IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Ще започна от последната теза.Удължаването на живота в средите на най-горните етажи на власта вече е факт.Погледни Бъфет......Чарли Мънгър....И ред други милиардери и короновани особи.Разбира се че Светия Гралл към който се стремят е максимално удължаване и аз съм убеден че в тази насока има големи усилия.По въпроса за преследване на целите...........Самото съществуване на тайни общества които са на стотици и даже хиляди години е показателно за това колко готови са да преследват определени цели.....Какво е общото между завоеванията на турците през 15-16 век.Разцвета на Обединените Нидерлански провинции 16-17 век...........Революцията на Кромуел в Англия.........Последващото създаване през 1694 година на първата ЦБ емитираща напрактика необезпечен кредит.........Френската Революция........Създаването на ФЕД през 1913 година........Всичко това е една постепенна линия на изместване на капитали и власт от Венеция през Нидерландия оттам към Англия та до колуминацията на създаването на ФЕД..........Разбира се отделните имена са без значение..........Но тенденцията е тази.А началото е поставено с падането на Константинопол на 13 04 1204 година ......И изтичането на златото и среброто в касите на венецианские еврейски фамилии.......Та така........
    Какво да го гледам Бъфет? Той е рухнал старец, подобно на Байдън!
    Ако си мултимилионер няма проблем да те откарат до 100 или много близко до 100те!

Няма оправия за мозъка обаче! Байдън е примера!

И цялото тяло да ти сменят, няма как да ти сменят мозъка...там е проблема в същественото удължаване на живота!

Голяма част от изброените от теб процеси навярно са се движили от личен сремеж към богатсво и власт, а не толкова, че е имало генрален план и някаква предначертана линия!

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Удължаването на живота е мираж! Никога няма да се случи защото е невъзможно.

Това което реално се случва сега е скъсяване на живота защото масата от хората днес живеят доста под заложеният генетичен средно-максимален потенциал който теоретично е около 110-120г.
      Каквото и да измисли науката средната продължителност никога няма да надхвърли 120г. А и реално човек след като прехвърли 80г вече става нефункционален тъй като самият скелет е износен и всички органи за амортизирани. Каква полза от това че си жив като не може да правиш нищо и те мъчи старческата деменция?
      Мираж може да е за момента със сегашните технологии.......Но всичко се променя.Има две направления по темата.Удължаване на живота на физическото тяло и пренасяне на съзнанието на неорганичен носител.И по двете се работи усилено.

Коментар

Ще започна от последната теза.Удължаването на живота в средите на най-горните етажи на власта вече е факт.Погледни Бъфет......Чарли Мънгър....И ред други милиардери и короновани особи.Разбира се че Светия Гралл към който се стремят е максимално удължаване и аз съм убеден че в тази насока има големи усилия.По въпроса за преследване на целите...........Самото съществуване на тайни общества които са на стотици и даже хиляди години е показателно за това колко готови са да преследват определени цели.....Какво е общото между завоеванията на турците през 15-16 век.Разцвета на Обединените Нидерлански провинции 16-17 век...........Революцията на Кромуел в Англия.........Последващото създаване през 1694 година на първата ЦБ емитираща напрактика необезпечен кредит.........Френската Революция........Създаването на ФЕД през 1913 година........Всичко това е една постепенна линия на изместване на капитали и власт от Венеция през Нидерландия оттам към Англия та до колуминацията на създаването на ФЕД..........Разбира се отделните имена са без значение..........Но тенденцията е тази.А началото е поставено на с падането на Константинопол на 13 04 1204 година ......И изтичането на златото и среброто в касите на венецианские еврейски фамилии.......Та така........
        Удължаването на живота е мираж! Никога няма да се случи защото е невъзможно.

Това което реално се случва сега е скъсяване на живота защото масата от хората днес живеят доста под заложеният генетичен средно-максимален потенциал който теоретично е около 110-120г.
        Каквото и да измисли науката средната продължителност никога няма да надхвърли 120г. А и реално човек след като прехвърли 80г вече става нефункционален тъй като самият скелет е износен и всички органи са амортизирани. Каква полза от това че си жив като не може да правиш нищо и те мъчи старческата деменция?

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
          Няма да си сложа ваксина, нито една произведена от западна компания.

Веднаха ще обясня и защо. Същите "авторитети" които ни казват, колко е добра ваксината на (няма значение коя печалбарска компания), са абсолюно против носенето на маски... т.е. отричат нещо което абсолютно се е доказало с времето, нещо абсолютно неоспоримо... и същите тия хора, ни казват, че ваксината работи на почти 100%, още преди да са я пуснали в масова употреба..... Е питам аз, как да им вярва човек на тия хора?!... ами няма как. Дори излиза, че те искат нарочно хората да се заразяват и да не се пазят, само и само да се направи далаверата за милиарди с ваксината... не да се помогне на хората, обърнете внимание, не с алтруистични цели... а за едните милиарди. Да си ги ползват ваксините, изобщо не ме интересува дали работят или не, аз ваксина от тия "дяволи" няма нито да си купя, нито им я искам безплатно. Да им залежават там... да ги използват върху хората които им вярват. Аз не им вярвам, те изгубиха моето доверие в момента в който започнаха да вадят научни публикации срещу маските, маските които са се доказали за повече от 100 години. Не мисля че има изобщо начин някой да ме убеди да си сложа ваксина за КОВИД 19, дори да стане абсолютно задължителна.

Не съм от конспираторите, но тази ваксина няма да си я сложа, аз нищо не правя под "страх" от нещо си. Ако смятат да използват страх, а те явно смятат да използват именно страх, да си я ползват. Вирусът който иначе уж "не е много опасен"... "по-безопасен от грип" .... изведнъж изисква някаква супер задължителна и супер скъпа (която ако не ние, държавата ще я плати.. т.е. пак ние) ваксина.... изглежда малко странно, не ти ли изглежда поне малко съмнителна тази реторика?!
          Глупости глупости глупости са тези разсъждния заради маските. Първо не те пази 90% като вакцина, второ - маските са вик на безпомощност, понеже нищо друго не можеш да направиш и се набии в юрганите като кадъна.
          Че дори Мангъро не носи маски бре ! Ти на каква защита се надяваш от маска. Плацебо ефект
          Last edited by shokova terapia; 21.11.2020, 14:17.
          Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Аз не съм убеден на 100% в плана за деполупация, за разлика от факта, че съм 100% убеден в плана за робството обаче!

Проблема при крайното желание за депопулаця е факта, че за 99% от псевдоелитите, дали планетата ще се депопулира или НЕ(което би довело до някакви проблеми далече в бъдещето), е без значение, защото те от гледна точка на естеството на годините си, много преди това ще са починали!
            Едва ли хора с подобно психопатско и егоистично мислене биха вършили нещо, толкова отдадено, в името на техните наследници.... без значение за собствената им персона! Малко ми се губи мотива! Искам да кажа, че те наистина го казват, това и обикновен човек може да го каже, но въпроса е дали те реално го оценят като реален техен интерес, за разлика от робството и властта, която им дава "нещо" веднага и към момента! При робството и властта виждам много по естествено зараждане на мотив!
            Разбира се някой може да каже, че те разчитат на технологии за удължване на живота, НО това може и да е напълно нереалистично изобщо да бъде постигнато! Съществено удължаване на живота на базата на технологии е просто една гола хипотеза!
            Ще започна от последната теза.Удължаването на живота в средите на най-горните етажи на власта вече е факт.Погледни Бъфет......Чарли Мънгър....И ред други милиардери и короновани особи.Разбира се че Светия Гралл към който се стремят е максимално удължаване и аз съм убеден че в тази насока има големи усилия.По въпроса за преследване на целите...........Самото съществуване на тайни общества които са на стотици и даже хиляди години е показателно за това колко готови са да преследват определени цели.....Какво е общото между завоеванията на турците през 15-16 век.Разцвета на Обединените Нидерлански провинции 16-17 век...........Революцията на Кромуел в Англия.........Последващото създаване през 1694 година на първата ЦБ емитираща напрактика необезпечен кредит.........Френската Революция........Създаването на ФЕД през 1913 година........Всичко това е една постепенна линия на изместване на капитали и власт от Венеция през Нидерландия оттам към Англия та до колуминацията на създаването на ФЕД..........Разбира се отделните имена са без значение..........Но тенденцията е тази.А началото е поставено с падането на Константинопол на 13 04 1204 година ......И изтичането на златото и среброто в касите на венецианские еврейски фамилии.......Та така........
            Last edited by Hermes73; 21.11.2020, 14:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Рибата и ваксината са две съвсем различни неща. Замразяването на жива тъкан, съставена от клетки, ги унищожава физически още в процеса на замразяване. Причината е, че водата в клетките КРИСТАЛИЗИРА, увеличава обема си и на практика ФИЗИЧЕСКИ РАЗКЪСВА тези клетки. От тука нататък размразяването превръща леда във вода, но клетките си остават разкъсани.

При ваксините НЯМА ВОДА, няма клетки, следователно няма и какво да се разкъса. Тоест замразяването на ваксините е безопасен процес, докато замразяването на рибата физически разрушава клетките както на самата риба, така и на бактериите вътре в нея.

Иначе смисълът на замразяването е да се спре дейноста на бактериите или на разните вредни химически реакции. Обратното затопляне на практика е безопасно, ако е само за кратко, така че възможно е многократно размразяване/замразяване, стига периода на престой в размразено състояние да е кратък.
              Аз не съм казал, че нещата с рибата са 1:1!

Това е пример, който показва, че съхраняването и транспорта може да се случва при крайно различна температура, спрямо момента на приготвяне или експлоатация!

Коментар

Има и още нещо.Елита говори на така наречения НОВОЕЗИК.Парижкото споразумение за климата всъщност е споразумението за началото на депопулацията. Никакви мерки не могат да доведат до възстановяване на екосистемата при 8 000 000 000 потребители......Никакви..........На новоезика воината е мир.........радоста тъга...........и т.н..........А изваждането на САЩ от това споразумение от Тръмп е провокирано от това че част от елита печелещ от масата на робите остава извън борда в новите условия........
                Аз не съм убеден на 100% в плана за деполупация, за разлика от факта, че съм 100% убеден в плана за робството обаче!

Проблема при крайното желание за депопулаця е факта, че за 99% от псевдоелитите, дали планетата ще се депопулира или НЕ(което би довело до някакви проблеми далече в бъдещето), е без значение, защото те от гледна точка на естеството на годините си, много преди това ще са починали!
                Едва ли хора с подобно психопатско и егоистично мислене биха вършили нещо, толкова отдадено, в името на техните наследници.... без значение за собствената им персона! Малко ми се губи мотива! Искам да кажа, че те наистина го казват, това и обикновен човек може да го каже, но въпроса е дали те реално го оценят като реален техен интерес, за разлика от робството и властта, която им дава "нещо" веднага и към момента! При робството и властта виждам много по естествено зараждане на мотив!
                Разбира се някой може да каже, че те разчитат на технологии за удължване на живота, НО това може и да е напълно нереалистично изобщо да бъде постигнато! Съществено удължаване на живота на базата на технологии е просто една гола хипотеза!

Коментар

"Интересни" въпроси задаваш.

Ами близко е до акъла! Ако се върна на примера с рибата. Ако я размразиш и не я ползваш 2 дена тя ще се развали! Така и с ваксината. Размразяваш и ползваш веднага! Този прозорец може да е 5 мин, може да е и няколко часа!
                  Рибата и ваксината са две съвсем различни неща. Замразяването на жива тъкан, съставена от клетки, ги унищожава физически още в процеса на замразяване. Причината е, че водата в клетките КРИСТАЛИЗИРА, увеличава обема си и на практика ФИЗИЧЕСКИ РАЗКЪСВА тези клетки. От тука нататък размразяването превръща леда във вода, но клетките си остават разкъсани.

При ваксините НЯМА ВОДА, няма клетки, следователно няма и какво да се разкъса. Тоест замразяването на ваксините е безопасен процес, докато замразяването на рибата физически разрушава клетките както на самата риба, така и на бактериите вътре в нея.

Иначе смисълът на замразяването е да се спре дейноста на бактериите или на разните вредни химически реакции. Обратното затопляне на практика е безопасно, ако е само за кратко, така че възможно е многократно размразяване/замразяване, стига периода на престой в размразено състояние да е кратък.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    Налага се да си измислим нови конспирации. Всички досегашни станаха действителност.
                    Отричането е най-сигурният път към това да бъдеш изритан в задника от реалността ...
                    Много хора искат някакви доказателства за нещата, които дефинират като "конспирации", ВЪПРЕКИ, ЧЕ РЕАЛНО ВСИЧКИ ФАКТИ СА ПРЕД ТЯХ И ЩЕ ИМ "ИЗБОДЪТ" ОЧИТЕ!

Какви доказателства има за масовата корупция и мафия в България??? Осъдени??? Признали си??? Съдебни решения???

Всички вярват на очевидната фактология без реално да се питат къде са доказателствата!
                    Ако аз излезна на улицата и кажа, че според мен в България няма голяма корупция, защото никой не ми е предоставил неоспорими "доказателства" и, че всичко е една голяма конспирация, хората ще ми се изсмеят!

Не така обаче, стои въпроса с глобалните "конспирации", където въпреки очевидната фактология, хората отхвърлят същата тази фактология и очакват "неоспорими" доказателства!

Същото, като една жаба, която се сварявала бавно в казан с вода, която след като и казали да излиза, започнала да иска "доказателства"....

Добре де, ние наистина ли сме в казан с вода.....
                    В крайна сметка, може и да сме в казан с вода, но огънят да не е запален....
                    Но къде са доказателствата, че това всъщност не е един сън... Ами ако е просто лош сън.....
                    Last edited by Mike Florida; 21.11.2020, 12:23.

Коментар

• Няма да си сложа ваксина, нито една произведена от западна компания.

Веднаха ще обясня и защо. Същите "авторитети" които ни казват, колко е добра ваксината на (няма значение коя печалбарска компания), са абсолюно против носенето на маски... т.е. отричат нещо което абсолютно се е доказало с времето, нещо абсолютно неоспоримо... и същите тия хора, ни казват, че ваксината работи на почти 100%, още преди да са я пуснали в масова употреба..... Е питам аз, как да им вярва човек на тия хора?!... ами няма как. Дори излиза, че те искат нарочно хората да се заразяват и да не се пазят, само и само да се направи далаверата за милиарди с ваксината... не да се помогне на хората, обърнете внимание, не с алтруистични цели... а за едните милиарди. Да си ги ползват ваксините, изобщо не ме интересува дали работят или не, аз ваксина от тия "дяволи" няма нито да си купя, нито им я искам безплатно. Да им залежават там... да ги използват върху хората които им вярват. Аз не им вярвам, те изгубиха моето доверие в момента в който започнаха да вадят научни публикации срещу маските, маските които са се доказали за повече от 100 години. Не мисля че има изобщо начин някой да ме убеди да си сложа ваксина за КОВИД 19, дори да стане абсолютно задължителна.

Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                      Същото важи за конспираторите - Щом нагълтат маркуча /дебелия/ ще си плюят в пазвата и ще се вакцинират отзад
                      Палячовци
                      Не съм от конспираторите, но тази ваксина няма да си я сложа, аз нищо не правя под "страх" от нещо си. Ако смятат да използват страх, а те явно смятат да използват именно страх, да си я ползват. Вирусът който иначе уж "не е много опасен"... "по-безопасен от грип" .... изведнъж изисква някаква супер задължителна и супер скъпа (която ако не ние, държавата ще я плати.. т.е. пак ние) ваксина.... изглежда малко странно, не ти ли изглежда поне малко съмнителна тази реторика?!
                      Last edited by Xman1; 21.11.2020, 06:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                        В контейнери с течен азот се съхраняват и транспортират.
                        Ако температурата на съхранение на ваксината е -75 градуса Целзий, то хладоагентът трябва да е сух лед което е твърд въглероден двуокис. Течния азот дава -179 градуса, ако се не лъжа.
                        Сухия лед е евтин, около 2 долара килограма, а килограм стига за много охлаждане.
                        И превозването и съхранението на така замразени стоки не е особено скъпо.

Властите се изпуснаха да кажат едно ценово съотношение за поръчаните от България ваксини, а то е 350 милиарда за ваксината и 150 милиарда за нейния транспорт и съхранение.

Както писах транспорта и съхранението на замразени със сух лед стоки е сравнително евтино, излиза
                        че или ваксината също е евтина
                        или че цените са надути.

Някои може би са виждали как в Русия се продаваше сладолед от подвижни колички на улицата. Те бяха пълни със сух лед и около тях се виеше студена пара от конденз на въздуха. Ето ви цената на транспорта и съхранение със сух азот, достатъчно ниска за търговия със сладолед.

Та ми се иска от съотношението 350 милиарда производство/150 милиарда транспорт и съхранение да пробваме тука да изчислим грубо реалната цена на една доза ваксина или от друга страна, да преценим колко е надута цената.

От Вас, докторе, ми трябва да прецените грубо, на око, колко тежи една доза ваксина. Тежеста както е в епруветката. Грубо, дали 20 грама, дали 50, дали 100 грама макар че последното ми се струва множко.

Коментар

• Налага се да си измислим нови конспирации. Всички досегашни станаха действителност.
                          Отричането е най-сигурният път към това да бъдеш изритан в задника от реалността ...

Коментар

• Егаси си тъпнята - цяла страница в конспирации
                            При положение че може да има реална ваксина - бум на концпирацията
                            Не смешно, а трагично
                            Разбира се, че ще си сложа вакцината, ама отзад, че е по-безопасно!!
                            Същото важи за конспираторите - Щом нагълтат маркуча /дебелия/ ще си плюят в пазвата и ще се вакцинират отзад
                            Палячовци
                            Не е препоръка

Коментар

• Има и още нещо.Елита говори на така наречения НОВОЕЗИК.Парижкото споразумение за климата всъщност е споразумението за началото на депопулацията. Никакви мерки не могат да доведат до възстановяване на екосистемата при 8 000 000 000 потребители......Никакви..........На новоезика воината е мир.........радоста тъга...........и т.н..........А изваждането на САЩ от това споразумение от Тръмп е провокирано от това че част от елита печелещ от масата на робите остава извън борда в новите условия........
                              Last edited by Hermes73; 21.11.2020, 01:17.

Коментар

Ваксината е за изграждане на система за подчинение и контрол!

Ако се целеше просто смърт, можеше да се изпусне много по-смъртоносен вирус, който да се разпръсва директно от самолети(ако е по-малко вирулентен между хората, поради някакви специфики).

Въпреки, че съм 100% против всяка една ваксина, не смятам, че ваксината сама по себе си е програмиран "убиец"!

Масови ваксинации и опити за пропаганда на ваксините ще се случват предимно в Западния Свят, което фактически е малката част от световното население. Ако искаш да редуцираш световното население, едва ли би го направил точно така и да започнеш точно от там.

В момента се изгражда система за контрол и подчинение, а ваксините имат своето място в генералния план за постигането на технологично-тоталитарно световно робство!
                                Ще се повторя и потретя но ТЕ смятат за прироритет депопулацията.Приоритет.В момента.Освен развиването на изкуствения интелект и роботиката.Осве гиганските усилия в сферата на ГЕРОНТОЛОГИЯТА.Те искат власт.Имат я.Искат живот от стотици и стотици години.Полагат усилия в тази насока.Те искат ЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА-лесно решим проблем със съвременните технологии и средства.

Коментар

Working...
                                X