IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
    Мисля че понеже Радев провокира с ДДС на хляба затова Пенков го затапи като отмени зеления сертификат на зеления чорап. Тези ваксини изобщо не са зелени, затова трябва да бъдат изцяло биологични а не с химични токсини, така че би следвало да им издават кафяви сертификати. Китайците се осъзнаха много бързо, възстановявайки китайската традиционна билкова медицина.
    Китайците магически спираха огнища на Ковид в многомилионни мегаполиси за часове. Не знам до ваксина ли е тяхното или до някакъв друг метод.

Коментар

• Мисля че понеже Радев провокира с ДДС на хляба затова Пенков го затапи като отмени зеления сертификат на зеления чорап. Тези ваксини изобщо не са зелени, затова трябва да бъдат изцяло биологични а не с химични токсини, така че би следвало да им издават кафяви сертификати. Китайците се осъзнаха много бързо, възстановявайки китайската традиционна билкова медицина.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
        Ей на това му се вика отчаяна просия. Тия 70% дето беше задължително да се инжектират но поне 60% да се инжектират вече станаха още поне 10% да се инжектират... Мъка...

"...вече е започнала важна комуникационна стратегия сред личните лекари, която цели да премахне дезинформацията и фалшивите новини за ваксините" - примерно както в Шотландия УКРИВАТ ИСТИНСКАТА ИНФОРМАЦИЯ за псевдоваксините, за да не създавали "антиваксърски настроения"... Боже в каква пародия и същевременно драма живеем... Сега целенасочено и стратегически ще лъжат и мамят неинформираните старци, само и само да ги склонят да се инжектират с безполезните псевдоваксини... Които ужким-за кратко предпазвали от тежко боледуване, ама всъщност нищо не предпазват. Тази година вече погребахме инжектиран и бустериран мой близък човек.

Проф. Аргирова: Трябва още поне 10% от хората да се ваксинират

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...sinirat.521333
        Това са стари уловки.След тези 10% ще има нови 10 и така .....До 100% след някоя и друга година.Трябва да е ясно че ТЕ не бързат.До 2030 година има бая време...Бая локдауни и щамове.......Има и други методи за ускоряване на процеса.И най-слабата държава е по-силна от най-силната мафия.Стига да иска.Видяхме какво стана с хилядите шофьори в Канада.А там хората издържаха бая дни на протеста.У нас това не го виждам да стане като масов и продължителен процес на съпротива.Българина винаги е оцелявал по еденично.
        Last edited by Hermes73; 23.02.2022, 16:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
          ...
          А пък Полша също маха всички мерки (без маски на закрито) от другата седмица. Култовото е, че ги маха при 325 починали вчера срещу 248 на същата дата миналия месец. Лудница.
          Никой не гледа има ли вълна, няма ли, в пик ли са, в плато ли са, в спад ли са ... юруш на махането на мерки.
          Как сме още с разсъдъка си, не знам ...

Тя и Полша е много показателна за огромният недвусмислен провал на експерименталните псевдоваксини - ноември-декември-януари 2020-2021 г без псевдоваксини смъртността им е 100% идентична с ноември-декември-януари 2021-2022 г... И това е преди Омрикон варианта, нали знаете там от ковисектата. Не знам, наистина не знам какво им трябва на хората за да прогледнат за невероятно ясната измама.
          Last edited by cyclop; 23.02.2022, 15:43.

Коментар

• Кака Радка се моли за още 10% боц. Той сертификата падна, те още имат очаквания към него ...

Та трудно, много трудно ще стане. Вчера има 4400 поставени дози, с тоя темп ще имаме още 10% боцнати с две дози след 11 месеца.

А след 11 месеца май ще имаме трети щам от новата пандемия ...

Абе тежък е живота на ковид-сектата тия дни.

А пък Полша също маха всички мерки (без маски на закрито) от другата седмица. Култовото е, че ги маха при 325 починали вчера срещу 248 на същата дата миналия месец. Лудница.
            Никой не гледа има ли вълна, няма ли, в пик ли са, в плато ли са, в спад ли са ... юруш на махането на мерки.
            Как сме още с разсъдъка си, не знам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              а как па на никой модератор не му направи впечатление, че една и съща таблица + графика
              се появяват полуавтоматично след всеки 2-3 поста?!
              И модераторите са хора. Да не би да им плащат вредни че да седнат да четат малоумия под форма на таблици и графики.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                .
                Дата Починали Неваксинирани
                20/01/2022 86 94,2%
                25/01/2022 73 83,6%
                30/01/2022 39 92,1%
                07/02/2022 176 90,3%
                08/02/2022 98 91,8%
                09/02/2022 108 88,0%
                10/02/2022 76 85,5%
                11/02/2022 86 86,1%
                14/02/2022 187 84,5%
                15/02/2022 95 88,4%
                16/02/2022 93 89,3%
                17/02/2022 105 89,5%
                18/02/2022 89 97,8%
                19/02/2022 25 84,6%
                20/02/2022 44 90,9%
                21/02/2022 143 90,9%
                22/02/2022 60 85,5%
                https://coronavirus.bg/bg/
                ПРОДЪЛЖАВАШ ДА РАЗВЯВАШ ФАЛШИФИКАТИ !
                БЕЗСКРУПУЛНА МАНИПУЛАЦИЯ НА ВЛАСТ & МЕДИИ СЪС СМЪРТТА ОТ КОВИД! КОЙ ЗАРЕЖДА МЕДИИТЕ и сайта coronavirus.bg С ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ ОТ КОВИД, СЛЕД КАТО МЗ И НСИ НЕ РАЗПОЛАГАТ С ТАКАВА

Както вече обещах, днес публикувам официален документ, който получих след мое заявление по ЗДОИ.

Искам преди това да отдам своята почит към жертвите на безпощадната медийна машина, която повече от година и половина насажда страх с неистинска информация за смърт от К-19.

Както вече съм ви информирал на 31.10.2021 г. поисках със заявление по ЗДОИ министерството на здравеопазването да ми предостави информация, касаеща броя на починалите български граждани за периода от 01.01.2021 г. до 31.10.2021 г.. Поисках информацията да е по месеци и да дава отговор на следните въпроси:
                1. От какви болести са умирали българските граждани през посочените месеци?
                2. Подписвани ли са съобщенията за смърт от Ковид-19 от патолог?
                3. В колко от съобщенията за смърт е посочено, че е извършена аутопсия?
                4. Колко са починалите от инсулт, инфаркт, онкологични заболявания и СПИН?
                Три дена по-късно на 03.11.2021 г. от министерството на здравеопазването получих отговор, че не разполагат с исканата от мен информация и изпращат въпросите ми за отговор по компетентност на НСИ и НЦОЗА.

Още тогава възникнаха резонните въпроси, как МЗ управлява кризата с К-19, при положение, че не разполага с ключова информация?

Днес получих отговор от НСИ и им благодаря, за подробния отговор, от който ясно се разбира, че те редовно предоставят информация на СЗО и Европейската комисия, но исканата от мен информация я нямат. Евентуално ще я имат през лятото на 2022 година. Естествено, че възниква логичния въпрос откъде и кой зарежда медиите с информация за смъртните случаи от К-19, след като МЗ и НСИ не разполагат с такава?

Държа да отбележа, че от НСИ много коректно са описали движението на информацията при настъпване на смърт.

При внимателен прочит ще разберете, че специално обучени лекари в РЗИ-та поставят кодовете (сиреч от причината за смъртта).

От НСИ са премълчали за бройката на проведените аутопсии след констатирана смърт, които се отбелязват в точка 9 на съобщението за смърт.

За да насоча вниманието съм маркирал определени текстове с червен контур отстрани, както и заедно с документа ще публикувам и бланка за съобщение за смърт, за да имате по-ясна представа.

Предполагам, че вече на всички ви става ясно, че става въпрос за безскрупулен и безпощаден бизнес със здравето и живота на хората. В тази бизнес формула участват според мен цели правителства и медийни групировки, които не се спират пред нищо!

Димитър Байрактаров

https://afera.bg/wp-content/uploads/2021/11/KO2.jpg

https://afera.bg/безскрупулна-манипулация-на-власт-ме/
                Last edited by neon7; 23.02.2022, 15:01.

Коментар

• CDC укрива данни за ваксините COVID-19, защото "те могат да бъдат изтълкувани погрешно като неефективност на ваксините" и "данните ще бъдат представени погрешно от групите против ваксините"

Вчера съобщихме, че Epoch Times е получил имейли, от които става ясно, че FDA и NIH тайно са проучвали неврологични проблеми, които са се появили при хора, приели ваксината COVID-19. Вижте:

68,000% Increase in Strokes as FDA and NIH Secretly Study Reports of Neurological Injuries After COVID-19 Vaccines

Но "Епок Таймс" не е единствената новинарска организация, която съобщава, че данните за нараняванията с ваксината COVID-19 са били скрити от обществеността от правителствените здравни агенции.

