IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
    Не съм прочел, че жена ти не е ваксинирана...

Не мислиш ли, че вероятността да се е заразила от теб - ваксинираният - е доста голяма?
    Или аз съм я заразил нея, или тя мене. По принцип се пазим един от друг, но в колата сме много близо, и каквото е станало, е станало в колата ходейки по магазини или по разни държавни институции. По това време (разкарването с колата) и двамата нямахме никакви сиптоми.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Демонстрираш смехотворна неосведоменост, но пък заслужаваш точка за патриотарство.
      Май си се оперирал напоследък от чувство за хумор....И да,знам,че не сме единствени с тази "особеност"... Аз -патриотар...?!!!Безброй усмихнати човечета.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Искаш да сме честни, когато ти споделяш, а когато ние споделяме - вадиш Данинг-Крюгера от кобура и се държиш като каубой. Не става така. Много си невъзпитан.

Много точно казано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Човек - аз просто казвам истината такава, каквато е. Това не означава, че съм обърнал палачинката, а че имам нова информация в личен план, която промени мирогледа ми.

Да, ваксината може би ме е пазила докато имах много антитела, но 6 месеца след ваксинирането е факт, че се заразих. Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза, защото все пак го карам леко, но тази полза не е чак толкова драстична, колкото медиите ни го набиваха в главата.

Тоест трябва да сме обективни и да сме честни, когато споделяме мнения във форума.

Тъй като преболедувах, първата седмица, или 10-на дни и при мен беше "леко": болки в ставите и очните дъна... После стана малко по-зле: вкл. и главоболие и загубеното обоняние за 3 дни, което се възвърна на 4-я ден... За възстановяването след това - още около 2 седмици.
          Не съм вземал антибиотици.

Коментар

Човек - аз просто казвам истината такава, каквато е. Това не означава, че съм обърнал палачинката, а че имам нова информация в личен план, която промени мирогледа ми.

Да, ваксината може би ме е пазила докато имах много антитела, но 6 месеца след ваксинирането е факт, че се заразих. Продължавам да си мисля, че от ваксините има полза, защото все пак го карам леко, но тази полза не е чак толкова драстична, колкото медиите ни го набиваха в главата.

Тоест трябва да сме обективни и да сме честни, когато споделяме мнения във форума.
            Искаш да сме честни, когато ти споделяш, а когато ние споделяме - вадиш Данинг-Крюгера от кобура и се държиш като каубой. Не става така. Много си невъзпитан.

Коментар

Винаги съм си мислил, че като съм ваксиниран, при едно евентуално заразяване ще го изкарам БЪРЗО и ЛЕКО. От двете думички вярна се оказа само втората - наистина го карам ЛЕКО, но с бързината нещо не се получи, защото боледувам вече 2 седмици и края му не се вижда.

В същото време жена ми не е ваксинирана, и го кара ТЕЖКО, при това в болница, където ежедневно и бухат по 2-3 системи с неизвестен състав.

Не съм прочел, че жена ти не е ваксинирана...

Не мислиш ли, че вероятността да се е заразила от теб - ваксинираният - е доста голяма?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Матеев, като че си "обърнал палачинката"? Противопоставяш придобитата по естествен път и поддържана имунна система - на толкова сериозно връщащите ни в живота (експериментални) ваксини срещу ковид и нищо, че това е от няколко месеци..., а с "науката" не бива да се спори (ако и тая "наука" да не знае къде се намира за няколкото месеци...?

Барбарела "Френска" веднага ще ти пусне графика и ще ти каже колко много проценти е вероятността да мине леко - 95 % и повече! Това би трябвало да те успокоява.

.................................................. ......................

Пожелавам съпругата ти да се възстанови бързо, въпреки че казваш, че ситуацията, съвсем не е лека.

Надявам се да има още живот за нея, а ваксините са "мижи да те лажем"!

Живот и здраве!

Коментар

Благодаря за пожеланието. Много се притеснявам, защото тя е с много слаба имунна система.

Матеев, като че си "обърнал палачинката"? Противопоставяш придобитата по естествен път и поддържана имунна система - на толкова сериозно връщащите ни в живота (експериментални) ваксини срещу ковид и нищо, че това е от няколко месеци..., а с "науката" не бива да се спори (ако и тая "наука" да не знае къде се намира за няколкото месеци...?

Барбарела "Френска" веднага ще ти пусне графика и ще ти каже колко много проценти е вероятността да мине леко - 95 % и повече! Това би трябвало да те успокоява.

.................................................. ......................

Пожелавам съпругата ти да се възстанови бързо, въпреки че казваш, че ситуацията, съвсем не е лека.

Надявам се да има още живот за нея, а ваксините са "мижи да те лажем"!

Живот и здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Засега Ковид се лекува само с ваксина. Стигнахме до момента когато мангъропитеците обясняват на лекарите по света що е ковид и как да се лекува.

