IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

    Доста съм изненадан че дори и ти отъждествяваш хомосексуализма с джендъризма.
    Не го. Неслучайно писах за Мариус, Васко Кеца и Парцалев.
    Голям фен съм на Елтън Джон и Джордж Майкъл. Прекланям се пред гласа и харизмата на Фреди.
    Няма дори да коментирам един Чайковски.

    Нито един от тези хора не е ходил с перуки, рокли, грим и не е танцувал около пилон (освен Елтън от време на време с някой рошав шал или розови очила, ама то е по-скоро като част от шоуто). Нито един от тези хора не се сещам да е пял на прайд, да е бил връзван с вериги по улиците или да е пищял като ненормален от отворена платформа на бус.

    Точно това дразни хората - джендъризма е твърде показен, натрапчив, нахален и се усеща, че покрай него се прокрадват някакви пълни простотии.
    Да се приеме термина "данъчно съжителство" или нещо подобно, ако искаш с партньора ти да имате общи сметки, общи завещения или примерно правото единия да вземе решение да изключат апарата на другия. Ама не - давай тука смяна на дефиниции за пол, за социални норми, обучение на подрастващите и прочее. На едно 14-годишно момче не му трябва обучение на тая тема - и до момента си имаше гейове и без уроци по темата.

    Мисля, че в нашия регион удрят на камък и вроденото ми недоверие към външни влияния ще свърши работа. Даже очаквам точно от гей-средите да почне голямо брожение и да почнат едни интервюта, в които да стане ясно как всичко е за едни пари от едни богати извратени чичковци.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

      и ако 20% от българите бяха срещу хомосексуализма, сега сигурно са 60%.
      Доста съм изненадан че дори и ти отъждествяваш хомосексуализма с джендъризма.

      Коментар


      • Ще се чака да се изчисти морето, хубаво е че съобщават да се предпазят хората.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Си Цзинпин се срещна със своя "стар приятел" Бил Гейтс

          Тоя първия се кълнеше във вярност на Путин и щяха да борят Запада ....
          Дали да не чакаме нова пандемия пак ??

          ----------------------------------------------------------
          Холера, салмонела и хепатит по бреговете на (затвореното) Черно море (след края на юли, не днес /

          Щом активираха и Кантарджиев да отрича това всеки един час ....
          Можете да забравите за плажния сезон в Одеса, Румъния и България – пише украинският телеграм канал ZeRada

          Сладководната вода от разрушения ВЕЦ Нова Каховка ще пренесе в Западното Черноморие:

          - минерални торове, които са били съхранявани в пристанище Херсон;
          - органика от наводнени ниви;
          - органика от гниеща риба (трупна отрова + продукти на разпадане);
          - биоматериали от гробища и гробища, отводнителни ями;
          - вредни химически елементи, които са се утаили в тинята от времето на Чернобил.

          Под жаркото лятно слънце всичко това ще се превърне в бързоферментираща буйна супа.
          Ще има експлозивен растеж на синьо-зелени водорасли и морски живот в морето …

          Картата на теченията на Черно море показва, че теченията в него се движат обратно на часовниковата стрелка.

          Епидемия от холера, салмонела, хепатит и чревни инфекции дебне по бреговете на Черно море. Такива са опасенията на здравните власти в Украйна след взривяването на язовирната стена на „Нова Каховка“, съобщава Би Би Си Русия.

          Министерство на здравеопазването в Украйна съобщава за повишена микробиологична активност по повърхността на черноморската вода в Одеска област. Припомняме, че там плажовете са затворени от няколко дни, като от днес има и предупреждение да не се консумира черноморска риба и други морски дарове. Унищожени са над 200 кг риба, защото не е отговаряла на санитарните изисквания.

