IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • СЗО предлага „дебат“ за фарма терора, който отдавна е воден (а позициите са ясни и твърди)

    Искат обществено обсъждане? Да спорят с тези принципни положения и доста ясни декларации на военно (не)обучени нашенци, като дори не бих казал, че мъжете са по-страшните, когато става дума за защита на децата...

    Днес Световната здравна организация на Рокфелер и Гейтс свиква спешна среща. Бил открит „нов вариант“ на „вируса“, въпреки че и досега не е доказан „първият вариант“. Новият „конник на апокалипсиса“ бил регистриран да препуска из Южна Африка, въпреки че най-вероятно отдавна е регистриран сред останалите 50,000 „варианта“ в компютърните генетични банки…

    и патентован. От Фаучита, Фармита и Фюрерчета. Но тази статия е за друго

    В същото време СЗО призовава държавите по света да водят „здравословен дебат за задължителната ваксинация“. Едни начело с Австрия набързо адаптираха конституциите си към патологизирания глобален тоталитаризъм. А на места като Австралия официозите обявиха в прав текст, че неваксинираните нямат никакви права, а дори тия дни се състоя и официалното откриване на концлагерите за безправните „подчовеци“.

    Но този дебат, който СЗО начева, е воден преди много десетилетия. Освен мнения, има и решения на съдилища и трибунали. Има и международни конвенции, които – както се оказва и скоро ще се докаже от времето – ще трябва да бъдат „велико-занулени“ от „филантропите“ зад СЗО, за да диктуват хода на събитията през следващите няколко години.

    Още в първите дни на пандемията „От Извора“ отрази експертните становища на водещи световни епидемиолози, че „ковид“ ще мутира и ще стане „сезонно заболяване“ – като грипа. Доколкото има разлика между двете. Включително по отношение на смъртността, като трябва да се напомни и че всеки „нов вариант“ би могъл да става малко „по-заразен“, но това е за сметка на неговата „смъртоносна ярост“.

    И забележете, че тук не говоря от позицията на някой, който „вярва във вируса“ или в съществуването на каквито и да било вируси. Само препредавам науката, която СЗО поддържаше до миналата година. Науката, създадена от Карнеги и Рокфелер, преди сега да бъде занулена и пресъздавана всяка седмица, а понякога и всеки ден от същите за нужните на новия режим. Самият „нов вариант“, за който СЗО се събират днес, обезсмисля дебата за ваксинацията

    Впрочем той по начало е безсмислен заради „Делта варианта“, който допълнително срина и без това съмнителната ефективност на това, което се предлага като ваксини. И отново това не е мое мнение. Становището на учените в Нидерландия от вчера е, че те не виждат особен смисъл от ваксинацията при наличието на „варианти“, но се стараят да си останат политически коректни, за да не бъдат „занулени“.

    Да, въпросът е преди всичко политически, не научен, не и медицински. Не може да има „задължителна ваксинация“, когато по начало няма ваксина. Това, че някой нарича нещо „ваксина“, не го прави автоматично такова – това е просто друго изражение на джендърската политика, при която например някой може да си въобразява пола, местоимението и расата, а и да натрапва фантазията си на другите хора. Това е генетична фармакотерапия

    Фактчекърите да роптаят колкото си искат срещу това твърдение. Могат да твърдят колкото си искат, че РНК няма нищо общо с ДНК и клетъчното ядро. Няма да убедят и шестокласник, който си е учил старателно уроците по биология.

    Няма ваксина, която работи само ако всички други са ваксинирани – или твоята ваксина работи, или не работи. Няма ефективна ваксина, която позволява да се разболееш, но с уговорката, че няма да умреш. Няма ефективна ваксина, при която и след трета доза си умираш като главен санитар на републиката – въпреки уговорките на Гейтсовите фактчекъри.

    В науката има само едни инжекционни препарати, които трябва да се прилагат през 3, 6, 8 или 12 месеца. Служат за експериментална генетична фармакотерапия. Например сред онкологично болни доброволци, които са готови да се набодат с какво ли не, защото смятат, че така или иначе нямат нищо за губене и дните им са преброени.

    Е, тъй наречените „ковид ваксини“ са същото. Само че не се борят срещу рак, нито срещу ковид. Но са ефективни душегубки, независимо дали умирате физически от тях. Да акцентираме върху принципите

    Дебат, който не почива на принципи, не е дебат. Ако е безпринципен, той е изпразнен от съдържание. И всяка страна в спора ще може да „докаже“ каквото си иска, като просто игнорира валидните аргументи на противника.

    Една чужда формулировка:
    „Ако ви задължат да се ваксинирате, те могат да ви задължат да се кастрирате, да се евтаназирате или да дадете свой орган при поискване. Информираното и доброволно съгласие е важно, но се разбира от малцина.“ – Д-р Наоми Уолф
    В конкретния случай на „ковид ваксините“ дори е трудно да се направи ясно разграничение между ваксинацията, химическата кастрация (стерилизация) и евтаназията. Достатъчно е само да посочим днешната новина от Канада, където отчетоха рекорден брой „напълно ваксинирани“ бременни жени, родили мъртви бебета за едно денонощие. Това си има обяснение.

    Да, Гейтс и Рокфелер са прословути с тяхната евгеника и призиви за съкращаване на световното население. Но има и още. Основната цел е генна терапия, а дори те, черните магьосници, са длъжни да спазват определени правила.

    Замисляли ли сте се защо Монсанто и други производители на ГМО семена са се погрижили плодовете на тези семена да са ялови? Не е само заради факта, че на следващата година не можете да посеете част от продукцията, а трябва да си купувате нови семена от чародеите. Както и при „ваксините“, има го и финансовият интерес, но не е единствен и не е водещ.

    Подсказка: Дори те имат граници, в които могат да вършат злодеяния срещу Божите творения. А ето и моята принципна позиция

    която писах „пророчески“ броени месеци преди пландемията:
    Опасни или безопасни, ефективни или не, „задължителните“ ваксини са от аморалната категория на „задължителната“ военна служба. Ако някой вярва, че ваксините го пазят от болести, лошо няма – да се ваксинира. Но вярата на тези хора явно е слаба, щом и ваксинираните (уж защитените) искат принудителна ваксинация за други хора.

    Неваксинираните били заплаха за имунизираните – в това няма и зачатък на логика. Аргументът за „груповия имунитет“ също е наивен, ако знаем, че винаги има хора, които намираме начини да не се ваксинираме, а има и хронични и нехронични заболявания, които правят ваксинациите недопустими. Когато фанатици (или амбулантни търговци на фармафията) признават факта, че ваксините носят „малък риск“, но все пак носели „повече ползи“ за обществото, отношението им към жертвите е като към бездушно число от статистиките, като към прежалими бройки картофи.

    Това е аналогично на аргумента, според който жертвите на казармите били прежалими, понеже по-важно било да се повиши груповата боеспособност на населението. За мен това е морална изродщина! При някои „експерти“ тя се утежнява от призивите им родители, които не ваксинират децата си, да отиват в затвора, а лекари, които не са крайни материалисти, да бъдат репресирани като „еретици“.

    Никакви закони на бесния статизъм (тоталитаризъм) няма да подчинят хора като мен на „правата вяра“, че болестите нямали място в света и че „имунитетът“ от ваксини е по-добър от естествения имунитет.
    Общественият „дебат“ в България е приключил, преди да е започнал

    Показват го процентите на „ваксинираните“ досега след целия медиен терор и особено след диктаторското въвеждане на нацистките сертификати за „чистота“. Показват го и резултатите от анкетата в нашия Телеграм канал:
    Ако безидейните медиконацисти проявят творчество или турбо мракобесие, процентът на „ваксинираните“ в България ще достигне:
    43% – макс. 30% (с купените нацификати)
    34% – макс. 40% (с купените нацификати)
    16% – макс. 50% (с купените нацификати)
    7% – над 50% (защото не зная на кой свят се намирам
    Показват го и все повече отворени писма като това, което ще препечатам отдолу, веднага след статията. Домораслите слуги на патологизирания глобалистки тоталитаризъм и тук, и в Румъния, и в Украйна дърпат дявола за опашата – защото „сиромах човек, жив дявол“! Няма нищо по-глупаво да извиваш ръцете и да вмемяваш репресивни „задължения“ на някой, който няма какво да губи…

