Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
А всички антиваксъри пропускате УК, където поредната вълна върви към своя край за сега с 10 пъти по-малко умрели от преднишните две.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/uk/
И карантината се отнася за ваксинирани и неваксинирани!!!Last edited by vikhunter; 16.08.2021, 16:53.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
А всички антиваксъри пропускате УК, където поредната вълна върви към своя край за сега с 10 пъти по-малко умрели от преднишните две.
Много е вероятно и при нас вълната да е такава - бройката българи с антитела е достатъчно голяма, а и новия щам ходи основно по младежта.
Все тая де, каквато и да е вълната, локдауни да има. Даже очаквам превантивен локдаун - ей така, без дори да има вълна.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Жълта новина
Дъщерята на Гала (ТВ водещата по Нова), го била пипнала за втори път Ковида. Първия път преди 10 месеца (явно октомври-ноември предната година).
Като младо дете го кара леко, но сега казвала че било една идея по-тежко от преди. Като по-тежкото явно се изразява в храчки и сополи вместо загуба на вкус и обоняние. Поне така пишеше у клюкарските сайтове.
Извод и преболедувалите ще го хванат и ще го карат още по-тежко.
Ирония.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Некак си журналята и политюгите удобно набързо забравиха Израел, който беше "нашата гордост" във ваксинирането
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ще чакам да падаме по улиците - като миналата година в Ухан. Интересно, дали по време на истинските пандемии е било нужно ежедневно да им напомнят че ще се мре? Дали при чумната епидемия е ходил глашатай да вика на хората, че ще се мре? Или е било очевидно тогава.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
А моля, моля.... ваксинираните 60+ са с предимство :-)
За ламбдата не ми се мисли.... Звездите ми казаха, че щяла само тройно и четворно ваксинирани да похапва....:-)
Реших да погледна в вордометъра и кво да видя? Ха познайте от 1 път с колко се "вдига" смъртността?
Даже и в БГ намалява и ще продължава да намалява въпреки нефаксиниранетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Вярно е - Джокович успя да спечели само 75% от турнирите от Големия Шлем ... разказа му играта тоя Ковид!
А нашите златни момичета? И на тях инвалидна пенсия ще им дават, ама що е 1950лв, а не 150лвНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Делтата не подбира възраст ...
Дори е с предпочитание към младежите.....
За ламбдата не ми се мисли.... Звездите ми казаха, че щяла само тройно и четворно ваксинирани да похапва....:-)
- 1 like
Коментар
� -
Делтата не подбира възраст ...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Много е проста твоята логика. А световната логика е че от милиард неваксинирани, 98% ще прекарат леко вируса. И аз така го прекарах, и десетки познати, роднини, колеги и съседи. Моргата е ангажирана за 80-90 годишни починали от инфаркт, с писан "ковид" в смъртния акт.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеМного е проста логиката...
Коментар
� -
Много е проста логиката, но е непонятна за антиваксъри
Преди създаването на ваксините имаше смисъл да се тества,
за да се прекъсва бързо веригата на заразявания посредством карантина.
Ваксината доказа своята полезност при милиард ваксинирани,
които дори и да заболеят от КОВИД, го прекарват много по-леко.
А тестването за КОВИД, което след 1 секунда може да е обезсмислено
от прясно заразяване, да си го плащат антиваксъри
Антиваксърите трябва да са благодарни, че все още ги приемат в болниците,
а не ги карат направо в моргата
- 1 like
Коментар
� -
Аз ви казах, че всеки един преболедувал короната остава ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ, включително и УМСТВЕН ИНВАЛИД, но кой ли ми вярва ....
- 1 like
Коментар
�
Коментар