          Припомняме, че на 10 юни Държавната екологична инспекция в Украйна регистрира значителни промени в химичния състав на пробите от морска вода на Одеското крайбрежие. Солеността на водата на Одеското крайбрежие е почти три пъти по-ниска от нормалната, а съдържанието на желязо е 3-5 пъти по-високо от нормалното. Четири дни по-късно ситуационна в района не се е променила съществено, съобщават властите в страната.

          „Най-голямата заплаха е, че водата е отнесла огромно количество битови отпадъци от 15 хектара сметища в района. Въпросът е колко силна е токсичността. Трябва да се направят допълнителни анализи за хербициди и пестициди или дали има излишък от токсични вещества от минерални торове, защото тези вещества оказват натиск и могат да причинят смъртта на рибните ресурси и живите организми“, каза Михайло Хорев, бивш зам.-министър на екологията и природните ресурси в Украйна.

          Проби, взети от морската вода на плажовете в Одеска област след взривяването и разрушаването на язовирната стена на „Нова Каховка“ в Украйна, показват наличието на салмонела и други патогени, които предизвикват чревна инфекция. Това обяви по време на брифинг Павел Буланович, началник на отдела по екология на Одеската областна военна администрация, цитиран от РБК-Украйна.

          „Зад микробиологията има предупреждение. Днес са открити три проби, съдържащи салмонела и патогени на чревни инфекции“, заяви Буланович и призова местното население да не посещава плажните ивици и най-вече да не плуват в морето, както и да не консумират морски дарове.

          Властите в Румъния също са притеснени. Те очакват черноморската вода в курортните градове Сулина, Наводари, Констанца, Ефорие и Мангалия да не става за къпане след около десетина дни. Всичко зависи от теченията и скоростта на вятъра, твърдят експертите.

          Родни еко активисти пък се опасяват, че замърсената вода ще достигне родното Черноморие точно в разгара на летните отпуски (през юли). В социалните мрежи вече има паника – майки се притесняват дали да заведат децата си на море у нас.




          Last edited by Бедният брoкер; 18.06.2023, 21:24.

          Коментар


          • neptun266, това нещо от картинката имаше статии за него, то е революция в медицината. С него могат да се ваксинират много бързо хора , а и не само за ваксини, имам подозрения че с него могат да се изолират тумори и да се бори рака. А както е известно в миналото на рака медицината му е обявявала война, харчени са огромни бюджети да се търси начин да се открие лечение за него.
            Въпроса е по скоро защо не беше използвано за ваксинация, а се похарчиха 70 милиарда за нови - стари - стари ваксини, които се оказаха гола вода ???? Вирус специално пуснат или изпуснат просто най вероятно нямаше, имаше си една поява на вируси които вървят отпреди 2020 година, откриха вирус в проби които са от 2019 година и това е по скоро вярно, не са имали проби от 2017 година да го открият и в него. Там където населението живее много плътно както в Азия тези зарази просто са като взрив, пламва много бързо. Те не знаят какво става, идва уплахата и от там и действията които предприемат. Да се получи такова нещо беше очаквано, много отдавна или преди 2008 ма или след писах че с това движение на хора, особенно чрез пътническата авиация е неизбежно да се случи. Защото имунните системи на хората в различни точки по света са срещали различни вируси и ако се пренесе щам отдалече може да предизвика тежко разболяване. Нищо не правят, нищо не ни готвят, само нямат способностите да се справят с проблемите на бъдещето. Преценяват абсолютно погрешно, да и някои виждат в тези неща оръжията с които може да се превземе Света..не може..
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Винаги когато се появят някакви нови технологии се използват за войни - и биологичната война си е чиста проба война ! Другото е че сега имаме натрупване на технологии които се използват за войни, има и поне още 4 такива и всичките са неща които в миналото са звучали като фантастика, но сега ги има, работят и има кой да разполага с тях.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

                Нищо официално и нищо дори еднозначно. Може да е щатско активно мероприятие, може да е китайско активно мероприятие, може да е общ проект на САЩ и Китай, може да е общ проект на глобално ниво, може и случайно да е изпуснат и в един момент всички да се светнаха, че могат да си го ползват за вътрешни цели кой на каквото му трябва (печатане, инфлация, борба с опозицията, отмяна на избори, тестване на ББД, затягане на контрола върху масите, военни опити, etc.)

