Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
И ти да четеш постоянно От Извора, Списание 8 и Афера и ти би се хвърлил от покрива на 16 етажна сграда. Тия хора са загубили всякаква връзка с реалността дори за собствения си живот.
За спешни състояния в неврологията и психиатрията - денонощен 02/9702 130
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКофти новина - новия щам дето бил открит в Южна Африка и ни проглушиха ушите тая вечер с него е 5 пъти по-заразен от оригинала и близо 3 пъти по-зазерен от Делтата. За справка Делтата го даваха 2 пъти по-заразен от оригинала (или 70%).
Не знам ще трябва по 2 ФФП3 маски да слагам една връз друга
Айде заразявайте се и изграждайте стаден имунитет придобит чрез заболяване, че да ме пазите, щото с моята ваксина вече съм за бустер, антитела нула сигурно.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение"Нали говорим за увеличената смъртност. Аз мисля, че не Ковида е толкова виновен за жертвите в болниците, а безхаберието в тях"
след 10та мин https://www.youtube.com/watch?v=Rq80xl_TF-8
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКофти новина - новия щам дето бил открит в Южна Африка и ни проглушиха ушите тая вечер с него е 5 пъти по-заразен от оригинала и близо 3 пъти по-зазерен от Делтата. За справка Делтата го даваха 2 пъти по-заразен от оригинала (или 70%).
Айде заразявайте се и изграждайте стаден имунитет придобит чрез заболяване, че да ме пазите, щото с моята ваксина вече съм за бустер, антитела нула сигурно.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Кофти новина - новия щам дето бил открит в Южна Африка и ни проглушиха ушите тая вечер с него е 5 пъти по-заразен от оригинала и близо 3 пъти по-зазерен от Делтата. За справка Делтата го даваха 2 пъти по-заразен от оригинала (или 70%).
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Нали говорим за увеличената смъртност. Аз мисля, че не Ковида е толкова виновен за жертвите, а безхаберието в болниците"
Веселина Ганчева - (отскоро)бивша старша сестра в белодробна болница Света София
след 10та мин https://www.youtube.com/watch?v=Rq80xl_TF-8Last edited by съни(тя); 27.11.2021, 00:01.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеПочина млад мъж с COVID, сертификатът му бил фалшив
https://nova.bg/news/view/2021/11/26...8%D0%B8%D0%B2/
Колко голям ИДИОТ трябва да е един млад антиваксър, за да умре от ПРОСТОТИЯ на 27 години?
Накратко:
1. Има фалшив зелен сертификат и се мисли за безсмъртен
2. Разболява се от коронавирус, но до последно си седи в къщи, гарантирайки си една хубава пневмония
3. Отива в болница чак когато започва да се задушава
4. И сега се дръжте за масата - в болницата отказва да го сложат на кислород
Трябва първо да си много тъп, след това да си идиот-антиваксър, и най-накрая да си олигофрен, за да попречиш на лекарите да се опитат да ти спасят живота, и "геройски" да загинеш на 27 години от простотия..
- 1 like
Коментар
-
Почина млад мъж с COVID, сертификатът му бил фалшив
https://nova.bg/news/view/2021/11/26...8%D0%B8%D0%B2/
Колко голям ИДИОТ трябва да е един млад антиваксър, за да умре от ПРОСТОТИЯ на 27 години?
Накратко:
1. Има фалшив зелен сертификат и се мисли за безсмъртен
2. Разболява се от коронавирус, но до последно си седи в къщи, гарантирайки си една хубава пневмония
3. Отива в болница чак когато започва да се задушава
4. И сега се дръжте за масата - в болницата отказва да го сложат на кислород
Трябва първо да си много тъп, след това да си идиот-антиваксър, и най-накрая да си олигофрен, за да попречиш на лекарите да се опитат да ти спасят живота, и "геройски" да загинеш на 27 години от простотия..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеГръцките лекари искрено ме кефят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение
Аз съм прясно прекарал ковид и няма да рина сняг.Пък ти преди беше на 12 м сега чувам на 9 месеца а догодина може би на всяко влизане в ресторант ще трябва да заголваш дупето за инжекция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xa3apm Разгледай мнение
Лечение за ваксинирани... Какъв оксиморонНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Днес ми излезе теста за антитела. 295 по незнамси каква скала. С това получих розов сертификат с валидност /само за България/ до 24.02.22
И не си разбрал смисъла на написаното от мен по-долу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Чети казах срещу коронавирус. Иначе всеки трябва да получава лечение. След като държавата е осигурила ваксини а народа неще безплатно да се ваксинира, то държавата не е длъжна да му поеме лечението на ганьо за ковид. Има ли ваксини има! Лечение трябва да има само за всксинирани
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар