IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение

Това са симптомите на грипа. Направиха му маркетинг. И като се добавят страх и ужас....
    Пълни глупости. Няма грип дето да е убил 25 хиляди българи за 12 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      Въведоха следващата стъпка към потъпкване на правата и свободите ни (ще взема от ДПС да стана).
      Отмениха подписването за информирано съгласие.
      Сами се сетете какво следва ....
      Следва насилствена (задължителна) ваксинация както в Австрия.
      Специално за mikomikov цитирам източник:
      https://www.investor.bg/evropa/334/a...vruari-340096/

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Искаш да сме честни, когато ти споделяш, а когато ние споделяме - вадиш Данинг-Крюгера от кобура и се държиш като каубой. Не става така. Много си невъзпитан.
        Дънинг-Крюгера го извадих когато започна да публикуваш някакви неверни измислици за светлината и за хлорофила. Срещу тебе се обърнаха и други хора, но ти по неведоми причини продължи да твърдиш, че безсмислиците ти са верни.

Коментар

• Въведоха следващата стъпка към потъпкване на правата и свободите ни (ще взема от ДПС да стана).
          Отмениха подписването за информирано съгласие.
          Сами се сетете какво следва ....
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Тъй като преболедувах, първата седмица, или 10-на дни и при мен беше "леко": болки в ставите и очните дъна... После стана малко по-зле: вкл. и главоболие и загубеното обоняние за 3 дни, което се възвърна на 4-я ден... За възстановяването след това - още около 2 седмици.
            Не съм вземал антибиотици.
            Това са симптомите на грипа. Направиха му маркетинг. И като се добавят страх и ужас....

Коментар

Не съм прочел, че жена ти не е ваксинирана...

Не мислиш ли, че вероятността да се е заразила от теб - ваксинираният - е доста голяма?
              Или аз съм я заразил нея, или тя мене. По принцип се пазим един от друг, но в колата сме много близо, и каквото е станало, е станало в колата ходейки по магазини или по разни държавни институции. По това време (разкарването с колата) и двамата нямахме никакви сиптоми.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Демонстрираш смехотворна неосведоменост, но пък заслужаваш точка за патриотарство.
                Май си се оперирал напоследък от чувство за хумор....И да,знам,че не сме единствени с тази "особеност"... Аз -патриотар...?!!!Безброй усмихнати човечета.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Искаш да сме честни, когато ти споделяш, а когато ние споделяме - вадиш Данинг-Крюгера от кобура и се държиш като каубой. Не става така. Много си невъзпитан.

Много точно казано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Човек - аз просто казвам истината такава, каквато е. Това не означава, че съм обърнал палачинката, а че имам нова информация в личен план, която промени мирогледа ми.

Да, ваксината може би ме е пазила докато имах много антитела, но 6 месеца след ваксинирането е факт, че се заразих. Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза, защото все пак го карам леко, но тази полза не е чак толкова драстична, колкото медиите ни го набиваха в главата.

Тоест трябва да сме обективни и да сме честни, когато споделяме мнения във форума.

Тъй като преболедувах, първата седмица, или 10-на дни и при мен беше "леко": болки в ставите и очните дъна... После стана малко по-зле: вкл. и главоболие и загубеното обоняние за 3 дни, което се възвърна на 4-я ден... За възстановяването след това - още около 2 седмици.
                    Не съм вземал антибиотици.

Коментар

Човек - аз просто казвам истината такава, каквато е. Това не означава, че съм обърнал палачинката, а че имам нова информация в личен план, която промени мирогледа ми.

Да, ваксината може би ме е пазила докато имах много антитела, но 6 месеца след ваксинирането е факт, че се заразих. Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза, защото все пак го карам леко, но тази полза не е чак толкова драстична, колкото медиите ни го набиваха в главата.

Тоест трябва да сме обективни и да сме честни, когато споделяме мнения във форума.

Коментар

Винаги съм си мислил, че като съм ваксиниран, при едно евентуално заразяване ще го изкарам БЪРЗО и ЛЕКО. От двете думички вярна се оказа само втората - наистина го карам ЛЕКО, но с бързината нещо не се получи, защото боледувам вече 2 седмици и края му не се вижда.

В същото време жена ми не е ваксинирана, и го кара ТЕЖКО, при това в болница, където ежедневно и бухат по 2-3 системи с неизвестен състав.

Не съм прочел, че жена ти не е ваксинирана...

Не мислиш ли, че вероятността да се е заразила от теб - ваксинираният - е доста голяма?

Коментар

Матеев, като че си "обърнал палачинката"? Противопоставяш придобитата по естествен път и поддържана имунна система - на толкова сериозно връщащите ни в живота (експериментални) ваксини срещу ковид и нищо, че това е от няколко месеци..., а с "науката" не бива да се спори (ако и тая "наука" да не знае къде се намира за няколкото месеци...?

Барбарела "Френска" веднага ще ти пусне графика и ще ти каже колко много проценти е вероятността да мине леко - 95 % и повече! Това би трябвало да те успокоява.

.................................................. ......................

Пожелавам съпругата ти да се възстанови бързо, въпреки че казваш, че ситуацията, съвсем не е лека.

Надявам се да има още живот за нея, а ваксините са "мижи да те лажем"!

Живот и здраве!

Коментар

Благодаря за пожеланието. Много се притеснявам, защото тя е с много слаба имунна система.

Матеев, като че си "обърнал палачинката"? Противопоставяш придобитата по естествен път и поддържана имунна система - на толкова сериозно връщащите ни в живота (експериментални) ваксини срещу ковид и нищо, че това е от няколко месеци..., а с "науката" не бива да се спори (ако и тая "наука" да не знае къде се намира за няколкото месеци...?

Барбарела "Френска" веднага ще ти пусне графика и ще ти каже колко много проценти е вероятността да мине леко - 95 % и повече! Това би трябвало да те успокоява.

.................................................. ......................

Пожелавам съпругата ти да се възстанови бързо, въпреки че казваш, че ситуацията, съвсем не е лека.

Надявам се да има още живот за нея, а ваксините са "мижи да те лажем"!

Живот и здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Засега Ковид се лекува само с ваксина. Стигнахме до момента когато мангъропитеците обясняват на лекарите по света що е ковид и как да се лекува.

Боже, Божеееее.....

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Всички трябва да се включват, богатите клошари също

https://www.mediapool.bg/kloshar-izt...ews329035.html
                                Трябвало да му платят 20 бона за услугата, но са се полакомили и затова го КОВИД затрили.....
                                Ако беше в София проблемът е решен - кремация, но в монтанско трябва да ги изровят и да видят откъде е влезнал куршума....

пп Мафията е гадна, алчна и жестока...

Коментар

Working...
                                X