Първоначално изпратено от vgc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Разбира се, че ще те черпим, що не. Други, тъй или иначе, ходят на цирк, а ти ни го правиш, в къщи го носиш, в нета го рекламираш... Разбира се, ще те черпим. Бъди здрав, продължавай да ни веселиш.
Основанията ми, за да си намерил и усетил (най-после!) "цирка" в моите постове - ме кара да ти задам въпроса:
Сега, дали отново би се "ваксинирал", ако изобщо си го направил? Раздвоен ли си в отговора, или твърдо си решен да се "ваксинираш" съвсем доброволно? А защо, тогава не правиш това по най-бързия начин?
Разбирам, че "циркът" И при теб е пълен, подбудите ти НЕ представляват за мен никакъв интерес. Опитай да осмислиш поста ми, ако изобщо го прочетеш. (има постове, които не чета тук, напр. на Бертрам - няма какво да опровергавам в тезата му).
............
Основанията ми, за да виждам "цирка" и да го смесвам със "сериозните" въпроси - тези мои основания съвпадат с НЕОБХОДИМОТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поведение, което трябваше да имам по време на цялата "пандемия".
Свързвам го (да не забравяме) с действителни контакти с много хора, в много РАБОТЕЩИ институции, включително действащи, пълни с нуждаещи се от лечение хора.
Това беше от началото на 2020.
Метрото и маркетите, претъпкани с ДРУГИ хора, които НЕ се нуждаеЙА от лечение, бяха другият момент в "цирка" (за теб)...
Оставай си със здраве, но все пак не ни казваш, защо не бързаш да се "ваксинираш" с 4-те игли, щом като отново би почнал с първата?
Цирккът при теб е пълен! (психясването работи за теб)
Здраве и щастие!
- 1 like
Коментар
-
0.0000000000321
Значи, глей кво нещо е случайността...
Точно толкова е шанса секвецията патентована от Модерна през 2016г. да бъде открита в нов вирус SARS-COV-2.
http://www.frontiersin.org/articles/...22.834808/full
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнениеД-р Шанкара Чети: Тежкото Covid заболяване се дължи на алергична реакция към шиповия протеин
Д-р Шанкара Чети даде своите показания в Ден 3 от производството на Голямото жури от Народния съд по обществено мнение. Той описа изследванията, които е провел по отношение на Covid. Неговото изследване заключава, че тежкото заболяване, причинено от SARS-CoV-2, всъщност е алергична реакция към шиповия протеин. Той също така описва протокола за лечение, който е използвал при пациентите си със 100% успех.
Д-р Чети е практикуващ лекар в Южна Африка, който има опит в генетиката, напредналата биология, микробиологията и биохимията. И така: „Проучвам всичко и се уверявам, че се връщам към знанията, които съм придобил през тези години на висше образование, и всъщност не вярвам на нещата твърде лесно… с полемиката около хидроксихлорохина, с PCR теста използван като диагностичен инструмент, с думата, че има асимптоматично разпространение, имах много здраво подозрение за това, което ми казаха. И така, със знанието, което имах, реших, че ще поема този [Covid]“, каза д-р Чети.
„Трябваше да си взема кутията с инструменти и да се подготвя" И така, когато погледнах това, имаме работа с респираторния вирус. Първото лекарство, което ми дойде на ум, беше хидроксихлорохин. Хидроксихлорохин или плазмокин е добре известен. Използва се от десетилетия и има широк антивирусен ефект. Така че, ако трябваше да гледам на нещо, което ще ограничи разпространението на вирус, бих гледал на това като на основното си лечение.
„Купих възможно най-много запаси от хидроксихлорохин и впоследствие, два дни след като го направих, правителството тук в Южна Африка го извади от рафтовете. За щастие имах запас от него и се бях подготвил за пациентите си.
„Пациентите идваха да ме видят много разстроен, че може да затворя и може да не съм на разположение за тях. Но уверих всички тях, че ще се справя с това и ще се погрижа да прегледам всеки един от тях и трябва да разбера с какво всъщност си имаме работа."
По време на първата вълна той забелязал, че за малка подгрупа от пациенти, на осмия ден, точно на осмия ден, след като симптомите, например, за първи път се появи възпалено гърло, пациентите остават без дъх. Той осъзна, че има работа с две патологии; двете фази на заболяването нямат връзка между тях. Той установи, че втората патология, болестта на осмия ден, е алергична реакция към протеина на шиповете. И така, той лекува пациентите си, както лекува всяка алергична реакция.
Тази алергична реакция на осмия ден, въпреки че симптомите се представят различно във всяка фаза, се повтаря във втората и третата вълна. Във всяка от вълните той третира втората фаза на заболяването, онези малцина, които развиват признаци на алергична реакция на осмия ден, като алергична реакция.
„Те отказаха да приемат работата ми върху патогенезата на болестта Covid. Мисля, че просто защото доказах, че шиповият протеин е основният патоген. И ако приемете, че шиповият протеин е основният патоген, това показва ваксините в много опасна светлина. Ако не приемате това, което причинява тежко заболяване и смърт, как можете да твърдите, че вашият продукт [ваксина] може да го предотврати? Знаем, че това не е ваксина, защото не предотвратява инфекция и предаване. Ваксината ви излага на шипов протеин. Така че е ясно, че ако сте алергични към шипов протеин, ваксината работи като средство за десенсибилизация,” каза д-р Чети.
Той също така забеляза, че различните варианти засягат различни етноси. Първата вълна засегна само чернокожите. Втората вълна засегна само тези от индийски произход. А третият, омикрон, засяга само белите и тези от арабски произход. „След това погледнах света около мен и открих, че точно същото се случи в Америка“, каза той.
„Така че това привлече вниманието ми към нещо много по-зловещо. Знаех, че имам работа с създаден вирус... Защото ако това е било предварително планирано, значи е преамбюл на етническото прочистване. Това е разбиране за това как да въздействате на различни системи и как да повлияете на различни групи от населението с мутациите, които създавате във вирус. И така, в този момент знаех, че вероятно имам работа с биологичното оръжие.
Д-р Чети е лекувал 10 000 пациенти: „Не съм имал нито една смърт. Не съм хоспитализирал нито един пациент и нито един пациент не съм подлагал на кислород”, свидетелства д-р Чети.
По-долу е видеото от показанията на д-р Чети и стенограмата.
Щракнете върху изображението по-долу, за да гледате видеото на Bitchute .
Допълнителни ресурси
Гледайте пълните сесии на Голямото жури, дни 1-5 на Odysee ТУК или в Интернет архив, с глави и времеви отпечатъци:Логистичната подкрепа на производството се предоставя от Берлинския следствен комитет по короната: уебсайт (на немски) или уебсайт (на английски) .
Повече информация за процедурите и координати за връзка можете да намерите на сайта на Голямото жури, ТУК . Препис д-р Шанкара Чети
...........
https://dailyexpose.uk/2022/02/22/co...rgic-reaction/
Коментар
-
Д-р Шанкара Чети: Тежкото Covid заболяване се дължи на алергична реакция към шиповия протеин
Д-р Шанкара Чети даде своите показания в Ден 3 от производството на Голямото жури от Народния съд по обществено мнение. Той описа изследванията, които е провел по отношение на Covid. Неговото изследване заключава, че тежкото заболяване, причинено от SARS-CoV-2, всъщност е алергична реакция към шиповия протеин. Той също така описва протокола за лечение, който е използвал при пациентите си със 100% успех.
Д-р Чети е практикуващ лекар в Южна Африка, който има опит в генетиката, напредналата биология, микробиологията и биохимията. И така: „Проучвам всичко и се уверявам, че се връщам към знанията, които съм придобил през тези години на висше образование, и всъщност не вярвам на нещата твърде лесно… с полемиката около хидроксихлорохина, с PCR теста използван като диагностичен инструмент, с думата, че има асимптоматично разпространение, имах много здраво подозрение за това, което ми казаха. И така, със знанието, което имах, реших, че ще поема този [Covid]“, каза д-р Чети.
„Трябваше да си взема кутията с инструменти и да се подготвя" И така, когато погледнах това, имаме работа с респираторния вирус. Първото лекарство, което ми дойде на ум, беше хидроксихлорохин. Хидроксихлорохин или плазмокин е добре известен. Използва се от десетилетия и има широк антивирусен ефект. Така че, ако трябваше да гледам на нещо, което ще ограничи разпространението на вирус, бих гледал на това като на основното си лечение.
