Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ти правиш ли разлика между лекар и санитар? Лекарите са ваксинирани, санитарите не и разнасят заразата. Точно за болници и администрация има най-голям смисъл сертификатът, защото там ходиш по принуда. За кръчми, кина, туризъм трябва локдаун.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеДнес новините почнаха с репортажи как в Пирогов не можаха да предадат навреме нощната смяна.
Дежурният лекар обясни, как имало 4ма лекари и 3 сестри със сертификати и наредил да останат до пропускането на дневната смяна. Санитари със сертификати нямало. В 6:30 сутринта имаше опашка пред пункта за тестове пред Пирогов както през комунизма имаше опашки за банани.
Начи кво става? Лекарите са без ваксини.
Толкова за ваксините.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре, бе лъвове. Я обяснете по човешки какво могат да направят овцете? Не виждате ли, че координирано в цяла Източна Европа ни почнаха тази седмица? Не виждате ли, че първоначално в заповедта пишеше, че са освободени само тези под 12 г. При положение, че ние не ваксинираме малолетни!!! Не виждате ли, че "нашите" нищо не решават.
Та какво да направят овцете?
Според мен всяка открита съпротива е обречена. Който е милионер вероятно може да си позволи повече, ама колко хора са такива.
пп. Аз не съм ваксиниран и нямам намерение. Ама мога да си позволя да не работя работа. Засега.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За руските не знам , ама Китайските явно работят / виж какъв тип са/ В Китай почти няма случаи :-)))
След днешният ден мога да ти кажа, че печелите.... Не знам какво точно...., но гледах в новините 35К ваксини днес и интервюта - медицински работник и мол-ка.... Милите искат не искат се бодат защото остават без работа иначе.... Очаквах съпротива, а то митинги пред пунктовете за ваксинация.... оФце....:-)
Евала''убедихте доброволно'' и ''информирано'' хората да се ваксинират. Контролната група догодина когато ще бъде най-нужна няма да я има....
Признавам им на правителството - излъгаха 100к да се факсат. Още 3-4 такива успешни примоции и ние дружно влизаме ВСИЧКИ в казана.
Очаквах някой политиквеник да е по креслив а те мишки - ние ще обжалваме. Кво ще обжалваш - доброволно си дал дупарата и после ще се жалваш че са те онодили !?!?!?!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Днес новините почнаха с репортажи как в Пирогов не можаха да предадат навреме нощната смяна.
Дежурният лекар обясни, как имало 4ма лекари и 3 сестри със сертификати и наредил да останат до пропускането на дневната смяна. Санитари със сертификати нямало. В 6:30 сутринта имаше опашка пред пункта за тестове пред Пирогов както през комунизма имаше опашки за банани.
Начи кво става? Лекарите са без ваксини.
Толкова за ваксините.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеТепърва ще става мазало, ама от шапкари акъл не можеш да чакаш.
Ми че човека е пълен тъпак !!! Без никаква ориентация къде се намира и какво става.Адски неадекватен тип !!! И много прост,много ! Но това го предполагах щото е фуражка.
Как може изобщо такива олигофрени да ни управлят ??? Ми че той Баце е като Айнщайн пред този хахаLast edited by petrg5s; 21.10.2021, 07:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Очаквах съпротива, а то митинги пред пунктовете за ваксинация.... оФце....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Не разбирам. Тия нали бяха напред с материала, макар и с руски и китайски "ваксини"? Или това им е проблема всъщност?
След днешният ден мога да ти кажа, че печелите.... Не знам какво точно...., но гледах в новините 35К ваксини днес и интервюта - медицински работник и мол-ка.... Милите искат не искат се бодат защото остават без работа иначе.... Очаквах съпротива, а то митинги пред пунктовете за ваксинация.... оФце....:-)
Евала''убедихте доброволно'' и ''информирано'' хората да се ваксинират. Контролната група догодина когато ще бъде най-нужна няма да я има....
- 1 like
Коментар
-
Тука сте изперкали, като гащниците с политиката Ако нямаш ваксина, значи си антиваксър. Ако не гласуваш за ГЕРБ, значи си комунист, ако не гласуваш за БСП - значи си Гербер или човек на Волен. Елементатно, като амеба
Абе, момци! Отпушете си тромбозите в мозъка - идва ли ви на ум, че човек може да е карал преди 8 месеца и пак да има антитела и заради това да не му слагат ваксина. А сертификат не може да си извади. Също и че може да има други куп други причина да чака... Както и познавам куп хора, които и да не харесват точно тия ваксини, рискуваха и си сложиха, защото иначе не могат да работят, както и такива, които си сложиха, защото така са решили. Къде ви е проблема въобще, не мога да разбераLast edited by Jay Gould; 21.10.2021, 02:41.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениекафани... Капици... плескавици...
https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...ifikati.507632
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеТази тема си заслужава да се чете най-вече заради информацията, която пуска neon7.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениетака наречените мерки на радев са си точно ситуирани във времето
от другата седмица случаите ще започнат да падат., и оо чудо, малко преди изборите ще имаме вече и сериозни резултати, хм , разбира се заради мерките
съжалявам, но малко ми падна в очите
как толко мислещи хора не проумяха някви елементаризми …, незнам…
Тепърва ще става мазало, ама от шапкари акъл не можеш да чакаш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
така наречените мерки на радев са си точно ситуирани във времето
от другата седмица случаите ще започнат да падат., и оо чудо, малко преди изборите ще имаме вече и сериозни резултати, хм , разбира се заради мерките
съжалявам, но малко ми падна в очите
как толко мислещи хора не проумяха някви елементаризми …, незнам…
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар