Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Далеч съм от мисълта че има лекарство или ваксина която е супер и няма странични ефекти.антибиотика да не би да е супер като ти раздънва стомах и черен дроб .. СЗО някой слуша ли ги всеки си прави каквото си иска.. като казаха да не се ползват антибиотици, затваряне на граници и тн някой ги слушаше все едно ..Аз лично ако мога да избягам медикамент с радост бих го избягъл. Съвсем различно е обаче да твърдиш че това е заговор и оръжие за изтребление от някакъв измислен елит и да шерваш deep fake клипчета... Нещо като водачката на протеста с каската и 6те години биология...
на 90% от лекарствата като им прочетеш листовката за кофти усложнения може лошо да ти стане. Вярно е, че са за уж редки случаи, но направо ти се иска да го изхвърлиш съответния перпарат.
На мен ми омръзна да слушам за 'експерименталната течност' при положение, че толкова милиони/милиарди ваксини се удариха, че вероятно само аспирина,парацетамола и ибупрофена са препарати, които са приложени на повече хора в глобален мащаб.
И да странични ефекти има, но като цяло доста редовно използвани препарати дават значително по-голям % странични нежелани ефекти, но се ползват в лечението.
Продължавам да съм против задължителната ваксинация, но вярата във врачки дано не ни докара и нас до тази фаза.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преди време гърците ми бяха любимци
вдигнат им с 2 лепти цената на бензина и всички са на улицата и протестират
а сега....
- 1 like
Коментар
� -
а сега....
Бях посочил преди, обаче, че тяхното поведение, поне засега, не е печелишво - България е на 80% от нивата в туризма 2021 спрямо 2019 с 0 мерки, маляките са на 50% с дивашки мерки. Та това им е играта - искат турсити,че без тях са чао, ама туристи няма.
Апропо, дано да греша, но наш Кирчо и Кокорчо са поставени с две цели начело на България - да ни вдигнат нивото на ваксани, щото грипната епидения си заминава, ама не може страна от ЕС да е с толкова ниски нива и да няма трупове на купове и народът да си живее живота без ограничения. И да пусне северна фиромия в ЕС - виждате, че вече не се говори за история, а за някакви имагинерни полети до Скопие и ала-бала.
Та имам странното чувство, че Кирчо и Кокорчо трудно ще избутат тази година. Лощото е, че алтернатива няма - моля без коментари за Копейкин, там, ако му звънне перхидроленото джудже, ще ни нареди задължителна ваксинация за 3 минути, а и е несеризоно. А връщане на БХ е извън всякаква полемика, затова много с енадявам, че Румбата ще ги запре поне за малко и всички глупости от Харвардския Жан Виденов са само за да ни дадат парите по плана за възстановяване. Много, ама много с енадявам да е такаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от щурец Разгледай мнение
Не знам ти дали капиш какво си написал ?Прочети го пак.
Сравнявам първо относителните стойности и 77/М > 25/М (населения съответно 6.5 млн. и 80 млн.)
После превръщам относителните стойности в абсолютни и получавам 500 < 2000.
Покажи ми къде греша.Last edited by Kildirim_Bei; 17.01.2022, 10:55.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
� -
а сега....
- 1 like
Коментар
� -
Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Да, така е на пръв поглед.
Но това са относителни стойности. Едно е 77/М при население 6.5 млн., а друго е 25/М при население 80 млн. Абсолютните стойности са съответно 500 души и 2 000 души. Колко струва живота на 1500 човека, дето са си заминали повече в по-голямата държава?Капиш?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Няма да казвам кой повтаря като папагал от година и нещо, че ваксините са супер
Да, ама не са. И СЗО го призна публично на 11-ти януари т.г.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
За първи път четох за "Българите да се приберат до 2025-та, че после няма да могат" през 2017 г.
Подминах заглавието с присмех.
Не ми е особено смешно вече.
Ако продължават със задължителното ваксиниране и крутите мерки на Запад, нищо чудно да се окаже вярно.
Коментар
�
Коментар