                Знам със сигурност само, че помня като слон. Може да съм забравил какво съм ял миналата седмица, но Ковида - нъцки.

                А тия топли срещи на Бил Гейтс със Си само показват ние колко много не знаем какво се случва в глобалната геополитика.
                Аз пък се сещам за оня сенатор(все не мога да запомня кое му е името и кое фамилията). Та Ранд Пол тъй тормозеше плъхообразния, все едно оня е таковал жена му, а не за някакви си gain of function и NIH funding Wuhan Lab. Та това със "скъпи приятелю" въобще не е изненада. Тъй като никой от нас няма възможност да се похвали с каквито и да е преки доказателства, можем само да наблюдаваме и чисто проективно чрез "по делета им ще ги познаете", post-factum да си правим заключенията. Понякога нееднозначни. Интересна(с негативна конотация) би била една нова такава криза и дали биха я задействали на фона на войната. Какво ни гласят "началниците" предстои да видим. Знам само, че не тръпна от очакване да го разбера.
                Last edited by neptun266; 18.06.2023, 19:20.

                Коментар


                • Всъщност това нещо е добро, то не е лошо. Може да се прилага за добро. Светът трябва да се промени, взаимотношенията между хората и държавите трябва да станат такива че съществуването му да не е опасно. С него може бързо да се ваксинират хора, само трябва да се изолират след това да не избухне зараза, но може да се ваксинират много хора без да знаят и да се разнесе страхотна зараза.
                  D.Y.F-091066

                  Коментар


                  • Може да предизвика края на мултиетническите държави, дори обезсмисля войните.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Ето това нещо ако всички се впрегнат ще затвори хората в държавите им. Въобще не е здравословно да си в друга държава където да могат да възникнат някакви чувства на етническа омраза или някакви други конфликти. Нито се вижда, нито се чува, молекулите които изстрелва проникват през дрехите. Може да се разпространяват всякакви вируси с него.
                      Last edited by supertrader; 18.06.2023, 17:38.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение

                        Аааа, нищо не е забравено. Но по-интересен е prequel-a. Ако разполагаш с инфо ще е интересно да го споделиш.
                        Нищо официално и нищо дори еднозначно. Може да е щатско активно мероприятие, може да е китайско активно мероприятие, може да е общ проект на САЩ и Китай, може да е общ проект на глобално ниво, може и случайно да е изпуснат и в един момент всички да се светнаха, че могат да си го ползват за вътрешни цели кой на каквото му трябва (печатане, инфлация, борба с опозицията, отмяна на избори, тестване на ББД, затягане на контрола върху масите, военни опити, etc.)

                        Знам със сигурност само, че помня като слон. Може да съм забравил какво съм ял миналата седмица, но Ковида - нъцки.

                        А тия топли срещи на Бил Гейтс със Си само показват ние колко много не знаем какво се случва в глобалната геополитика.
                        Last edited by Tepix; 18.06.2023, 17:18.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
                          https://dnes.dir.bg/svyat/si-tszinpi...atel-bil-geyts

                          Циклопе, неоне, боте, брокере, аз като говоря, не приказвам. Забравихте много бързо откъде тръгна Ковида, кой първи направи локдауни, кой първи пусна клипче с припадащи по улиците, кой първи построи болници само за Ковид, кой първи вкара дроновете в локдауните и кой замръзна на 5000 починали, когато реши, че вече не му се води статистика.
                          Ма нищо де, нека е виновен Сорос. Слава на Си!
                          Аааа, нищо не е забравено. Но по-интересен е prequel-a. Ако разполагаш с инфо ще е интересно да го споделиш.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

