Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
За да приключа за тая вечер (защото си имам интересни неща), то - по темата, и това имах предвид, но обяснението е важно...
"Изцяло в контингента" - ако отново гледаМЕ към прословутата ИМУННА СИСТЕМА, то съм "за"!
Идва ми на ум, че Матеев е казвал, че (по памет и нека ме извини, ако греша!), но точно в тая и съседни теми - ТОЙ е писал, че не води здравословен начин на живот (каквото и да включва подобно определение)... По-скоро - живот, без движение, заседнал (разбирам аз), много пуши (представям си, че пали цигара от цигара), помня, беше казал, че и килограмите, сам не си харесвал...
Нищо не казвам срещу Матеев.
Неангажиращият ми извод е, че Матеев не би било добре да ползваме като вид еталон..., сравнено с кого? Например - с Пирамид, да кажем...
Много имат да черпят някои за моята масирана реклама, май...Last edited by Pyramid; 22.02.2022, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv
Може да ... Той е в изцяло в контингента.
"Изцяло в контингента" - ако отново гледаМЕ към прословутата ИМУННА СИСТЕМА, то съм "за"!
Идва ми на ум, че Матеев е казвал, че (по памет и нека ме извини, ако греша!), но точно в тая и съседни теми - ТОЙ е писал, че не води здравословен начин на живот (каквото и да включва подобно определение)... По-скоро - живот, без движение, заседнал (разбирам аз), много пуши (представям си, че пали цигара от цигара), помня, беше казал, че и килограмите, сам не си харесвал...
Нищо не казвам срещу Матеев.
Неангажиращият ми извод е, че Матеев не би било добре да ползваме като вид еталон..., сравнено с кого? Например - с Пирамид, да кажем...
Много имат да черпят някои за моята масирана реклама, май...
Коментар
-
За неколцината все още не загрели "конспирацията", които приемам за действителни хора, а не пропагандни тролове - в Шотландия спират да публикуват информация, понеже недвусмислено показва огромния провал на псевдоваксините. Както максимално ясно някой е написал в коментарите,
"We have determined that releasing factual information may lead you to accurate conclusions that do not support our agenda"
Да загреете вече? Че ви лъжат, мамят, манипулират непрекъснато? И това няма как да е за ваше добро? Мм?
https://www.thenational.scot/news/19...-anti-vaxxers/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
…
Колкото до другото - разбира се, че това не е края.
Никой не пренаписва медицината, биологията, геополитиката и социалния инженеринг ей така.
Търсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.
Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.
…
Ето какво пише Клаус Шваб (този който се изказа в едно интервю, че инфилтрират правителствата със свои кадри като френския президент Макрон и че бил особено горд с възпитаника си Трюдо, настоящ премиер на Канада):
Управление 4.0: Тези три аспекта съставляват новата форма на лидерство
https://amp2-handelsblatt-com.transl..._x_tr_pto=wappLast edited by Don 0815; 22.02.2022, 13:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nov...-da-ima-takova
"Измираме, само защото не сме ваксинирани", епизод 36733637
https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mayki...ata-pediatriyaНаписаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКво стана сега - пандемията свърши, мерките почват да падат почти навсякъде.
Интересно ми е дали без тираджиите мерки щяха да падат. Убеден съм че при по-съзнателно и раболепно население мерките щяха да станат перманентни по цял свят.
Чудя се и дали месоядството не е в дъното на проблема, всички вегани които познавам до един се набодоха, ама може и да е съвпадение
Също ми е интересно колко дълго още ще се борят най-отявлените фашисти от бункерите. Австрийци и австралийци, другари в борбата
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение"Измираме, само защото не сме ваксинирани", епизод 36733637
"Усилията за повишаване на ваксинационното покритие трябва да продължат. Ако сме както в момента с 30% обхват, ще имаме проблеми в сферата на туризма, никой няма да иска да идва тук", каза Кунчев.
На въпрос дали ще отпадне задължителната карантина, Кунчев отговори, че "можем да мислим в тази посока само ако има високо ваксинационно покритие"
"За да пуснете един човек, доказано положителен, трябва да сте сигурни, че всички, с които се срещне, са защитени", каза той.
.Починали в България: Дата Починали Неваксинирани 20/01/2022 86 94,2% 25/01/2022 73 83,6% 30/01/2022 39 92,1% 07/02/2022 176 90,3% 08/02/2022 98 91,8% 09/02/2022 108 88,0% 10/02/2022 76 85,5% 11/02/2022 86 86,1% 14/02/2022 187 84,5% 15/02/2022 95 88,4% 16/02/2022 93 89,3% 17/02/2022 105 89,5% 18/02/2022 89 97,8% 19/02/2022 25 84,6% 20/02/2022 44 90,9% 21/02/2022 143 90,9% https://coronavirus.bg/bg/ Last edited by barbaron; 22.02.2022, 10:44.
Коментар
-
https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nov...-da-ima-takova
"Измираме, само защото не сме ваксинирани", епизод 36733637
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКво стана сега - пандемията свърши, мерките почват да падат почти навсякъде.
Всички занимаващи се с теория на конспирацията останаха без хляб.
Аз ви казах коя е най-голямата конспирация дето не я видяхте докато се занимавахте с чиповете във ваксините и другите глупости.
По собствените мерки на ПЛАНДЕМИЯТА - иди на графиката със смъртността и ми кажи какво се е променило и кое "свършва" - просто дръпнаха шалтера посред представлението, понеже публиката почна много да освирква.
https://www.worldometers.info/coronavirus/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всички занимаващи се с теория на конспирацията останаха без хляб.
Аз ви казах коя е най-голямата конспирация дето не я видяхте докато се занимавахте с чиповете във ваксините и другите глупости.
Март 2020 - 20 починали - "Край, умираме, загиваме, всеки живот е ценен, затваряме границите!"
Февруари 2022 - 140 починали - "Ковид е просто хрема! Прегръщайте се с непознати на улицата и ближете сладолед от тротоара!"
Между другото съвпада на резкия край на пандемията и ескалацията в Украйна също най-вероятно е случайно.
Я кажи за конспирацията ти как я виждаш, че ми е интересно (наистина).
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеТърсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.
Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.
Ще видим дали ще се окажат прав ... дано греша. Дано.
Ковид-измислицата е най-големият икономически и социален експеримент в световен мащаб, провеждан някога в историята.
Кукловодите се увериха, че могат да затварят цели държави, да накарат хората доброволно да влязат в затвор (локдауните през 2020-та), и т.н.
Но също така видяха, че не могат да лъжат всички през цялото време, въпреки безпрецедентната лавина от лъжи и манипулирани материали по всички медийни канали.
А какво следва във вторият сезон на сериала - поживём, увидемLast edited by Kildirim_Bei; 22.02.2022, 18:50.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
На мен ще ми липсват преките включвания от болници, които приличат на декор от хорър филм с един-единствен лекар и апаратура от златните години на Първото Българско Царство, в които се ускорява българина, че единствената причина за високата смъртност у нас е липсата на ваксинация.
Ще ми липсва усещането за превъзходство, с което ваксинираните казват "Карах го, но го карах леко, защото съм ваксиниран". И въртенето на очи като разберат, че неваксинирания има антитела и дори не е разбрал.
Ще ми липсва сутрешната хроника за броя починали и настанени в интензивни отделения.
Други неща е рано още да липсват - имаме месеци до лятото, когато вече съвсем ще сме си сложили пандемията на ... пишката.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар