IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Голям обир и тирания ни готвят от догодина. И не го крият. COVIDа е само за страх и камуфлаж.
    Това не е нещо съществено!

Това е пропаганда за Парижкото споразумение! Нищо повече!

Идеята е да сложат мечтания от тях данък. Сега смятат, че Джо Байдън е на 100% и е само въпрос на време да го ратифицира САЩ и да почнат!

Реално най-опасно е това, което не ти казват, а не това, което се опитват да ти изрекламират!

Коментар

• Първоначално изпратено от neon7 Разгледай мнение

Голям обир и тирания ни готвят от догодина. И не го крият. COVIDа е само за страх и камуфлаж. 2021Davos
      Наричат го Голямото Нулиране...........на стадото........

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Ваксината е за изграждане на система за подчинение и контрол!

Ако се целеше просто смърт, можеше да се изпусне много по-смъртоносен вирус, който да се разпръсва директно от самолети(ако е по-малко вирулентен между хората, поради някакви специфики).

Въпреки, че съм 100% против всяка една ваксина, не смятам, че ваксината сама по себе си е програмиран "убиец"!

Масови ваксинации и опити за пропаганда на ваксините ще се случват предимно в Западния Свят, което фактически е малката част от световното население. Ако искаш да редуцираш световното население, едва ли би го направил точно така и да започнеш точно от там.

В момента се изгражда система за контрол и подчинение, а ваксините имат своето място в генералния план за постигането на технологично-тоталитарно световно робство!
        Голям обир и тирания ни готвят от догодина. И не го крият. COVIDа е само за страх и камуфлаж. 2021Davos

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение

На каква температура ще се въвежда ваксината в организма, не би ли трябвало да е на - 70 гр. И какво се случва, когато в организма попаднат течности с толкова минусови температури?
          Мия, как можеш да си пррдставиш подобно нещо? Писах преди в темата тук или другата за Ковид пандемията. Ваксината вероятно в сухо състояние с механични носители като въглехидрати ще се съхранява и транспортира при тази температура. Преди употреба се темперира до нормална и се въвежда с разтворител. И вероятно конюгирано антитяло за да влезе където трябва. Още не знам технически подробности. Нищо няма да ти измръзне. При -70 гр мястото на излагане на тази температура измръзва за секунда.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Благодаря за загрижеността, но това, че се интересувам какво се случва и въпроса ми е адресисаран до доктор, не значи, че ще се ваксинирам. Просто не намирам информация, а съм любопитна. Според теб какво би се случило на физиологично ниво?
            Ами ако ти бият ваксина на -70 градуса, то тъканта, която ще се докосне до течността ще умре и ще загние. Ако количеството е много малко, може и да не се стичне до това, ама близо е до акъла, че вероятно ще изпиташ силна болка, като при опарване, защото нервите на това място ще реагират. Не е възможно да се бие ваксина при такава температура. Извинявай, ама така е.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Да от доста време не взима мнение по наболелите на момента въпроси.Аз го отдавам на това че определени форумци в даден момент се бяха нахвърлили върху него за всеки пост който пишеше.А той пишеше много и много го атакуваха......Не беше удобен......На част от троловете.........
              Е това едва ли е нещо съществено!
              И мен ме атакуват, но какво...

Не би трябвало да му пука!

Коментар

Липсва само Императора от форума!
                Да от доста време не взима мнение по наболелите на момента въпроси.Аз го отдавам на това че определени форумци в даден момент се бяха нахвърлили върху него за всеки пост който пишеше.А той пишеше много и много го атакуваха......Не беше удобен......На част от троловете.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Не можах да се сдържа и си пуснах една от любимите ми сцени.Пристигането на Императора на Звездата на Смърта.
                  Липсва само Императора от форума!

Коментар

Повечето хора не осъзнават, че Star Wars е не просто филм, а провиденчески спектакъл, който съдържа в себе си огромно количество истини за живота!
                    Не можах да се сдържа и си пуснах една от любимите ми сцени.Пристигането на Императора на Звездата на Смърта.

Коментар

Повечето хора не осъзнават, че Star Wars е не просто филм, а провиденчески спектакъл, който съдържа в себе си огромно количество истини за живота!
                      Първата трилогия.Навремето оказа върху мен огромно влияние.В интерес наистината силно ме привличаше личноста на Императора.... И Тъмната Страна на Силата.

Коментар

Само, че прочетох, че ако се размрази, става за изхвърляне, тогава за какво да се слага?
                        "Интересни" въпроси задаваш.

Ами близко е до акъла! Ако се върна на примера с рибата. Ако я размразиш и не я ползваш 2 дена тя ще се развали! Така и с ваксината. Размразяваш и ползваш веднага! Този прозорец може да е 5 мин, може да е и няколко часа!

Коментар

• Повечето хора не осъзнават, че Star Wars е не просто филм, а провиденчески спектакъл, който съдържа в себе си огромно количество истини за живота!

Коментар

Ако си купиш замразена риба от магазина, после не я "ръфаш" с ледунките, а я връщаш към някакви позитивни температури преди да я изядеш!
                            Зъмразяването ти осигурява време за съхранение и транспорт! Същото е и с ваксината!

Това, че я съхраняват и транспортират на -70, не означава, че и на толкова ще ти я бият!
                            Само, че прочетох, че ако се размрази, става за изхвърляне, тогава за какво да се слага?
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

Хермесов, тъмната страна може да направи много злини, но тя винаги се проваля на финалната права, просто, защото съзиданието винаги принадлежи само на светлата страна! Това, което тъмната страна разбира като свое съзидание е нищо повече от равновесна сила във Вселената, което равновесие служи отново само на светлата страна, за поставянето на ново начало!

С други думи иронията е там, че тъмната страна в търсене на своето господство, реално е нищо повече от слуга на светлата такава. Един вечен кръговрат от както свят светува!
                              Съгласен съм.Хаоса и съзиданието са две лица на една монета и едното не може без другото.

Коментар

Благодаря за загрижеността, но това, че се интересувам какво се случва и въпроса ми е адресисаран до доктор, не значи, че ще се ваксинирам. Просто не намирам информация, а съм любопитна. Според теб какво би се случило на физиологично ниво?
                                Ако си купиш замразена риба от магазина, после не я "ръфаш" с ледунките, а я връщаш към някакви позитивни температури преди да я изядеш!
                                Зъмразяването ти осигурява време за съхранение и транспорт! Същото е и с ваксината!

Това, че я съхраняват и транспортират на -70, не означава, че и на толкова ще ти я бият!

Коментар

Working...
                                X