Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИмало нова ковид вълна у нас, 40% от заразените са били ваксинирани сега гледах някакви новини. Как при 20% вакснати се получава 40% вакснати заразени ? Пийте лимонада вместо тез ваксини фалшиви, повече помага.Няма такава ваксина която да няма странични ефекти, щом пипа имунната система ще има и някакви случаи на рак защото той е резултат от проблем с имунната система, ракови клетки е доказано че се образуват постоянно, но имунната система ги открива и унищожава. Като се модифицира нещо все ще се случи и да бъде засегната имунната система при някой..Сериозно инфо няма, ако ще и бар код да има не само пишман номер.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имало нова ковид вълна у нас, 40% от заразените са били ваксинирани сега гледах някакви новини. Как при 20% вакснати се получава 40% вакснати заразени ? Пийте лимонада вместо тез ваксини фалшиви, повече помага.Няма такава ваксина която да няма странични ефекти, щом пипа имунната система ще има и някакви случаи на рак защото той е резултат от проблем с имунната система, ракови клетки е доказано че се образуват постоянно, но имунната система ги открива и унищожава. Като се модифицира нещо все ще се случи и да бъде засегната имунната система при някой..Сериозно инфо няма, ако ще и бар код да има не само пишман номер.Last edited by supertrader; 02.10.2023, 13:52.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
ще ви подскажа, че сериозните доказателства много често имат ISBN или ISSN номер...
Номерата са за книги и списания, научните статии имат DOI номер, ама откъде да знаеш?
Уви, през последните десет години светът е навлязал в информационна джунгла, която изглежда като смес от средновековие и Марксизъм. Средният хуманитарен човечец няма и най-малък шанс да се ориентира в нея, но все още му е останал малко здрав смисъл та поне разпознава лъжците.
Практически във всички сфери на всекидневния живот, а вече и на науката истините се спускат отгоре и се предлагат единствено под формата на непоклатими аксиоми. Иначе канселейшън, а все по-често и затвор.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ къде са доказателствата? (автобиография не е такова доказателство)
ще ви подскажа, че сериозните доказателства много често имат ISBN или ISSN номер...
но е вярно, че има пиещи белина на които това им е неизвестно
Човека от изслушването във видеото на Бота обясни защо не е направил публикация - тя подлежи на рецензия на зависими корифеи ....ваксозависими и ваксоназначени....демек никога нема да види бел свет...Да не пропусна, че ще види финансиране през крив макарон....
Наскоро коментирах на живо казуса с познат лекар чужденец / европеец/ . Та там имаше 100% признание, че вакснатите ги сполетяват много повече лоши неща от невакснатите, но оправданието беше, че те били по-възрастни и затва....Относно възрастта/средната/ предполагам също е истина и въпросът вече е има ли и статистика по възрасти и кое как се случва... Сигурно има ама и тя няма да се публикува...
От моята лична статистика си заминаха вече няколко познати във възраст 40-60 / вакснати/ със скоростен рак който са нямали преди и нито един невакснат. Разбира се извадка от няколко хиляди човека не е статистика..., но съмнението остава още повече че групата на набодените е пъти по-малка...пък умират повече...
Да не забравя - един прЕател от топ вирусолозите у нас който по телевизоро рекламираше ваксовете в частни разговори с нас още в началото ни препоръчваше да не си и помислим да се боцкаме...и той не е наистина / по документ не знам/...Та така...прав е бил човека... Аз лично бях на косъм да се предам за себе си / иначе загуба на работата/ . но удържахLast edited by pesimist4o na kvadrat; 02.10.2023, 11:25.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРаковите заболявания се появяват по невиждани досега начини след ваксинации срещу Ковид
Има доказателства, че раковите заболявания се появяват повече от обичайното след ваксинация срещу Ковид, според д-р Харви Риш.
...)
но е вярно, че има пиещи белина на които това им е неизвестно
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Не е единствен. Такава е съдбата на много от тези хорица - половината си живот прекарват в регулаторни институции, а другата половина, за възнаграждение, по фирмите които са регулирали. При това преходите от едното работно на място на другото са често многократни. Не е лесна съдбата на експерта.
И не няма спасение от тези схеми... Може по някой да изгори ей така за кеф на матрЯла , но 100 други ще са добре....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Човекът подобрява лични рекорди по спам. Дали е за центове или от вроден дебилизъм не мога да преценя.
Всичко това беше ясно на Мангъров и доктора от Пирогов , който сгрешиха да го пуснат само 1 път на живо....
Не мисля също, че някои от гадните добавки в течността са сложени как да го напиша със зла умисъл, а по-скоро за по-лесни и евтини производствени процеси. Защото бяха натискани от политиците и повече профит , които пък искаха да покажат пред матрЯла , че ги е грижа ... Иначе как да кажат на всички.....- пичове и каки сори ама требе да го минете 1-2-5 пъти докато дойде лек вариант и тези със сериозни проблеми или на възраст ще заминат.... Нали този политик щяха да го линчуват....
Въобще кофти случка се разигра тези години и поука няма. Следващият път ще е по-лошо... и ще има следващ път....Last edited by X_Y; 02.10.2023, 10:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4116761[/ATTACH]
Майкъл Тейлър е работил в Монсанто като вицепрезидент, преди да отиде в FDA (Агенцията за храните и лекарствата във сащ) като заместник-комисар.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Самоотговарпм си че онзи си въобразява че с няколко чаршафа може да скрие истината и да я бутне на задните страници...
Колко мъка има за няколко цента като си на възраст....Last edited by X_Y; 02.10.2023, 10:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Майкъл Тейлър е работил в Монсанто като вицепрезидент, преди да отиде в FDA (Агенцията за храните и лекарствата във сащ) като заместник-комисар.
Не, няма як конфликт на интереси, тови индивид ще работи за благото на нацията, сигурен съм.
А, на по-малките нива, нещата са плачевни.
Във другите агенции - също.
Така е и със факсини, храни, вода, околна среда, стига планктона да го интересуваше малко повече.
Значи, зеленчука или е непукист или вярва сляпо на господарите.
Нишо странно, така е било и при Римляните, храна и зрелища=народа доволен, гласува под строй и не задава въпроси.
---------------
Преди години забраниха на Марлборо ментоловите цигари във Европа понеже били силно пристрастяващи за младото поколение.
Вярно е.
В момента поголовно из Европата (Малта е изключение) се продават еднократни електронни цигари със всякакъв приятен вкус и то на цена от 1 евро за 3000 дърпания.
Според Дейли Мейл, 80% от завършилите до 16 (да, там завършват по-рано, да почват да правят БВП) са пробвали електронни цигари.
Е, естествено, щом са финансово достъпни и със приятен вкус.
Важното е да не си изменя човек природата на двойните стандарти.
Какво говоря, Германия планира много скоро да легализира тревата,
е, ама това не са цигари, като цигари, то си е торбичка със насипен тутун, различно е,
по други закони ще се таксува.
Last edited by Бедният брoкер; 01.10.2023, 20:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ВАКСНАТИТЕ - еВеш и бегаш.
Иначе рака си е от прецакана имунна система - по елементарно няма накъде
Поне 1 като има дето го е изгледал е постижение .... Даже аз попрескачах.
ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ, ВСИЧКО Е УМИШЛЕНО И КОНТРОЛИРАНО. Хамстери има много ....
Човека си подбираше много внимателно думите и очевидно го беше страх от възможните последици, но находката му е толкова шокираща и важна, че не е могъл да премълчи.
А че са ЗНАЕЛИ какво слагат в течността е ясно. Не може да попадне случайно още повече че е имало разлика между трайловата такава и тази по лавиците за хамстерите.
Това което НЕ СЕ ЗНАЕ е какви последици има в дългосрочен и генетичен план за екстра състава за вкусилите го и насладниците им..... Може да е за добро.... но надали :-)
Ако трябва обаче да съм честен се надявам този клип да не е истински и да е бил изпълнен от актьори с измислени реплики...:-)
От друга страна сега гледам , че има нова кампания по медиите за боцкане , има и статии че ни чака нов вирус и т.н.....Отивам да подготвям землянката на село, за да се предпазя от ваксината не от вируса :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 28.09.2023, 21:57.
- 1 like
Коментар
-
Изгледах видеото.
То дава отговор за ''страничните'' ефекти и колко още ще има от тях. Рака сред вакснатите се лее като из ведро... и автоимунни и сърдечни проблеми....
Не дава отговор обаче как би се отразила промяната в ДНК-то на вакснатите и на техните деца.... Може би в близките 50 години ще раберем или ще се потули.
Тоз чиляк обясни, че се разбира ко се случва за неколко часа и стотина долара.... Не мога да повярвам, че чак сега след години някой прави такъв тест....
Ще закъса обаче сериозно... и близките му ако има такива.....
Извода за мен е обаче, че децата ми като пораснат ще трябва да си търсят неваксани половинки.....Ще бъде забавно по срещите - ти имаш ли сертификат за вакс ? Имаш ооо браво не си за мен :-)
Колко мъка има за няколко цента като си на възраст....Last edited by X_Y; 02.10.2023, 10:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изгледах видеото.
То дава отговор за ''страничните'' ефекти и колко още ще има от тях. Рака сред вакснатите се лее като из ведро... и автоимунни и сърдечни проблеми....
Не дава отговор обаче как би се отразила промяната в ДНК-то на вакснатите и на техните деца.... Може би в близките 50 години ще раберем или ще се потули.
Тоз чиляк обясни, че се разбира ко се случва за неколко часа и стотина долара.... Не мога да повярвам, че чак сега след години някой прави такъв тест....
Ще закъса обаче сериозно... и близките му ако има такива.....
Извода за мен е обаче, че децата ми като пораснат ще трябва да си търсят неваксани половинки.....Ще бъде забавно по срещите - ти имаш ли сертификат за вакс ? Имаш ооо браво не си за мен :-).
Иначе рака си е от прецакана имунна система - по елементарно няма накъде
Поне 1 като има дето го е изгледал е постижение .... Даже аз попрескачах.
ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ, ВСИЧКО Е УМИШЛЕНО И КОНТРОЛИРАНО. Хамстери има много ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар