IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Първо, за да си роб си собственост на някой друг.
    2. робът е предмет
    3. На робът не е позволена негова собствена воля. Господаря каквото каже - това. За кого ще се ожени, от кого да има деца и т.н.

та мисля доста ви куцат 100-те процента

както виждате, камшиците и оковите са по-малко важното.
    Ок съгласих се - 99%.

1. Матряла и сега е собственост на друг.
    2. Матрялът е старовремски роб т.е. туул/предмет с по-добро КПД. Произвежда значително повече от старият роб. Толкова повече , че дори след като му се вземе 90% от това дето е произвел чрез данъци , печалба, лихви и т.н. му остават 10% с които да покрие битовите си нужди..., за да произвежда по-дълго време. Това е изключителен бонус , не само че е по-производителен, но съвременната машина/предмет/роб е в експлоатация 2-3 пъти по-дълго време.
    2.1. Не знам дали дигиталният роб ще бъде следващият ъпгрейд с положителен резултат. Не винаги новите версии са по-добри от старите.
    3. Съвременният роб очевидно, че няма свободна воля / ваксоисторията го доказва/ , прави всичко под различни форми на принуда. За господаря е изцяло съвпадение.. Относно женитбата , да сега има варианти на избор , но то не е относно липсата на робство, а поради времето. До преди 100 години поюти всички бракове на роби и матрял са били предварително уредени.
    4. Относно децата.... Предишните роби ни бият без конкуренция...то сегашните имат с мъка по 1.... , ако господаря и медицината и лекарствата позволят

ПП Да напомня - не се самозаблуждавай че си нещо повече от съвременен роб... не си :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
      Барбароне, птицо от две служби хранена...
      Няма ли да спреш да пълниш форума със статистики от преди 2г и да плашиш хората ..?
      Най-после започнаха да се появяват статистики ( въпреки нежеланието на платените драскачи и техните спонсори.... ), че млади 40-50г хора мрат при неясни обстоятелства...
      Милиони, много милиони....Пишат по света за 15 млн на година, засега....
      Няма още публикации ( освен за "бели" тромби с неясен произход ), но аз имам трима познати заболели от рак на дебелото черво за 6 месеца...Чак пък такава честота ?
      Единия си отиде, другия бере душа, но поне третия е добре....За операция се чакало 2 месеца ....
      Бъдете здрави, даже и ваксинирани !

Коментар

Разкажете повече, как дигиталната валута и ID ви пречат да пръднете...
        вие пърдите само при наличен кеш? (ето приемам сериозно мнението ви и моля за разяснение)
        За нас ще остане мистерия дали ТОЗ ЧИЛЯК е подпръцквал или не. Дано обаче не му се е наложило да разбере къде с..ат гладните.
        Също загадка е, дали извинението (тип скрито предупреждение) от страна на банката, му е подействало облекчаващо на газовете.
        Last edited by neptun266; 15.11.2023, 12:20.

Коментар

• Никаква дигитализация тотална не е възможна, и в Китай няма никакъв напредък кой знае какъв. Просто ще натъпчат бази с данни и който изгори да плати..изгорял с разходите и толкова. Кой ще я обработва тази информация ? С тези компютри които са малко по добри от калкулатори не става, а и стават все по ненадежни. Ще стане като с осичките, до една се повредиха и то не софтуерно. Сега в монтажа на частите е масово въведен BGA, това е да се запояват повърхностно части с много контакти - тепминали като чипове с голяма степен на интеграция..процесори. Начин за автоматизирано производство без да го пипне човешка ръка или да го види човешко око. Само че е заложено като поработи да се спука и прекъсне, изкарва гаранцията. На какво ще се съхранят и обработват тези данни ? Такова устройство няма, те ще трябва и да се пазят и неизбежно ще има хора което означава да злоупотребяват с тях, другото е че постоянно ще се губят. С пластмасовите карти как е ? Има си един процент щети. Само че тук щетите ще са изтрити самоличности или клонирани. В системите за трансфер на пари постоянно има прехвърлили се не където трябва, има транзакции които заспиват - някой компютър взел парите и не иска да ги дава и се налага хора да се намесват да го извадят от този цикъл.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Разбира се че задаващото се е 100% робство. Не е задължително да е с окови и камшик. Със същият успех може да бъде с дигитални окови и наказания...
            Първо, за да си роб си собственост на някой друг.
            2. робът е предмет
            3. На робът не е позволена негова собствена воля. Господаря каквото каже - това. За кого ще се ожени, от кого да има деца и т.н.

та мисля доста ви куцат 100-те процента

както виждате, камшиците и оковите са по-малко важното.

Коментар

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение

Именно Китай е опитното поле на технократичния тоталитаризъм. Политиката на едно дете пък е първата официална политика по депопулация, започнала веднага след доклада на Римския клуб през 1968г "Лимит на растежа", където се говори че предстои планетарна катастрофа заради човешката свръхпопулация, и оптималното население на света е под 2 милиарда. Резултатът в Китай е плачевен - демографски колапс, застаряващо население и много голям дисбаланс между мъже и жени в репродуктивна възраст.
              Точно така, резултата е ужасен. Сега се опитват да го коригират , но влака е заминал.
              Китай е доста напред с цифровите простотии. Това което се случва там ни очаква нас с 5-10 години забавяне....може и повече

Коментар

Разбира се че задаващото се е 100% робство. Не е задължително да е с окови и камшик. Със същият успех може да бъде с дигитални окови и наказания.
                Всъщност робството никога не е изчезвало има куп вариации - икономическо, данъчно, ипотечно и т.н. Сега се сетих за Китай и политиката на едно дете. Всъщност никога не са спирали да имаш повече деца, а просто трябваше да си платиш за детето и после за детска, училище и т.н. Т.е. за обикновеният човек не ставаше защото цифрата беше около 50К по спомен . Също така се получиха и някои ;; забавни'' следствия, като това че беше забранено да се казва пола при бременност.... обаче въпреки това се раждаха много повече момчета и т.н.
                Не ми се мисли какви простотии могат да се измислят при дигиталните истории... За децата и внуците ни ще бъде интересно
                Именно Китай е опитното поле на технократичния тоталитаризъм. Политиката на едно дете пък е първата официална политика по депопулация, започнала веднага след доклада на Римския клуб през 1968г "Лимит на растежа", където се говори че предстои планетарна катастрофа заради човешката свръхпопулация, и оптималното население на света е под 2 милиарда. Резултатът в Китай е плачевен - демографски колапс, застаряващо население и много голям дисбаланс между мъже и жени в репродуктивна възраст.

Коментар

• Този клетник Затценко ще го въртят на чеверме по пълна програма , всички изкарани с драсканици стотинки ще му излезнат през г_а. Революцията винаги изяжда своите полезни и-ти.
                  Ако все още е наоколо след десетилетие, съдбата му ще е като на героят на този пророчески клип: https://www.youtube.com/watch?v=vWkepoLUZfs.
                  С една разлика, че при него няма да има хепиенд. На Тепiхчук му давам минимален шанс да успее да избяга с боклукчийския камион, защото има плахи опити да мисли извън Матрицата.

Коментар

Предлагам по-просто решение,
                    разтревожените хора, да си припомнят дефинициите за робство и феодализъм. Така няма да внасят объркване в това което са искали да кажат.

Разбира се че задаващото се е 100% робство. Не е задължително да е с окови и камшик. Със същият успех може да бъде с дигитални окови и наказания.
                    Всъщност робството никога не е изчезвало има куп вариации - икономическо, данъчно, ипотечно и т.н. Сега се сетих за Китай и политиката на едно дете. Всъщност никога не са спирали да имаш повече деца, а просто трябваше да си платиш за детето и после за детска, училище и т.н. Т.е. за обикновеният човек не ставаше защото цифрата беше около 50К по спомен . Също така се получиха и някои ;; забавни'' следствия, като това че беше забранено да се казва пола при бременност.... обаче въпреки това се раждаха много повече момчета и т.н.
                    Не ми се мисли какви простотии могат да се измислят при дигиталните истории... За децата и внуците ни ще бъде интересно