„Купих възможно най-много запаси от хидроксихлорохин и впоследствие, два дни след като го направих, правителството тук в Южна Африка го извади от рафтовете. За щастие имах запас от него и се бях подготвил за пациентите си.
„Пациентите идваха да ме видят много разстроен, че може да затворя и може да не съм на разположение за тях. Но уверих всички тях, че ще се справя с това и ще се погрижа да прегледам всеки един от тях и трябва да разбера с какво всъщност си имаме работа."
По време на първата вълна той забелязал, че за малка подгрупа от пациенти, на осмия ден, точно на осмия ден, след като симптомите, например, за първи път се появи възпалено гърло, пациентите остават без дъх. Той осъзна, че има работа с две патологии; двете фази на заболяването нямат връзка между тях. Той установи, че втората патология, болестта на осмия ден, е алергична реакция към протеина на шиповете. И така, той лекува пациентите си, както лекува всяка алергична реакция.
Тази алергична реакция на осмия ден, въпреки че симптомите се представят различно във всяка фаза, се повтаря във втората и третата вълна. Във всяка от вълните той третира втората фаза на заболяването, онези малцина, които развиват признаци на алергична реакция на осмия ден, като алергична реакция.
„Те отказаха да приемат работата ми върху патогенезата на болестта Covid. Мисля, че просто защото доказах, че шиповият протеин е основният патоген. И ако приемете, че шиповият протеин е основният патоген, това показва ваксините в много опасна светлина. Ако не приемате това, което причинява тежко заболяване и смърт, как можете да твърдите, че вашият продукт [ваксина] може да го предотврати? Знаем, че това не е ваксина, защото не предотвратява инфекция и предаване. Ваксината ви излага на шипов протеин. Така че е ясно, че ако сте алергични към шипов протеин, ваксината работи като средство за десенсибилизация,” каза д-р Чети.
Той също така забеляза, че различните варианти засягат различни етноси. Първата вълна засегна само чернокожите. Втората вълна засегна само тези от индийски произход. А третият, омикрон, засяга само белите и тези от арабски произход. „След това погледнах света около мен и открих, че точно същото се случи в Америка“, каза той.
„Така че това привлече вниманието ми към нещо много по-зловещо. Знаех, че имам работа с създаден вирус... Защото ако това е било предварително планирано, значи е преамбюл на етническото прочистване. Това е разбиране за това как да въздействате на различни системи и как да повлияете на различни групи от населението с мутациите, които създавате във вирус. И така, в този момент знаех, че вероятно имам работа с биологичното оръжие.
Д-р Чети е лекувал 10 000 пациенти: „Не съм имал нито една смърт. Не съм хоспитализирал нито един пациент и нито един пациент не съм подлагал на кислород”, свидетелства д-р Чети.
По-долу е видеото от показанията на д-р Чети и стенограмата.
Щракнете върху изображението по-долу, за да гледате видеото на Bitchute .
Допълнителни ресурси
Гледайте пълните сесии на Голямото жури, дни 1-5 на Odysee ТУК или в Интернет архив, с глави и времеви отпечатъци:Логистичната подкрепа на производството се предоставя от Берлинския следствен комитет по короната: уебсайт (на немски) или уебсайт (на английски) .
Повече информация за процедурите и координати за връзка можете да намерите на сайта на Голямото жури, ТУК . Препис д-р Шанкара Чети
...........
https://dailyexpose.uk/2022/02/22/co...rgic-reaction/Last edited by neon7; 23.02.2022, 00:44.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Иначе за ваксините не знам, може да натискат да се слагат през 3 месеца профилактично или поне 2 пъти годишно. Предстои да разберем.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ваксините са платени. сега могат само да ги бракуват.
Да помислим за третия свят. Чувах че там изнемогвали без ваксини
Изненадан съм че никой не е намерил алтернативно приложение за ваксини. Помня че на времето в ЮАР черните забъркваха безплатните антиспин лекарства с по-традиционни субстанции и се друсаха.
Коментар
-
C.J. Hopkins и новата му публикация на тема ПФАЙЗЕР и неговият главен лакей ТРЮДО: https://consentfactory.org/2022/02/2...ormal-fascism/
"Голото лице на новия нормален фашизъм"
На снимката полицейски кон тъпче инвалид "осмелил" се да няма ваксинационен паспорт:
...
И това не беше всичко. О, не, далеч от това. „ Показването на сила“ тепърва започваше. В крайна сметка това не беше „предимно мирно“ избухване на бунтове, грабежи и палежи. Това беше ненасилствено гражданско неподчинение, с детски подскачащи замъци, импровизирани сауни, танци, незаконно печене на барбекю и други форми на „терористична“ дейност, които трябваше да бъдат смачкани с железен юмрук.
В събота отрядите на измамниците извадиха зашеметяващите гранати, пиперния спрей и големите дървени бухалки . До неделя сутринта те стреляха по хора с „несмъртоносни оръжия със среден обсег“. Бяха докарани оператори на влекачи в ски маски от филми на ужасите, за да извозят конфискуваните камиони.
...
Ето как изглеждаха пък цивилните пфайзерски лакеи изпратени от Трюдо по време на акцията за сплашване на населението - приликата с Петък 13-ти е целенасочено търсена:
Last edited by vgc; 22.02.2022, 23:47.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Интересно ми е дали без тираджиите мерки щяха да падат. Убеден съм че при по-съзнателно и раболепно население мерките щяха да станат перманентни по цял свят.
Чудя се и дали месоядството не е в дъното на проблема, всички вегани които познавам до един се набодоха, ама може и да е съвпадение
Също ми е интересно колко дълго още ще се борят най-отявлените фашисти от бункерите. Австрийци и австралийци, другари в борбата
Дори и една Германия разхлаби. За Австрия и Австралия не знам до кога ще се опъват, ама мисля и там ще разхлабят като видят че болниците са празни, а тестовете светват положителни и на кашлица.
Иначе за ваксините не знам, може да натискат да се слагат през 3 месеца профилактично или поне 2 пъти годишно. Предстои да разберем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеНа мен пък ми е интересно, кво правим с ваксините? Великобритания и Австралия бяха поръчали по 10 пъти броя на населението си.
Доколкото си спомням годността им беше 9м и ги удължаваха с 6м.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
За да приключа за тая вечер (защото си имам интересни неща), то - по темата, и това имах предвид, но обяснението е важно...
"Изцяло в контингента" - ако отново гледаМЕ към прословутата ИМУННА СИСТЕМА, то съм "за"!
Идва ми на ум, че Матеев е казвал, че (по памет и нека ме извини, ако греша!), но точно в тая и съседни теми - ТОЙ е писал, че не води здравословен начин на живот (каквото и да включва подобно определение)... По-скоро - живот, без движение, заседнал (разбирам аз), много пуши (представям си, че пали цигара от цигара), помня, беше казал, че и килограмите, сам не си харесвал...
Нищо не казвам срещу Матеев.
Неангажиращият ми извод е, че Матеев не би било добре да ползваме като вид еталон..., сравнено с кого? Например - с Пирамид, да кажем...
Много имат да черпят някои за моята масирана реклама, май...Last edited by Pyramid; 22.02.2022, 21:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv
Може да ... Той е в изцяло в контингента.
"Изцяло в контингента" - ако отново гледаМЕ към прословутата ИМУННА СИСТЕМА, то съм "за"!
Идва ми на ум, че Матеев е казвал, че (по памет и нека ме извини, ако греша!), но точно в тая и съседни теми - ТОЙ е писал, че не води здравословен начин на живот (каквото и да включва подобно определение)... По-скоро - живот, без движение, заседнал (разбирам аз), много пуши (представям си, че пали цигара от цигара), помня, беше казал, че и килограмите, сам не си харесвал...
Нищо не казвам срещу Матеев.
Неангажиращият ми извод е, че Матеев не би било добре да ползваме като вид еталон..., сравнено с кого? Например - с Пирамид, да кажем...
Много имат да черпят някои за моята масирана реклама, май...
Коментар
-
За неколцината все още не загрели "конспирацията", които приемам за действителни хора, а не пропагандни тролове - в Шотландия спират да публикуват информация, понеже недвусмислено показва огромния провал на псевдоваксините. Както максимално ясно някой е написал в коментарите,
"We have determined that releasing factual information may lead you to accurate conclusions that do not support our agenda"
Да загреете вече? Че ви лъжат, мамят, манипулират непрекъснато? И това няма как да е за ваше добро? Мм?
https://www.thenational.scot/news/19...-anti-vaxxers/
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар