IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
    Така е, на биомасата трябва да се оставя малко поне свободно пространство, и да не е пренавита пружината, иначе идват камъните.
    Това не знаят сегашните неУмно, млади и красиви, притиснали са народЪт във ъгъла и до лятото ще са история, а някой ще бъде убит, понеже са много нагли на всички равнища.

това съм го пропуснал, явно подсурдинка тези цели са установени сериозно, а не са конспирации.
    Това не изглежда изобщо здравословно, болести, вируси и бацили ще имат голям шанс.

Надяваме се, Новата 2024г., да донесе положителни промени !
    Каква ти конспирация, планът се движи с такава скорост, че съм ужасен! Бръмбари, химикали и лабораторна гняс - това е "здравословната диета" за безполезните ядачи според визията на ОЧЗ! ПОНЕЖЕ БОЛНИТЕ И СЛАБИТЕ ХОРА СЕ УПРАВЛЯВАТ ПО-ЛЕСНО! А не понеже кравешките пръдни развалят клаймъта! И това не мога да го обясня на медийно-манипулираната биомаса, всеки път като опитам, виждам такава празнота в очите, че изтръпвам! Каквото им кажат от телевизора, това е реалността, независимо какво се случва!

Коментар

• След дъжд - качулка

Срещу България са подадени три правни жалби, свързани с провала на ваксинационната кампания и реакцията на властите по време на пандемията, която доведе страната до най-високата смъртност от Covid-19 в Европа.

В жалбите се търси отговорност от държавата за неваксиниране на най-уязвимите от COVID-19 хора. Една жалба е подадена до националните съдилища, а втората до Европейския комитет по социални права към Съвета на Европа. Третата се отнася до решението за затваряне на училища, когато имаше безплатен достъп до ваксини.

Причината е, че хиляди българи с придружаващи заболявания – сърдечно-съдови, диабет, хронични респираторни или нефрологични заболявания или рак, както и хора над 60-годишна възраст биха могли да избегнат тежки заболявания и смърт, ако бяха ваксинирани навреме.

"България не е осигурила приоритетен достъп до ваксини за тези групи в периода, в който достъпът до ваксини е бил ограничен, между декември 2020 г. и май 2021 г.“, се казва в жалбата, подадена до Европейския комитет по социални права от българския офис на "Отворено общество“.

Съгласно националния ваксинационен план, приет от правителството на Бойко Борисов на 7 декември 2020 г., възрастните и хронично болните са били поставени в най-късната възможна четвърта фаза на ваксинация. Те са поставени след почти всички видове държавни служители и медицински персонал и са определени "по предварително изготвени списъци“.

"Неясната формулировка, използвана в Националния план за ваксиниране, позволи да се ваксинират всякакви хора преди уязвимите хора“, обясни Адела Качаунова, директор на програмата за правна защита на Българския хелзинкски комитет. Тя заведе делото в съда.

В съдебната жалба се подчертава, че дори след като започна масовата ваксинация, властите не са положили никакви усилия да създадат достъп на уязвимите граждани до дефицитните тогава ваксини.

В резултат на това между януари и май 2021 г. в България от COVID-19 са починали 8813 души на възраст 60 и повече години, което представлява над 80% от всички смъртни случаи, свързани с COVID-19 през този период. В жалбата се твърди, че България е нарушила правото на живот на тези уязвими хора.

Колективната жалба пред Европейския комитет по социални права касае и липсата на адекватна кампания за убеждаване на обществото в необходимостта от ваксинация.

"България не е изпълнила задължението си да информира и образова надлежно и адекватно хората, особено най-уязвимите, за значението на ваксинацията срещу COVID-19 като средство за защита“, се казва още в жалбата.

Документът настоява Европейската комисия да определи незабавни мерки от българското правителство за избягване на нови случаи на предотвратима загуба на човешки живот.

Коментар

• Така е, на биомасата трябва да се оставя малко поне свободно пространство, и да не е пренавита пружината, иначе идват камъните.
        Това не знаят сегашните неУмно, млади и красиви, притиснали са народЪт във ъгъла и до лятото ще са история, а някой ще бъде убит, понеже са много нагли на всички равнища.

Click image for larger version

Name:	6t5.JPG
Views:	1
Size:	59.8 КБ
ID:	4142374

това съм го пропуснал, явно подсурдинка тези цели са установени сериозно, а не са конспирации.
        Това не изглежда изобщо здравословно, болести, вируси и бацили ще имат голям шанс.

