If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да се затриеш за една екскурзия !?!?!
Пoчинaлият cнoщи cлужитeл нa ЧEЗ във Врaцa e бил в oтличнo здрaвe, нo ce вaкcинирaл прeди някoлкo дни, нaучи eкcклузивнo aгeнция BulNеws. Бeздихaннoтo тялo нa 61-гoдишния видинчaнин, кoйтo oт някoлкo мeceцa e бил кoмaндирoвaн в клoнa нa ЧEЗ в грaдa пoд Oкoлчицa, бe нaмeрeнo cнoщи, нa cтълбитe във вхoд нa блoк нa бул. „Митo Oрoзoв“ №10. Зa фaтaлния инцидeнт cъoбщи първo мeдиятa ни. Пoчинaлият e Тихoмир Aлeкcиeв, кoйтo живeeл нa квaртирa нa 4-я eтaж в cъщия вхoд. Пo нeoфициaлнa инфoрмaция тoй нe e имaл придружaвaщи зaбoлявaния и e бил c oтлични здрaвocлoвни пoкaзaтeли, нo прeди някoлкo дни ce e вaкcинирaл cрeщу СОVID-19. Cлeдвaщaтa ceдмицa Тихoмир e щял дa пътувa cъc ceмeйcтвoтo cи нa eкcкурзия дo Турция, кoятo вeчe бил плaтил. Тoвa e и причинaтa дa ce имунизирa cрeщу зaрaзaтa, тъй кaтo зaдължитeлнитe PСR тecтoвe ocкъпявaт пoчивкaтa.
Понеже чувството за хумор на модераторите не съвпада явно с моето и от поста ми за Ирландия оставиха само картинката, за да не им отварям отново работа, ще пусна само картинката от Върмонт, щат който подобно на Ирландия е със стопроцентово ваксинирано население:
п.п. Както се вижда и от тази картинка пфайзерският буламач държи месец-два и то само срещу Ковид, след което ваксиниранираните са вече със "сдухана" имунна система, трудно реагираща и срещу най-обикновените сезонни вируси. Колко месеца след последната инжекция с експериментална генна терапия, компроментираната имунна система на "ваксинирания" евентуално би се възстановила, нека заинтересованите попитат производителят и ... или пък да звъннат на телефонната линия дето MinZdrave им я открива специално за тях: https://dariknews.bg/novini/bylgarii...sinite-2291207
Забравих да дам препоръка на разболелите се "ваксинирани" - нека звъннат на главният здравен инспектор доцент Кунчев - той може да им даде съвет от първа ръка от какво НЕ предпазва "ваксината" на Пфайзер и как да НЕ лекуват "лекото" си неразположение в продължение на месеци по неговият пример. Или пък просто могат да помислят и да теглят занапред една сочна българска благословия на Пфайзер и сие, както и на подкрепящата ги родна политическа вихрушка - да не забравяме кой назначи Кацаров и Кунчев на техните постове ... изборът си е на самите набоцкани...
п.п. в линка, който бях постнал преди седмица-две, пише защо ваксинираните се разболяват по-често, а преболедувалите - по-рядко.
@Матеев, правиш ли тестове или се ориентираш по кашлянето?
Имам положителен Бърз антигенен тест от този понеделник (15.11), което е на 7-мия ден от първия сиптом, но заразяването вероятно е станало по-рано. Жена ми - също, но тя влезе в болница, защото не е ваксинирана. В момента и двамата сме в 11-тия ден от първия сиптом, като аз съм добре, а тя - много зле. Съдира се от кашлица и сатурацията и е ниска.
"ВИБРАЦИЯТА НА ВСЯКА ДУМА РЕЗОНИРА С НАСТРОЕНИЕТО НИ. НИЕ СМЕ ТОВА, КОЕТО ИЗРИЧАМЕ
Някои лоши мисли и изрази отслабват имунната система
Всяка дума има вибрация. Затова молитвите лекуват, а лошите думи нараняват. Те оказват огромно влияние в живота ни, казват психотерапевтите. Чрез фокусиране на езика си върху думата „хубаво“ например ще получите двойно повече добри резултати в живота си, отколкото върху думата „лошо“. Нискоенергийните мисли и думи отслабват имунната система и правят хората по-склонни към заболявания. Освен това думите с високи вибрации доминират над нискоенергийните. Специалистите съветват, когато разговаряме, вместо думата „лошо“ да употребим израза „не толкова хубаво“. Вместо „няма проблеми“, кажете - „всичко е наред“. „Нека вложим малко енергия“ е по-добрият вариант от „напъни се малко“. Кажете „не се чувствам добре“ вместо „зле ми е“ и „не се сетих“, а не „забравих“. Причината е, че подсъзнанието ни чува тези изречения по този начин: „не е лесно“, „не съм богат“, „не притежавам смелост“, „не съм съвсем здрав“. Вместо „трудно е“, „разорен съм“, „страхувам се“, „болен съм“, все нискоенергийни думи, нека употребяваме
В момента е пълнолуние и затъмнение едновременно. Енергиите много бързо се сгъстяват и разреждат в зависимост от това, което ние мислим, говорим и правим. Буквално точно това, което излъчваме, моментално се връща при нас като бумеранг, но по- силно, защото е със засилка.
Така, че скъпи приятели, добре е да се осъзнаем в тези времена и да изчистим цялото си съзнание!
