Първоначално изпратено от Tepxi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
- 6 Харесвания
-
На мен лично ще ми липсват пъстроцветните диаграми и таблици, връщат ме в детските години, когато обичах да оцветявам книжки. Понякога обаче се използват повечко цветове и започвам да се притеснявам дали авторът не е творчески вдъхновен от дъгата. ;DLast edited by perin; 21.02.2022, 21:02.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеДа се надявам за следващата пандемия флагман да е Бертрам, с него по-леко се дискутира сякаш.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе се знае знае ли се
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
И UK, Швейцария, Германия, Швеция, Норвегия и Израел ли са се уплашили от Костя?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Европа се управлява от Медицинската и климатичната мафии, но има и държави в които военните са с известна тежест затова медиците леко отстъпват когато военните се засилват и обратно. А църквата, управлявала хилядолетия, за съжаление беше разгромена и имаше защо медиците да й отмъщават.Last edited by Кисимов; 21.02.2022, 19:17.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнение
Поздрави на копейката и русофилите, не съм им горещ привърженик, ама явно са им стъпили по някой мазол
Не, просто този етап от представлението приключи. Дали е заради Конвоя, дали е заради Украйна, дали е заради Омикрон, дали е защото си постигнаха целите или защото не си постигнаха целите - ще разберем наесен.
Сега ... Завеса пада. Математиците - арлекиновци изтриват грима си и прибират мрачните маски в сандъка за реквизити. "Палалейла - палалейла - палалей - до утре вечер в другия спектакъл!"
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
според мен не е тва
просто се придържаме към "световните тенденции"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от perin Разгледай мнениеКиро се изказа - панаирът захлопва кепенците, от четвъртък няма да има задължение къв търговските обекти да се изисква безсмислената зелена хартия.
Поздрави на копейката и русофилите, не съм им горещ привърженик, ама явно са им стъпили по някой мазол
просто се придържаме към "световните тенденции"Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Възможно е. Но тогава защо Гейтс няма Мета ? Защото той много неща говори, но хората се съдят по делата им (какво притежават), а не по думите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеОчаквано. Последните дни има по 2000 дози дневно, хората им е толкова все тая за Ковид, че не е истина.
Освен това Омикрона превъртя играта и толкова държави се отварят, че се очакваше и тук да стане.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар