IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

"СМЯТА СЕ" че са безопасни? Абе, вие нормални ли сте наистина? Още ли не разбрахте че предизвиква сърдечно заболяване при твърде голям процент от набодените в тази възраст? И "предимствата" превишавали рисковете, кои предимства, че децата които не боледуват тежко от ковид - след "ваксиниране" няма да боледуват тежко от ковид? Но ще рискуват бонус сърдечно заболяване, последствията от които са доживот?
    Нещата трябва да се разглеждат по-практичен начин. В момента има нов продукт на пазара - ваксина за 5-11 годишни. Има съответно маркетингов бюджет за налагането на продукта на пазара и има от типа на Хман, които го усвояват / не той конкретно, а такива/ . Какво ги интересува, че поне при децата дори краткосрочните странични проблеми от ваксините надхвърлят риска от вируса ?! За дългосрочни дори не трябва да се коментира , а при ваксина на 5 годишно дете трябва да има проследяване какво се случва поне 15 години защото детският организъм не е точно като при възрастните....
    Та така дреме им, че за децата няма грам полза от тези ваксини и може само вреда да има. Важното е бизнес да става. Догодина вече за новородени ще има дози.....
    В тези момент почвам да искам да съм Швед.... Там поне има групово общество и няма да допуснат подобна гавра....
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.10.2021, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid

Мен швейцарските деца ме интересуват ама българските още повече ме интересуват.Та в Швейцария да правят каквото си искат.И да ти кажа вярва ми се...Германиците запалиха две световни войни Запада грабеше векове наред Азия Африка Южна Америка та ми се вярва.А що се касае до Лясковския французин не смятам да съм прекалил.Всички знаем децата на кой етнос си имат гаджета на 14г и правят секс.Или за теб това е нормално???И трябва да е пример за цивилизованост на всички нас????Че и се хвали глупендера му с глупендър изпростял да ме прости модератора.Ей са ша доФтаса и ше обясни че в Русия било още по зле
      Не заслужаваш да ти отговоря ! Това е недопустимо за моите стандарти !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
        Отново се използват числата и статистиката за всяване на паника сред населението.
        Имало мрачен рекорд от началото на пандемията - около 6700 заразени вчера, но са се тествали над 50 000 човека. Ако се тестват 100 000 човека ще имаме 13-14 000 заразени. И новините ще гръмнат с още по- мрачни новини.
        Но ако се тестват 10 000 човека, заразените ще са 1 300. Какво ще се говори по телевизията тогава? За спад на заболеваемостта ли?
        Не знам сега процентите в кой клас се учат, народонаселението от аритметика не разбира, а тръгнало статистики да тълкува. Аман!
        Поне тези мерки помогнаха да се изкарат на светло хиляди безсимптомни, които без тях нямаше да се тестват и щяха да разпространяват яко....
        Разбира се става видно и преди това какъв процент скрити е имало....и съответно процентите заболели, смъртност и т.н.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
          А да бе - нация от нобелови лауреати само сме се събрали!

Снощи единия такъв лауреат беше в БНТ - бог Тангра лично му бил изтеглил бюлетина Но. 1 за предстоящите избори!
          Същите антиваксърски мантри циклеше като развалена грамофонна плоча.
          Все едно е абониран за тая тема.....
          Не гледам почти БНТ Нова и БТВ точно за това.Нобелите ги раздават по политическа линия затова ние никога няма да получим...Да не говоря за един велик миротворец който взе наградата за мир...Та пикая ти Нобелите

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

А? Каква пропаганда, каква революция? Какво е см102, какви резултати? Що да не съм жив?
            По-спокойно, нали сте разгадали конспирацията.
            Хихихи. Всичко с времето си ще ти се изясни Само имай търпение и редовни дози :-) Ама накрая революцията ще си я правиш срещу себе си защото информирано си се съгласил :-))))
            Боби , хубаво е когато конспирациите си остават такива. Уви в конкретният случай много вече се случиха, дори и доста откачени такива....

ПП А бре с Берти да не би от едно място ли си взимате цитатите, че много еднакви като оформление. Вземете разчупете ги малко, че възниква конспирация :-)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ей ма това с внучката обяснява много неща.На 14 и си има гадже????!!!!!!Ти май ще се окажеш от малцинствата...Та се предполага че има и полов живот да не е бременна?
              Таз година внуче, догодина правнуче!

Коментар

Народ който преживя 500г робство народ който е от 1340 г по тия земи народ който преживя и комунизма определено не е тъп...Тъпи са тия които вмесо в Бог вярват на Западната медицина
                А да бе - нация от нобелови лауреати само сме се събрали!

Снощи единия такъв лауреат беше в БНТ - бог Тангра лично му бил изтеглил бюлетина Но. 1 за предстоящите избори!
                Същите антиваксърски мантри циклеше като развалена грамофонна плоча.
                Все едно е абониран за тая тема.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Бай пеше малко да те поправя - няма дето се осигуряват над 3000, има такива дето вземат над 3000 (пу пу и аз от тях). като излезеш болничен вземаш 2200.
                  Иначе хората откачат щото са се навъртели в кредити и разходи и 10к да взема все са на ръба. И като му дойде 2 седмици болничен и доходи на половина и опааа закъсва отвсякъде, нищо че е любовницата примерно ощетена, ма тя па отмъстителна каже на жена му .... ядове ядове. Недай си боже да е "инвестицията" в поредния имот
                  Иначе Радев им го сложи и на големите без хранителните, а трябва и на тях да им го сложи.
                  В момента само тотал локдаун ще му е печелившия ход. След 2 седмици за изборите/дори и за балотажа го маха и всичко е точно. Ние нямаме и не можем да направим организация за това
                  Е тия които ме заразиха нито са се увъртяли в кредити нито в разходи заплатите има са предостатъчни.Радев си го сложи на себе си на 14 ще разберете.

Коментар

Ей ма това с внучката обяснява много неща.На 14 и си има гадже????!!!!!!Ти май ще се окажеш от малцинствата...Та се предполага че има и полов живот да не е бременна?
                    Извинявай ама прекаляваш и то много ! Колкото и да не ви се вярва и швейцарските деца вече са ваксинирани в голямата си част . Сега да не почнете да ми пишете, че има и тук антиваксери ? Има ,но са в много по-малко количество и затова тази нация може да си позволи да има референдуми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                      БГ народа е като БГ политиците, "ни се води ни се кара" добичето. Затова ще учим всичко по трудния начин.
                      Проблемът е, че не учим... не учим...
                      Да - точно така, ще минем по възможно най-трудния и тежък начин /и локдауни ще има, и фалити ще има - всичко, както си му е реда/, но явно точно това си заслужаваме, защото накрая съм напълно убеден, че мнозинството пак нищо няма да е научило!

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Още един, който мрази собствения си род. Ти и семейството ти може и да сте тъпи, дори най-тъпите в света. Българите като народ обаче не сме. Доказва го дори фактът, че българите застъпват след дълъг престой в чужбина и особено след "образование" на Запад.
                      Очевидно ти е сложно да схванеш написаното?
                      Нищо не мразя - просто отчитам фактите! А те хич не са в наша полза.
                      Но ти ако искаш продължавай да си държиш главата в пясъка... ама така оголваш други части.

Коментар

• Както се и очакваше вчера разни бобита, бонита, пишман математичета и всякакви други пфазерофилчета са изпаднали в екстаз от злорадство в следствие на събраните от три дни данни за страната ни и публикувани вчера по медиите. За всички тях напомням: "злорадството над човешкото нещастие е индикация, че от нацисти вие вече се превръщате във фашисти". Също така снощи минах покрай известен столичен ресторант и очаквах че ще има извила се дълга опашка от баби и дядовци желаещи да се похвалят с новият си сертификат. Тцъ нямаше нито опашка, нито посетители, само скучаещи сервитьори с "еврейски" значки на униформите.

За всички трезво мислещи хора ето интервюто и мнението на доцент Атанасов относно нацистчетата твърдящи че експерименталките са свобода: https://dariknews.bg/novini/bylgarii...ifikat-2287886
                        Вчера казах, че смъртта не чака, но това не са мои думи, не съм го измислил аз. Две години ще станат, откакто тече кризата в България. За тия две години как не дойде никой, нито от РЗИ, нито от Здравната каса, да ни попита от какво имаме нужда, как да ни помогнем. Ако няма да ни помогнат, поне да ни оставят на мира. Текат три проверки – за документи, за пътеки, буквално за каквото се сетите. Никой не дойде да провери може ли „Пирогов” да бъде инфекциозна болница, и сега нямаме разрешение за тази дейност
                        ...