                            Аз му се чудя що е толкова черноглед песимиста. КОВИД идиотията я ПОБЕДИХМЕ. Дадохме свидни жертви ама войната я СПЕЧЕЛИХМЕ безвъзвратно. Джендерастката идиотия е само един шарен парад. 15 години и няма НИКАКВО проникване в нашето КОНСЕРВАТИВНО общество. Дали има и 10к обратни в БГ, винаги си ги е имало и винаги са били толкова. Дори Евгени Минчев се РАЗГРАНИЧИ от тез папагали. В България има леко феминистко лезбийство. Още като ученик на американката дет ни преподаваше english и направи впечатление че момичетата ходят по улиците като си държат ръцете. И това го има от комунизма още. Ама с първия секс и им изчезват всичките мераци за момичешки докосвания
                            Просто чудото на Прайда само им влошава ситуацията. Буквално допреди 5 години хората бяха "Мнях, все тая кой с кого си ляга, Мариус е гениален театрал, Васко Кеца пее убийствено, пък с Парцалев сме се заливали от смях".
                            После се появиха чучелата с топирани коси и тежък нощен грим, обявили се за балкански Шер и ако 20% от българите бяха срещу хомосексуализма, сега сигурно са 60%.
                            За да излезе гнусен, маниерен и женствен плъх като Евгени Минчев по "Алфа"-та на Волен да обяснява колко е против прайда, значи смятайте колко влошава тая клоундата положението на гейовете у нас.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

                              Аз пък съм съгласен с написаното от тебе, ако и да не познавам Китай, но същите неща ме правят оптимист. Оптимист защото системата е усложнена до безобразие, следят се и се контролират милиарди променливи. Едно побутване, една по-голяма война, един природен катаклизъм е достатъчен, за да се срине.

                              Ако това не се забави прекалено, тука в България ще устоим. Гледам бая от младите под 20 не се дават на гейщината, по твърди са в това от родителите си. Пасивна съпротива му е майката, пълен бойкот. Има едни по-различни турци в Делиормана, дето има много хубава поговорка за случая: ако времената не ти уйдисват, ти уйдисвай на времената. Той и Живков го беше казал: приземяване, приземяване, приземяване.
                              Аз му се чудя що е толкова черноглед песимиста. КОВИД идиотията я ПОБЕДИХМЕ. Дадохме свидни жертви ама войната я СПЕЧЕЛИХМЕ безвъзвратно. Джендерастката идиотия е само един шарен парад. 15 години и няма НИКАКВО проникване в нашето КОНСЕРВАТИВНО общество. Дали има и 10к обратни в БГ, винаги си ги е имало и винаги са били толкова. Дори Евгени Минчев се РАЗГРАНИЧИ от тез папагали. В България има леко феминистко лезбийство. Още като ученик на американката дет ни преподаваше english и направи впечатление че момичетата ходят по улиците като си държат ръцете. И това го има от комунизма още. Ама с първия секс и им изчезват всичките мераци за момичешки докосвания
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

                                В общи линии съм доста песимистично настроен за ваксините и избягването им ...и не само :-)
                                Аз пък съм съгласен с написаното от тебе, ако и да не познавам Китай, но същите неща ме правят оптимист. Оптимист защото системата е усложнена до безобразие, следят се и се контролират милиарди променливи. Едно побутване, една по-голяма война, един природен катаклизъм е достатъчен, за да се срине.

                                Ако това не се забави прекалено, тука в България ще устоим. Гледам бая от младите под 20 не се дават на гейщината, по твърди са в това от родителите си. Пасивна съпротива му е майката, пълен бойкот. Има едни по-различни турци в Делиормана, дето има много хубава поговорка за случая: ако времената не ти уйдисват, ти уйдисвай на времената. Той и Живков го беше казал: приземяване, приземяване, приземяване.

                                Коментар

                                Working...
                                X