IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

И аз се чудя, какво им става. Борбен народ, а се оставиха на ваксинаторите, като овце. Интересно църквата им къде е!
    Същата като тази в Русия кудето призова вярващите да се ваксинират .. ти защо си мислиш 4е те имат нещо против ваксините особено за тези за които е задължителна над 60г

Коментар

• Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение

Далеч съм от мисълта че има лекарство или ваксина която е супер и няма странични ефекти.антибиотика да не би да е супер като ти раздънва стомах и черен дроб .. СЗО някой слуша ли ги всеки си прави каквото си иска.. като казаха да не се ползват антибиотици, затваряне на граници и тн някой ги слушаше все едно ..Аз лично ако мога да избягам медикамент с радост бих го избягъл. Съвсем различно е обаче да твърдиш че това е заговор и оръжие за изтребление от някакъв измислен елит и да шерваш deep fake клипчета... Нещо като водачката на протеста с каската и 6те години биология...

​​
      + 1
      на 90% от лекарствата като им прочетеш листовката за кофти усложнения може лошо да ти стане. Вярно е, че са за уж редки случаи, но направо ти се иска да го изхвърлиш съответния перпарат.

На мен ми омръзна да слушам за 'експерименталната течност' при положение, че толкова милиони/милиарди ваксини се удариха, че вероятно само аспирина,парацетамола и ибупрофена са препарати, които са приложени на повече хора в глобален мащаб.

И да странични ефекти има, но като цяло доста редовно използвани препарати дават значително по-голям % странични нежелани ефекти, но се ползват в лечението.

Продължавам да съм против задължителната ваксинация, но вярата във врачки дано не ни докара и нас до тази фаза.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

преди време гърците ми бяха любимци
        вдигнат им с 2 лепти цената на бензина и всички са на улицата и протестират
        а сега....
        Предполагам като видиш как комшията ти или някой познат умира от кофти болест, не ти е много до протести

Коментар

а сега....
          маляките винаги са били маляки и толкова. Борбеност никога не са имали, имали са подкрепа на запада (също като шумадийците), ерго никога не са се изправяли сами срещу системата, като нас по време на Съединението да речем или Балканските войни. Та в този ред на мисли, сега пак са със Запада - Запада иска да се ваксинират и те се ваксинират, не ритат срещу ръжена, защото са раболепни.

Бях посочил преди, обаче, че тяхното поведение, поне засега, не е печелишво - България е на 80% от нивата в туризма 2021 спрямо 2019 с 0 мерки, маляките са на 50% с дивашки мерки. Та това им е играта - искат турсити,че без тях са чао, ама туристи няма.

Апропо, дано да греша, но наш Кирчо и Кокорчо са поставени с две цели начело на България - да ни вдигнат нивото на ваксани, щото грипната епидения си заминава, ама не може страна от ЕС да е с толкова ниски нива и да няма трупове на купове и народът да си живее живота без ограничения. И да пусне северна фиромия в ЕС - виждате, че вече не се говори за история, а за някакви имагинерни полети до Скопие и ала-бала.

Та имам странното чувство, че Кирчо и Кокорчо трудно ще избутат тази година. Лощото е, че алтернатива няма - моля без коментари за Копейкин, там, ако му звънне перхидроленото джудже, ще ни нареди задължителна ваксинация за 3 минути, а и е несеризоно. А връщане на БХ е извън всякаква полемика, затова много с енадявам, че Румбата ще ги запре поне за малко и всички глупости от Харвардския Жан Виденов са само за да ни дадат парите по плана за възстановяване. Много, ама много с енадявам да е така
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение

Не знам ти дали капиш какво си написал ?Прочети го пак.
            Не ти разбирам въпроса.
            Сравнявам първо относителните стойности и 77/М > 25/М (населения съответно 6.5 млн. и 80 млн.)
            После превръщам относителните стойности в абсолютни и получавам 500 < 2000.
            Покажи ми къде греша.
            Last edited by Kildirim_Bei; 17.01.2022, 10:55.
            Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
            ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

а сега....
              И аз се чудя, какво им става. Борбен народ, а се оставиха на ваксинаторите, като овце. Интересно църквата им къде е!

Коментар

• DNEVNIK.BG
                Най-висока свръхсмъртност в ЕС: 88% повече починали през ноември в България

Коментар

• преди време гърците ми бяха любимци
                  а сега....
                  препоръка е

Коментар

• Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?
                    Не знам ти дали капиш какво си написал ?Прочети го пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Да, така е на пръв поглед.
                      Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?
                      Аз именно за относителност говорих а не нарастване ако сравниш Португалия с България ще ти се проплаче.дори като процент от заболели /хоспитаизорани/смъртни случаи . а барбаронската таблица с Франция също е плачевна...

Коментар

• https://www.spectator.co.uk/article/...e-unvaccinated

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение

Няма да казвам кой повтаря като папагал от година и нещо, че ваксините са супер
                          Да, ама не са. И СЗО го призна публично на 11-ти януари т.г.
                          Далеч съм от мисълта че има лекарство или ваксина която е супер и няма странични ефекти.антибиотика да не би да е супер като ти раздънва стомах и черен дроб .. СЗО някой слуша ли ги всеки си прави каквото си иска.. като казаха да не се ползват антибиотици, затваряне на граници и тн някой ги слушаше все едно ..Аз лично ако мога да избягам медикамент с радост бих го избягъл. Съвсем различно е обаче да твърдиш че това е заговор и оръжие за изтребление от някакъв измислен елит и да шерваш deep fake клипчета... Нещо като водачката на протеста с каската и 6те години биология...

​​

Коментар

• Чудя се как нa един индивид тук не му омръзна да прави безсмислени таблици

Коментар

• SEGABG.COM
                              Гърция от днес глобява за отказ от ваксинация
                              Неваксинирани граждани на Гърция на възраст над 60 години, които не са получили п

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

За първи път четох за "Българите да се приберат до 2025-та, че после няма да могат" през 2017 г.

Подминах заглавието с присмех.
                                Не ми е особено смешно вече.
                                Това го казва Слава Севрюкова. Казва до 2023-2025 да се приберат, защото после вече ще е по-трудно.
                                Ако продължават със задължителното ваксиниране и крутите мерки на Запад, нищо чудно да се окаже вярно.

Коментар

Working...
                                X