Какво правят тук ? Не ти ли е ясно. Има една приказка, народа я е измислил - Където се е куче окучило, там се е научило. Та българина ще го тегли България, къде да го тегли и всички сме така и другите народи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеВинаги съм се чудел на какво се дължи мотивацията на такива като теб дето ужким са отишли в чужбина да се оттървели от такива като нас нон стоп да висят в БГ форумите???
Примери много - Ти, Кретена, Виртуалният Джони и други подобни герои
Все си мислим, че червената сган подлежи на развитие,
но се оказва се, че тя е способна само на деградация
П.П. Постоянно имам на бюрото си запалени 3 лаптопа и 4 таблети, така че не ми пречи да имам и един прозорец към зоопарка в investor.bgLast edited by barbaron; 12.08.2023, 23:11.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНо за мен това няма никакво значение
Винаги съм се чудел на какво се дължи мотивацията на такива като теб дето ужким са отишли в чужбина да се оттървели от такива като нас нон стоп да висят в БГ форумите???
Примери много - Ти, Кретена, Виртуалният Джони и други подобни герои
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеКакво значение има от кои съм след като и едните и другити смятат че ти хлопа дъската???
Но знай, че поне още 2 500 000 Българи са напуснали България,
защото не могат да живеят заедно с 5 000 000 индивида с разхлопани дъски
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСледователно съм допуснал печатна грешка
Да се чете: "нормални" антиваксъри и ваксъри
Ти от кои си
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеБарби мани ги антиваксърите виж малко по надолу какво мислят за теб дори ваксърите
Да се чете: "нормални" антиваксъри и ваксъри
Ти от кои си
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВиждам, че само "нормални" антиваксъри са останали в темата
Коментар
-
Виждам, че само "нормални" антиваксъри са останали в темата
Могат да се гордеят - изведоха България на първо място в класацията по "нормалност"
# Country Tot Cases/ 1M pop Deaths/ 1M pop 1 Bulgaria 191,392 5,617 2 Hungary 229,362 5,088 3 Bosnia and Herzegovina 124,042 5,032 4 North Macedonia 167,383 4,649 5 Croatia 313,886 4,505 6 Montenegro 465,047 4,504 7 Czechia 432,464 3,988 8 Slovakia 341,903 3,877 9 San Marino 715,329 3,667 10 Lithuania 496,728 3,642 11 Greece 591,412 3,595 12 Romania 179,226 3,587
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Трицифрениците като хванат рак отиват първо на църква, после на лечител ползващ само естествени продукти и заклинания. В болница не стъпват.
Не видях линк за амишкото здраве и дълголетие и явно не ми достига айкюту да си го намеря сам. Попадам все на препърс и сървайвалистс сайтове, а статистически данни не намирам, може би са засекретени. Всъщност има няколко изследвания свързани с различни заболявания, но в резултатите няма нищо феноменално, изненадващо, но и амишите боледуват. Язък за молитвите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнениеВсеки с трицифрено IQ е наясно, че медицината по-скоро е лост за контрол на населението
Не видях линк за амишкото здраве и дълголетие и явно не ми достига айкюту да си го намеря сам. Попадам все на препърс и сървайвалистс сайтове, а статистически данни не намирам, може би са засекретени. Всъщност има няколко изследвания свързани с различни заболявания, но в резултатите няма нищо феноменално, изненадващо, но и амишите боледуват. Язък за молитвите.
- 1 like
Коментар
-
Драйн леко си се по унесъл
Няма как да произведаш 8% от общата земеделска продукция без машини защото дори и да можеш да ги произвеждаш ти ще си неконкурентно способен
Да болшинството от амишите ползват каляски за придвижване но има такива дето са решили че могат да ползват и автомобили а съответно и трактори
Относно раждаемостта тя е висока по регилиозни причини и защото това им е начинът на живот а не щото не приемат лекарства като останалите
Боледуват много по малко от рак и самоубийствата им са по малко за сметка на това имат доста генетични заболявания заради жененето им помежду си
Коментар
-
в качеството си на какъв изискваш да влизам в обяснителен режим кой кога и как е извършил изследването, в статията си има хиперлинк има си името на фондацията, която го е извършила, на поръчителя Стив Хирш, който е небезивестен в САЩ предприемач, така че няма нужда да те spoonfeed-вам.
би трябвало да нямаш нужда от каквито и изследвания за валидация на факта, че амишите се справят чудесно като общност ВЪПРЕКИ че са се отказали от "благата" на съвременната медицина, а много вероятно понеже това е устойчив тренд от много десетилетия, и ЗАРАДИ този факт.
Те имат в продължение на десетилетия естествен прираст от средно 4-5% годишно и освен това, произвеждат 1/3 от млечните продукти в САЩ и 8% от цялата аграрна продукция, бидейки само 0,1% от населението на САЩ. Това не може да се случва, ако те не са в огромната си част в много добро физическо здраве, защото те не използват механизирана техника, а само ръчен труд и впрегатни животни.
Ето статистиката:
https://groups.etown.edu/amishstudie...-profile-2022/
Amish Population Profile, 2022
Population. The estimated population of the Amish of North America (adults and children) as of June 2022 is 373,620. This is an increase of approximately 12,150 since 2021.
Growth Trends, 2000-2022. The North American Amish population grew by an estimated 195,710 since 2000, increasing from approximately 177,910 in 2000 to 373,620 in 2022, an increase of 110 percent. The Amish population doubles about every 20 years.
Reasons for Population Growth. The primary forces driving the growth are sizable nuclear families (five or more children on average).
************************************************** ************************************************** ************************************************** ************
Така че вместо да ми ръсиш бисери за електричеството и Исус, излез от 80-те, където си застинал, и прогледни как отказът от съвременната медицина води до удвояване на Амишката общност на всеки 20 години, и на всичко отгоре тази фертилност се постига без инвитро процедури, които са масови в съвременния свят. Да не отварям дума за масовата злоупотреба с медикаменти и щетите от нея, само в САЩ 25% от населението е на психотропни вещества.
Амишите са поредното доказателство, че не съвременната медицина и наука, а повишаването на нивото на хигиената е основната причина за увеличената продължителност на живота в модерността, Всеки с трицифрено IQ е наясно, че медицината по-скоро е лост за контрол на населението с цел да няма свръхпопулация и това се доказа в пълна сила от 2020г насам.Last edited by X_Y; 10.08.2023, 20:52.
Коментар
-
analog, добре ако ти представят едно статистическо изследване, което някой е правил и стои зад него някакво име - бранд на агенция..то също е според интереса на този който е платил за него. Вярваш ли че клетките на мобилните мрежи са безобидни за здравето. Защото аз съм познавал всички хора които работят с апаратура работеща в същия диапазон и статистиката съм можел да си я направя сам, никой от мъжете не беше направил нито едно бебе което да е момче ! Да тази апаратура няма никакво въздействие, вярвам им разбира се, и особенно ако видя че е правено сериозно в кавички статистическо изследване. А там така се е случило от 50 човека станали бащи не беше се родило нито едно момче..
- Така както са се стекли обстоятелствата, вярваш ли някой да ги спре и забрани мрежите, а те са и бизнес който носи сериозни пари, ще има съпротива, ще направят сериозно статистическо издледване и резултатите ще бъдат - те са безобидни и въобще нямат никакво въздействие. Все пак има ги а се раждат и момчета, статистиката ако е истинска ще каже че това се случва по рядко от нормалното съотношение на деца от двата пола в миналото..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
Ето само едно матрялче в подкрепа на тезата на RFK от видеото:
Това че отхвърляш тези поддържани от масмедиите не те прави нито умен, нито прав. Особено ако безкритично и лековерно приемаш алтернативни тези. Ама той бил Кенеди, как да не му се кланяме на авторитета и най-вече на името?
Някой наистина ли е правил статистически изследвания сред амишите? Кой? Кога? Какви са параметрите на изследванията? Предполагам са ползвани обществено достъпни данни и с лекота могат да се посочат източниците на тези данни.
Не чакам отговор със затаен дъх, съвсем ясно ми е че това тайно изследване е пълен булшит, но заключенията перфектно прилягат на мирозрението на конспиративния фанатик.
Изненадващо е мълчанието на религиозния фанатик, явно във форума такива са малко. Начинът на живот и религиозното преклонение на амишите така кефят Исус, че като отплата той ги предпазва от всички болести и им гарантира дълъг, безваксинен живот на Земята, да не говорим за отвъдния.
Имам и други обяснения - живеят дълго и са по-здрави от имунизираните защото не ползват електричество. Още от времето на Едисън е известно че близостта до елекрически проводници скъсява живота.
Фейк изследване, а можеше да зарадва най-разнообразни конспиратори. За момента уви, само наивници се вързват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
По нормален е от барбарона дето ти го четеш. Гранция.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар