IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
    Аз съм и с бустер, няма ми нищо. Не виждам нищо лошо в превенцията.
    Прав си, превенцията е изключително важна. Особено като става въпрос за експерименти с неясни субстанции.
    Само / ще ми цензурират прилагателното/ би се съгласил доброволно и информирано / как става като ипроизводителите и учените немат идея за резултатите и за това е експеримент/ да си инжектира нещо...
    Тва е все едно да напиша , че от зокумът пишката на всички става 30 санта и да кажа вервайте ми и който не го яде информирано и доброволно е къв ли не. Крайният резултат е че на никой нема да му порасне пишката от ялите го, и не всички ще умрат от отровата му.... Това не го прави полезен за ядене.
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 17.09.2023, 21:58.

Коментар

• Аз съм и с бустер, няма ми нищо. Не виждам нищо лошо в превенцията.
      Повече от красива

Коментар

• Tepix, то това е измама и съвсем ясно може да се определи като такава, защото предлаганите ваксини не са най съвременното решение. В момента може ваксинирането за нещо което е вирусно да се направи много бързо и да бъде за актуалния щам. Това е за печелене на милиарди от ваксини които не работят. И като гледам какво правят въобще не е чудно че няма лекарства за рак които да го лекуват при положение че има лекарства които със сигурност не го лекуват и струват луди пари.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
          https://dnes.dir.bg/obshtestvo/manga...a-se-zavrashta

Понеже имахме спор дали Мангъров е антиваксър или само антиКовидваксър...
          Зубрача открива топлата вода. Скука.

Коментар

• https://dnes.dir.bg/obshtestvo/manga...a-se-zavrashta

Понеже имахме спор дали Мангъров е антиваксър или само антиКовидваксър...

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              Най-страшната загуба на време е да спорите с глупак и ограничен човек, който не се интересува нито от истината, нито от реалността, а само от победата на своите убеждения и илюзии. Не пилейте време за нелепи аргументи… Има хора, които, колкото и доказателства и показания да получат, не могат да ги разберат, защото са заслепени от омраза и обида. Единственото, което искат, е да са прави. Когато невежеството крещи, умът мълчи!
              Не виждам да си замълчал явно не визираш себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                Най-страшната загуба на време е да спорите с глупак и ограничен човек, който не се интересува нито от истината, нито от реалността, а само от победата на своите убеждения и илюзии. Не пилейте време за нелепи аргументи… Има хора, които, колкото и доказателства и показания да получат, не могат да ги разберат, защото са заслепени от омраза и обида. Единственото, което искат, е да са прави. Когато невежеството крещи, умът мълчи!
                Надупчи се със всички бустери,които съществуват барбаляк ... не ни ги пробутвай на нас само .

Ясно е вече от мненията ти По всички теми че си мизантроп и мразиш разумната част от човечеството

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Защото сме наивни
                  Защото на мястото където сте не се чуствате на място и се опитвате да избивате комплекси по форумите парадирайки къде сте

За ваше съжаление времената много се промениха и ако преди 30г на някой дето живее в чужбина се гледаше със страхопочитание днес на тези хора се гледа с безразличие

Инфлация барби инфлация

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Абе на мен ми е ясно какво правят в БГ форумите 99% от българите живеещи в чужбина но запазили добро отношение към род и родина

Не ми е ясно тия 1% лумпени дето хем обясняват как с 300 са избягали от БГ хем по цял ден висят в БГ форумите

На това му се вика стокхолмски синдром или нещо подобно в медицината
                    Ами не се бяга, избягаш..то пък се оказва че от себе си не мож избяга. Та с бягането е така.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• barbaron, няма червена СГАН, това са внушения. Ти познаваш ли ги ? Защото като дойде царя всичките гласуваха за него с много малки изключения някои не гласуваха защото така или иначе СЕ ОПРАВЯМЕ. В интерес на истината имахме светъл период до появата на Бен Ладен пред Конгреса и онзи още като си отвори устата и каза - край криза, къщите са балони и разболяха целия свят.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Какво правят тук ? Не ти ли е ясно. Има една приказка, народа я е измислил - Където се е куче окучило, там се е научило. Та българина ще го тегли България, къде да го тегли и всички сме така и другите народи.
                        Абе на мен ми е ясно какво правят в БГ форумите 99% от българите живеещи в чужбина но запазили добро отношение към род и родина

Не ми е ясно тия 1% лумпени дето хем обясняват как с 300 са избягали от БГ хем по цял ден висят в БГ форумите

На това му се вика стокхолмски синдром или нещо подобно в медицината

Коментар

• Какво правят тук ? Не ти ли е ясно. Има една приказка, народа я е измислил - Където се е куче окучило, там се е научило. Та българина ще го тегли България, къде да го тегли и всички сме така и другите народи.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Винаги съм се чудел на какво се дължи мотивацията на такива като теб дето ужким са отишли в чужбина да се оттървели от такива като нас нон стоп да висят в БГ форумите???
                            Примери много - Ти, Кретена, Виртуалният Джони и други подобни герои
                            Защото сме наивни
                            Все си мислим, че червената сган подлежи на развитие,
                            но се оказва се, че тя е способна само на деградация

П.П. Постоянно имам на бюрото си запалени 3 лаптопа и 4 таблети, така че не ми пречи да имам и един прозорец към зоопарка в investor.bg
                            Last edited by barbaron; 12.08.2023, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Но за мен това няма никакво значение
                              То ако за лумпените определени неща имаха значение нямаше да са лумпени Барби

Винаги съм се чудел на какво се дължи мотивацията на такива като теб дето ужким са отишли в чужбина да се оттървели от такива като нас нон стоп да висят в БГ форумите???

Примери много - Ти, Кретена, Виртуалният Джони и други подобни герои

Коментар

Какво значение има от кои съм след като и едните и другити смятат че ти хлопа дъската???
                                Виждам ти от кои си Но за мен това няма никакво значение
                                Но знай, че поне още 2 500 000 Българи са напуснали България,
                                защото не могат да живеят заедно с 5 000 000 индивида с разхлопани дъски

Коментар

Working...
                                X