Анализират какви били антителата, че едните били срещу целия вирус, другите срещу половината. Глупости. Да седнат и да си прочетат "Буквара на Тягоненко и Митов" и да видят, че там има щамове в коронавирусното семейство, които са човешки. Хората още през 80-те са написали колко типа антитела се поризвеждат от човешкия организъм. Човек, който има имунитет, не е показано да се ваксинира. Целта на ваксинирането е да се генерират антитела, тоест да настъпи имунизация. Защо да се ваксинираме? Пожар гаси ли се с бензин? Когато човек си дърпа имунитета за опашката, той може да се обърне и да му отхапе главата
                        Та така "мили" нацистчета (скоро ще ви наричаме заслуженото от вас фашисти). Как не ви е грам еня за пациентите - седите си доволно зад бюрото и бройкате най-долно спечелените сребърници.
                        До момента: пфайзерофилчетата платиха за направата на вируса в Ухан (справка Фочи срещу сенатор Ранд) пуснахте го самодоволно от лабораторията, включихте пропагандната си машина на пълни обороти и завряхте в миша дупка истинската медицина и истинските лекари. Сега ми твърдите, че експерименталката освобождава - веднага се сещам за едни други експерименталки със същия лозунг в Аушвиц:
                        Last edited by vgc; 27.10.2021, 11:44.

Коментар

Па нека си откачат!
                          То се мисли предварително, не следварително!
                          Кой беше автора на приказката - да му имам акъла на българина, ама оня втория, дето идва след първия!

п.с.
                          И да - определено сме от най-тъпите нации, ама помпането на самочувствието, че сме нещо повече от останалите - надали имаме по-голям враг от него! То ще ни държи в калта задълго, ако не завинаги...
                          Народ който преживя 500г робство народ който е от 1340 г по тия земи народ който преживя и комунизма определено не е тъп...Тъпи са тия които вмесо в Бог вярват на Западната медицина

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Има яснота в "развитите държави"
                            Голямото внуче (14 г. ) се ваксинира месец май 2021,
                            гаджето и съучениците му също, на 100%,
                            изкараха си чудесна ваканция и досега са екстра

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ние вървим общо взето 2 седмици след Румъния, дали си струва да го "решават" тия дето ни докараха до тук, с не вземането на никакви мерки, само и само да спечелят изборите и гласовете на антиваксърите.

Моето мнение за Ковид не се е променило от началото на пандемията в нито един момент. Единствената разлика с преди и сега е, че преди си мислех че 2021-ва година есента вероятно ще сме си "научили урока" и ще се "затваряме/отваряме" навреме, а няма да се омазваме като първолаци... защото в момента като общество приличаме точно на деца които повтарят първи клас. Жалка картинка сме, това можеше да се избегне до голяма степен. При една по-масова ваксинация и мерки от по-рано в момента нещата щяха да са далеч по-добре. Но то и БГ народа е като БГ политиците, "ни се води ни се кара" добичето. Затова ще учим всичко по трудния начин.
                              Ми няма да спечелят изборите..Аз ще гласувам с отвращение срещу Радев...на вторият тур.Категорично не желая Президент да ми е страхливец който козирува на ЕС без да мисли

Коментар

Па нека си откачат!
                                То се мисли предварително, не следварително!
                                Кой беше автора на приказката - да му имам акъла на българина, ама оня втория, дето идва след първия!

п.с.
                                И да - определено сме от най-тъпите нации, ама помпането на самочувствието, че сме нещо повече от останалите - надали имаме по-голям враг от него! То ще ни държи в калта задълго, ако не завинаги...
                                Още един, който мрази собствения си род. Ти и семейството ти може и да сте тъпи, дори най-тъпите в света. Българите като народ обаче не сме. Доказва го дори фактът, че българите застъпват след дълъг престой в чужбина и особено след "образование" на Запад.

Коментар

Working...
                                X