    …освен живота си. И по-важното: живота на децата му. Дърпат дявола за опашката, играят си с огъня. А дори тези от нас, които нямаме военна подготовка, събираме камъни и дръве. Плетем и въжета.....................

    https://www.otizvora.com/2021/11/143...asni-i-tvurdi/

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


      За съжаление антиваксърите, не разбират колко глупаво е това което правят. Света е като едно голямо семейство... един ден Ковид няма да го има... но България винаги ще си остане "глупака на семейството". После да не се чудим защо никой не ни взема на сериозно. Никога няма да си върнем достойнството след това падение сега. Ще си останем в историята като ония малко "странните и особени" хорица.

      Тези неща може да изглеждат "малки", но се помнят, дори несъзнателно дори да забравят името България... като ни срещнат някъде ще казват.... ааа това не бяха ли "онези"... дето вярваха в някакви глупости по времето на Ковид-а и мреха кат мухи..... мхммм.....

      При следващ вирус или друго заболяване, като се наредим "първи Ганьо на опашката за ваксини" да не се чудим защо за нас няма ваксини и ще ни оставят последни. Защото си го заслужаваме, затова, до вчера можехме да обвиняваме кой ли не за съдбините си, но днес, вече е съвсем очевидно, че ние сами сме си виновни за всичко, защото ни е такова възпитанието, образованието и морала. Ние вече по презумпция ще си бъдем виновни, дори да сме невинни... такова петно си стоварихме на главата, дето никой не можа ни го стовари за 1300 години история.

      Ние всъщност не сме "откривателите на конспирацията", а глупците на цивилизацията.
      С тази част и известна редакция съм съгласен и много притеснен.
      Като погледнем историята на 100-200 години има по някой наистина ЯК вирус с голяма смъртност. Сега населението е много повече, пътуванията безчет възможно е да стане огромна страхотия и единственото нещо, което би помогнало да е ваксина и по-точно иРНК такава защото бързо могат да я направят. Обаче с всичките измами и манипулации покрай сегашният вирус доверието във ваксините особено от този тип е сринато до под нулата.....

      Коментар


      • Коментар


        • COVID-19: Vienna brothel offers customers 30 minutes with 'lady of their choice' in exchange for coronavirus jab

          https://news.sky.com/story/covid-19-...s-jab-12464616

          Коментар


          • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

            120% повишен риск? И това е ПРИ ВСЯКА ДОЗИЧКА ОТ ЕЛЕКСИРА! 60 пъти повече професионални атлети са изпопадали или умрели от сърдечни заболявания тази година сравнено с която и да е предходна? Абе само един въпрос ми се върти непрекъснато, вие нормални ли сте?
            Голям страх, ей… Още лятото ми направи впечатление, че подобни случаи зачестиха, но за обективния наблюдател липсват достатъчно данни, за да каже кое е първо - яйцето или кокошката. Голяма част от професионалните спортисти го изкараха още в първите две вълни, когато нямаше ваксини и също толкова резонно е предпожението, че може да е последица от вируса. В случая имаме статистически факт с неясен причинител, а твоето прибързано заключение е емоционално мотивирано. Първото изречение в мнението ми е препратка към вероятната доминираща емоция.

            Да видим сега с новия африкански вариант каква ще е картинката - степен на заразност, протичане на заболяването, доколко настоящите ваксини са адекватни и т.н. Дано не се окаже гейм чейнджър, че нали Бил Гейтс обяви край на пандемията за идната пролет... :P

            В царството на слепите и едноокият е цар.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              [COLOR=#F
              Антиваксъри, гответе се за ново цапардосване по тиквите
              От Южно-Африканския вариант на COVID-19
              DA де ама обясняват че при този вариант ваксината не действа, така че ти се приготви също

              Коментар


              • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                Коментарът е много прост, рискът от сърдечно заболяване от грип е много по-висок отколкото от ваксина.
                Ако очакваш че ваксина или което и да е лекарство ще ти даде 100% защита без никакви странични ефекти, сбъркал си вселената.
                120% повишен риск? И това е ПРИ ВСЯКА ДОЗИЧКА ОТ ЕЛЕКСИРА! 60 пъти повече професионални атлети са изпопадали или умрели от сърдечни заболявания тази година сравнено с която и да е предходна? Абе само един въпрос ми се върти непрекъснато, вие нормални ли сте? 3 FOOTBALLERS COLLAPSE IN 3 DAYS

                https://www.bitchute.com/video/4ves6kJpsT10/
                Last edited by cyclop; 26.11.2021, 13:41.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                  Ти имаш ли коментар дали си заслужава да получиш сърдечно заболяване от грипна ваксина с нищожен, краткотраен ефект?
                  https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/
                  Коментарът е много прост, рискът от сърдечно заболяване от грип е много по-висок отколкото от ваксина.
                  Ако очакваш че ваксина или което и да е лекарство ще ти даде 100% защита без никакви странични ефекти, сбъркал си вселената.

                  Коментар


                  • През 2018 г. България е с най-високата смъртност в ЕС

                    https://www.clubz.bg/85282-prez_2018...ska_rajdaemost


                    Преди кови сме с най-висока смъртност заради нищожното и безхаберно здравеопазване; През 2020г сме с най-висока смъртност заради нищожното и безхаберно здравеопазване; През 2021 г сме обаче с най-висока смъртност щото не щем да се ваксинираме срещу кови. ОК
                    Last edited by cyclop; 26.11.2021, 13:04.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                      По данни на Световната асоциация на диабетиците (от 2017 г.), базирана в Белгия, на всеки 8 секунди в света умира по един диабетик.

                      Някой да разполага с актуални данни по темата?
                      Има много инфо в мрежата. Даже наскоро четох една българска лекарка която каза, че почти всяка ковид инфекция предизвиква временен диабет които после се оправя сам, но при някои хора остава за постоянно.
                      Тук например: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33817321/
                      пише, че диабетиците умират от ковид между 2 и 4 пъти по-често от другите. Това би обяснило много нарастналата смъртност при диабетиците (респективно намалило секундите в твоя пост).
                      Last edited by Bingomatic2; 26.11.2021, 13:03.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

                        Е ама разбира се, всички са се впрегнали да ви лъжат, ама коравия българин не се хваща, той много измамници ги е виждал, особено на власт.
                        Ти имаш ли коментар дали си заслужава да получиш сърдечно заболяване от грипна ваксина с нищожен, краткотраен ефект?
                        https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/

                        Коментар


                        • По данни на Световната асоциация на диабетиците (от 2017 г.), базирана в Белгия, на всеки 8 секунди в света умира по един диабетик.

                          Някой да разполага с актуални данни по темата?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                            Тая извънредна смъртност беше и преди 2020 г... Ама тогава я нямаше настойчивата медийна истерия... Може би не е имало спонсор тогава
                            Дефиницията на извънредна смъртност е разликата между смъртността за 2020та и някоя предишна година, примерно 2019.
                            Би ли обяснил как така я е "имало" преди 2020та?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

                              Така ли е "признал"... И сега вече няма кой да потвърди... Хихи ама ме кефи как вярвате на приказки... Нищо чудно че сме рекордьори и по хвърлили пари от балкона на телефонни измамници... Абе имам тук от един нигерийски принц писмо, предлага ми да спечеля милион долара ако му помогна - да ти го препратя ако искаш, на мен не ми трябват пък човека го е закъсал
                              Е ама разбира се, всички са се впрегнали да ви лъжат, ама коравия българин не се хваща, той много измамници ги е виждал, особено на власт.

                              Коментар


                              • За какво да говоря с теб като съм платен? Ти за какво говориш с мен? Това ли ви е асото, да наричате всеки противник на измамата с псевдоваксините "платен" Кой ми плаща, не знам дали си чул, ама бизнеса за десетки милиарди е про-"ваксинен"? Имаше статия пусната и тук от 2019 година че "България е на първо място по смъртност в ЕС" - тогава какъв ковид е било, предковид ли? Я кажи защо никой от ковид-вакса-психо-маните не желае да коментира доказаният колосално нараснал риск от сърдечно заболяване след инжектиране с безвредните и безопасните? Маловажно ли ви се струва нещо? Щото на мен ми се струва че е достатъчно да закриваме експеримента? Ама десетките милиарди не дават май? https://www.thecardiologyadvisor.com...vid19-vaccine/

                                Коментар

                                Working...
                                X