IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Любима тема колега-
    През далечната............... та година писах докладна анализ за облака-
    Невероятно обширна тематика-
    Доста време и усилие ми коства тогава това-
    Совите не са това което са- !!!
    Дай късата версия ще ни е интересно да чуем

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Има ли надеждна статистика за разпределението по възрастови групи на ваксинираните?

Очакванията ми на база наблюдения за западни страни бяха, че в България младите ще се ваксинират в по-висок процент , но личните ми впечатления са различни. Много хора със свободни професии отказват да участват в експеримента.

А, твърдение, че неваксинирани са стари и болни е повече от силно преувеличено, бих казала директно манипулативно
      Някой от вакърите пусна линк че само 34% над 60г са ваксани

Тоест 65% от ваксите са отишли при здрави и прави с малък шанс да починат от корона и после бият тупана че в интензивното нямало много ваксани

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Чернобил
        Любима тема колега-
        През далечната............... та година писах докладна анализ за облака-
        Невероятно обширна тематика-
        Доста време и усилие ми коства тогава това-
        Совите не са това което са- !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          това как ще го коментирате
          https://fakti.bg/bulgaria/644986-bal...halna-klasacia

тези вакснатите не трябваше ли да умират повече?
          Невероятна статия! Снимката говори за цялото съдържание.
          Ръждясалата линейка ми спести четенето

Коментар

факт, но мислиш ли,че само тук е нарушена работата на здравната система.
            Сравняваш круши с ябълки отново. Този месец е върха на вълната при нас с всички последици от това и отминала в Европа. Дори и в статоята е посочено в Румъния за предният месец има повече свръхпочинали като тогава бяха около 2 пъти по-набодени от нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

...

На всичкото отгоре на прага на петата вълна неваксинираните са старите и болните, а младите и здравите са боцнати.
              ....
              Има ли надеждна статистика за разпределението по възрастови групи на ваксинираните?

Очакванията ми на база наблюдения за западни страни бяха, че в България младите ще се ваксинират в по-висок процент , но личните ми впечатления са различни. Много хора със свободни професии отказват да участват в експеримента.

А, твърдение, че неваксинирани са стари и болни е повече от силно преувеличено, бих казала директно манипулативно

Коментар

• Дали да не почнеме да правим залагания коя ще да е следващата държава въвела задължително ваксане

От западните май са готови в Португалия а от източните залагам на Литва

Сега се сещам за нашето Кире като стана въпрос за отмяната на сертификатите той вика - Аз докато съм премиер задължителна ваксинация няма да има

Ама само до като той е премиер за друго не гарантира човека

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Да не забравяме че възрастните поколения са били по 160000 180000 на година..Та колко да умират сега годишно.Все пак хората не сме безсмъртни.
                  И това е вярно и важно

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Към всичко това трябва да се добави и Чернобил който често се пропуска а вероятно е една от основните причини

Ако се погледне картата на Европа ясно се вижда че колкото си по близо бил до облака толкова е по къса средната продължителност

Това вероятно е и една от причините в Испания средната продължителност на живота да е по висока от тази в Германия
                    Да не забравяме че възрастните поколения са били по 160000 180000 на година..Та колко да умират сега годишно.Все пак хората не сме безсмъртни.

Коментар

Не, но реално Ковид ни смачка така заради микса от безумна здравна система и безумен начин на живот.

Ние по принцип сме стара, болна, пушеща и пиеща нация - нямаше много какво да очакваме от сблъсъка с Ковид.

На всичкото отгоре на прага на петата вълна неваксинираните са старите и болните, а младите и здравите са боцнати.
                      Ако Омикрон наистина е хрема - супер ... ама ако не е, можем И на ваксинационната си стратегия да благодарим.

Не съм подценявал и секунда Ковид-а като вирус и като протичане и никога не съм смятал, че е просто грип.
                      Но и реакцията ни срещу него си беше дебилна - затворихме като не трябваше, отворихме като не трябваше, лекувахме не както трябва ... сега като и ваксините не бачкат, само естественото отслабване на вируса ни е надеждата.
                      Към всичко това трябва да се добави и Чернобил който често се пропуска а вероятно е една от основните причини

Ако се погледне картата на Европа ясно се вижда че колкото си по близо бил до облака толкова е по къса средната продължителност

Това вероятно е и една от причините в Испания средната продължителност на живота да е по висока от тази в Германия

Коментар

Берти ти упорито отказваш да осъзнаеш че в БГ за над 50% от населението няма здравна система още преди короната

Това че ти и твоето семейство ползвате частни болници явно ти е изкривило представата за реалното състояние на здравната ни система

България беше на едно от челните места по смъртност и преди короната

Короната само го показа още по видно

Първата година от короната когато все още нямаше вакса смъртните случаи в БГ пак бяха много високи

Коментар

Не, но реално Ковид ни смачка така заради микса от безумна здравна система и безумен начин на живот.

Ние по принцип сме стара, болна, пушеща и пиеща нация - нямаше много какво да очакваме от сблъсъка с Ковид.

Ако Омикрон наистина е хрема - супер ... ама ако не е, можем И на ваксинационната си стратегия да благодарим.

Не съм подценявал и секунда Ковид-а като вирус и като протичане и никога не съм смятал, че е просто грип.
                          Но и реакцията ни срещу него си беше дебилна - затворихме като не трябваше, отворихме като не трябваше, лекувахме не както трябва ... сега като и ваксините не бачкат, само естественото отслабване на вируса ни е надеждата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тази е отпреди "ваксините"
                            изчакай 1-2 години да видиш новите числа на швабистанците зарязали родината си.
                            То и без вакасата там стана такова капучино че се чудят на къде да хванат

До сега изборът им беше по цяла европа и много малка част от тях дори са се сещали за БГ

Сега обаче когато БГ е като остров в океана щът не щът ще маат шопска салата

Коментар

Прекрасна комбинация от спрени планови операции, стрес, лекуване по телефона от ЛЛ и грешен протокол на лечение на Ковид.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

това как ще го коментирате
                                https://fakti.bg/bulgaria/644986-bal...halna-klasacia

тези вакснатите не трябваше ли да умират повече?
                                Това по-скоро е оценка за здравната ни система - състояние, организация, ресурс, антикризисно управление.

Коментар

Working...
                                X