Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
омикронът толкова бързо се разпрстрани и ще се доразпространи, че искрено се надявам до края на март тази световна драма да се е приключила и да се съсредоточим върху икономиките.
мисля, че правителствата с малко изключения се светнаха, че по-добре да се изкара този по-лек и силно заразен щам на ковида отколкото да се заключим и да чакаме някоя чума. дали ваксинацията помага.. все още си мисля, че помага за по-леко каране на вируса без симптомно или с леки симптоми.
ПП ние с жена ми така и не можахме да изкараме по един позитивен тест. децата го карат леко , малкото и то без положителен тест, но с запушен нос. голямото (12) със гърло, хрема и 2 позитивни теста дома + пцр. Моето гърло ме отпусна сигурно от редовното пиенеLast edited by bertram; 16.01.2022, 16:13.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Те Китайските ваксини не ги признават за такива, макар да са точно истински ваксини. . Не съм търсил, но предполагам в Китай са набодени над 70%.
По тази ос всичко е възможно. Не знам напоследък има голямо напрежение между Русия-Китай-ЕС-САЩ. Дори ислямистите ги оставиха на мира да не разсейват пейзажа.....Дано не избие на лошо. В смисъл война надали, но разни санкции , бойкоти / икономически/ и т.н. могат да генерират зверска инфлация. Видпхме какво стана с газа, преди това и все още с транспорта, енергийната криза , а Китай изкупува храна от света като за световно. Текат някакви подготовки, които не мисля че са за добро. В цялата схема има и някакъв вирус и ваксини.... пада сериозна игра
Ма това си е ваш проблем, не на "групата ни", каквото и да си представяте че ви "мачка", отнема свободите и бог знае какво още.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Нямам фейс Боби. Ти четеш глупости от там и ги постваш тук. Конспиративни сайтове също не чета. Информирам се само от официалните канали и то е достатъчно да разбера прогнилата схема. Все пак имам памет по-дълга от месец и знам какво са говорили по-рано.
В темата има също много стойностни форумни колеги и те дават полезни линкове и насоки за размисъл / тези от НПО-тата не са от тази група. Уволнявай ги за некадърност/
Мнението на учените не е еднозначно. Има цензура и репресии. Тъй да се каже в ТАЗИ наука политически угодният или спонсорираният от вакс фирмите печели. След като липсват научни аргументи явно се стига до такива методи. Дори примера с Джокович е показателен за некадърността на групата ви.
Иначе си прав - ти си избрал да се довериш на хора с много повече опит и знания от твоите няма лошо. Аз пък не вярвам на тези хора най-малкото защпто те няма откъде да знаят нещата , които твърдят / тези у нас/. Нито са ги изпробвали, нито има история, всеки месец нови предисания и т.н. С нищо не са по-добри от мен като познания по тази тема.
Но важното е с какво ти преча след като имаш различно от моето мнение и решение ? Ти не ми пречиш например никак с твоят избор....Той си е за твоя сметка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Песи напрежението Китай-УСА е на върхна точка - Още от сега се чуват призиви да се бойкотира олимпиадата - Най лесно би било да се каже в Китай не са ваксинирани и представляват опасност за нашите спортисти и за това няма да ги пратим да участват
По тази ос всичко е възможно. Не знам напоследък има голямо напрежение между Русия-Китай-ЕС-САЩ. Дори ислямистите ги оставиха на мира да не разсейват пейзажа.....Дано не избие на лошо. В смисъл война надали, но разни санкции , бойкоти / икономически/ и т.н. могат да генерират зверска инфлация. Видяхме какво стана с газа, преди това и все още с транспорта, енергийната криза , а Китай изкупува храна като за световно. Текат някакви подготовки, които не мисля че са за добро. В цялата схема има и някакъв вирус и ваксини.... пада сериозна играLast edited by pesimist4o na kvadrat; 16.01.2022, 16:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Това си е твое решение. Ако си мислиш че като четеш всякакви глупости по фейса и форумите ще станеш експерт и ще си "опазиш" децата, си е твоя отговорност. Аз не се смятам за толкова умен и просто следвам препоръките на хора които разбират повече отколкото аз някога ще науча за вируси, пандемия, ваксини, медицина и прочие.
В темата има също много стойностни форумни колеги и те дават полезни линкове и насоки за размисъл / тези от НПО-тата не са от тази група. Уволнявай ги за некадърност/
Мнението на учените не е еднозначно. Има цензура и репресии. Тъй да се каже в ТАЗИ наука политически угодният или спонсорираният от вакс фирмите печели. След като липсват научни аргументи явно се стига до такива методи. Дори примера с Джокович е показателен за некадърността на групата ви.
Иначе си прав - ти си избрал да се довериш на хора с много повече опит и знания от твоите няма лошо. Аз пък не вярвам на тези хора най-малкото защпто те няма откъде да знаят нещата , които твърдят / тези у нас/. Нито са ги изпробвали, нито има история, всеки месец нови предисания и т.н. С нищо не са по-добри от мен като познания по тази тема.
Но важното е с какво ти преча след като имаш различно от моето мнение и решение ? Ти не ми пречиш например никак с твоят избор....Той си е за твоя сметка....
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Надай се на тая мантра. мангъропитека измира и е втори по смъртност в света, ти ми говориш как щял да оцелее.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Да се консултирам с детски педиатър това ли ми казваш? голям смях ако го мислиш това....
И как точно мангъропитека разбира от изкуствено създадени вируси? Да не би да е участвал в създаването м,у че да има компентенция?
То да питам някоя продавачка е същото както и питам мангъропитека
пиши им и те ще ти кажат какво да правиш.
защото те точно затова са го създали, за да печелят от консултация с теб и другите.Last edited by ratten; 16.01.2022, 14:38.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
A be вярно ли е че в говедария отменили пандемията и болниците няма да дават вече данни за болните и умрелите- https://www.youtube.com/watch?v=afobyxflfkg - минута 6,23
- 1 like
Коментар
-
Дори и да вярвах, като тебе в разни конспирации и информационно затъмнение стил тежък соц, кумицата ми е доктор по вирусология и микробиология в Германия и казва същото за ваксините. В крайна сметка в момента друго решение няма, лечение реално няма, всеки път като се разболееш теглиш сламката и се молиш да не е късата.
Майтапчия!
Всяка година, преди 2020 ли те е съветвала да се ваксинираш?
Но ти не си пропускал да я питаш, нали?
А тия ваксини (преди 2020) - не се ли поставяха превантивно? Достатъчно време, преди респираторно?
Пак се забатачи в "инфото" и "съветите на кумицата" - чувал съм за нея. Нещо повече - и аз имам нещо като кумица, но не е в Германия.
Сблъсък на тези.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Надай се на тая мантра. мангъропитека измира и е втори по смъртност в света, ти ми говориш как щял да оцелее.
Малко е, но щом имаш самочувствието, лошо няма.
. "Голям залък лапни - голяма дума не казвай"!
народна мъдрост...
Коментар
-
Да се консултирам с детски педиатър това ли ми казваш? голям смях ако го мислиш това....
И как точно мангъропитека разбира от изкуствено създадени вируси? Да не би да е участвал в създаването м,у че да има компентенция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Мангаропитеците ще наследят света.
Коментар
-
Не разбира се, вярвай на Мангъра и Копейкин. Те мислят за тебе.
Колкото и да лобираш за него - няма да промениш мнението на твоите опоненти.
А същият, за когото лобираш (а аз за първи път изписвам този прякор) - няма дори достъп до законодателна инициатива и нищо не зависи от него.
Направи си извод, защо намесваш политиката в тая тема. Нещо като липса на аргументи и доказателства ВИ гони... (когато слезете от ските в Алпите)... Важно е сами да си вярвате!
Ние се справяме! Вижте себе си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако няма с кого да се консултираш, извън нета, препоръчвам ти ДОЦЕНТ Мангъров!
Коментар
Коментар