IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
    На мен пък ми е интересно, кво правим с ваксините? Великобритания и Австралия бяха поръчали по 10 пъти броя на населението си.
    Доколкото си спомням годността им беше 9м и ги удължаваха с 6м.
    ваксините са платени. сега могат само да ги бракуват.
    препоръка е

Коментар

• На мен пък ми е интересно, кво правим с ваксините? Великобритания и Австралия бяха поръчали по 10 пъти броя на населението си.
      Доколкото си спомням годността им беше 9м и ги удължаваха с 6м.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

За да приключа за тая вечер (защото си имам интересни неща), то - по темата, и това имах предвид, но обяснението е важно...

"Изцяло в контингента" - ако отново гледаМЕ към прословутата ИМУННА СИСТЕМА, то съм "за"!

Идва ми на ум, че Матеев е казвал, че (по памет и нека ме извини, ако греша!), но точно в тая и съседни теми - ТОЙ е писал, че не води здравословен начин на живот (каквото и да включва подобно определение)... По-скоро - живот, без движение, заседнал (разбирам аз), много пуши (представям си, че пали цигара от цигара), помня, беше казал, че и килограмите, сам не си харесвал...

Нищо не казвам срещу Матеев.

Неангажиращият ми извод е, че Матеев не би било добре да ползваме като вид еталон..., сравнено с кого? Например - с Пирамид, да кажем...

Много имат да черпят някои за моята масирана реклама, май...
        Разбира се, че ще те черпим, що не. Други, тъй или иначе, ходят на цирк, а ти ни го правиш, в къщи го носиш, в нета го рекламираш... Разбира се, ще те черпим. Бъди здрав, продължавай да ни веселиш.
        Last edited by Pyramid; 22.02.2022, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv

Може да ... Той е в изцяло в контингента.
          За да приключа за тая вечер (защото си имам интересни неща), то - по темата, и това имах предвид, но обяснението е важно...

"Изцяло в контингента" - ако отново гледаМЕ към прословутата ИМУННА СИСТЕМА, то съм "за"!

Идва ми на ум, че Матеев е казвал, че (по памет и нека ме извини, ако греша!), но точно в тая и съседни теми - ТОЙ е писал, че не води здравословен начин на живот (каквото и да включва подобно определение)... По-скоро - живот, без движение, заседнал (разбирам аз), много пуши (представям си, че пали цигара от цигара), помня, беше казал, че и килограмите, сам не си харесвал...

Нищо не казвам срещу Матеев.

Неангажиращият ми извод е, че Матеев не би било добре да ползваме като вид еталон..., сравнено с кого? Например - с Пирамид, да кажем...

Много имат да черпят някои за моята масирана реклама, май...

Коментар

• За неколцината все още не загрели "конспирацията", които приемам за действителни хора, а не пропагандни тролове - в Шотландия спират да публикуват информация, понеже недвусмислено показва огромния провал на псевдоваксините. Както максимално ясно някой е написал в коментарите,
            "We have determined that releasing factual information may lead you to accurate conclusions that do not support our agenda"

Да загреете вече? Че ви лъжат, мамят, манипулират непрекъснато? И това няма как да е за ваше добро? Мм?

https://www.thenational.scot/news/19...-anti-vaxxers/
            Public Health Scotland will stop publishing data on covid deaths and hospitalisations by vaccination status - over concerns it is misrepresented by…

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Колкото до другото - разбира се, че това не е края.
              Никой не пренаписва медицината, биологията, геополитиката и социалния инженеринг ей така.

Търсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.

Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.

​​​​​​

Ето какво пише Клаус Шваб (този който се изказа в едно интервю, че инфилтрират правителствата със свои кадри като френския президент Макрон и че бил особено горд с възпитаника си Трюдо, настоящ премиер на Канада):
              Управление 4.0: Тези три аспекта съставляват новата форма на лидерство

https://amp2-handelsblatt-com.transl..._x_tr_pto=wapp
              Last edited by Don 0815; 22.02.2022, 13:29.

Коментар

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nov...-da-ima-takova

"Измираме, само защото не сме ваксинирани", епизод 36733637
                ....

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mayki...ata-pediatriya
                Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Кво стана сега - пандемията свърши, мерките почват да падат почти навсякъде.

