IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    при това в болница

Дано жена ти се оправи по-бързо и без никакви усложнения.

Коментар

• Винаги съм си мислил, че като съм ваксиниран, при едно евентуално заразяване ще го изкарам БЪРЗО и ЛЕКО. От двете думички вярна се оказа само втората - наистина го карам ЛЕКО, но с бързината нещо не се получи, защото боледувам вече 2 седмици и края му не се вижда.

В същото време жена ми не е ваксинирана, и го кара ТЕЖКО, при това в болница, където ежедневно и бухат по 2-3 системи с неизвестен състав.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

На запитване на Дарик радио, вчера от министерството са отговорили, че случаите, които си посочил са включени в статистиката. Безумие!!! Но се оправдават с това, че като забележка вписват, че фаталният край настъпва в резултат на друго събитие, но понеже човека е диагностициран с ковид, влиза в статистиката. А къде да се видят забележките, никой не казва. Реално е възможно и половината случаи да не е трябвало да се вписват, ама то се гонят някакви цели все пак. Всеки си има глава на раменете и нека да я ползва, както реши според него и ако може.
        Статистиката е манипулирана жестоко. И човек трябва да е изключително (самоцензура), за да ѝ се доверява.

Коментар

• Авеее.... пределно ясно е, че ще налагат ваксините с груба първобитна сила. Тука у нас, "защото Европа изисква" (цитат от Р. Радев). Тъй де, за да ни е хубаво. Насила те "пазят" (от какво, като "ваксините" доказано не пазят), но иначе имаш право на евтаназия.

Коментар

• Матеев, явно твоята носоглътка е била в задушевен контакт с друга двойно сертифицирана носоглътка. Моля те дръж ни в течение как протича това чудо в реално време, защото постфактум нещата избледняват.

Коментар

Ооооо чудо, достатъчно е човек само да се разболее, и дори без да е оздравял получава от сайта his.bg УДОСТОВЕРЕНИЕ за преболедуване на КОВИД19, доказано чрез бърз антигенен тест.

Държа го в ръцете си. Пише, че съм ПРЕБОЛЕДУВАЛ и това е доказано с ПОЛОЖИТЕЛЕН Бърз антигенен тест. За отрицателни тестове и дума не става, пък и аз нямам такива, защото все още си боледувам. Иначе срока на валидност е 1 година.

Значи според създателите на системата е достатъчно да се разболееш, и на секундата се сдобиваш с документ да ходиш по кръчмите цяла година. Никой не се интересува дали си оздравял. Още в секундата на разболяването, доказано с антигенен тест, те пишат ПРЕБОЛЕДУВАЛ.

Та драги антиваксъри, ако искате да ходите по кръчмите, трябва да се разболеете или поне да се докопате до положителен антигенен тест...

Иначе дори и да умра от короната, ще умра спокоен, че още приживе и още докато боледувам имам правото да ходя по заведения, при това в продължение на цяла 1 година.

Всички други, които ежедневно умират, роднините им спокойно могат да изтеглят сертификата им и да го сложат в ковчезите, за да може Господ да ги пуска в кръчмите на рая цяла една година.
              Така е редно да бъде....Болните и заразените по ресторантите ,за да се освободят от стреса...А здравите,незаразените и неваксинирани да си седят у дома...Гиди тарикати с тарикати,нито се заразяват ,нито се ваксинират....Пък и нали трябва да сме все навъпреки ...В крайна сметка сме единствените в света дето клатим главите наобратно в знак на съгласие или несъгласие...

Коментар

• Интересен видеоматериал. Във втората половина се обясняват причините за страничните ефекти при ваксините и увеличените рискове при втора, трета и т.н. игла

https://www.youtube.com/watch?app=de...ature=youtu.be

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Защо не включват ученическите тестове в статистиката ?
                  Дали освен загиналото в катастрофа дете, не включиха и загиналите от пожара в болницата в КОВИД статистиката ?
                  Всяка бройка над 20 - 30 човека е съмнителна... ( и това е страшно много, но лечението с 3-4 антибиотика и имуностимулатори водят до тотален срив на органите - " ...мафия сър " )
                  На запитване на Дарик радио, вчера от министерството са отговорили, че случаите, които си посочил са включени в статистиката. Безумие!!! Но се оправдават с това, че като забележка вписват, че фаталният край настъпва в резултат на друго събитие, но понеже човека е диагностициран с ковид, влиза в статистиката. А къде да се видят забележките, никой не казва. Реално е възможно и половината случаи да не е трябвало да се вписват, ама то се гонят някакви цели все пак. Всеки си има глава на раменете и нека да я ползва, както реши според него и ако може.

Коментар

• Защо не включват ученическите тестове в статистиката ?
                    Дали освен загиналото в катастрофа дете, не включиха и загиналите от пожара в болницата в КОВИД статистиката ?
                    Всяка бройка над 20 - 30 човека е съмнителна... ( и това е страшно много, но лечението с 3-4 антибиотика и имуностимулатори водят до тотален срив на органите - " ...мафия сър " )

Коментар

Иначе аз отидох на сайта на his.bg за да проверя дали зеленият ми сертификат от ваксинирането все още е валиден, след като се разболях и имам положителен бърз антигенен тест.. Нали това е логиката - разболяваш се от корона, и веднага трябва да ти анулират зеления сертификат. На сайта обаче открих, че не само че сертификата ми не е нулиран, но се е появил и още един сертификат, че съм преболедувал

И към момента аз съм болен от коронавирус, който притежава не един, а два два различни валидни сертификата, даващи ми правото да ходя на публични места. Е те това е системата в България - болните имат не по един, а по два сертификата, и могат да си ходят където си искат. И най-вероятно някои наистина го правят и разнасят зараза. Самият аз се заразих на такова публично място, където се допускат само хора със зелени сертификати.
                      Матейка, а бе ти не беше ли се разболял от снаха ти, докато си помагал с гледането на внука ти? Да не би да и искаш зелен сертификат, като ти идва на гости?
                      ПП Шегичка, да не се разсърдиш сега?

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Ха ха, в част от Австрия забраниха и на "ваксинираните" да излизат. Ха ха, якооооо. Сигурно много бавно се "ваксинират" с трета и четвърта доза. Ганьовци.
                        И училищата затвориха за 3 седмици. За всички ученици. Трябва да се поучат от светлия пример при нас с тесове два пъти седмично.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          В целия ЕС се прилага предимно симптоматично лечение на коронавирус

Т.е. не ясно какво се лекува - грип или ковид? Не може да бъде
                          Самият грип е вид корона вирус

Коментар

Ама верно ли тая СТРАШНА болест се "лекува" като грипче. Ти да видиш. Две години вече няма грип и забравихме как става.

Коментар

• Ха ха, в част от Австрия забраниха и на "ваксинираните" да излизат. Ха ха, якооооо. Сигурно много бавно се "ваксинират" с трета и четвърта доза. Ганьовци.

Коментар

epicenter.bg
                                СЗО: При 70% от заболелите от COVID в България ненужно е изписван антибиотик

Нашите лични лекари по принцип прекаляват, меко казано, с антибиотиците.

Коментар

Working...
                                X