IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои тук се загрижили за Австралия
    .
    Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели Население
    Bulgaria 29,0% 155 386 5 100 3,3% 6,866,691
    Australia 81,0% 119 347 193 0,2% 25,985,443

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Ако може да се вярва на данните, които предоставят, наистина отлични резултати имат. Но не е ли много тежко да живее човек в такъв свят на брутални ограничения?
      Да не забравяме, че и цял един континент - Австралия, независимо от площта на континента - се числи (дори най-успешно до тоя момент) към "такъв свят на брутални ограничения".

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Да, светът е място на неочаквани обрати - убеден съм, че много от горещите привърженици на свободния западен свят тайно или открито желаят в "борбата с вируса" този полусвят да беше приложил повечко от източните репресивни диктаторски практики.
        Не разбрах шегата, иронията или смисъла на написаното?

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Сигурен съм, че си имат всякакви идиоти, ама смеят ли да шавнат. Не е ли иронично, че нашите кресливи антиваксъри и "борци за свобода" са и фенове на "твърдата ръка" на путин и другаря Си?
          Идеално е! По месец заключени, буквално мрат от глад! Щото някой дал положителен тест за настинка в квартала! А ако нещо ти се случи какво правиш, ако имаш нужда от медицинска помощ - умираш. А възрастните хора какво правят - умират в домашен арест. А самоубийствата как ли са - а, забравих че в Китай има 0 самоубийства. По същата методика, по която нямат и ковид. Абе прекрасно се живее така, а като ви пуснат от ареста - хоп, някой след седмица-две пак дал положителен тест за настинка. Понеже настинка не може да бъде спряна.

Бих се обзаложил, че жертвите на "мерките" и методите им за "справяне" са в пъти по-големи от това което би се случило от вируса, ако разбира се и тези клипове не са поредната измама, пропаганда и манипулация, което е твърде вероятно. По-склонен съм да мисля, че на никого не му дреме че Хай Шан или Сум Тинг Уонг имал сополи, но го представят за пред чужденците като спектакъл.

ПП абе сериозно, много пъти питам, ама още не мога да се начудя - вие наистина не знаете, че развихте психично заболяване от тоя Ковид? Щом сте готови на всякакви бруталности, безсмислици и извращения, само "да се предпазите" от него?
          Last edited by cyclop; 23.02.2022, 18:25.

Коментар

Да, светът е място на неочаквани обрати - убеден съм, че много от горещите привърженици на свободния западен свят тайно или открито желаят в "борбата с вируса" този полусвят да беше приложил повечко от източните репресивни диктаторски практики.
            въх малии жив да не бях пак щах да го видя тоз колко чини
            Last edited by RUBLA; 23.02.2022, 22:34. Причина: Спазвайте добрия тон!
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Пак не позна
              Тези в синьо в долната таблица прилагат метода на компромисите:
              • Ваксинация и Мерки, когато е необходимо.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Сигурен съм, че си имат всякакви идиоти, ама смеят ли да шавнат. Не е ли иронично, че нашите кресливи антиваксъри и "борци за свобода" са и фенове на "твърдата ръка" на путин и другаря Си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                  А пък Полша също маха всички мерки (без маски на закрито) от другата седмица. Култовото е, че ги маха при 325 починали вчера срещу 248 на същата дата миналия месец. Лудница.
                  Помоли някой батко да ти обясни, че не става със сравнение на ситуацията за две дати
                  а със сравнение в един период от време
                  Тогава може би ще разбереш, че тези в синьо могат да махат мерки,
                  но не и антиваксърите в червено :)

Период: януари 2020 - 22/2/2022
                  .
                  Държава Ваксинирани Заболели / 1М Умрели / 1М Умрели / Заболели
                  Bulgaria 29,0% 155 386 5 100 3,3%
                  Poland 58,0% 148 303 2 925 2,0%
                  Italy 76,0% 205 201 2 530 1,2%
                  UK 72,0% 270 876 2 342 0,9%
                  France 78,0% 326 407 2 085 0,6%
                  Spain 81,0% 219 620 1 987 0,9%
                  Portugal 89,0% 284 212 1 953 0,7%
                  Austria 76,0% 223 099 1 549 0,7%
                  Sweden 72,0% 224 299 1 551 0,7%
                  Switzerland 69,0% 268 952 1 460 0,5%
                  Germany 73,0% 158 637 1 445 0,9%
                  Netherlands 71,0% 278 980 1 237 0,4%
                  Ireland 78,0% 239 947 1 221 0,5%

Коментар

Китайците магически спираха огнища на Ковид в многомилионни мегаполиси за часове. Не знам до ваксина ли е тяхното или до някакъв друг метод.
                    Друг метод е и не е никак медицински, ами по-скоро информационен

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Методът на китайците е много прост.
                      • 91% ваксинирани
                      • и Повече от 0 заразени в града => карантина на целия град.
                      Но там няма антиваксъри мангъропитеци, които да протестират

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                        • 91% ваксинирани
                        Ако може да се вярва на данните, които предоставят, наистина отлични резултати имат. Но не е ли много тежко да живее човек в такъв свят на брутални ограничения?

Коментар

Китайците магически спираха огнища на Ковид в многомилионни мегаполиси за часове. Не знам до ваксина ли е тяхното или до някакъв друг метод.
                          • 91% ваксинирани
                          Last edited by barbaron; 23.02.2022, 17:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
                            Мисля че понеже Радев провокира с ДДС на хляба затова Пенков го затапи като отмени зеления сертификат на зеления чорап. Тези ваксини изобщо не са зелени, затова трябва да бъдат изцяло биологични а не с химични токсини, така че би следвало да им издават кафяви сертификати. Китайците се осъзнаха много бързо, възстановявайки китайската традиционна билкова медицина.

Коментар

• Мисля че понеже Радев провокира с ДДС на хляба затова Пенков го затапи като отмени зеления сертификат на зеления чорап. Тези ваксини изобщо не са зелени, затова трябва да бъдат изцяло биологични а не с химични токсини, така че би следвало да им издават кафяви сертификати. Китайците се осъзнаха много бързо, възстановявайки китайската традиционна билкова медицина.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                                Ей на това му се вика отчаяна просия. Тия 70% дето беше задължително да се инжектират но поне 60% да се инжектират вече станаха още поне 10% да се инжектират... Мъка...

"...вече е започнала важна комуникационна стратегия сред личните лекари, която цели да премахне дезинформацията и фалшивите новини за ваксините" - примерно както в Шотландия УКРИВАТ ИСТИНСКАТА ИНФОРМАЦИЯ за псевдоваксините, за да не създавали "антиваксърски настроения"... Боже в каква пародия и същевременно драма живеем... Сега целенасочено и стратегически ще лъжат и мамят неинформираните старци, само и само да ги склонят да се инжектират с безполезните псевдоваксини... Които ужким-за кратко предпазвали от тежко боледуване, ама всъщност нищо не предпазват. Тази година вече погребахме инжектиран и бустериран мой близък човек.

Проф. Аргирова: Трябва още поне 10% от хората да се ваксинират

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...sinirat.521333
                                Това са стари уловки.След тези 10% ще има нови 10 и така .....До 100% след някоя и друга година.Трябва да е ясно че ТЕ не бързат.До 2030 година има бая време...Бая локдауни и щамове.......Има и други методи за ускоряване на процеса.И най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия.Стига да иска.Видяхме какво стана с хилядите шофьори в Канада.А там хората издържаха бая дни на протеста.У нас това не го виждам да стане като масов и продължителен процес на съпротива.Българина винаги е оцелявал по еденично.
                                Last edited by Hermes73; 23.02.2022, 15:26.

Коментар

Working...
                                X