IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение

Колкото до другото - разбира се, че това не е края.
    Никой не пренаписва медицината, биологията, геополитиката и социалния инженеринг ей така.

Търсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.

Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.

​​​​​​

Ето какво пише Клаус Шваб (този който се изказа в едно интервю, че инфилтрират правителствата със свои кадри като френския президент Макрон и че бил особено горд с възпитаника си Трюдо, настоящ премиер на Канада):
    Управление 4.0: Тези три аспекта съставляват новата форма на лидерство

https://amp2-handelsblatt-com.transl..._x_tr_pto=wapp
    Last edited by Don 0815; 22.02.2022, 14:29.

Коментар

https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nov...-da-ima-takova

"Измираме, само защото не сме ваксинирани", епизод 36733637
      ....

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/mayki...ata-pediatriya
      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Кво стана сега - пандемията свърши, мерките почват да падат почти навсякъде.

Интересно ми е дали без тираджиите мерки щяха да падат. Убеден съм че при по-съзнателно и раболепно население мерките щяха да станат перманентни по цял свят.
        Чудя се и дали месоядството не е в дъното на проблема, всички вегани които познавам до един се набодоха, ама може и да е съвпадение

Също ми е интересно колко дълго още ще се борят най-отявлените фашисти от бункерите. Австрийци и австралийци, другари в борбата

Коментар

Да, 90%

"Усилията за повишаване на ваксинационното покритие трябва да продължат. Ако сме както в момента с 30% обхват, ще имаме проблеми в сферата на туризма, никой няма да иска да идва тук", каза Кунчев.

На въпрос дали ще отпадне задължителната карантина, Кунчев отговори, че "можем да мислим в тази посока само ако има високо ваксинационно покритие"

"За да пуснете един човек, доказано положителен, трябва да сте сигурни, че всички, с които се срещне, са защитени", каза той.

.
          Починали в България:
          Дата Починали Неваксинирани
          20/01/2022 86 94,2%
          25/01/2022 73 83,6%
          30/01/2022 39 92,1%
          07/02/2022 176 90,3%
          08/02/2022 98 91,8%
          09/02/2022 108 88,0%
          10/02/2022 76 85,5%
          11/02/2022 86 86,1%
          14/02/2022 187 84,5%
          15/02/2022 95 88,4%
          16/02/2022 93 89,3%
          17/02/2022 105 89,5%
          18/02/2022 89 97,8%
          19/02/2022 25 84,6%
          20/02/2022 44 90,9%
          21/02/2022 143 90,9%
          https://coronavirus.bg/bg/
          Last edited by barbaron; 22.02.2022, 11:44.

Коментар

• https://m.dir.bg/dnes/obshtestvo/nov...-da-ima-takova

Коментар

Всички занимаващи се с теория на конспирацията останаха без хляб.

Аз ви казах коя е най-голямата конспирация дето не я видяхте докато се занимавахте с чиповете във ваксините и другите глупости.

Леле леле срамота. Не знам ако до момента не си видял невъобразимо очевидната конспирация, какво става. Чувствам се в момента, все едно някой колега да ми каже искренно че Дядо Коледа е реален и съществува.

По собствените мерки на ПЛАНДЕМИЯТА - иди на графиката със смъртността и ми кажи какво се е променило и кое "свършва" - просто дръпнаха шалтера посред представлението, понеже публиката почна много да освирква.

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Коментар

Аз ви казах коя е най-голямата конспирация дето не я видяхте докато се занимавахте с чиповете във ваксините и другите глупости.

Т.е. това, че пандемията я приключиха за две седмици при все още стотици хиляди случаи на ден и хиляди починали дневно не е съмнително?

Март 2020 - 20 починали - "Край, умираме, загиваме, всеки живот е ценен, затваряме границите!"

Февруари 2022 - 140 починали - "Ковид е просто хрема! Прегръщайте се с непознати на улицата и ближете сладолед от тротоара!"

Между другото съвпада на резкия край на пандемията и ескалацията в Украйна също най-вероятно е случайно.

Я кажи за конспирацията ти как я виждаш, че ми е интересно (наистина).

Коментар

• Кво стана сега - пандемията свърши, мерките почват да падат почти навсякъде.

Коментар

Търсете перманентните промени в живота, перманентните забрани, перманентните ограничения.

Както неведнъж съм казвал - очаквам палава смес от дигитални валути, цифрова самоличност, виртуална реалност, климатични данъци и социален рейтинг.
                    Ще видим дали ще се окажат прав ... дано греша. Дано.
                    ​​
                    Абсолютно съм съгласен с теб.
                    Ковид-измислицата е най-големият икономически и социален експеримент в световен мащаб, провеждан някога в историята.
                    Кукловодите се увериха, че могат да затварят цели държави, да накарат хората доброволно да влязат в затвор (локдауните през 2020-та), и т.н.
                    Но също така видяха, че не могат да лъжат всички през цялото време, въпреки безпрецедентната лавина от лъжи и манипулирани материали по всички медийни канали.
                    А какво следва във вторият сезон на сериала - поживём, увидем
                    Last edited by Kildirim_Bei; 22.02.2022, 19:50.
                    Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                    ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

На мен ще ми липсват преките включвания от болници, които приличат на декор от хорър филм с един-единствен лекар и апаратура от златните години на Първото Българско Царство, в които се ускорява българина, че единствената причина за високата смъртност у нас е липсата на ваксинация.

