IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Какъв контекст е извадено - това е контекста! Бил Гейтс излиза пред публика да говори за вариантите за целенасочено намаляване на населението!Това му е мисленето! Това е посоката на търсенията му! Това е контекста, в който трябва да се разглеждат и останалите твърдения на този най-велик вирусолог сред филантропите. В друго интервю обясняваше, че вместо да се подържат живи възрастни и болни хора, може да се ползват парите за по-полезни неща. ТОВА ВИ Е КОНТЕКСТА, РАЗБЕРЕТЕ!
    Не разбирам защо се нахвърляш на всеки текст като бесен. Изглежда не знаеш какво означава "контекст". Това, което той казва, е извадено от цялостен текст. Това, което е цитирано, не е контекст. То е цитат. И ти показвам логиката на казаното, която е аполитична по същина - повече медицински и социални грижи, по-малко безконтролни раждания, по-малка популация. какво има толкоз за разбиране? Не съм му адвокат на Бил Гейтс, но и не ми се четат глупости. С Давос е същата работа - как щели да ни ликвидират. Ами, разбира се, погледни колко народ станахме. Ако всеки човек на планетата придобие твоя стандарт, тя ще спре да се върти от претоварване. Затова измислят затриване на промишленото отглеждане на добитък и свързаните с него мащабни обезлесявания и изтощавания на почвите. Хората ще ядат скакалци и бръмбари, ако толкоз искат да ядат телешко. С млечните продукти е същата работа. Китайците десетилетия не познаваха ни месото, ни млечните продукти от беднотия. Яли са по една купичка ориз на ден, клекнали и с ръце, защото не е имало толкова маси и столове за седене и вилици. Не е имало един дебел и болен китаец, всички са играели кунг-фу за физзарядка. Има едно изследване - "Китайското проучване". Сега трудно си връзват връзките на обувките. Опитай се да караш един месец само люцерна и ще видиш как ще станеш по-гъвкав и от приказките на Бойко Борисов. Ще се гънеш като лента за художествена гимнастика. Ще се въртиш като жироскоп на лост и успоредка. Къде е истината? Ще измрем от угояване, това е истината. А угояването пречи и на мисленето. И главите ни са затлъстели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
      Не съм антиваксър.

Признавам голямата полза от истински ваксини за истински опасни болести, при които смъртността е десетки проценти и от които се разболяваш тежко още при първата среща на организма с възбудителя.

Помня, че при една от няколкото ваксини за истински опасни болести, които ни правят като деца (май БЦЖ-то), имунната защита, предизвикана от ваксинирането, след 50 години е все още на 50%.

Но грипчета-ковидчета... шмъ извиняйте!
      Точно така. ИСТИНСКА ваксина за не РНК вирус / не или бавно мутиращ / с нива на смъртност различни от това да убива само хора които така или иначе са на края на живота си от друг проблем и висока заразяемост е хубаво нещо.
      Самият аз имам почти сигурно порече ваксини от пкатените тролчета протектори на фармата поради пътувания едно време по тропиците и джунглите. Дори сега не съжалявам, че съм си слагал тиф, треска , хепатит и т..н ...хапчета за малария пиех....а и съм си ПЛАЩАЛ да си ги сложа.

Ама тва нещо дето ме принуждаваха да го слагам без да ме пази в никаква степен като нормална ваксина за мутиращ вирус и с куп страници описани от тях самите странични ефекти и с моят ''доброволен'' подпис / демек няма отговорност за последиците/ айде по-добре не.
      Тва е некакъв абсурд на който биха се хванали само нискочели или принудени хора.
      Интересно ми е как ще се развие ситуацията с принудата следващият път

Коментар

• Какво не направих през последните четири години?
        Не повярвах на нито една думичка на никого, освен на собствения си аналитичен апарат и той не ме подведе.
        Телевизия не гледам, което ми спести нервите от синкретичния телевизионен паганизъм.
        Не повярвах на съседи, колеги и познати за нищо свързано с измислената пандемия.
        Не носих маска без абсолютно наложителна потребност.
        Не си позволих нито веднъж да се тествам за глупавата и още много измислена и недоказана болест.
        Нито за миг не ми мина през ума безкрайно глупавата и неизмеримо тъпа идея да допусна някой да ми инжектира неизвестна и недоказана по отношение на безопасност и ефективност течност. Не че съществува ефективна инжекция, освен обезболяващите, които също в по-голямата си част измама.
        Не повярвах на нито една от лъжите на гнусните предприемачи, които за пореден път са тръгнали на война срещу човечеството. Май, са тръгнали на война само срещу оная абсурдно глупава част от това човечество и ми се струва, че почвам да им симпатизирам. Шега.
        От шест години не съм стъпил при лекар и се чувствам прекрасно.
        Не се уплаших, въпреки лавините страх, които се сипеха от всички страни.
        Не се примирих, въпреки бездната на глупостта, която се отвори между хората.
        Не скрих нищо от това, което открих за измамата ковит.
        Не забогатях, което го считам за постижение, заради някои възможности, които се появява ха от време на време.
        --------------------------------
        Какво направих през последните четири години?
        Научих за себе си и света толкова много неща, които ми дадоха увереност, спокойствие и смелост.
        Насилието над физическата ни природа, в смисъла на ограничения и задължения ми откриха нови хоризонти. Усетих, че свободата не е да ходиш на ресторант, а да не отидеш. Свободата не е да летиш със самолети, а да не летиш. Свободата е вътре, а не вън.
        Станах много добър в готвенето. И преди си бях добър, но сега съм толкова добър, че не изпитвам желание или любопитство да ходя на ресторант, просто защото не очаквам изненади. Продължавам да уча с удоволствие.

В началото на истерията написах, че вместо да се плашим или вълнуваме, трябва да открием ония занимания, които ни доставят удоволствие и да се съсредоточим върху тях, като ги усъвършенстваме и усъвършенстваме себе си. Това носи морално удовлетворение, увереност в собствените способности и усещане за независимост, защото всичко е във ваши ръце. Рецептата е изпробвана и работи. Да работиш за някого е неблагодарно занимание.
        Заради ковид лъжата започнах да пиша повече и усетих удовлетворението от благодарните читатели. Много мило. Изказвам реципрочна благодарност.
        Почти преустановихме покупките от големите хранителни вериги и си намерихме директен доставчик на селскостопанска продукция. Моето мнение е, че международните компании са мошеници, които трябва да бъдат бойкотирани по всички възможни начини, а най-добре - съзнателно и организирано. Всъщност, те са престъпници в пълния смисъл на тая дума.
        ----------------------------------
        Две други думи.
        Често в коментарите на моите публикации се появява знаменитият шлагер „какво да се прави?".
        Надявам се на всички е ясно, че без партизанско движение, заговор и открита война срещу държавната машина, няма значим шанс за истинска промяна в живота на българите. От друга страна, за държавна машина не можем да говорим, защото и на умствено недъгавите стана ясно, че държава България няма. България е управлявана от организираната престъпна групировка на политическата каста, която в голямата си част е съставена от бивши и настоящи рецидивисти. Дори опозиционните партийни формирования получават заплати, за да говорят глупотевини от парламентарната трибуна.
        Моето мнение е, че който получава държавна заплата, не е опозиция и в това изказване включвам всички държавно-спонсорирани служебни съсловия без нито едно изключение. Моля обидените да се замислят! Измежду тях няма нито една група, която да е готова да се изправи срещу държавата, защото те са създадени, за да са зависими. Темата за мен е кристално ясна и не намирам основания да я доизяснявам.
        Та, какво да правим!
        Николай Марков, който не се нуждае от титли и звания, даде много точен отговор на тоя въпрос:
        - раждайте деца;
        - купувайте имоти;
        - събирайте и си пазете парите;
        - не плащайте данъци, доколкото е възможно...

Коментар

• Не съм антиваксър.

Признавам голямата полза от истински ваксини за истински опасни болести, при които смъртността е десетки проценти и от които се разболяваш тежко още при първата среща на организма с възбудителя.

Помня, че при една от няколкото ваксини за истински опасни болести, които ни правят като деца (май БЦЖ-то), имунната защита, предизвикана от ваксинирането, след 50 години е все още на 50%.

Но грипчета-ковидчета... шмъ извиняйте!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Между другото, това наистина е извадено от контекста. Бил Гейтс говори за безконтролното нарастване на популацията в Африка, например, именно поради липсата на елементарни медицински грижи.
            Какъв контекст е извадено - това е контекста! Бил Гейтс излиза пред публика да говори за вариантите за целенасочено намаляване на населението!Това му е мисленето! Това е посоката на търсенията му! Това е контекста, в който трябва да се разглеждат и останалите твърдения на този най-велик вирусолог сред филантропите. В друго интервю обясняваше, че вместо да се подържат живи възрастни и болни хора, може да се ползват парите за по-полезни неща. ТОВА ВИ Е КОНТЕКСТА, РАЗБЕРЕТЕ!

Коментар

Между другото, това наистина е извадено от контекста. Бил Гейтс говори за безконтролното нарастване на популацията в Африка, например, именно поради липсата на елементарни медицински грижи. Както някога у нас жените са били машини за раждане, защото не се е знаело колко ще оцелеят. Направят десет, пет умрат, пет останат. Пет е много повече от днешните 2 деца на семейство. Защото жената ражда днес едно или две и е сигурна, че те ще оцелеят. Но в Африка не е така. Отделно, че живеят като животни и така и се размножават. Медицинските грижи са свързани и със социалните такива и с всичко останало. И други неща, които приписват на Бил Гейтс, са подобни хейтове. Ако някой храни такова неистово желание да затрива човечеството, вервай ми - изобщо няма да чуем за него. По-скоро, както твърдят посветени хора - съществува паралелна цивилизация, живееща с нас на Земята. И от там идват някои работи, които са добре направлявани, използващи простотията и алчността на самия човек.
              Точно така / не за паралелната цивилизация/.
              Не съм фен на БГ и не изключвам ваксините , които се пробутват чрез него да имат стерилизиращ и убийствен ефект ''случайно'' като ''рядък'' страничен ефект. Ако е създаден такъв ефект разбира се той трябва да е достатъчно малък, за да бъде незабележим статистически или да може да се опише оправдае с други неща като климатиците , които са виновни за арестите :-). Би се търсило относително дългосрочен ефект.
              Обаче има други доказани вече демографски да речем чудесни резултати за депопулация. Те са свързани с удължаването на живота , материалното израстване и алтернатива за забавления и задоволеност. Тези неща водят до промяна на мисловната дейност и ценностната система на индивидите и до крах на раждаемостта. Случва са буквално за 1-2 поколения само и при ВСИЧКИ религии и етноси / без евреите интересно защо/. Целият т.н. развит свят е във фаза не намаляване , а на изчезване . Барбарона ако е бил някога некъв поне малко математик би трябвало да е наясно със задаващият се и вероятно необратим демографски крах.
              Така че нещата които БГ е казал ако се приложат за Африка също биха могли да доведат до тези 10-15% минус...
              Интересната част за мен е какво ще се случи след да речем 200-300 години. Следвайки тези демографско социални тактики населението спокойно би спаднало дори и до под милиард без да има груба умишлено причинена буквално смърт. Убеден съм че подобни модели са били разглеждани от който е заинтересован с необходимата прецизност.
              Не знам обаче какво хубаво и за кого би донесла подобна депопулация. / спасяването на Земята от човека е несериозно да е/.
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.12.2023, 03:29.

Коментар

Между другото, това наистина е извадено от контекста. Бил Гейтс говори за безконтролното нарастване на популацията в Африка, например, именно поради липсата на елементарни медицински грижи. Както някога у нас жените са били машини за раждане, защото не се е знаело колко ще оцелеят. Направят десет, пет умрат, пет останат. Пет е много повече от днешните 2 деца на семейство. Защото жената ражда днес едно или две и е сигурна, че те ще оцелеят. Но в Африка не е така. Отделно, че живеят като животни и така и се размножават. Медицинските грижи са свързани и със социалните такива и с всичко останало. И други неща, които приписват на Бил Гейтс, са подобни хейтове. Ако някой храни такова неистово желание да затрива човечеството, вервай ми - изобщо няма да чуем за него.

По-скоро, както твърдят посветени хора - съществува паралелна цивилизация, живееща с нас на Земята. И от там идват някои работи, които са добре направлявани, използващи простотията и алчността на самия човек.
                Удивителни са последствията от 34 години "преход“ в България

Коментар

• Твърдение: През 2011 г. съоснователят на Microsoft Бил Гейтс пише статия за The Sovereign Independent, озаглавена "Депопулация чрез насилствено ваксиниране: Решението с нулеви въглеродни емисии!"

ОЦЕНКА НА AP: Невярно. Гейтс не е написал тази статия. Вестникът използва цитат от Гейтс, изваден от контекста, за да подкрепи подвеждащата идея, но текстът на статията е написан от друг автор, според уеб архива на страницата.

ФАКТИТЕ: Потребители на социалните мрежи разпространяват снимка на годишно издание на ирландска публикация, за да твърдят, че почти десетилетие преди пандемията COVID-19 милиардерът филантроп Гейтс е предупредил в статия за предстояща кампания за масова ваксинация в подкрепа на усилията за депопулация.

Размазаната снимка, споделена повече от 3000 пъти в Twitter, показва как някой държи екземпляр от вестника The Sovereign Independent. Вестникът има заглавие, което гласи: "Депопулация чрез насилствена ваксинация: Решението с нулеви въглеродни емисии!" До заглавието се появява снимка на Гейтс заедно с по-дълъг негов цитат.

"Тази жена държи вестник, който пази от 2011 г. насам", гласи надписът в туитър. "Вестникът съдържа статия на Бил Гейтс, озаглавена "Депопулация чрез задължителна ваксинация". Гейтс смята, че това би било най-"екологичното решение". Никой не се е замислял много за това по онова време".

Всъщност обаче статията е написана от автор на име Рейчъл Уиндър, а не от Гейтс. Байлайнът на Уиндър може да се види на по-ясно изображение на същия вестник, което е архивирано онлайн. Уебсайтът на вестника, който споделя дезинформация, включително теории на конспирацията,изглежда е бил актуализиран за последен път през 2014 г.

Въпреки че цитатът, който се появява на първата страница на изданието от юни 2011 г., е автентичен цитат от Гейтс, той е изваден от контекста.

"Светът днес има 6,8 милиарда души", гласи цитатът до снимката на Гейтс. "Този брой ще нарасне до около 9 милиарда. Сега, ако свършим наистина добра работа по отношение на новите ваксини, здравеопазването, услугите в областта на репродуктивното здраве, ще намалим този брой може би с 10 или 15 %."

Гейтс изнася този цитат по време на лекция в TEDx през 2010 г., наречена "Иновации за постигане на нула". Но той не говореше за убиване на хора с ваксини. Той обсъждаше как ваксините и подобрените здравни грижи могат да помогнат за намаляване на темповете на нарастване на световното население и впоследствие за намаляване на въглеродните емисии, както съобщи Асошиейтед прес.

В предишни интервюта Гейтс е твърдял, че подобряването на ваксините и здравните грижи може да забави темповете на нарастване на населението в бедните страни, тъй като намалява детската смъртност. Според Гейтс, когато повече деца достигат до зряла възраст, родителите могат да изберат по-малък брой семейства.

"Удивително е, че тъй като децата оцеляват, родителите чувстват, че ще имат достатъчно деца, за да ги издържат в напреднала възраст, така че избират да имат по-малко деца", каза Гейтс в интервю през 2012 г.

Той повтори същата идея в годишното писмо на фондация "Бил и Мелинда Гейтс" за 2014 г.

"Когато децата са добре хранени, напълно ваксинирани и лекувани от често срещани болести като диария, малария и пневмония, бъдещето става много по-предвидимо", се казва в писмото "Родителите започват да вземат решения, основани на разумното очакване, че децата им ще живеят".

Last edited by barbaron; 28.12.2023, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Пак ли лъжеш хората с фаКчекъри ве трол ! Нямате грам съвест сороспиите.

Какво е казал гейтс?

quote during a 2010 TEDx talk called “Innovating to Zero.”

https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript

04:17
                    First, we've got population.
                    The world today has 6.8 billion people.
                    That's headed up to about nine billion.
                    Now, if we do a really great job on new vaccines,
                    health care, reproductive health services,
                    we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent.

Първо, имаме население. Днес светът наброява 6,8 милиарда души. Той ще нарасне до около 9 милиарда. Ако свършим наистина добра работа с нови ваксини, здравни грижи, услуги в областта на репродуктивното здраве, бихме могли да намалим този брой с 10 или 15 %.

Как се намалява население с нови ваксини ? Нарича се геноцид чрез стерилизация или убийство
                    Между другото, това наистина е извадено от контекста. Бил Гейтс говори за безконтролното нарастване на популацията в Африка, например, именно поради липсата на елементарни медицински грижи. Както някога у нас жените са били машини за раждане, защото не се е знаело колко ще оцелеят. Направят десет, пет умрат, пет останат. Пет е много повече от днешните 2 деца на семейство. Защото жената ражда днес едно или две и е сигурна, че те ще оцелеят. Но в Африка не е така. Отделно, че живеят като животни и така и се размножават. Медицинските грижи са свързани и със социалните такива и с всичко останало. И други неща, които приписват на Бил Гейтс, са подобни хейтове. Ако някой храни такова неистово желание да затрива човечеството, вервай ми - изобщо няма да чуем за него. По-скоро, както твърдят посветени хора - съществува паралелна цивилизация, живееща с нас на Земята. И от там идват някои работи, които са добре направлявани, използващи простотията и алчността на самия човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Една жена на пазара? Единственият екземпляр на вестника изгорен от глобалистите?

За наивността почивен ден няма.
                      https://archive.org/details/the-sove...p?view=theater

Коментар

• Намаляване на населението в Обединеното кралство

Доклад, тихомълком публикуван от правителството на Обединеното кралство, потвърждава, че инжекциите срещу COVID-19 далеч не са ефективни, тъй като неваксинираното население представлява само 5% от смъртните случаи от COVID-19 в Англия от началото на 2023 г., докато 3 и 4 пъти ваксинираното население е представляват 95% от смъртните случаи от COVID-19 сред ваксинираните, като по-голямата част от тези смъртни случаи са регистрирани сред 4 пъти ваксинираните.

https://expose-news.com/2023/12/23/d...hs-vaccinated/

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Твърдение: През 2011 г. съоснователят на Microsoft Бил Гейтс пише статия за The Sovereign Independent, озаглавена "Депопулация чрез насилствено ваксиниране: Решението с нулеви въглеродни емисии!"

ОЦЕНКА НА AP: Невярно. Гейтс не е написал тази статия. Вестникът използва цитат от Гейтс, изваден от контекста, за да подкрепи подвеждащата идея, но текстът на статията е написан от друг автор, според уеб архива на страницата.

Пак ли лъжеш хората с фаКчекъри ве трол ! Нямате грам съвест сороспиите.

Какво е казал гейтс?

quote during a 2010 TEDx talk called “Innovating to Zero.”

https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero/transcript

04:17
                          First, we've got population.
                          The world today has 6.8 billion people.
                          That's headed up to about nine billion.
                          Now, if we do a really great job on new vaccines,
                          health care, reproductive health services,
                          we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent.

Първо, имаме население. Днес светът наброява 6,8 милиарда души. Той ще нарасне до около 9 милиарда. Ако свършим наистина добра работа с нови ваксини, здравни грижи, услуги в областта на репродуктивното здраве, бихме могли да намалим този брой с 10 или 15 %.

Как се намалява население с нови ваксини ? Нарича се геноцид чрез стерилизация или убийство

Коментар

• "безопасни и ефективни ваксини само за три месеца."

Безопасни колкото фалшивите ваксини за кови - най-вредните и смъртоносни ваксини в историята на ваксинологията. Ефективни колкото тях - ПЪЛНА НУЛА - нито предпазват от заразяване, нито предпазват от боледуване, нито предпазват от разпространяване, нито предпазват от тежко боледуване, нито предпазват от смъртен изход при боледуване. СТО ПРОЦЕНТА ОТСЪСТВИЕ НА ЕФЕКТИВНОСТ - само при измамата "ваксина срещу ковид". Купувате милиони дози, плащате милиарди, изхвърляте.

Коментар

• Д-р Флориан Крамър е впечатлен от бързината, с която медицинската наука е разработила ваксини срещу COVID-19, но не чак толкова, че да смята, че всички трябва да са доволни от това, че ваксината е представена на обществеността за по-малко от година след избухването на вирусна епидемия.

Изследователят от лабораторията и професор по ваксинология в Icahn School of Medicine at Mount Sinai (ISMMS) в Ню Йорк твърди, че чрез по-добра подготовка за бъдещи вирусни пандемии изследователските институции могат да работят заедно за създаването на безопасни и ефективни ваксини
                              само за три месеца.

https://www.aamc.org/news/covid-19-v...es-even-faster

Коментар

• Тестване и одобрение на ваксината COVID

Много хора бяха учудени от това колко бързо са разработени ваксините COVID-19.

Въпреки че първите ваксини бяха създадени, оценени и разрешени за спешна употреба за по-малко от година, бъдете сигурни, че не са пропуснати никакви стъпки за гарантиране на тяхната безопасност и ефективност. Те преминаха през същите нива на преглед и тестване, както и другите ваксини.

Учените са работили в продължение на много години, много преди началото на пандемията COVID-19, за разработване на ваксини срещу коронавируси. Знанията, натрупани от предишни изследвания, помогнаха за ускоряване на разработването на ваксините COVID-19.

След първоначалното им разработване в лабораториите всички ваксини преминават през три фази на клинични изпитвания, за да се гарантира, че са безопасни и ефективни. (При изпитванията се сравняват резултатите, включително колко хора се разболяват, между ваксинираните и неваксинираните.) След това Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) преглежда резултатите от клиничните изпитвания, преди да реши дали да даде разрешението или одобрението си.

Макар че трите фази на клиничните изпитвания на ваксини обикновено се извършват една по една, по време на разработването на ваксините COVID-19 те се застъпват, за да се ускори процесът и ваксините да бъдат използвани възможно най-бързо в помощ на борбата с пандемията. Изпитванията не показаха сериозни проблеми с безопасността в рамките на осем седмици след ваксинацията, което е важно, тъй като е необичайно нежеланите реакции към ваксините да се появяват след този период от време. В клиничните изпитвания на ваксините COVID-19 са участвали десетки хиляди доброволци от различни възрасти, раси и етноси.

FDA и Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) продължават да следят безопасността на ваксините и да предупреждават обществеността за здравословни проблеми, за които се съобщава след ваксинация.

Коментар

Working...
                                X