Боже, Божеееее.....

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Всички трябва да се включват, богатите клошари също

https://www.mediapool.bg/kloshar-izt...ews329035.html
                      Трябвало да му платят 20 бона за услугата, но са се полакомили и затова го КОВИД затрили.....
                      Ако беше в София проблемът е решен - кремация, но в монтанско трябва да ги изровят и да видят откъде е влезнал куршума....

пп Мафията е гадна, алчна и жестока...

Коментар

• Първоначално изпратено от Don 0815 Разгледай мнение
                        Интересен видеоматериал. Във втората половина се обясняват причините за страничните ефекти при ваксините и увеличените рискове при втора, трета и т.н. игла

https://www.youtube.com/watch?app=de...ature=youtu.be
                        Хубаво е коментарите отдолу да се прочетат, за да бъде разбрано защо немците също проявяват такъв солиден скептицизъм. Този професор обясняваше преди време за нефелността на ПСР тестовете и че изобщо не са релевантни към проблема. Тук, обаче, горски обитатели от всякакъв калибър му се смееха, като се надяваха, че смехът е здраве и вирусът ще ги подмине.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Дали освен загиналото в катастрофа дете, не включиха и загиналите от пожара в болницата в КОВИД статистиката ?
                          Всички трябва да се включват, богатите клошари също

https://www.mediapool.bg/kloshar-izt...ews329035.html

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            Една история, копната:
                            Тръгнал ваксиран на селски туризъм. Отива на село и се забил директно в кметството. В кметството събрание. Портиерът го спрял от вратата още и го върнал: - Господине, провежда се общинско събрание. Не можете да присъствате. Ваксираният бръкнал за смартфона и го размахал пред портиера: - Я виж бе! Тва ми е зеления сертификат. С него мога да си ходя на всякакви групови събирания. Портиерът какво да прави - закон. Пуснал го. Ваксираният влезнал на събранието и същата сценка се повторила и с кмета. Следобед ваксираният се забил в кръчмата. Местните го подпитали: - Момче, ти май не си нашенец, а? Що дириш тука? Ваксираният се сопнал, размахвайки телефона: - Аз съм гражданин на света и с тоя сертификат мога да ходя където си искам. Оставили го те да си порка на мира и се върнали към заниманията си. На излизане ваксираният, порядъчно почерпен, решил да мине през една оградена нива зад кръчмата, за по-пряко. Посрещнал го съсухрен старец. - Младеж, недей минава през нивата ми, бре. Върви си из пътя. - Бе я не ми опявай бе, я виж тоя сертификат ме пуска навсякъде! Примирил се старецът, пуснал го. След няколко минути се чува зверски вик, все едно някой го колят жив. Всички от кръчмата излезли да видят що е туй чудо. Гледат ваксираният пердаши из поляната, а зад него го гони разбеснял се бик. Ваксираният едвам извикал веднъж, дваж за помощ, а от тълпата насъбрали се по оградата се провикнал един мощен глас: - СЕРТИФИКАТА! ПОКАЖИ МУ СЕРТИФИКАТА!!!
                            Това мангъропитеците освен, че проявяват творчество как да лекуват ковид с гореща вода и варени картофи, проявяват и страхотно творчество свързано със селския им бит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bingomatic2 Разгледай мнение

И училищата (в Австрия) затвориха за 3 седмици. За всички ученици. Трябва да се поучат от светлия пример при нас с тесове два пъти седмично.

Приятел, в момента си сгрешил времето на глагола "затварям". Може би е по-точно да използваш бъдеще време "ЩЕ ЗАТВОРЯТ", а не минало свършено, а? (не мисля, че си представител на медия? Там точно така пишат - с въпросителна в края на изречението...) НЕ Е РЕДНО!

Може би - от понеделник ЩЕ ЗАТВОРЯТ, но все още е ПЕТЪК и децата са на училище в столицата на Австрия (Виена).

Такива "неволни" грешки - преписани от недостоверни източници - по-скоро помагат за суматохата и подкрепят нашето недоверие в коректността на "информацията", която разпространяват съмнителни издания.

...................................

На база - подобна невярна информация за Виена - тук се води "спор" от няколко дни. Някой от спорещите сега ще каже, че понеделникът наближава. Да: от сряда и четвъртък - понеделникът все наближава (и по-лабилните - психически се товарят, съвсем излишно!). Материален интерес от разпространяване и поддържане на невярна информация, ли е водещият мотив?

Моля, проверявайте си инфото предварително!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Ама верно ли тая СТРАШНА болест се "лекува" като грипче. Ти да видиш. Две години вече няма грип и забравихме как става.
                                Засега Ковид се лекува само с ваксина. Стигнахме до момента когато мангъропитеците обясняват на лекарите по света що е ковид и как да се лекува.

Коментар

Working...
                                X