Интересно ми е дали без тираджиите мерки щяха да падат. Убеден съм че при по-съзнателно и раболепно население мерките щяха да станат перманентни по цял свят.
                  Чудя се и дали месоядството не е в дъното на проблема, всички вегани които познавам до един се набодоха, ама може и да е съвпадение

Също ми е интересно колко дълго още ще се борят най-отявлените фашисти от бункерите. Австрийци и австралийци, другари в борбата

Коментар

Да, 90%

"Усилията за повишаване на ваксинационното покритие трябва да продължат. Ако сме както в момента с 30% обхват, ще имаме проблеми в сферата на туризма, никой няма да иска да идва тук", каза Кунчев.

На въпрос дали ще отпадне задължителната карантина, Кунчев отговори, че "можем да мислим в тази посока само ако има високо ваксинационно покритие"

"За да пуснете един човек, доказано положителен, трябва да сте сигурни, че всички, с които се срещне, са защитени", каза той.

.
                    Починали в България:
                    Дата Починали Неваксинирани
                    20/01/2022 86 94,2%
                    25/01/2022 73 83,6%
                    30/01/2022 39 92,1%
                    07/02/2022 176 90,3%
                    08/02/2022 98 91,8%
                    09/02/2022 108 88,0%
                    10/02/2022 76 85,5%
                    11/02/2022 86 86,1%
                    14/02/2022 187 84,5%
                    15/02/2022 95 88,4%
                    16/02/2022 93 89,3%
                    17/02/2022 105 89,5%
                    18/02/2022 89 97,8%
                    19/02/2022 25 84,6%
                    20/02/2022 44 90,9%
                    21/02/2022 143 90,9%
                    https://coronavirus.bg/bg/
                    Last edited by barbaron; 22.02.2022, 10:44.

Коментар

• https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nov...-da-ima-takova

Коментар

Всички занимаващи се с теория на конспирацията останаха без хляб.

Аз ви казах коя е най-голямата конспирация дето не я видяхте докато се занимавахте с чиповете във ваксините и другите глупости.

Леле леле срамота. Не знам ако до момента не си видял невъобразимо очевидната конспирация, какво става. Чувствам се в момента, все едно някой колега да ми каже искренно че Дядо Коледа е реален и съществува.

По собствените мерки на ПЛАНДЕМИЯТА - иди на графиката със смъртността и ми кажи какво се е променило и кое "свършва" - просто дръпнаха шалтера посред представлението, понеже публиката почна много да освирква.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Коментар

Аз ви казах коя е най-голямата конспирация дето не я видяхте докато се занимавахте с чиповете във ваксините и другите глупости.

Т.е. това, че пандемията я приключиха за две седмици при все още стотици хиляди случаи на ден и хиляди починали дневно не е съмнително?

Март 2020 - 20 починали - "Край, умираме, загиваме, всеки живот е ценен, затваряме границите!"

Февруари 2022 - 140 починали - "Ковид е просто хрема! Прегръщайте се с непознати на улицата и ближете сладолед от тротоара!"

Между другото съвпада на резкия край на пандемията и ескалацията в Украйна също най-вероятно е случайно.

Я кажи за конспирацията ти как я виждаш, че ми е интересно (наистина).

Коментар

• Кво стана сега - пандемията свърши, мерките почват да падат почти навсякъде.

Коментар

Търсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.

Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.
                              Ще видим дали ще се окажат прав ... дано греша. Дано.
                              ​​
                              Абсолютно съм съгласен с теб.
                              Ковид-измислицата е най-големият икономически и социален експеримент в световен мащаб, провеждан някога в историята.
                              Кукловодите се увериха, че могат да затварят цели държави, да накарат хората доброволно да влязат в затвор (локдауните през 2020-та), и т.н.
                              Но също така видяха, че не могат да лъжат всички през цялото време, въпреки безпрецедентната лавина от лъжи и манипулирани материали по всички медийни канали.
                              А какво следва във вторият сезон на сериала - поживём, увидем
                              Last edited by Kildirim_Bei; 22.02.2022, 18:50.
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

На мен ще ми липсват преките включвания от болници, които приличат на декор от хорър филм с един-единствен лекар и апаратура от златните години на Първото Българско Царство, в които се ускорява българина, че единствената причина за високата смъртност у нас е липсата на ваксинация.

Ще ми липсва усещането за превъзходство, с което ваксинираните казват "Карах го, но го карах леко, защото съм ваксиниран". И въртенето на очи като разберат, че неваксинирания има антитела и дори не е разбрал.

Ще ми липсва сутрешната хроника за броя починали и настанени в интензивни отделения.

Други неща е рано още да липсват - имаме месеци до лятото, когато вече съвсем ще сме си сложили пандемията на ... пишката.
                                Е от сега можеш да се приготвиш за военните сводки.......Ако има електричество и интернет.......

Коментар

Working...
                                X