IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
    Някой май трябва да ти каже лично, че спуснаха завесите.

Край.
    Финото.
    Ди енд.
    Конець.

Да се надявам за следващата пандемия флагман да е Бертрам, с него по-леко се дискутира сякаш.
    Да метна една конспирация - дано е за последно: генералната репетиция мина. Предстои да се понаместят костюмите да се нагласи декора, и почва истинското представление. Просто няма логика всичко направено досега да свърши просто с щракване на пръсти. Въпреки че отчитам как за месец-два сякаш имаше координиран и доста отчаян опит да се съчини нещо с Омикрон, цунамито и флуроната и невидимата заплаха, така че е възможно просто в един момент да се убедиха, че вече няма накъде да се пробутва измамата.

Коментар

• Призовавам близките на Петър Велков, академик Петрунов, Кунчев и Лъчезар Томов да скрият всички остри предмети и препарати за битова химия вкъщи.

Поне до догодина, за когато както разбрахме, има "опасения" от нова пандемия от най-заинтересованите.

Коментар

• На мен лично ще ми липсват пъстроцветните диаграми и таблици, връщат ме в детските години, когато обичах да оцветявам книжки. Понякога обаче се използват повечко цветове и започвам да се притеснявам дали авторът не е творчески вдъхновен от дъгата. ;D
        Last edited by perin; 21.02.2022, 21:02.

Коментар

Да се надявам за следващата пандемия флагман да е Бертрам, с него по-леко се дискутира сякаш.
          Играят на добър трол (Бертрам) - лош трол (Барбарон). На мен добрият ми е далеч по-противен.

Коментар

• Някой май трябва да ти каже лично, че спуснаха завесите.

Край.
            Финото.
            Ди енд.
            Конець.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Не се знае знае ли се
              .

Са, недей. Ти си инфомиран, налэ.

Коментар

• Не се знае знае ли се
                .

Коментар

И UK, Швейцария, Германия, Швеция, Норвегия и Израел ли са се уплашили от Костя?
                  Без този отпор щяхме да сме сред последните отменили безумията - някъде май-юни за туристическия сезон или може би чак наесен за новата учебна година.

Коментар

• Европа се управлява от Медицинската и климатичната мафии, но има и държави в които военните са с известна тежест затова медиците леко отстъпват когато военните се засилват и обратно. А църквата, управлявала хилядолетия, за съжаление беше разгромена и имаше защо медиците да й отмъщават.
                    Last edited by Кисимов; 21.02.2022, 19:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение

Поздрави на копейката и русофилите, не съм им горещ привърженик, ама явно са им стъпили по някой мазол
                      И UK, Швейцария, Германия, Швеция, Норвегия и Израел ли са се уплашили от Костя?

Не, просто този етап от представлението приключи. Дали е заради Конвоя, дали е заради Украйна, дали е заради Омикрон, дали е защото си постигнаха целите или защото не си постигнаха целите - ще разберем наесен.
                      Сега ... Завеса пада. Математиците - арлекиновци изтриват грима си и прибират мрачните маски в сандъка за реквизити. "Палалейла - палалейла - палалей - до утре вечер в другия спектакъл!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

според мен не е тва
                        просто се придържаме към "световните тенденции"
                        Да, и това е така. Вероятно акумулирането на няколко фактора е натежало.

Коментар

• Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
                          Киро се изказа - панаирът захлопва кепенците, от четвъртък няма да има задължение къв търговските обекти да се изисква безсмислената зелена хартия.

Поздрави на копейката и русофилите, не съм им горещ привърженик, ама явно са им стъпили по някой мазол
                          според мен не е тва
                          просто се придържаме към "световните тенденции"
                          Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Киро се изказа - панаирът захлопва кепенците, от четвъртък няма да има задължение към търговските обекти да се изисква безсмислената зелена хартия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Възможно е. Но тогава защо Гейтс няма Мета ? Защото той много неща говори, но хората се съдят по делата им (какво притежават), а не по думите.
                              Гейтс си купи Близард, за какво му е мета?

Коментар

Очаквано. Последните дни има по 2000 дози дневно, хората им е толкова все тая за Ковид, че не е истина.

Освен това Омикрона превъртя играта и толкова държави се отварят, че се очакваше и тук да стане.
                                Има 500 мил. заложени в бюджет 2022 за ваксини ?! Случайност ?!

Коментар

Working...
                                X