Надяваме се, Новата 2024г., да донесе положителни промени !

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

И друг път съм го казвал, но не пречи да го повторя.

Бойко се показа човек по време на Ковида. Нищо неземно, нищо изключително, но осезаемо различно от световните „лидери”. Показа, че не мрази българите. Не знам друго място, където да оставиха църквите постоянно отворени. Дори в Гърция ги затвориха.

Сигурен съм, че една от причините (не основната естествено) от Посолството да го гърчат толкова е тази.
          ​​​
          Никога не е мислел за доброто на народа както и в този случай

Ако мислеше за държавата и хората нямаше да краде и с гъза нямаше да потроши милиони за ваксини за които беше ясно че няма кой да си ги сложи

Просто го беше страх че ако пренавие пружината пак ще бъде изгонен с камъни както през 2013-та

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Има заинтересовани и не го крият вече .

https://rumble.com/v29ek5c-136728192.html

https://rumble.com/v2b51k0-139643424.html
            Тези неща са известни в голяма степен.
            Аз имах предвид това
            Израел
            2.90 births per woman (2020)
            Турция
            1.92 births per woman (2020)
            Иран
            1.71 births per woman (2020)
            Саудитска Арабия
            2.46 births per woman (2020)
            САЩ
            1.64 births per woman (2020)
            EU
            1.53

Коментар

• Според прогноза (именно, щото е стряскаща за планетата, може би е нужно подрязване) на Организацията на обединените нации, населението на света ще се увеличи от 7,9 милиарда през 2023 г. на 8,5 милиарда през 2030 г., 9,7 милиарда през 2050 г. и 10,4 милиарда през 2060 г.

Увеличението на населението ще бъде неравномерно разпределено по региони.
              Азия ще остане най-населеният регион в света, с 5,6 милиарда души през 2060 г., което представлява 53% от световното население.
              Африка ще бъде вторият най-населен регион, с 2,9 милиарда души през 2060 г., което представлява 28% от световното население.

Ето очакваното увеличение на населението в проценти за всеки регион през 2030, 2040, 2050 и 2060 г.:
              Азия 11,8% 9,2% 6,5% 4,2%
              Африка 22,1% 19,1% 15,4% 11,8%
              Северна Америка 4,7% 3,7% 2,7% 1,7%
              Южна Америка 11,6% 9,8% 8,0% 6,2%
              Европа 2,8% 2,3% 1,8% 1,3%
              Австралия и Океания 2,8% 2,3% 1,8% 1,3%

Според прогноза на Организацията на обединените нации, населението на Земята по възрастови групи ще се увеличи, както следва:
              • 55-70 години: от 1,5 милиарда през 2023 г. на 2,1 милиарда през 2030 г., 2,8 милиарда през 2050 г. и 3,6 милиарда през 2060 г.
              • 71-85 години: от 620 милиона през 2023 г. на 810 милиона през 2030 г., 1,1 милиарда през 2050 г. и 1,5 милиарда през 2060 г.
              • 86-100 години: от 150 милиона през 2023 г. на 210 милиона през 2030 г., 310 милиона през 2050 г. и 420 милиона през 2060 г.
              Както се вижда от графиките, населението на Земята в тези възрастови групи ще се увеличи значително през следващите десетилетия. Това се дължи на застаряването на населението, което се случва в световен мащаб.

Застаряването на населението има редица последици за обществата. То може да доведе до увеличаване на разходите за здравеопазване, пенсии и грижи за възрастни хора. Също така може да намали трудовата сила и да затрудни финансирането на социалните програми.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Според прогнозата на Националния статистически институт, населението на България ще продължи да намалява през следващите десетилетия.
              През 2023 г. населението на България е 6,26 милиона души.
              Очаква се да намалее до 5,6 милиона души през 2030 г., 5,1 милиона души през 2040 г. и 4,7 милиона души през 2050 г.

Увеличението на населението по възрастови групи ще се разпредели, както следва:
              0-18 години 1,2 милиона души 1,1 милиона души 1,0 милиона души 900 000 души
              19-45 години 2,5 милиона души 2,2 милиона души 2,0 милиона души 1,8 милиона души
              46-66 години 1,9 милиона души 1,7 милиона души 1,5 милиона души 1,3 милиона души
              67+ години 1,6 милиона души 1,8 милиона души 2,0 милиона души 2,2 милиона души

Както се вижда от таблицата, населението в България ще остарява през следващите десетилетия.
              През 2023 г. населението в трудоспособна възраст (19-66 години) е 4,4 милиона души.
              Очаква се да намалее до 3,7 милиона души през 2030 г., 3,5 милиона души през 2040 г. и 3,1 милиона души през 2050 г.

Това намаляване на населението в трудоспособна възраст ще има редица последици за България.
              То може да доведе до увеличаване на разходите за здравеопазване, пенсии и грижи за възрастни хора.
              Също така може да затрудни финансирането на социалните програми и да намали икономическия растеж.

За да се справят с тези предизвикателства, българските власти трябва да предприемат мерки за насърчаване на раждаемостта и за привличане на мигранти.

===========================================

Сега, ООН са във същата игра, тоест те са И инструментът на контрол. нищо не означават предвижданията, НО е възможен и вариант,
              когато Дълбоката държава да предпочете десетки милиарди паплач, хрупаща хляб, пици и бисквити от бръмбарово брашно и субсидирано със Базов Доход, живеещо под наем във контролирани селища и т.н.
              Не ще бъде Нормален живот, ДЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение
                Предстои и трето дело срещу българското правителство.
                И друг път съм го казвал, но не пречи да го повторя.

Бойко се показа човек по време на Ковида. Нищо неземно, нищо изключително, но осезаемо различно от световните „лидери”. Показа, че не мрази българите. Не знам друго място, където да оставиха църквите постоянно отворени. Дори в Гърция ги затвориха.

Сигурен съм, че една от причините (не основната естествено) от Посолството да го гърчат толкова е тази.
                ​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                  Случва са буквално за 1-2 поколения само и при ВСИЧКИ религии и етноси / без евреите интересно защо/. Целият т.н. развит свят е във фаза не намаляване , а на изчезване . Барбарона ако е бил някога некъв поне малко математик би трябвало да е наясно със задаващият се и вероятно необратим демографски крах.
                  Така че нещата които БГ е казал ако се приложат за Африка също биха могли да доведат до тези 10-15% минус...
                  Интересната част за мен е какво ще се случи след да речем 200-300 години. Следвайки тези демографско социални тактики населението спокойно би спаднало дори и до под милиард без да има груба умишлено причинена буквално смърт. Убеден съм че подобни модели са били разглеждани от който е заинтересован с необходимата прецизност.
                  Не знам обаче какво хубаво и за кого би донесла подобна депопулация. / спасяването на Земята от човека е несериозно да е/.
                  Има заинтересовани и не го крият вече .

https://rumble.com/v29ek5c-136728192.html

https://rumble.com/v2b51k0-139643424.html

Коментар

• НАГЛОСТ, БРУТАЛНА НАГЛОСТ ! ОТРОВЕНО ОБЩЕСТВО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ ! Euractiv: "Отворено общество" и Хелзинският комитет съдят България за провал на ваксинацията срещу Ковид

https://glasove.com/komentari/euract...-sreshtu-kovid

Срещу България са подадени три правни жалби, свързани с провала на ваксинационната кампания и реакцията на властите по време на пандемията, която доведе страната до най-високата смъртност от Ковид-19 в Европа, научи Euractiv.

В жалбите се търси отговорност от държавата за неваксиниране на най-уязвимите от Ковид-19 хора. Една жалба е подадена до националните съдилища, а втората до Европейския комитет по социални права към Съвета на Европа. Третата се отнася до решението за затваряне на училища, когато имаше безплатен достъп до ваксини.

Причината е, че хиляди българи с придружаващи заболявания – сърдечно-съдови, диабет, хронични респираторни или нефрологични заболявания или рак, както и хора над 60-годишна възраст биха могли да избегнат тежки заболявания и смърт, ако бяха ваксинирани навреме.

Предстои и трето дело срещу българското правителство. Това е над решението за затваряне на училища и преминаване на учениците само към онлайн обучение, което беше наредено от властите през октомври 2021 г. Тогава училищата бяха единствените затворени публични институции в България, въпреки че страната вече имаше безплатен достъп до ваксини за цялото население

Коментар

• Среща с "филантропа" и приятели .

https://rumble.com/v1ux5we--the-bill...loodline-.html

Коментар

• Sophie Lietke from Berlin, who has been training at the Federal Rhythmic Gymnastics Base in Fellbach-Schmiden since the beginning of this year, died suddenly and unexpectedly.https://www.stuttgarter-nachrichten....8eb53de87.html

Коментар

Истината е, че Земята в никакъв случай не е пренаселена. Истината е, че сега се гледат повече крави, НО много по-малко овце и кози.

С други думи, напълнил си чувала с откровени глупости. Не знам Давос Мавос, ама да искаш съзнателно да намаляваш населението си е обикновена мизантропия.

За съжаление много от нискочелите, поради пълна нефелност, са свръхобразовани с по седем осем дипломи и стотици допълнителни квалификации. Звучи контраинтуитивно, но мисля че ще ме разбереш. На основание тези тапии, са се намърдали в структури с право на репресия.

А „следващия’’ път ще е като този. Защо не, когато няма никакви последствия за убийците.
                          Не казваш нищо за паралелната цивилизация. Там каква е истината? Физиците все по-смело твърдят, че има паралелни Вселени и Хю Еверет е бил несправедливо пренебрегнат. Можем ли да населим някоя от тях и да разтоварим малко нашата Вселена, а оттам и Земята? Харесвам хората, които говорят от амвона на истината, защото ми спестяват дългото пътуване към нея. Ако гледаме повече овце, няма ли да станем твърде много дори за твоето човеколюбие? Намират ли ти се повече чували, защото имам още въпроси, които не ми дават мира?

Коментар

А „следващия’’ път ще е като този. Защо не, когато няма никакви последствия за убийците.

Следващият път ще е и по-зле. Светът междувременно е отъпял още.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                              истината
                              Истината е, че Земята в никакъв случай не е пренаселена. Истината е, че сега се гледат повече крави, НО много по-малко овце и кози.

С други думи, напълнил си чувала с откровени глупости. Не знам Давос Мавос, ама да искаш съзнателно да намаляваш населението си е обикновена мизантропия.

Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Тва е некакъв абсурд на който биха се хванали само нискочели или принудени хора.
                              Интересно ми е как ще се развие ситуацията с принудата следващият път
                              За съжаление много от нискочелите, поради пълна нефелност, са свръхобразовани с по седем осем дипломи и стотици допълнителни квалификации. Звучи контраинтуитивно, но мисля че ще ме разбереш. На основание тези тапии, са се намърдали в структури с право на репресия.

Last edited by terziеv; 29.12.2023, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не разбирам защо се нахвърляш на всеки текст като бесен. Изглежда не знаеш какво означава "контекст". Това, което той казва, е извадено от цялостен текст. Това, което е цитирано, не е контекст. То е цитат. И ти показвам логиката на казаното, която е аполитична по същина - повече медицински и социални грижи, по-малко безконтролни раждания, по-малка популация. какво има толкоз за разбиране? Не съм му адвокат на Бил Гейтс, но и не ми се четат глупости. С Давос е същата работа - как щели да ни ликвидират. Ами, разбира се, погледни колко народ станахме. Ако всеки човек на планетата придобие твоя стандарт, тя ще спре да се върти от претоварване. Затова измислят затриване на промишленото отглеждане на добитък и свързаните с него мащабни обезлесявания и изтощавания на почвите. Хората ще ядат скакалци и бръмбари, ако толкоз искат да ядат телешко. С млечните продукти е същата работа. Китайците десетилетия не познаваха ни месото, ни млечните продукти от беднотия. Яли са по една купичка ориз на ден, клекнали и с ръце, защото не е имало толкова маси и столове за седене и вилици. Не е имало един дебел и болен китаец, всички са играели кунг-фу за физзарядка. Има едно изследване - "Китайското проучване". Сега трудно си връзват връзките на обувките. Опитай се да караш един месец само люцерна и ще видиш как ще станеш по-гъвкав и от приказките на Бойко Борисов. Ще се гънеш като лента за художествена гимнастика. Ще се въртиш като жироскоп на лост и успоредка. Къде е истината? Ще измрем от угояване, това е истината. А угояването пречи и на мисленето. И главите ни са затлъстели.
                                Аз слушах ЦЯЛОСТНИЯ ТЕКСТ и ти казвам - човека иска да намалява населението на планетата. С добри средства на думи пред камерите, а при затворени врати - кой знае. Това е достатъчно, за да не приемаш нито едно негово предложение като добронамерено. Извън недвусмислените икономически интереси. Бесен съм, защото дори дир ектно да ви кажат, че целта им е депопулация, не щете да разберете, понеже било казано по мек начин и в някакъв си контекст. Пак ти казвам - за тях сме излишни и искат да ни няма. Това е контекста. "Ненужни ядачи" - тук контекст трябва ли ти

ПП на планетата може да гледаме достатъчно добитък за всеки човек по три храненета дневно, ама айде да не почваме по тая тема.

Коментар

Working...
                                X