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Понеже чувството за хумор на модераторите не съвпада явно с моето и от поста ми за Ирландия оставиха само картинката, за да не им отварям отново работа, ще пусна само картинката от Върмонт, щат който подобно на Ирландия е със стопроцентово ваксинирано население:
п.п. Както се вижда и от тази картинка пфайзерският буламач държи месец-два и то само срещу Ковид, след което ваксиниранираните са вече със "сдухана" имунна система, трудно реагираща и срещу най-обикновените сезонни вируси. Колко месеца след последната инжекция с експериментална генна терапия, компроментираната имунна система на "ваксинирания" евентуално би се възстановила, нека заинтересованите попитат производителят и ... или пък да звъннат на телефонната линия дето MinZdrave им я открива специално за тях: https://dariknews.bg/novini/bylgarii...sinite-2291207
Винаги съм си мислил, че като съм ваксиниран, при едно евентуално заразяване ще го изкарам БЪРЗО и ЛЕКО. От двете думички вярна се оказа само втората - наистина го карам ЛЕКО, но с бързината нещо не се получи, защото боледувам вече 2 седмици и края му не се вижда.
В същото време жена ми не е ваксинирана, и го кара ТЕЖКО, при това в болница, където ежедневно и бухат по 2-3 системи с неизвестен състав.
Преди време ти бях дал искрен съвет, въпреки че си ваксиниран да имаш отговорно поведение и да се пазиш, че не се знае с тези ваксини, а ти ме прати на доктор да си прегледам болния мозък.
Въпреки това аз съм добронамерен и знам, че не ти е леко в този момент, но ТРЯБВА да вярвяш, че съпругата ти ще се оправи.
Човек - аз просто казвам истината такава, каквато е. Това не означава, че съм обърнал палачинката, а че имам нова информация в личен план, която промени мирогледа ми.
Да, ваксината може би ме е пазила докато имах много антитела, но 6 месеца след ваксинирането е факт, че се заразих. Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза, защото все пак го карам леко, но тази полза не е чак толкова драстична, колкото медиите ни го набиваха в главата.
Тоест трябва да сме обективни и да сме честни, когато споделяме мнения във форума.
Когато човек е смирен и откровен е редно да бъде подкрепен. Ти сподели открито, а много други в твоята ситуация щяха да си затраят.
Човек - аз просто казвам истината такава, каквато е. Това не означава, че съм обърнал палачинката, а че имам нова информация в личен план, която промени мирогледа ми.
Да, ваксината може би ме е пазила докато имах много антитела, но 6 месеца след ваксинирането е факт, че се заразих. Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза, защото все пак го карам леко, но тази полза не е чак толкова драстична, колкото медиите ни го набиваха в главата.
Тоест трябва да сме обективни и да сме честни, когато споделяме мнения във форума.
Аз по долу бях дал линк към изследването на израелците ,ама там е на английски ,дълго и термини медицински,аз всъщност за него научих ей от тука ,от един доктор който е за ваксините ,а може и да не е но търси начин да каже истината без да го изтрият. На руски е ама ти го знаеш,
Айде гледай пък после може и да промениш горенаписаното **Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза** на ** Може би от ваксините има полза** https://www.youtube.com/watch?v=lGT1WpqUiqA
Специално за Bingomatic2, поствам първото изречение от ТВОЯ МАТЕРИАЛ:
"Австрия ще наложи пълна блокада заради коронакризата и ще въведе задължителна ваксинация през февруари.."
Препоръчвам НЯКОЛКО ПЪТИ да прочетеш това ПЪРВО изречение, за да можеш да го осмислиш;
1. Ще успееш ли, след като си осмислил това изречение, да ми отговориш на въпроса, как това изречение кореспондира с поста ти, който коментирах, а именно:
Първоначално изпратено от Bingomatic2
И училищата (в Австрия) затвориха за 3 седмици. За всички ученици. Трябва да се поучат от светлия пример при нас с тесове два пъти седмично.
2. Дали ще ти е възможно да коментираш и онова, което според теб "следва": насилствена (задължителна) ваксинация както в Австрия.
Нали в онова, първо изречение (я пак си го припомни!) ПИШЕ, че: Австрия... ще въведе задължителна ваксинация през февруари.
Въпрос, как ще въведем, "като в Австрия", АКО ТЕ ЩЕ Я ВЪВЕДАТ през февруари... МОЖЕ БИ.
Как ние ЩЕ въведем насилствено нещо, като в друга страна, ако там още НЕ СА ГО ВЪВЕЛИ, а МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ СЛЕД повече от ТРИ МЕСЕЦА?
Моля, съвземете се и не преигравайте с тълкуването на събития, които СЕ ОЧАКВА да се случат СЛЕД МЕСЕЦИ!
Мисля, ясно съм казал, че в България ЩЕ СТАНЕ (бъдеще време) това което ЩЕ СТАНЕ (бъдеще време) в Австрия.
Освен това в статията която цитирам не пише, че МОЖЕ БИ ще бъде въведена задължителна ваксинация. Пише, че ЩЕ бъде въведена.
Дали ще стане в друг въпрос, но понеже се държиш да сме пунктоални трябваше да направя това уточнение. Защото и аз мога да те обвиня, че с думите "МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ СЛЕД повече от ТРИ МЕСЕЦА?" манупилираш мнението.
От днес мангъропитеците няма да подписват информирано съгласие и да носят отговорност за себе си при ваксинация. Но ако настояват може да ми се обадят, ще подпиша и нося отговорност за всичките. https://news.bg/health/katsarov-otme...sinatsiya.html
Коментар