Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преди време гърците ми бяха любимци
вдигнат им с 2 лепти цената на бензина и всички са на улицата и протестират
а сега....
Бях посочил преди, обаче, че тяхното поведение, поне засега, не е печелишво - България е на 80% от нивата в туризма 2021 спрямо 2019 с 0 мерки, маляките са на 50% с дивашки мерки. Та това им е играта - искат турсити,че без тях са чао, ама туристи няма.
Апропо, дано да греша, но наш Кирчо и Кокорчо са поставени с две цели начело на България - да ни вдигнат нивото на ваксани, щото грипната епидения си заминава, ама не може страна от ЕС да е с толкова ниски нива и да няма трупове на купове и народът да си живее живота без ограничения. И да пусне северна фиромия в ЕС - виждате, че вече не се говори за история, а за някакви имагинерни полети до Скопие и ала-бала.
Та имам странното чувство, че Кирчо и Кокорчо трудно ще избутат тази година. Лощото е, че алтернатива няма - моля без коментари за Копейкин, там, ако му звънне перхидроленото джудже, ще ни нареди задължителна ваксинация за 3 минути, а и е несеризоно. А връщане на БХ е извън всякаква полемика, затова много с енадявам, че Румбата ще ги запре поне за малко и всички глупости от Харвардския Жан Виденов са само за да ни дадат парите по плана за възстановяване. Много, ама много с енадявам да е такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
Не знам ти дали капиш какво си написал ?Прочети го пак.
Сравнявам първо относителните стойности и 77/М > 25/М (населения съответно 6.5 млн. и 80 млн.)
После превръщам относителните стойности в абсолютни и получавам 500 < 2000.
Покажи ми къде греша.Last edited by Kildirim_Bei; 17.01.2022, 10:55.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преди време гърците ми бяха любимци
вдигнат им с 2 лепти цената на бензина и всички са на улицата и протестират
а сега....
- 1 like
Коментар
-
Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Да, така е на пръв поглед.
Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Няма да казвам кой повтаря като папагал от година и нещо, че ваксините са супер
Да, ама не са. И СЗО го призна публично на 11-ти януари т.г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
За първи път четох за "Българите да се приберат до 2025-та, че после няма да могат" през 2017 г.
Подминах заглавието с присмех.
Не ми е особено смешно вече.
Ако продължават със задължителното ваксиниране и крутите мерки на Запад, нищо чудно да се окаже вярно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Като се повтаря като папагал едно и също то не става истина както ЦРУ които пръскат химии... И 15 млн да станат жертвите пак ще е супер малко дори за една Индия, които и без това казаха че са спряли статистиката. .и доколкото разбирам не трябва да ни пука много много, но това е заразна болест и хоспитализациите са много. да не говорим за усложненията .. Но все пак ако и ти мислиш че рептилите лъжат и ковид едно безобидно грипче и рекордите които записваме по предизвикани ковид пневмонии е лъжа и лично ходят във всяка болница да им плащат да лъжат, това си е твое право..
Да, ама не са. И СЗО го призна публично на 11-ти януари т.г.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Шампиони по нарастването има ли смисъл че то от 9 /1м жертви на 19/м е двойно нарастване и какво от това..като са само 19 . Ако вземеш Португалия 90% ваксинирани какво показват таблиците за 7д а за 1м а за 6м и после може да сравниш с каквото искаш...
Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
Коментар