Ще ми липсва усещането за превъзходство, с което ваксинираните казват "Карах го, но го карах леко, защото съм ваксиниран". И въртенето на очи като разберат, че неваксинирания има антитела и дори не е разбрал.

Ще ми липсва сутрешната хроника за броя починали и настанени в интензивни отделения.

Други неща е рано още да липсват - имаме месеци до лятото, когато вече съвсем ще сме си сложили пандемията на ... пишката.
                      Е от сега можеш да се приготвиш за военните сводки.......Ако има електричество и интернет.......

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                        Кофти, да! Пандемията е към края си, а по-лабилните (които се самопревъзнасяха като по-умни и по-отговорни) си набиха по 2-3 дози експериментален шит, а някои мозъци, дори го сложиха и на децата си.

Дами и господа, всичко, което направихте на себе си имаше и ще има смисъл. Ваксината и това, което е в нея ще продължи да работи в телата ви много след като приключи пандемията.

И понеже, както знаем от оня виц, от два пъти педе..асти няма да станете, очаквам да приветствате бурно всички бъдещи извращения, които демократичните лидери готвят за вас.
                        Най-големият майтап е, че тези, дето уж не са си сложили ваксини вярват, че в тях, няма от онова, дето щяло да работи, обаче.

Коментар

• Кофти, да! Пандемията е към края си, а по-лабилните (които се самопревъзнасяха като по-умни и по-отговорни) си набиха по 2-3 дози експериментален шит, а някои мозъци, дори го сложиха и на децата си.

Дами и господа, всичко, което направихте на себе си имаше и ще има смисъл. Ваксината и това, което е в нея ще продължи да работи в телата ви много след като приключи пандемията.

И понеже, както знаем от оня виц, от два пъти педе..асти няма да станете, очаквам да приветствате бурно всички бъдещи извращения, които демократичните лидери готвят за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Да метна една конспирация - дано е за последно: генералната репетиция мина. Предстои да се понаместят костюмите да се нагласи декора, и почва истинското представление. Просто няма логика всичко направено досега да свърши просто с щракване на пръсти. Въпреки че отчитам как за месец-два сякаш имаше координиран и доста отчаян опит да се съчини нещо с Омикрон, цунамито и флуроната и невидимата заплаха, така че е възможно просто в един момент да се убедиха, че вече няма накъде да се пробутва измамата.
                            https://www.dnes.bg/koronavirus/2022...ustveno.521110

СЗО е принудено да отрича, че Омикрон е изкуствения край на пандемията ... смятай колко упорито се е завъртял този сценарии. А аз вярвам точно в това и не съм само аз ... Омикрон е перфектния убиец на Ковид и беше доста съмнително да се появи сам.

Колкото до другото - разбира се, че това не е края.
                            Никой не пренаписва медицината, биологията, геополитиката и социалния инженеринг ей така.

Ще видим дали ще се окажат прав ... дано греша. Дано.
                            ​​​​​

​​​​​​

Коментар

Призовавам близките на Петър Велков, академик Петрунов, Кунчев и Лъчезар Томов да скрият всички остри предмети и препарати за битова химия вкъщи.
                              Викаш, за професор Витанов не ти дреме. Да се коли. Пък и той дали има близки, не знам. Имам чувството че са само двамата - Витанов и Витанов.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                                На мен лично ще ми липсват пъстроцветните диаграми и таблици, въщат ме в детските години, когато обичах да оцветявам книжки. Понякога обаче се използват повечко цветове и започвам да се притеснявам дали авторът не е творчески вдъхновен от дъгата. ;D
                                На мен ще ми липсват преките включвания от болници, които приличат на декор от хорър филм с един-единствен лекар и апаратура от златните години на Първото Българско Царство, в които се ускорява българина, че единствената причина за високата смъртност у нас е липсата на ваксинация.

Ще ми липсва усещането за превъзходство, с което ваксинираните казват "Карах го, но го карах леко, защото съм ваксиниран". И въртенето на очи като разберат, че неваксинирания има антитела и дори не е разбрал.

Ще ми липсва сутрешната хроника за броя починали и настанени в интензивни отделения.

Други неща е рано още да липсват - имаме месеци до лятото, когато вече съвсем ще сме си сложили пандемията на ... п
                                Last edited by Andi11; 21.02.2022, 21:28.

Коментар

Working...
                                X