Първоначално изпратено от lefti
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Кофти, да! Пандемията е към края си, а по-лабилните (които се самопревъзнасяха като по-умни и по-отговорни) си набиха по 2-3 дози експериментален шит, а някои мозъци, дори го сложиха и на децата си.
Дами и господа, всичко, което направихте на себе си имаше и ще има смисъл. Ваксината и това, което е в нея ще продължи да работи в телата ви много след като приключи пандемията.
И понеже, както знаем от оня виц, от два пъти педе..асти няма да станете, очаквам да приветствате бурно всички бъдещи извращения, които демократичните лидери готвят за вас.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Да метна една конспирация - дано е за последно: генералната репетиция мина. Предстои да се понаместят костюмите да се нагласи декора, и почва истинското представление. Просто няма логика всичко направено досега да свърши просто с щракване на пръсти. Въпреки че отчитам как за месец-два сякаш имаше координиран и доста отчаян опит да се съчини нещо с Омикрон, цунамито и флуроната и невидимата заплаха, така че е възможно просто в един момент да се убедиха, че вече няма накъде да се пробутва измамата.
СЗО е принудено да отрича, че Омикрон е изкуствения край на пандемията ... смятай колко упорито се е завъртял този сценарии. А аз вярвам точно в това и не съм само аз ... Омикрон е перфектния убиец на Ковид и беше доста съмнително да се появи сам.
Колкото до другото - разбира се, че това не е края.
Никой не пренаписва медицината, биологията, геополитиката и социалния инженеринг ей така.
Търсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.
Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.
Ще видим дали ще се окажат прав ... дано греша. Дано.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеПризовавам близките на Петър Велков, академик Петрунов, Кунчев и Лъчезар Томов да скрият всички остри предмети и препарати за битова химия вкъщи.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеНа мен лично ще ми липсват пъстроцветните диаграми и таблици, въщат ме в детските години, когато обичах да оцветявам книжки. Понякога обаче се използват повечко цветове и започвам да се притеснявам дали авторът не е творчески вдъхновен от дъгата. ;D
Ще ми липсва усещането за превъзходство, с което ваксинираните казват "Карах го, но го карах леко, защото съм ваксиниран". И въртенето на очи като разберат, че неваксинирания има антитела и дори не е разбрал.
Ще ми липсва сутрешната хроника за броя починали и настанени в интензивни отделения.
Други неща е рано още да липсват - имаме месеци до лятото, когато вече съвсем ще сме си сложили пандемията на ... пLast edited by Andi11; 21.02.2022, 21:28.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеНякой май трябва да ти каже лично, че спуснаха завесите.
Край.
Финото.
Ди енд.
Конець.
Да се надявам за следващата пандемия флагман да е Бертрам, с него по-леко се дискутира сякаш.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
На мен лично ще ми липсват пъстроцветните диаграми и таблици, връщат ме в детските години, когато обичах да оцветявам книжки. Понякога обаче се използват повечко цветове и започвам да се притеснявам дали авторът не е творчески вдъхновен от дъгата. ;DLast edited by perin; 21.02.2022, 21:02.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеДа се надявам за следващата пандемия флагман да е Бертрам, с него по-леко се дискутира сякаш.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе се знае знае ли се
.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
И UK, Швейцария, Германия, Швеция, Норвегия и Израел ли са се уплашили от Костя?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Европа се управлява от Медицинската и климатичната мафии, но има и държави в които военните са с известна тежест затова медиците леко отстъпват когато военните се засилват и обратно. А църквата, управлявала хилядолетия, за съжаление беше разгромена и имаше защо медиците да й отмъщават.Last edited by Кисимов; 21.02.2022, 19:17.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Поздрави на копейката и русофилите, не съм им горещ привърженик, ама явно са им стъпили по някой мазол
Не, просто този етап от представлението приключи. Дали е заради Конвоя, дали е заради Украйна, дали е заради Омикрон, дали е защото си постигнаха целите или защото не си постигнаха целите - ще разберем наесен.
Сега ... Завеса пада. Математиците - арлекиновци изтриват грима си и прибират мрачните маски в сандъка за реквизити. "Палалейла - палалейла - палалей - до утре вечер в другия спектакъл!"
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар