IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Но както каза ти не трябва да търсим аналогии с онзи период то няма нищо общо само някакви дребни съвпадения колкото да се въртят конспирации

Разбира се. А и протичащото в момента спортно събитие не може да се сравнява с Олимпиада.

36-та

"German Jewish athletes were barred or prevented from taking part in the Games by a variety of methods, although some women swimmers from the Jewish sports club Hakoah Vienna did participate."

От друга страна испанците са предложили конкурентно събитие за неваксинирани в Барселона, ама пуста гражданска война...

Коментар

• Написал съм "демокрция". Та се замислих. Май, май не е грeшка. Преди беше демокрация - народовластие. А сега сме в преходен период - на демоса му взеха властта и взеха да му скърцат зъбите.

Да погледнем с усмивка на иначе сериозните неща от живота :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

аз това, което мисля, че е ок за мен съм го направил. ваксинирах се, родителите моите и на жена ми са ваксинирани (преди нас), че и по чужбина ходиха и ще ходят. паниката от иглата и ужаса съм го оставил на вас, които сънувате гадни соросоиди и путинуиди, които ви ваксинират насила...

Берти,

паника и ужас от игли нямам, дори съм дарявал доста пъти кръв и не ме е страх да ходя на зъболекар, когато се наложи.
        Мъчи ме единствено натрапчивото рекламиране и принудата/ограниченията, налагани на инакомислещите.
        Статистиката пък ми говори за абсолютната безполезност на "ваксините", при тотално незнание на страничните ефекти и рисковете в средно- и дългосрочен план, свързани с експерименталните течности.
        Човек с повече от 3 /три/ мозъчни клетки, който не може да бъде управляван от телевизии и социални мрежи, ще се позамисли доста дали и защо да експериментира със здравето си (и това на близките си), прилагайки някакви неща (нарочно не ползвам термина ваксини) които, както вече и СЗО призна на 11.01.2022 г., не вършат работа, и ще се търси нов състав за тях.

Дай ми, моля, една разумна причина за ваксиниране след написаното по-горе.
        Last edited by X_Y; 16.01.2022, 21:43.
        Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
        ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Призовавам всички - смирете се. Надмогнете егото си. Хората сме различни, нормално е да има различни позиции. Запазете добрия тон. Нека има аргументи, вместо нападки, обиди и емоции. Отсреща има човек, също като вас, със своя житейски опит. Да си мислите, че сте единствена и непогрешима истина е доста инфантилно.
          Объркал си се срещу нас има хора които с това си изкарват прехраната и ти в момента им казваш живейте на фотосинтеза

Аз лично подозирам че част от тях даже не са и ваксани или са с фалшиви сертификати но какво да се прави гладът е по силен от тока

Коментар

аз това, което мисля, че е ок за мен съм го направил. ваксинирах се, родителите моите и на жена ми са ваксинирани (преди нас), че и по чужбина ходиха и ще ходят. паниката от иглата и ужаса съм го оставил на вас, които сънувате гадни соросоиди и путинуиди, които ви ваксинират насила...

Добре де а защо не си ваксинира децата - Те горкичките трябваше да живеят с всичките тези неща дето така добре си описал

Как не те беше срам да спасиш себе си а да оставиш дечицата без всякаква защита?

Его на сега са болни не ти ли е съвестно ?
            Last edited by X_Y; 16.01.2022, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Преди лозунгът е бил "Трудът ще ви направи свободни", а сега е "Зеленият сертификат ще ви направи свободни".

Преди е било фашизъм, а сега е демокрция.

Преди е било кафяв период, а сега е зелен период.

Преди е било за общото благо, а сега е за общото благо.

Така, че двата ериода нямат нищо общо - коренно различни неща са. Но ме изумява, как така не са предвидени наказания с лишаване от свобода?!
              То и онзи период не е започнал с лишаване от свобода

- Първо са почнали да им намекват че са нежелани

- После на тия дето не са си обрали крушите са им сложили жълти звезди

- Накрая са пристъпили към вкарването по лагерите

Но както каза ти не трябва да търсим аналогии с онзи период то няма нищо общо само някакви дребни съвпадения колкото да се въртят конспирации

Коментар

Не е редно така да говориш. Пълна липса на емпатия и целенасочено търсене на конфронтация. Сякаш цитат 2 е писан за теб.

Призовавам всички - смирете се. Надмогнете егото си. Хората сме различни, нормално е да има различни позиции. Запазете добрия тон. Нека има аргументи, вместо нападки, обиди и емоции. Отсреща има човек, също като вас, със своя житейски опит. Да си мислите, че сте единствена и непогрешима истина е доста инфантилно.
                Last edited by X_Y; 16.01.2022, 21:44.

Коментар

• "- Учените откриха мухоморка, която предпазва от настинка. Изяж я, безплатно е!
                  - Задължително ли е да я изям?
                  - Не, разбира се, никой не задължаваме, само който желае.
                  - Добре тогава, аз не искам.
                  - Изяж мухоморката!
                  - Не.
                  - Даваме ти безплатна салата към нея и ваучер за почивка.
                  - Ще пропусна.
                  - Всички интелигентни хора ядат мухоморката против настинка, само тези с ниско IQ отказват. Трябва да вярваш в науката!
                  - А кой ще носи отговорност, ако мухоморката ми навреди?
                  - Ти, естествено, ние не носим отговорност.
                  - Определено не искам мухоморка.
                  - Трябва да искаш, защото ако откажеш, тези, които вече са си изяли мухоморките се разболяват.
                  - Може би, ако не бяха яли мухоморки, нямаше да са болни!?
                  - Антигъбар такъв!
                  - Не съм антигъбар, ял съм гъби преди, ама това е МУХОМОРКА! Не искам да рискувам. Кажете ми поне какво съдържа!
                  - Ъъъъ, точно описанието е търговска тайна и ще можете да го видите след 175 години.
                  – Но господине, аз след толкова години няма да съм жив.
                  – Това вече не е наш проблем. Такъв е законът. Но проучванията сочат, че е напълно безопасна и 90% предотвратява настинка.
                  - Ама комшията ми умря, докато бягаше на стадиона, скоро след втора мухоморка.
                  - Друга е причината, ял е пресни домашни зеленчуци, затова. Мухоморките са напълно безопасни!
                  - Но той не е единствен, и други пострадаха от мухоморките.
                  - Това са фалшиви новини, спри да ги разпространяваш и си изяж мухоморката!
                  - Е, как ще са фалшиви, преди хората си тръгваха живи от стадиона...
                  Никаква мухоморка няма да ям.
                  - Ако не си изядеш мухоморките, и двете, ще те обявим за опасен враг на обществото и няма да те пускаме да ходиш по молове, кина и ресторанти.
                  - Две ли трябва да изям вече?
                  - Не. Вече са 3 и по този начин с 80% вероятност се предпазваш от настинка.
                  - Нали бяха 90%?
                  - Ти задаваш прекалено много въпроси и си враг на народа, и на общественото здраве, и на свободата.."
                  (видяно в мрежата)

Коментар

• Решението влиза в сила от февруари

novini.bg
                    Австрия прие задължителната ваксинация за всички над 18 години - EU - Новини Бг
                    Решението влиза в сила от февруари

Коментар

• Свободата, Санчо е като салама. Трябва да го пазиш, че ако ти го вземат.... после какво ще ядеш?!

-------------------

От мрежата:

На 17 януари 1605 г. излиза първото издание на романа "Дон Кихот" на испанския писател Мигел де Сервантес.Творбата е сред най-емблематичните в испанската литература и до днес е любимо четиво на малки и големи. HighViewArt.com подбра 10 вечни цитата от "Дон Кихот", които и към днешна дата са абсолютно актуални.

1. "Свободата е най-висшето благо!"

2. "Няма нищо по-нищожно от доминацията на голямото самочувствие."

3. "По-добре приеми истината, каквато и да е тя, отколкото да очакваш нещо друго, но лъжа."

4. "Не наричай нищо "свое", освен душата си..."

5. "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека."

6. "Да мислим, че всичко в този живот ще остане неизменно, в същото състояние, е най-голяма заблуда."

7. "Свободата е на върха на копието!"

8. "Свободата, Санчо, е сладко нещо. От сладкодумците властимеющи не я чакай – с обещанията ще си останеш. Сладките неща те за себе си ги пазят. Я гледай за година власт само какви търбуси правят. Теб най-много с някое позагнило морковче да те залъжат. Свободата, Санчо, сам трябва да си я вземеш..."

9. "Мъката не е създадена за чудовищата, а за хората. Но когато хората я чувстват прекалено дълго, се превръщат в чудовища."

10. "Ако избереш пътя на добродетелта и се стремиш да вършиш само добродетелни неща, няма защо да завиждаш на тези, чиито прадеди са били князе и сеньори, защото кръвта се наследява, а добродетелта се придобива и си струва сама по себе си много повече от кръвта."

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Много пъти съм ти обяснявал че на вирусът му дреме ти какво мислиш?А мисълта ти че омикронът ще мине направо е гениална .Това е фундаментално научно откритие научен пробив..Преди две години ти казах че зад тоя вирус стои Разум Висш Разум..........

Last edited by X_Y; 16.01.2022, 21:46.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Само че тези препоръки не идват директно от хората от които си мислиш, а предварително се филтрират, дооформят и храносмилат от медии и политици. Не точно информационното затъмнение от Чернобил '86, но в същия дух. Ако работи за конкретната кауза се пуска, ако не работи се канселира.

От вируси не разбирам нищо, но от други науки отбирам малко и виждам как същия модел работи успешно в климатологията. Всъшност и там ролята на науката е несъществена. Ако имаш обаче опит с лъжци ще ги разпознаеш навсякъде
                          Същото като Чернобил.Сега народа трябва да излезе и да започне да вика Зелени боклуци

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Дори и да вярвах, като тебе в разни конспирации и информационно затъмнение стил тежък соц, кумицата ми е доктор по вирусология и микробиология в Германия и казва същото за ваксините. В крайна сметка в момента друго решение няма, лечение реално няма, всеки път като се разболееш теглиш сламката и се молиш да не е късата.
                            Е разбира се вирусологията и микробиологията и най вече кумицата знаят всичко за вирусите.Като няма лечение що се ваксинира.Хем знаеш че няма лечение хем се ваксинираш...Тва некаква форма на идиотия ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              Не разбрах от статията защо глобата ще се увеличава, ако глобения се оплаче в съда- нали затова е съда да каже дали е правилно или не. По тази логика може да увеличават и глобите от полицията
                              За да не ходиш в съда затова е.Я си представи че Съдът отсъди в рвоя полза

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Не разбира се, вярвай на Мангъра и Копейкин. Те мислят за тебе.
                                Ти вярвай на СЗО НАТО ЕС на Кирчо и Кокорчо на генералчето.Те денонощно мислят за тебе
                                Last edited by power grid; 16.01.2022, 17:10.

Коментар

Working...
                                X