IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • pesimist4o na kvadrat, вирусите доказано докато мутират имат едит период от 6-7 години и се появява мутация която прави рецидив - същото толкова опасна колкото първия изкуственно създаден вариант. Пандемия пак ще има и то от разновидност точно на този вирус. Не си мислете обаче че вируса е много изкуствен, те ги търсят и намират в природата и откриват такива за които имуните системи там където ще го пуснат на хората са абсолютно неподготвени и не са се срещали с подобно нещо и пак това пак е при голяма част от хората и винаги има такива които имат имунитет срещу изкуственния им вирус, биологично оръжие. Да за да се занимаваш с такива неща определено трябва да си много прост. Въпроса е как се случва разпространението ? Как го правят ? Ето в този клип човека казва че е правен и посочва къде, но е интересно да каже как е разпространен.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Tepix, а птичия грип, а свинския..все от там тръгват ?
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • https://dnes.dir.bg/svyat/si-tszinpi...atel-bil-geyts

        Циклопе, неоне, боте, брокере, аз като говоря, не приказвам. Забравихте много бързо откъде тръгна Ковида, кой първи направи локдауни, кой първи пусна клипче с припадащи по улиците, кой първи построи болници само за Ковид, кой първи вкара дроновете в локдауните и кой замръзна на 5000 починали, когато реши, че вече не му се води статистика.
        Ма нищо де, нека е виновен Сорос. Слава на Си!
        Last edited by Tepix; 16.06.2023, 20:43.

        Коментар


        • Коя ли е таз вярна конспиративна информация . А коя ли е НЕВЯРНАТА официална булвоч

          Фейсбук беше помолен от научната „върхушка“ да премахне различни публикации, свързани с Ковид-19, които по-късно се оказаха „спорни или верни“, заяви главният изпълнителен директор на „Мета“ Марк Зукърбърг.

          В интервю за подкаста на Лекс Фридман Зукърбърг заяви, че контролирането на опитите на Фейсбук да премахне неистините е „наистина трудно“.

          „Просто вземете някои от нещата около Ковид по-рано по време на пандемията“, каза Зукърбърг. – „Там, където имаше реални последици за здравето, но нямаше време да се проверят напълно куп научни предположения“.

          Зукърбърг заяви през август 2021 г. в интервю за CBS по време на разгара на пандемията, че Фейсбук сваля съдържание, което платформата разглежда като „вредно“, тъй като нарушава политиките на компанията. Той също така заяви, че по това време Фейсбук е премахнал около 18 милиона публикации, за които е преценено, че са разпространили дезинформация за вируса.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

          Коментар


          • Айде бре Гейтс, прокарахте новите закони на СЗО, колко да чакаме още ?
            Време е за новата пандемия, ръцете Ви са отвързани !
            Трябва да се намали малко популацията, прекалено много излишен маТрял има.
            Last edited by Бедният брoкер; 10.06.2023, 19:14.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
              Автомобил без проведени нужните тестдрайв и краштестове и пуснат на пазара, си е чиста форма оръжие.
              Има си тема за електромобили, защо пишеш тук?

              Коментар


              • Автомобил без проведени нужните тестдрайв и краштестове и пуснат на пазара, си е чиста форма оръжие.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                  Интересно , малко конспирацията ми идва в повече тук, но ако е истина има бая народ за бесене....Чудя се обаче как може да са толкова малоумни и с увереност че чудесата дето ''творят'' ще ги подминат.
                  От друга страна това дава отговор на въпроса за убедеността на СЗО и всички замесени, че следващата пандемия е наблизо.... Хората планират и знаят , а каква ще бъде трябва да следим за заявките за патенти на Шмайзер и Мъдурна....

                  Коментар


                  • Например автомобилите оръжие ли са ? Може някой да се качи в автомобил и да тръгне да гази с него хора и да ще ги убива разбира се.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • analog, не съществува такова нещо, то не е пистолет и не е оръжие, при многократно заразяване с вируси за кратко време резултата е тромбозите и тези съсиреци, но то може да стане по много начини. Вероятно проблема е че са разработени такива вируси и те са биологично оръжие. А може и чрез еднократно заразяване да се постига такава инфекция в цялото тяло.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение


                        Отдавна на пазара, срещу шестцифрена сума във долари, има пистолет за инфаркт на ЦРУ (има разследване във Конгреса за това и е потвърдено),
                        Добре де, сливи ли имаше досега в устата че си мълчал? Твоите хора станаха за посмешище със смотания новичок, а можело срещу скромна сума да си решат проблемите

                        Коментар


                        • Тези организации просто трябва да се разпуснат и не само СЗО, а и ООН. Те вредят на отношенията между държавите и хората. Но съм сигурен че няма да искат защото имат големи заплати и бонуси, плюс подкупи от частни фирми. Но като свършат парите не само на бедните, а и на богатите и да не искат ще се разпуснат.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • СЗО ще ни задължи да бъдем с дигитални здравни сертификати по модела на Ковид сертификатите на ЕС

                            Генералният директор на СЗО Тедрос Аданом Гебрейесус и еврокомисарят по здравеопазването Стела Кириакидис подписаха в Женева „знаково“ по думите им споразумение.

                            Според споразумението за сътрудничество Световната здравна организация ще базира глобалната си система за здравно сертифициране на цифровия Ковид сертификат на Европейския съюз, става ясно от съобщение на сайта на Еврокомисията.

                            „Това ще бъде важна част от усилията ни за укрепване на здравните системи и за подпомагане на нашите държави-членки да се подготвят по-добре за следващата епидемия или пандемия“, каза Тедрос и добави, че мрежата „може също да играе решаваща роля в трансгранични хуманитарни ситуации, като гарантира, че хората имат достъп до здравните си досиета и пълномощия, докато се движат през границите поради конфликт, климатичната криза и други извънредни ситуации“.

                            „Пандемията от Ковид-19 подчерта стойността на цифровите здравни решения за улесняване на достъпа до здравни услуги“, каза Тедрос на церемонията по подписването.

                            https://twitter.com/DrTedros/status/...atite-na-es%2F

                            Като първа стъпка в разработването на глобална мрежа от цифрови здравни сертификати той заяви, че Ковид сертификатът на ЕС сега ще се превърне в „глобално обществено благо“.

                            Той твърди, че мрежата ще се разрасне, за да включи елементи като дигитализирани международни рутинни карти за ваксинация.

                            Според съвместно изявление на СЗО и ЕС дигиталният здравен сертификат ще има за цел да даде възможност за пътуване в световен мащаб, като същевременно подпомага защитата на хората от опасности за здравето като потенциални предстоящи пандемии.

                            Пътуващите, които обикалят вътре в блока, са използвали хартиения или цифровия сертификат на ЕС за Covid, за да демонстрират своята ваксинация срещу Ковид или тестовия статус.

                            Въз основа на технологии и стандарти с отворен код, най-популярната програма за сертифициране на Ковид в света дава възможност на държави извън ЕС да получат информация за сертификати, създадени в съответствие с изискванията на ЕС.

                            Сертификатът „показа на нашите граждани светлината в края на тунела и защити в същото време общественото здраве на фона на несигурността на пандемията“, каза Кириакидис и добави, че този успех на ЕС „бързо се превърна в световен стандарт“.

                            Тя посочи, че почти 80 държави вече са приели рамката на ЕС за Ковид сертификати.

                            Тедрос подчерта, че новата сертификационна програма ще се „основава на принципите на справедливост, иновации, прозрачност и защита на данните и неприкосновеността на личния живот“.

                            СЗО няма да има достъп до никаква основна лична информация, защото правителствата все още ще бъдат единствените, които имат достъп до нея.

                            „Неприкосновеността на личния живот е ключова“, каза Тедрос. – „Ще поддържаме само указател с публичните ключове, който може да се използва за проверка на автентичността на цифровите здравни досиета на държавите-членки.“

                            https://obektivno.bg/szo-vavezhda-di...ikatite-na-es/

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                              Запушена коронарна артерия е причина за смъртта на Ангел Христов, предаде БНТ.

                              Съдебните медици са открили множество тромбози по време на аутопсията на единия от двамата братя Галеви.

                              Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/...comment-newest
                              Борчето може да е прекалявало със вредна храна, алкохол и субстанции, ама може и да не е.
                              Отдавна на пазара, срещу шестцифрена сума във долари, има пистолет за инфаркт на ЦРУ (има разследване във Конгреса за това и е потвърдено),
                              особено удачно за хора със деликатни постове (политици, президенти, свидетели, мафиотски босове), така че, да не се предизвикват излишни войни, проблеми или съдебни действия.

                              П.П. Друг е въпроса, че не вярвам за деня на настъпване на смърта, причината и и дали това наистина е той.
                              Във България става действието, нали ?
                              Last edited by Бедният брoкер; 05.06.2023, 22:49.

                              Коментар


                              • Запушена коронарна артерия е причина за смъртта на Ангел Христов, предаде БНТ.

                                Съдебните медици са открили множество тромбози по време на аутопсията на единия от двамата братя Галеви.

                                Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2023/...comment-newest

                                Коментар

                                Working...
                                X