The New York Times also reported yesterday that the CDC is not publishing “large portions of the Covid data it collects.”
                  For more than a year, the Centers for Disease Control and Prevention has collected data on hospitalizations for Covid-19 in the United States and broken it down by age, race and vaccination status. But it has not made most of the information public.

Two full years into the pandemic, the agency leading the country’s response to the public health emergency has published only a tiny fraction of the data it has collected, several people familiar with the data said. (Source.)

And what is the reason why they have not published all this data according to the New York Times?

Kristen Nordlund, a spokeswoman for the C.D.C., said the agency has been slow to release the different streams of data “because basically, at the end of the day, it’s not yet ready for prime time.” She said the agency’s “priority when gathering any data is to ensure that it’s accurate and actionable.”

Another reason is fear that the information might be misinterpreted, Ms. Nordlund said.

[T]he C.D.C. has been routinely collecting information since the Covid vaccines were first rolled out last year, according to a federal official familiar with the effort. The agency has been reluctant to make those figures public, the official said, because they might be misinterpreted as the vaccines being ineffective.

Concern about the misinterpretation of hospitalization data broken down by vaccination status is not unique to the C.D.C. On Thursday, public health officials in Scotland said they would stop releasing data on Covid hospitalizations and deaths by vaccination status because of similar fears that the figures would be misrepresented by anti-vaccine groups. (Source.)
                  Само тази информация е достатъчна, за да бъдат обвинени и осъдени всички ръководители на здравните агенции на САЩ, включително FDA, NIH и целия департамент по здравеопазване и човешки услуги, в престъпно намерение да извършат измама, довела до смъртта на стотици хиляди американци и милиони пострадали от незаконно изстреляните на пазара инжекции COVID-19 по време на операцията "Warp Speed" на президента Доналд Тръмп, както и от масовото разпространение и укриване на данните, показващи колко неефективни и смъртоносни са тези инжекции по време на управлението на Байдън.

Тези престъпни политици обаче не са на най-високото стъпало на тази престъпна конспирация, действаща чрез фармацевтичния картел. Те са просто марионетките и лицето пред обществото, което се опитва да създаде илюзията за легитимност при разпространението на тези смъртоносни инжекции за биологично оръжие.

Над тях са акционерите в Pfizer, Moderna, J&J и инвестиционните компании, които държат техните акции, като Blackrock и Vanguard.

Но над тях, на най-високото стъпало, са истинските престъпни глобалисти, които управляват банките, създаващи парите от въздуха, които позволяват всичко това да се случи. Това са JPMorgan Chase и банките на Федералния резерв. Вижте:

Real Domestic Terrorists Need to be Tried for Treason and Genocide – U.S. Public vs. Corporate Bankers

https://healthimpactnews.com/2022/cdc-withholding-data-on-covid-19-vaccines-because-they-might-be-misinterpreted-as-the-vaccines-being-ineffective-and-the-figures-would-be-misrepresented-by-anti-vaccine-groups/

Коментар

• Ей на това му се вика отчаяна просия. Тия 70% дето беше задължително да се инжектират но поне 60% да се инжектират вече станаха още поне 10% да се инжектират... Мъка...

"...вече е започнала важна комуникационна стратегия сред личните лекари, която цели да премахне дезинформацията и фалшивите новини за ваксините" - примерно както в Шотландия УКРИВАТ ИСТИНСКАТА ИНФОРМАЦИЯ за псевдоваксините, за да не създавали "антиваксърски настроения"... Боже в каква пародия и същевременно драма живеем... Сега целенасочено и стратегически ще лъжат и мамят неинформираните старци, само и само да ги склонят да се инжектират с безполезните псевдоваксини... Които ужким-за кратко предпазвали от тежко боледуване, ама всъщност нищо не предпазват. Тази година вече погребахме инжектиран и бустериран мой близък човек.

Проф. Аргирова: Трябва още поне 10% от хората да се ваксинират

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...sinirat.521333

Коментар

• а как па на никой модератор не му направи впечатление, че една и съща таблица + графика
                      се появяват полуавтоматично след всеки 2-3 поста?!
                      препоръка е

Коментар

Нещата почват да стават много, много, много странни? Пренаписваме историята че е трито няколко пъти ли? Какъв е смисълът? Дори на шега ми е странно да го напиша.
                        Не, просто на модераторите им писна от вашите ежедневни фалшиви новини,
                        които бяха причина много българи да бъдат заблудени и да си заминат.

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Три пъти ми триха модераторите поста, а аз 4-ри пъти го пусках почти без промяна. Последният път ме заплашиха с бан и пиша този последен мой пост тук за довиждане, защото не желая да имам нещо общо с тенденциозна и филтрираща информацията без правила медия. Ще се чуем/видим отново при четвъртата решаваща битка за нашето и на нашите деца достойнство и бъдеще. ...
                          ... Сега само ако някой е способен да обясни защо ТОВА

Първоначално изпратено от cyclop
                          Недоумявам защо това беше изтрито, даже май два пъти! Ако безжалостният, античовешки, противозаконен ваксинационен фашизъм в УЖКИМ цивилизована западна държава не е по темата, не знам кое би могло да бъде!

Бе редактирано В ТОВА?

Ако безжалостният, античовешки, противозаконен ваксинационен фашизъм в УЖКИМ цивилизована западна държава не е по темата, не знам кое би могло да бъде!

Last edited by RUBLA; Днес, 07:34.

Нещата почват да стават много, много, много странни? Пренаписваме историята че е трито няколко пъти ли? Какъв е смисълът? Дори на шега ми е странно да го напиша.

Коментар

• .
                            Починали в България:
                            Дата Починали Неваксинирани
                            20/01/2022 86 94,2%
                            25/01/2022 73 83,6%
                            30/01/2022 39 92,1%
                            07/02/2022 176 90,3%
                            08/02/2022 98 91,8%
                            09/02/2022 108 88,0%
                            10/02/2022 76 85,5%
                            11/02/2022 86 86,1%
                            14/02/2022 187 84,5%
                            15/02/2022 95 88,4%
                            16/02/2022 93 89,3%
                            17/02/2022 105 89,5%
                            18/02/2022 89 97,8%
                            19/02/2022 25 84,6%
                            20/02/2022 44 90,9%
                            21/02/2022 143 90,9%
                            22/02/2022 60 85,5%
                            https://coronavirus.bg/bg/

Коментар

Недоумявам защо това беше изтрито, даже май два пъти! Ако безжалостният, античовешки, противозаконен ваксинационен фашизъм в УЖКИМ цивилизована западна държава не е по темата, не знам кое би могло да бъде!
                              Три пъти ми триха модераторите поста, а аз 4-ри пъти го пусках почти без промяна. Последният път ме заплашиха с бан и пиша този последен мой пост тук за довиждане, защото не желая да имам нещо общо с тенденциозна и филтрираща информацията без правила медия. Ще се чуем/видим отново при четвъртата решаваща битка за нашето и на нашите деца достойнство и бъдеще. До тук резултатът е едно на едно:

1:0 битката бе спечелена от "тях" срещу нас обикновените работещи и чинно плащащи си данъците граждани, когато бе загубена войната за кеша

1:1 отбелязахме ние редовите граждани в текущата битка за правото на физическа неприкосновеност и свободна мисъл. Самозабравилите се насилници решиха, че хората са овце и ще скачат спрямо гегата на Пфайзер и сие. Тук свободолюбието залегнало в природата на човека спечели схватката с цялата кохорта специалисти по управление на тълпата и цялото продажно "здравно" войнство

2:1 те ще спечелят битката по отнемане на имущество. За съжаление ПРЕКАЛЕНО много хора са излъгани от банките и пишман финансовите експерти и са толкова оплетени от кредити, че няма безболезнен начин за отмотаване

2:2 надявам се това да е резултат в полза на обикновенните хора. Това ще е битката за окончателното премахване на парите и подмяната им с централизирано контролирани кредити - туй дигитален долар, дигитално евро и какви ли не дигитални боклуци стават единствено и само за виртуален дигитален гейминг.

В информационната битка за 2:2, ако не тук в добрия стар инвестор, то ще се срещнем на място където уважават правото на лично мнение. До тогава бъдете здрави и мислете причинно - следствено с главите си
                              Last edited by vgc; 23.02.2022, 10:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Да помислим за третия свят. Чувах че там изнемогвали без ваксини

Изненадан съм че никой не е намерил алтернативно приложение за ваксини. Помня че на времето в ЮАР черните забъркваха безплатните антиспин лекарства с по-традиционни субстанции и се друсаха.
                                да, не е хуманно да се бракуват
                                когато дори с изтекъл срок могат да спасят животи.
                                Last edited by RUBLA; 23.02.2022, 11:01. Причина: Спазвайте добрия тон и не скандирайте с лозунги, когато се говори за бракувани ваксини.
                                препоръка е

Коментар

X