IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
    Моля да коментирате това изказване на ЗДРАВНИЯ ВИ МИНИСТЪР, който в прав текст казва че няма да се ваксинира: https://www.facebook.com/1385463706/...9653353213718/

ЧАКАМ!

П.С. Бони, да знаеш че не съм здравен министър. Да го напиша черно на бяло да не решиш че съм здравния министър, щото не знам дислексия ли е кво ли е при тебе сложна е работата.

Този министър Е ЛИЦЕМЕР, видно от видеото, от мерките които направи и от много други неща.

пп Вероятно не знаеш смисъла на думата дислексия, но при тебе е проста работата. Много проста.

Коментар

• Моля да коментирате това изказване на ЗДРАВНИЯ ВИ МИНИСТЪР, който в прав текст казва че няма да се ваксинира: https://www.facebook.com/1385463706/...9653353213718/

ЧАКАМ!

П.С. Бони, да знаеш че не съм здравен министър. Да го напиша черно на бяло да не решиш че съм здравния министър, щото не знам дислексия ли е кво ли е при тебе сложна е работата.
      Last edited by Yolo; 21.10.2021, 16:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Мнйе, мнйе, причината е съвсем друга, ама не искаш да я кажеш - аз ще я кажа вместо теб:

Защото този грип така или иначе ще отшуми с или без ваксини, като всяка грипна епидемия - въпрос на време . Ама ако дотогава не са набодени поне 80% от населението, а само най-наплашените 10-20-30%, то няма как да се изрепчат и да кажат - ето на, благодарение на нашето мъдро ръководство и ваксините ни, вирусът си отиде. Затова те искат набоден и никой не мери антителата на набодените, щото току-виж се окаже, че ваксините са пунта мара и човек с ваксина има по-малко антитела от такъв, дето го е изкарал на крак и не го е разбрал като мен
        Груйка, тези 10-20-30%. ....са само в България Навсякъде другаде където имат достъп до ваксини е 60-70-80 ....
        не се вързва твойта теория. По причина че не вярвам в расизма. Да, няма негри шампиони по шах, но са по-добри другаде. Та и ние не сме с нищо по-добри от европейците, т.е не сме по-защитени срещу вируза, чрез БЦЖ морбили и едра шарка от детската градина още, а сме гола вода без подходяща защита с оглед възрастови и здравни статус, състояние на здравна система и др. даже си мисля че казаното от Славейков е в някаква степен основателно - "не сме народ а .... "
        Проблема на нас ни е тоталното разпадане на обществото което пък е причина от разпад на институциите. Всеки мисли парица е царица, законът е врата за мен в полето и ред други ганьовщини
        Та каквоти е обществото/народа, такива и %-тите
        Нищо не доказват тези 10 20 или 30 тука освен това че ще ни бият шута
        и от Европа и отзад Европа
        Last edited by malkia Muk; 21.10.2021, 16:16.
        търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение

То и ако си умрял от ковид някои застрахователи се скатаваха от плащане
          Пробват се, но някои плащат... но за ваксинирани нищо.

Коментар

• "Антителата не са доказателство, че сте прекарали COVID", добави Кацаров.

Тоя пренаписа учебника по Инфекциозни болести

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
              Бони според мен за първия въпрос човека пита чисто теоретично - "да речем"...

Грую е писал, че го е карал на крак.

п.с.
              Тия админи как трият на ангро - Ехоо, по темата пишем!
              Теоретично, но пък настоятелно:

Чакам.
              А според мен чавекът си е точно такъв на какъвто прилича и случаят му е ясен. Има много такива като него. Умници.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                Който има застраховка живот и се е ваксинирал срещу ковид,, да знае, че каквото и да му стане .. застрахователя няма да му плати нищо.. Можете да проверите като питате застрахователя си!
                То и ако си умрял от ковид някои застрахователи се скатаваха от плащане

Коментар

• Бони според мен за първия въпрос човека пита чисто теоретично - "да речем"...

Грую е писал, че го е карал на крак.

п.с.
                  Тия админи как трият на ангро - Ехоо, по темата пишем!

Коментар

Аз имам тъп въпрос. Да речем, че имам антитела. За антитела сертификат не дават. Ама ако си с много антитела, не се препоръчва ваксинация от 3 до 6 месеца след като си го преболедувал. Ако си го карал на крак и не си разбрал, няма как да имаш сертификат за преболедуване. Нека ваксинираните от вас дадат съвет на човек в горноописаната ситуация как да постъпи, за да се сдобие със сертификат..
                    Някалко часа по-късно:

Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение

Моят тест за антитела за съжаление се оказа отрицателен. Ковид не съм карал. За какво да се кая? И ти кой си да ми казвашкакво да правя точно?

Коментар

• Който има застраховка живот и се е ваксинирал срещу ковид,, да знае, че каквото и да му стане .. застрахователя няма да му плати нищо.. Можете да проверите като питате застрахователя си!

Коментар

Ти си този габровски тарикат-мошеник, нали: http://afera.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D...-%D0%BE%D1%82/

Дължа ти бира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                          1. И тия тестове са точно за ковид-антитела и никакви други? Айде бе.
                          2. Абсолютно съмнителен ми се струва сценария възрастен да го изкара "без да разбере". По-скоро ше да е някой мърльо дето киха, кашля и пърди и ходи по офиси и сее зарази, вместо да си вземе болничен и да се лекува.
                          Предавам се. Кой от къде е и със здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ето моите препоръки в няколко стъпки:
                            1. Стига се праи на тарикат, признай си кога си го изкарал.
                            2. Сметни колко хора си изложил на риск тогава.
                            3. Покай се.
                            4. Ако са минали повече от 3 месеца - ваксинирай се. Ако не, тествай се докато станат 3 месеца и тогава се ваксинирай.
                            Моят тест за антитела за съжаление се оказа отрицателен. Ковид не съм карал. За какво да се кая? И ти кой си да ми казваш какво да правя точно?

Коментар

Ти на всяко кихане ли тичаш до лаборатория. Ако след 6 месеца работодателя ти предложи безплатни тестове и решиш да се възползваш и да си направиш такъв за антитела и се окаже че имаш. Толкова ли невероятен ви се струва този сценарий?
                              Ето моите препоръки в няколко стъпки:
                              1. Стига се праи на тарикат, признай си кога си го изкарал.
                              2. Сметни колко хора си изложил на риск тогава.
                              3. Покай се.
                              4. Ако са минали повече от 3 месеца - ваксинирай се. Ако не, тествай се докато станат 3 месеца и тогава се ваксинирай.

Коментар

Ти на всяко кихане ли тичаш до лаборатория. Ако след 6 месеца работодателя ти предложи безплатни тестове и решиш да се възползваш и да си направиш такъв за антитела и се окаже че имаш. Толкова ли невероятен ви се струва този сценарий?
                                1. И тия тестове са точно за ковид-антитела и никакви други? Айде бе.
                                2. Абсолютно съмнителен ми се струва сценария възрастен да го изкара "без да разбере". По-скоро ше да е някой мърльо дето киха, кашля и пърди и ходи по офиси и сее зарази, вместо да си вземе болничен и да се лекува.

Коментар

Working...
                                X