IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Да попитам антивксърите надяващи се на стаден имунитет както приказва онова недоразумение и алчен за пари мангъропитек който смени сумати партии само и само му се чува пелтеченето

    има ли стаден имунитет при настинка?
    Има алчни за пари , това е вярно. Надценката между производствеите разходи и продажната жена на едро / за милиард дози/ е между 50 и 100 пъти. Също така няколко десетки платени експерти и повече нископлатени НПО тролчета като теб.
    За настинка няма създадена ваксина и С настинка се умира рядко.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

      Кукловодите този път настъпиха БАЛКАНСКАТА мотика. Да не забравяме че от сърбите почва световна война. Сърбите вече си поискаха МИЛИАРДИ компенсации за бомбандирането с обеднен уран.
      Само на балканите има съпротива срещу ФАШИЗМА.
      Надай се да е безвреден бъркоча. Те от СЗО си го казаха - бустерите ще унищожат имунната система. Ама то и аспирин да пиеш всеки ден без нужда ще ти навреди
      Сърбите са пряко свързани с Русия, а ония са на една крачка от вкарването на Спутника в задължителния имунизационен календар.

      То точно затова сме от страната на булката в цялата история - защото няма световна геополитическа сила, която да не се е хванала на ковид-хорото.
      Ей ти го 1943 г. - като не искаш да гориш евреи в газови камери или не искаш да изтезаваш цялата си аристокрация в лагери в Сибир - ей ти ги САЩ и Великобритания.

      Сега, като не искам да се бода 15 пъти годишно срещу хрема, на кой да се оплача? Освен Арменската патриаршия, аз на друг не виждам ...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Да попитам....

        има ли стаден имунитет при настинка?
        На този въпрос може и сам да си отговориш. ОтговорИ си, след като си зададеш следните въпроси:
        1. Колко пъти се имунизирах до сега срещу респираторно заболяване, което се появява ЕЖЕГОДНО около есента?
        2. Ако НЕ си се имунизирал ВСЯКА есен - защо не си го правил? (може би: си разчитал на "траен имунитет", ИЛИ си вярвал, че респираторната "атака" ще отшуми)...

        Та, вземи си сам решението на въпроса, защо, преди 2020 не си се ваксинирал дори един път в годината, а сега ИСКАШ да го правиш на всеки 3 месеца? Дори принуждаваш (ТУК) и другите да го правят?

        АКО, преди 2020 си се ваксинирал всяка година (и Е ИМАЛО) ефект, защото сега си жив и здрав - можеш да вземеш съответното си решение.

        Проиграй СИ и другите възможности и САМ вземи своето решение, без да задаваш въпроси в нета на случайни хора и да търсиш отговор от тях за ТВОЕТО здраве!

        Ако няма с кого да се консултираш, извън нета, препоръчвам ти ДОЦЕНТ Мангъров!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

          Народният съд взе бързо, но справедливо решение и изгодни антиваксъра ТЕРОРИСТ от страната. ПОВЕДА. Да точно това е мотива. Сега аз пък се моля да не организират някое подпалване на местното РЗИ, че в Гуантанамо не знам как ще съберат 10% от световното население / другите ще подвият опашка в кошарата/.
          Да това е надеждата , поне да са безвредни. Уви като стъпим на данните от спортистите има СЕРИОЗНИ проблеми за между 1% и 1 промил от хората. Това е минимума в краткият срок от слагането им и за 2 дози. С всяка доза е нормално рисковете да се увеличават и да се отключват дългосрочни проблеми. Накрая след 10-20 години ей така на око мисля, че пострадалите от ваксината ще са съпоставуми като брой на тези от вируса или поне няма да има голяма разлика. Освен това човек може да е двойно пострадал от ваксината и от вируса защото ваксините не пазят достатъчно.
          Лично моята надежда е да удържа фронта няколко години и до тогава да излезнат и се тестват поне 2 години ваксини от старият вид. Уви не съм голям оптимист, че може да се удържи толкова време. Натискът е огромен.
          Кукловодите този път настъпиха БАЛКАНСКАТА мотика. Да не забравяме че от сърбите почва световна война. Сърбите вече си поискаха МИЛИАРДИ компенсации за бомбандирането с обеднен уран.
          Само на балканите има съпротива срещу ФАШИЗМА.
          Надай се да е безвреден бъркоча. Те от СЗО си го казаха - бустерите ще унищожат имунната система. Ама то и аспирин да пиеш всеки ден без нужда ще ти навреди
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

            Трудно е вече да се прецени.

            Точно както ваксините срещу Ковид не действат срещу Омикрон, то изглежда и имунитета след преболедуване е нетраен.
            Това реално са си два различни вируса и продължавам да недоумявам защо се казва, че Омикрон е просто щам на Ковид. Той е нещо тотално различно вече.

            Сред моите познати случаите на повтаряне станаха вече много - а са доказано боледували и двата пъти с тестове.
            Всъщност не е нов щам, за нов щам трябват много по-големи мутации.
            Разбира се всички ще боледуваме повторно в даден момент защото антителата изчезват с времето . Въпросът е какво се случва с клетъчният имунитет. На теория след преболедуване при този вирус поне по това което съм чел трябва да е бетон и до живот. Всяко повторно боледуване е нормално да е по-леко / не знам дали и затова казват че Омикрон е по-лек на практика = защото имунитета се активизира/. При тези ваксини до момента няма доказателство, че се изгражда клетъчен имунитет, а само антитела.... много и нетрайни и затва трябват на 3 месеца бустери. Имаше статии и дори предупреждения от СЗО при многото бустери за рисковете. Не мисля, че ги отправят без да имат данни.
            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.01.2022, 10:18.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              Да попитам антивксърите надяващи се на стаден имунитет както приказва онова недоразумение и алчен за пари мангъропитек който смени сумати партии само и само му се чува пелтеченето

              има ли стаден имунитет при настинка?
              Защо НЯМА вече ухански вариант ами все са нови. За старите КАКВО ИМАМЕ?
              Що грипа все е НХН1 или както там беше.
              По това което излиза има много голяма вероятност омикрон да не е НИКАКЪВ КОВИД. А добре познатия стар грип.
              Тотално различни симптоми
              Тотално различно протичане
              Тотално различна смъртност
              дали не е ТОТАЛНО РАЗЛИЧНА БОЛЕСТ.

              Ние на НИЩО НЕ СЕ НАДЯВАМЕ. Искаме да НЯМА ФАШИЗЪМ и символи на фашизма "жълта книжка". Между другото зеления серификат беше измислен ПРЕДИ т.н. факсини. Ама всичко си е планирано май мнооооого отдавна
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

                В целия цирк липсваше само знаме на всички антиковидваксъри по света да стане един тенисист, но не бива да подценяваме възможностите на бившата затворническа колония да произвежда свръх-безумия едно връз друго.

                Тамън позволиха на гражданите си да отидат до хлебарницата без да е необходимо разрешение от Върховния съд, и арестуваха спортист, защото е здрав и няма документ, че може да е ваксиниран, но болен.

                Впрочем по данните от Гугъл Ковид платформата от вчера над 50% от световното население вече е със завършен ваксинационен цикъл от поне 2 дози (една за Янсен).
                Това са 3 милиарди души.
                Отдавна казах, че е минат point of no return, ама това наистина е колосално.
                Моля се ежедневно ваксините като не са ефективни, то поне да са безвредни и мисля, че тук много потребители малко залитат в притеснения за спортисти, инфаркти, миокардити и внезапни смъртни случаи.
                ​​​​​​
                Около мен има десетки ваксинирани с две дози, някои вече са и с бустер. Всички са живи и здрави. Някои изкараха Омикрона - карат го както неваксинираните - леко. ))

                Мисля, че ваксините (стига да не се слагат по 10 броя годишно) няма да имат никакъв ефект върху огромната част от населението на този етап - нито положителен, нито отрицателен. Даже се чудя дали не са едни плацебо течности, защото при малка част от хората въобще има реакция вечерта след поставяне.

                Сертификата вече е друга работа - оттам излиза някакво голямо глобално Зло и чак страх ме хваща като го пиша това ...

                Народният съд взе бързо, но справедливо решение и изгодни антиваксъра ТЕРОРИСТ от страната. ПОБЕДА. Да точно това е мотива. Сега аз пък се моля да не организират някое подпалване на местното РЗИ, че в Гуантанамо не знам как ще съберат 10% от световното население / другите ще подвият опашка в кошарата/.
                Да това е надеждата , поне да са безвредни. Уви като стъпим на данните от спортистите има СЕРИОЗНИ проблеми за между 1% и 1 промил от хората. Това е минимума в краткият срок от слагането им и за 2 дози. С всяка доза е нормално рисковете да се увеличават и да се отключват дългосрочни проблеми. Накрая след 10-20 години ей така на око мисля, че пострадалите от ваксината ще са съпоставуми като брой на тези от вируса или поне няма да има голяма разлика. Освен това човек може да е двойно пострадал от ваксината и от вируса защото ваксините не пазят достатъчно.
                Лично моята надежда е да удържа фронта няколко години и до тогава да излезнат и се тестват поне 2 години ваксини от старият вид. Уви не съм голям оптимист, че може да се удържи толкова време. Натискът е огромен.
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 16.01.2022, 10:10.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                  Да попитам антивксърите надяващи се на стаден имунитет както приказва онова недоразумение и алчен за пари мангъропитек който смени сумати партии само и само му се чува пелтеченето

                  има ли стаден имунитет при настинка?

                  Не зная, защо за пореден път опитваш да смесиш опита - теоретичен и ПРАКТИЧЕСКИ на вирусолога с хлъзгавата материя на партийната мизерия?

                  Темата за политика е различна от тая (дори те са две, където може да "трупаш точки")

                  Мангъра е специалист, който ДВЕ години в "пандемията" (и много повече ГОДИНИ) - доказва своята теза СРЕД най-заразно болните.

                  Нещо друго да кажеш?

                  .............

                  А, да бе! Когато не можеш да кажеш нещо срещу професионализма, трябва да "обърнеш" нещата към "обвинения" в "политически пристрастия".

                  Само че, Мангъра е в друга партия, която дори не е в Парламента.

                  Сега го ползвали като експерт. Т.е. - не е "сменил сума ти партии", но поддържа своята теза и дори я изразява пред уплашения Кирчо П.

                  И добре прави Мангъра! Защото обстановката е такава: ако сега Мангъра направи партия, всички сегашни отиват в небитието!

                  Мангъра, със своя професионализъм, в настоящия момент може да изрине всички!

                  (затова и "преговарят" с него!)
                  Last edited by mikomikov; 16.01.2022, 09:47.

                  Коментар


                  • две таблици с данни към днес, 09:00 am:
                    Click image for larger version

Name:	europa-regio-160122.JPG
Views:	1
Size:	90.9 КБ
ID:	3856490

                    Click image for larger version

Name:	WEuropa-160122.jpg
Views:	1
Size:	51.1 КБ
ID:	3856491


                    Нещо, което ми направи впечатление в данните от таблиците.
                    За пръв път от 2 месеца виждам, че Русия с население 146 млн. души не дава никакво отражение върху нарастването на заразените в Европа, и включването й в статистиката намалява нарастването на броя починали за Европа наполовина: от +10% на +5%.
                    Явно ваксинките, с които масово е набучена западна Европа по два пъти, че и по три в голям процент от населението, не вършат никаква работа при о-микрона.
                    Last edited by Kildirim_Bei; 16.01.2022, 09:43.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                    Коментар


                    • https://www.corriere.it/cronache/22_...e216e2ae.shtml

                      Вижте пък какво казва Люк Монтание. Той рядко се включва, но затова пък съвсем на място. Заглавието е - "Неваксинираните ще спасят света". И това не е "От Извора" или от 'Агенция прес-прас", за нерадост и мъка на индоктринираните.
                      Last edited by pinoccio; 16.01.2022, 09:43.

                      Коментар


                      • Не думай.

                        Грешен протокол за лечение, липса на техника, липса на лекарства, кофти начин на живот и пикаене в кофа насред коридора на Ковид отделенията ... и повишена смъртност? Не може да бъде.

                        Прави впечатление как държави с по 30-35% неваксинирани са си свалили смъртността близо 10 пъти.

                        Коментар







                        • dnevnik.bg
                          Най-висока свръхсмъртност в ЕС: 88% повече починали през ноември в България

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Да попитам антивксърите надяващи се на стаден имунитет както приказва онова недоразумение и алчен за пари мангъропитек който смени сумати партии само и само му се чува пелтеченето

                            има ли стаден имунитет при настинка?
                            Трудно е вече да се прецени.

                            Точно както ваксините срещу Ковид не действат срещу Омикрон, то изглежда и имунитета след преболедуване е нетраен.
                            Това реално са си два различни вируса и продължавам да недоумявам защо се казва, че Омикрон е просто щам на Ковид. Той е нещо тотално различно вече.

                            Сред моите познати случаите на повтаряне станаха вече много - а са доказано боледували и двата пъти с тестове.
                            Last edited by Tepxi; 16.01.2022, 09:22.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Да попитам антивксърите надяващи се на стаден имунитет както приказва онова недоразумение и алчен за пари мангъропитек който смени сумати партии само и само му се чува пелтеченето

                              има ли стаден имунитет при настинка?
                              Ние сме заобиколени от милиарди вируси и бактерии и имунната ни система непрекъснато се бори и се адаптира към тях. Настинките са видимата част на тази борба и са част от това да оцеляваме. Всякъкъв тест би показал наличие на вируси и бактерии в човешкото тяло и няма как да е иначе, защото микроорганизмите са нашата връзка с природата, за нас те са невидимото лепило с външния свят. Да си съсипваме имуннитие системи с постоянна изолация, свръххигиена и експериментални течности е смъртоносно. Ефекта ще е след 10-15-20 години и тогава вече ще е късно.
                              Мангаропитеците ще наследят света.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

                                Надявай се на стаден имунитет при изкуствено създаден от човек вирус.... мангъра и приказките за стаден имунитет няма да помогнат на българите.

                                За съжаление ако вируса мутира в по лоша форма голяма част от българите ще измрат като пилци заради цялостното си здраве.
                                Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                                Да попитам антивксърите надяващи се на стаден имунитет както приказва онова недоразумение и алчен за пари мангъропитек който смени сумати партии само и само му се чува пелтеченето

                                има ли стаден имунитет при настинка?
                                Ти недей бери чак толкова грижа за тия неща, дето те безпокоят, видно от постовете ти.
                                Европа, и България в частност, са оцелели в чумната епидемия през ранното Средновековие при нулево ниво на здравеопазване и хигиена в сравнение с днес. Ако не знаеш ще ти припомня, че тогава си е отишло около 30% от населението на Европа, а не 0.26%, както е от тъпия грип, по-известен под наименованието "ковид". Тия 0.26% са тотала за две години.
                                Разликата в порядъците при смъртността в двата случая е 115 (словом: сто и петнадесет) пъти в полза на чумата.
                                Хайде със здраве
                                Last edited by Kildirim_Bei; 16.01.2022, 04:53.
                                Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                                ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

                                Коментар

                                Working...
                                X