и мнението ми е ,че са много добри ваксини.

ПП : разбира се ,че неслучайно не ги допускат на пазара. Без да съм се интересувала си мисля, че е за да може да не се подбие пазара на Астрата. Обаче в Швейцария, ваксинацията е само с Пфайзер и Модерна, няма никаква друга, та ако са много хубави швейцарците щяха да купят и от руската или китайската ама не купуват.
                        Да, АЗ си е ваксина. Точно затова първо срещу нея заритаха. А пък за швайцерите... кой им дава пък на тях думата. Насред Женева шета американската Държавна сигурност.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          И тук около мен в една Държава има 99 700 000 поставени инжекции с ваксина за КОВИД, но никой не е чул за някакви усложнения
                          В двора ми има 5 ваксинирани и никой не се оплака от нищо
                          Даже и по телевизията само повтарят, че измирали преди всичко неваксинирани
                          А как е на балканския полуостров ? ?
                          Ти пък, не знаеш ли, че плащат на телевизиите да докладват всички ваксинирани като умрели от ковид. Сега изниква въпроса как при най-малко ваксинирани имаме най-много умрели, записани като умрели от ковид. Ами то, човек трябва трябва да учи антиваксърска математика за да го разбере. Или у нас ваксинират много хора тайно за да ги запишат умрели от ковид? Ама защо пък да е тайно като нали продажните медии искат да докажат, че най-много умрели има там където ваксинираните са най-малко.
                          Last edited by X_Y; 06.11.2021, 19:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Да Слънцето в Алпите препича яко а не си слагам крем
                            Ти Алпите си ги виждал само по телевизора

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аз ако мразех такива като теб нямаше да пиша тук - по-скоро ви съжалявам и се опитвам да ви отворя очите, че тази простотия ни вкарва в национална здравна катастрофа.

не съм фен на нищо задължително, а темата спокойно може да я прекръстим ТЕМАТА НА АНОНИМНИТЕ СТРАХЛИВЦИ

то не бяха клетви, фашизъм , закани... ехооооо... ако мислехте и 10% от това което пишете и имахте топки поне колкото грахово зърно - отивате пред МС и президентство и сваляте фашисткия диктат. Неваксинираните сте мнозинство при това сериозно.

супер лесно е да се пишат глупости в анонимен форум, а по улиците по-кротки от овцете на село

аре у лево
                              Няма да ни бъркаш с тебе.Казвал съм ти много пъти да спреш с просташкото си писане и поведение.Крайно време е да разбереш че нивото ти е доста ниско интелекта посредствен.Спри да се присламчваш към групата на по умните знаещите и можещите и от там да ни поучаваш...Никъде няма да ходя да протестирам щото е безсмислено.Просто си ходя навсякъде където съм решил досега никой не ме е спрял.И ще продължавам да го правя докогато си искам.Никой не може да ми налага фашистки мерки...Надявам се да напънеш и втората мозъчна гънка и да разбереш какво съм ти написал...
                              Last edited by X_Y; 06.11.2021, 19:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ФАКТ. Над 150 000 са починали само в САЩ след факсинация за 5-6 месеца. Нормално е да починат само 10-15 хиляди.
                                Както е ФАКТ че отслабнах 43кг или 40% от теглото за 8 месеца
                                В САЩ при нормална година измират към 3 милиона души.
                                https://www.prb.org/usdata/indicator/deaths/chart/

Колко трябва да измрат при 80% ваксинирани за 5-6 месеца? Това лъжите на антиваксърите са толкова долнопробни и тъпоумни, не могат дори да ги нагласят поне малко от малко да приличат на истински. Измрели били 150 000 от факсинация и никоя медия, никой лекар не е чул и предал за това. Всички дето го знаели били платени от Биг Фарм. Само в "От Извора" го знаят. И в Радомир безработните. Добре, че са те, да съхранят истината на този свят.

Коментар

Working...
                                X