Коментар

вие пърдите само при наличен кеш? (ето приемам сериозно мнението ви и моля за разяснение)
                      Веднага - купувам си от съседа Гошо 2 кила зрял боб / произвел е в мазето си на УВ светлина 5 кила и му е в повече ... В мазето защото на открито е забранено следи се с дронове и сателитите на Мъск кой сади забранен пърдящ боб/ без да съм ползвал дигитална валута за целта , не ми е издал касова бележка , а аз не съм си поискал т.е. подлежа на поне 10 лева глоба.
                      А пръдна на публично място, а съм издал цялата конспиративна схема за производство и употреба на зрял боб.... и ми блокират дигиталният портфейл за неопределено време или просто ми спират месечната помощ / ББД/ . Но това само при условие , че не ме разследват с какво съм плати за боба щом не е с дигитален кеш....
                      Ще ме приравнят най-малко на перач на истински зрял боб... криминален тип и половина...
                      Въобще дигитализацията / не само на кеша/ дава неограничени възможности за ликвидиране на свободата / в частност на пърдене/ на отделният индивид.

ПП Пропуснах да уточня защо въпроса с пърденето е толкова важен. Предвид глобалното затопляне , което както знаем е предизвикано в голяма част от кравите би било съвсем очаквано да се избият. След успешното справяне с тях на ред са били всички други причини генериращи метан.... съответно отглеждането и употребата на боб ще бъде криминализирана....
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.11.2023, 20:17.

Коментар

Как си го представяш, че и като пръднеш, ще има запис за това? И ако е на неподходящо място, ще бъдеш глобен да носиш два шева за три дни. Ако рецидивираш - ще ти се полага монтажна пяна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
                          Барбароне, птицо от две служби хранена...
                          Няма ли да спреш да пълниш форума със статистики от преди 2г и да плашиш хората ..?
                          Най-после започнаха да се появяват статистики ( въпреки нежеланието на платените драскачи и техните спонсори.... ), че млади 40-50г хора мрат при неясни обстоятелства...
                          Милиони, много милиони....Пишат по света за 15 млн на година, засега....
                          Няма още публикации ( освен за "бели" тромби с неясен произход ), но аз имам трима познати заболели от рак на дебелото черво за 6 месеца...Чак пък такава честота ?
                          Единия си отиде, другия бере душа, но поне третия е добре....За операция се чакало 2 месеца ....
                          Бъдете здрави, даже и ваксинирани !

Остави го Барби да си харчи парите. Ако може, и от 22 служби ще се храни. Пише с червено, синьо, зелено - да угоди на всички, от които лапа. Сигурно пише и с бяло и после нагрява дисплея - за конспиративните сводки.

Коментар

....
                            ...Кви перачи, кви 5 леуа ?! Натиска се на макс дребният и среден матрял да не шава ного към хич. Нема да мое да пръдне без позволение....

. т.е. има списък с опорки за ''предимствата''...перачи е от тях...Друг е въпроса , че е много неадекватна опорка.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                              Уж пишат интелигентни хора тук... Даже не го оспорвам, пишат правилно, изразяват се пълноценно, имат богата обща култура и тн.- обаче по най-значимият проблем на нашето настояще и бъдеще - мненията са отблъскващо елементарни?? "Перачите на пари", "бакшиш"??? сериозно, до това ли достига разбирането ви за проблемите пред дигитално ID и дигитална валута? И възможността за колосален, необратим свръхконтрол? Над всеки, във всяка област от съществуването? Сериозно, това ви е границата на осмисляне? Ужасен съм
                              Възможно е да стартира дори от сега маркетинговата част на този проект.... т.е. има списък с опорки за ''предимствата''...перачи е от тях...Друг е въпроса , че е много неадекватна опорка.

Коментар

• Предлагам по-просто решение,
                                разтревожените хора, да си припомнят дефинициите за робство и феодализъм. Така няма да внасят объркване в това което са искали да кажат.

Коментар

Working...
                                X